×
سیاسی
شناسه خبر : 233081
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/04/23 ساعت 20:00
ایستادگی مردم در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی شایسته دیده و شنیده‌شدن است

پیام رییس جمهور خطاب به ایرانیان خارج از کشور:

ایستادگی مردم در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی شایسته دیده و شنیده‌شدن است

رئیس جمهور، در پیامی به ایرانیان مقیم خارج، از مقاومت بی‌نظیر مردم در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی قدردانی کرد و با تأکید بر اهمیت دیپلماسی و حفظ صلح، بر وحدت ملی و تلاش برای آینده‌ای امن و مقتدر برای ایران تأکید نمود.

نورنیوز - گروه سیاسی: دکتر مسعود پزشکیان در پیامی خطاب به ایرانیان خارج از کشور، ایستادگی و همبستگی مردم ایران در مواجهه با بحران اخیر را ستود و آن را «قلب تپنده این سرزمین» دانست. ایشان با اشاره به نقش بی‌بدیل مردم به عنوان صاحبان اصلی کشور، تاکید کرد که حمایت‌ها و پشتیبانی‌ها امروز شایسته دیده شدن و سپاسگزاری است و مسئولیت دولت و کارگزاران نظام را بیش از پیش سنگین‌تر کرده است.
متن پیام رئیس جمهور به شرح زیر است؛
ایرانیان عزیز خارج از کشور؛
در ایامی که کشور ما در معرض آزمونی بزرگ قرار گرفت، مردم به عنوان صاحبان اصلی این کشور، نشان دادند که قلب تپنده این سرزمینند. این ایستادگی و حمایت و پشتیبانی، امروز سزاوار دیده شدن، شنیده شدن و سپاسگزاری است و قطعا مسئولیت کارگزاران را بیش از پیش سنگین‌تر کرده و انتظارات به حقی را ایجاد نموده است.
در این حوادث، گرچه فشارهای روانی و مشکلات زیادی بر ملت ما تحمیل شد، اما شاهد شکل‌گیری یکی از کم‌نظیرترین جلوه‌های مشارکت عمومی، وفاق و انسجام اجتماعی در تاریخ معاصر ایران بودیم و ایرانیان داخل و خارج، منتقد و غیرمنتقد همچون یدی واحد در مقابل دشمن متجاوز ایستادگی و اراده خود را بر دشمن تحمیل کردند.
در این میان آرامش، خردورزی و صلابت رهبر انقلاب از روز نخست جنگ تحمیلی برای شکل‌گیری یک بسیج ملی در مبارزه با متجاوزان، سرمایه بالنده و قوام‌بخش دیگری بود که وحدت نظام اسلامی را به همه ما یادآور شد.
امروز اما فصل جدیدی آغاز شده است. فصلی از امیدآفرینی و حرکت به سوی ایرانی امن‌تر، آرام‌تر و مقتدرتر. این راه، تنها با همراهی و همدلی مردم عزیز، با حفظ وفاق ملی و با تکیه بر نیروی جوانی و اندیشه‌های نو، ممکن خواهد بود.
برای گشودن افق‌های جدید، باید به گذشته با نگاهی منتقدانه بنگریم. آنچه ما را به سوی آینده‌ای بهتر می‌برد، بازسازی امید، آمادگی برای یادگیری، تغییر و ساختن مسیری نو با وفاق، همدلی و عقلانیت است.
امنیت ملی ما، هم با اقتدار نظامی و هم با پیوند دل‌ها و وحدت اجتماعی تضمین می‌شود. اکنون زمان آن است که به افق‌گشایی و امید به آینده‌ای روشن با پشتوانه سرمایه اجتماعی عظیم کشور، به سوی ساختن ایرانی شکوفاتر گام برداریم. ما هیچ‌گاه به دنبال جنگ نبوده و همواره به دنبال نقش‌آفرینی موثر در صلح پایدار جهانی بوده‌ایم. دشمنان ایران بدانند ملت ما اگر چه صلح‌جوست، اما به هیچ وجه تسلیم‌پذیر نیست. ایران کشوری است که بر پایه ریشه‌های تاریخی، فرهنگی و دینی خود به دنبال عدالت و کرامت انسانی برای همه ملت‌هاست.
همانگونه که می‌دانید دشمن صهیونی در شرایطی به ما حمله کرد که علی‌رغم بی‌اعتمادی به آمریکایی‌ها، برای رفع هر گونه سوءتفاهم در افکار عمومی و اثبات صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای کشور، در حال مذاکره با آن کشور بودیم و پس از انجام 5 دور مذاکره در شرایطی که برای دور ششم گفت‌وگو آماده می‌شدیم، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا به طور ناجوانمردانه‌ای کشور ما را مورد تهاجم قرار داد و تعدادی از سرداران نظامی، دانشمندان هسته‌ای و مردم عادی از جمله زنان و کودکان بی‌گناه ما را به شهادت رساند. بارها اعلام کرده‌ایم که دکترین ما برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز است. تجربه نشان داده که هرگاه ایران بخواهد در مسیر ثبات و صلح حرکت کند، رژیم صهیونیستی مداخله و تخریب می‌کند.
طبق تمام اصول و قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل متحد، آنچه که ما در طول 12 روز جنگ تحمیلی صهیونیست‌ها انجام دادیم، دفاع مشروع در برابر دشمن متجاوز بود که با وجود به شهادت رساندن عده‌ای از فرماندهان نظامی در حمله اولیه، با درایت و هدایت رهبری انقلاب، انتصاب سریع جانشینان و بازسازی سازمان رزم نیروهای مسلح در مدتی کوتاه، نیروهای مسلح ما توانستند با اعتماد به نفس بیشتر ضربات سخت و ویران کننده‌ای را به دشمن متجاوز وارد سازند. با این همه مسیر آینده برای ما روشن است و دولت برای افق‌گشایی و گشودن درهای دیپلماسی از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کند.
ما همچنان معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است و این مسیر صلح‌آمیز را با جدیت و بسیج همه ظرفیت‌های سیاسی دنبال می‌کنیم. ما طرفدار دیپلماسی و تعامل سازنده و مخالف جنگیم و برای دور کردن سایه جنگ از کشور، ضمن دفاع از حقوق طبیعی ملت ایران، از همه سرمایه‌های سیاسی و دیپلماسی بهره خواهیم گرفت.
دولت همدلی ایجاد شده در میان مردم و مسئولان در جریان جنگ 12 روزه را یک فرصت برای خدمت‌رسانی بیشتر به ملت می‌داند. تمام دستگاه‌های اجرایی و کارگزاران نظام در این مسیر، به این مهم توجه خاص دارند و ملاک برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات ما رضایت مردم است. با تمام توان تلاش می‌کنیم برای معیشت و درمان مردم مشکلی ایجاد نشود. باید دست در دست هم بدهیم و برای سربلندی کشور تلاش کنیم.
وزارتخانه‌های ذیربط و همه دست‌اندرکاران، با رصد مستمر وضعیت بازار، هماهنگی‌های لازم را به طور مستمر انجام می‌دهند تا با مدیریت مناسب، کمبودی در تامین کالاهای اساسی ایجاد نشود و با ادامه همین روند نظارتی و مدیریتی و دستورالعمل‌های صادر شده شاهد ثبات و آرامش در بازار خواهیم بود. ان‌شاالله.
در پایان برای همه شهدای این جنگ تحمیلی از درگاه خداوند علو درجات مسئلت دارم و امیدوارم که دشمنان ما هم مردم ما را شناخته باشند و دیگر هرگز مرتکب چنین اشتباه محاسبه‌ای نشوند که نیروهای مسلح ما اکنون برخلاف محاسبات غلط دشمنان، در بالاترین حد توان دفاعی خود قرار دارند و اگر دشمنان بار دیگر قصد تجاوز به خاک ایران را داشته باشند، با پاسخ‌های کوبنده‌تری روبرو خواهند شد.


نظرات

آخرین اخبار
روز خونین در چاد، 42 کشته در درگیری جوامع محلی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 7 اردیبهشت +وضعیت استان ها
آکسیوس مدعی شد : ایران طرح جدیدی برای مذاکرات ارائه کرد
یمن: شکست اسرائیل در فلسطین به معنای ناکامی طرح‌هایش در منطقه است
مقام سابق پنتاگون: آمریکا تا سال‌ها هزینه جنگ با ایران را خواهد پرداخت
مقام روس: تجربه ونزوئلا، دلیل گمراهی آمریکا درقبال ایران بود
نماینده آمریکایی: جنگ ترامپ علیه ایران یک فاجعه تمام‌عیار بوده است
شلیک موشک از لبنان، مراسم مذهبی «مرون» در اسرائیل را لغو کرد
روایت عراقچی از دستور کار مذاکرات: با مقامات پاکستان و عمان مشورت خوبی داشتیم
توقیف یک کشتی باری در آب‌های سومالی
عراقچی برای دیدار با پوتین وارد سن‌پترزبورگ شد
آخرین وضعیت ایستگاه‌های جدید سنجش آلودگی هوای تهران
رکورد جهانی ماراتن در رقابت های لندن شکسته شد
پرداخت 65 درصد از بدهی‌های دارو
بنت و لاپید برای کنار زدن نتانیاهو متحد شدند
کدام مواد غذایی نباید در فریزر باشند؟
افشاگری هارتص از ربودن کودکان در غزه
مجروح شدن چند صهیونیست در پی تیراندازی از سوی نیروهای مقاومت فلسطین
گروهک‌های مسلح وابسته، به دنبال ایجاد ناامنی علیه غیرنظامیان در غزه است
حمله حزب الله لبنان به تجمع نظامیان صهیونیست
عراقچی: همسایگان ما اولویت ما هستند
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تساوی میلان و یوونتوس در بازی حساس
سخنان نتانیاهو درباره حملات شدید به لبنان بیشتر جنبه «نمایش قدرت» دارد
«دریچه آتش بس یازمینه جنگ»
قدردانی سفیر ایران از دولت و مردم پاکستان برای میزبانی مذاکرات با آمریکا
جهش بی‌سابقه «کرک‌اسپرد» بنزین
عزم اسلام‌آباد برای ادامه ترانزیت کالا به ایران
درس امروز قالیباف به ترامپ؛ چه کسی کارت‌هایش تمام شده!؟
برقراری سفر رسمی چارلز سوم به ایالات متحده پس از بررسی‌های امنیتی
معاون رئیس‌جمهور : به هراقدام جنگی پاسخی چهار برابری خواهیم داد
وزارت خارجه ایران: عراقچی به روسیه سفر کرد/دیدار با پوتین در سن‌پترزبورگ
البوسعیدی رایزنی با عراقچی را مُثمر ثمر خواند
اعلام جزئیات فروش ارز به زائران حج
اینتر یک قدم دیگر به قهرمانی نزدیک شد
نفتالی بنت: نتانیاهو باید کنار برود
شگفتی از معماری ذخیره‌سازی نفت از سوی ایران
هشدار صنعا درپی جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و لبنان
انتشار بیانیه منتسب به مظنون تیراندازی مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید
تشکیل حزبی جدید برای رقابت با نتانیاهو در انتخابات
انتقاد عضو شورای شهر از تبلیغ جوایز میلیاردی در پیامک‌های شهرداری
اسلام‌آباد: به تلاش‌های خود برای پیشبرد صلح در منطقه ادامه خواهیم داد
کشته و زخمی شدن چند نظامی اسرائیل در حمله پهپادی به جنوب لبنان
اولیانوف: آمریکا اخاذی در برابر ایران را کنار بگذارد
نورنما | یادآوری یک نوای خاطره‌برانگیز از زبان کودکان دهه هشتاد
انتشار دستخطی از شهید علی لاریجانی از روزهای پایانی عمرش + تصویر
افزایش منابع قرض الحسنه اشتغال در سال 1405/ سهم هر استان چقدر است؟
برگزاری اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها 9 اردیبهشت در تهران + جزئیات
برگزاری آزمون دکتری دانشگاه آزاد به‌صورت مجازی
نمایشگاه مجازی کتاب تهران چقدر تخفیف برای خریداران در نظر گرفته است؟