×
سیاسی
شناسه خبر : 233081
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/04/23 ساعت 20:00
ایستادگی مردم در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی شایسته دیده و شنیده‌شدن است

پیام رییس جمهور خطاب به ایرانیان خارج از کشور:

ایستادگی مردم در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی شایسته دیده و شنیده‌شدن است

رئیس جمهور، در پیامی به ایرانیان مقیم خارج، از مقاومت بی‌نظیر مردم در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی قدردانی کرد و با تأکید بر اهمیت دیپلماسی و حفظ صلح، بر وحدت ملی و تلاش برای آینده‌ای امن و مقتدر برای ایران تأکید نمود.

نورنیوز - گروه سیاسی: دکتر مسعود پزشکیان در پیامی خطاب به ایرانیان خارج از کشور، ایستادگی و همبستگی مردم ایران در مواجهه با بحران اخیر را ستود و آن را «قلب تپنده این سرزمین» دانست. ایشان با اشاره به نقش بی‌بدیل مردم به عنوان صاحبان اصلی کشور، تاکید کرد که حمایت‌ها و پشتیبانی‌ها امروز شایسته دیده شدن و سپاسگزاری است و مسئولیت دولت و کارگزاران نظام را بیش از پیش سنگین‌تر کرده است.
متن پیام رئیس جمهور به شرح زیر است؛
ایرانیان عزیز خارج از کشور؛
در ایامی که کشور ما در معرض آزمونی بزرگ قرار گرفت، مردم به عنوان صاحبان اصلی این کشور، نشان دادند که قلب تپنده این سرزمینند. این ایستادگی و حمایت و پشتیبانی، امروز سزاوار دیده شدن، شنیده شدن و سپاسگزاری است و قطعا مسئولیت کارگزاران را بیش از پیش سنگین‌تر کرده و انتظارات به حقی را ایجاد نموده است.
در این حوادث، گرچه فشارهای روانی و مشکلات زیادی بر ملت ما تحمیل شد، اما شاهد شکل‌گیری یکی از کم‌نظیرترین جلوه‌های مشارکت عمومی، وفاق و انسجام اجتماعی در تاریخ معاصر ایران بودیم و ایرانیان داخل و خارج، منتقد و غیرمنتقد همچون یدی واحد در مقابل دشمن متجاوز ایستادگی و اراده خود را بر دشمن تحمیل کردند.
در این میان آرامش، خردورزی و صلابت رهبر انقلاب از روز نخست جنگ تحمیلی برای شکل‌گیری یک بسیج ملی در مبارزه با متجاوزان، سرمایه بالنده و قوام‌بخش دیگری بود که وحدت نظام اسلامی را به همه ما یادآور شد.
امروز اما فصل جدیدی آغاز شده است. فصلی از امیدآفرینی و حرکت به سوی ایرانی امن‌تر، آرام‌تر و مقتدرتر. این راه، تنها با همراهی و همدلی مردم عزیز، با حفظ وفاق ملی و با تکیه بر نیروی جوانی و اندیشه‌های نو، ممکن خواهد بود.
برای گشودن افق‌های جدید، باید به گذشته با نگاهی منتقدانه بنگریم. آنچه ما را به سوی آینده‌ای بهتر می‌برد، بازسازی امید، آمادگی برای یادگیری، تغییر و ساختن مسیری نو با وفاق، همدلی و عقلانیت است.
امنیت ملی ما، هم با اقتدار نظامی و هم با پیوند دل‌ها و وحدت اجتماعی تضمین می‌شود. اکنون زمان آن است که به افق‌گشایی و امید به آینده‌ای روشن با پشتوانه سرمایه اجتماعی عظیم کشور، به سوی ساختن ایرانی شکوفاتر گام برداریم. ما هیچ‌گاه به دنبال جنگ نبوده و همواره به دنبال نقش‌آفرینی موثر در صلح پایدار جهانی بوده‌ایم. دشمنان ایران بدانند ملت ما اگر چه صلح‌جوست، اما به هیچ وجه تسلیم‌پذیر نیست. ایران کشوری است که بر پایه ریشه‌های تاریخی، فرهنگی و دینی خود به دنبال عدالت و کرامت انسانی برای همه ملت‌هاست.
همانگونه که می‌دانید دشمن صهیونی در شرایطی به ما حمله کرد که علی‌رغم بی‌اعتمادی به آمریکایی‌ها، برای رفع هر گونه سوءتفاهم در افکار عمومی و اثبات صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای کشور، در حال مذاکره با آن کشور بودیم و پس از انجام 5 دور مذاکره در شرایطی که برای دور ششم گفت‌وگو آماده می‌شدیم، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا به طور ناجوانمردانه‌ای کشور ما را مورد تهاجم قرار داد و تعدادی از سرداران نظامی، دانشمندان هسته‌ای و مردم عادی از جمله زنان و کودکان بی‌گناه ما را به شهادت رساند. بارها اعلام کرده‌ایم که دکترین ما برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز است. تجربه نشان داده که هرگاه ایران بخواهد در مسیر ثبات و صلح حرکت کند، رژیم صهیونیستی مداخله و تخریب می‌کند.
طبق تمام اصول و قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل متحد، آنچه که ما در طول 12 روز جنگ تحمیلی صهیونیست‌ها انجام دادیم، دفاع مشروع در برابر دشمن متجاوز بود که با وجود به شهادت رساندن عده‌ای از فرماندهان نظامی در حمله اولیه، با درایت و هدایت رهبری انقلاب، انتصاب سریع جانشینان و بازسازی سازمان رزم نیروهای مسلح در مدتی کوتاه، نیروهای مسلح ما توانستند با اعتماد به نفس بیشتر ضربات سخت و ویران کننده‌ای را به دشمن متجاوز وارد سازند. با این همه مسیر آینده برای ما روشن است و دولت برای افق‌گشایی و گشودن درهای دیپلماسی از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کند.
ما همچنان معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است و این مسیر صلح‌آمیز را با جدیت و بسیج همه ظرفیت‌های سیاسی دنبال می‌کنیم. ما طرفدار دیپلماسی و تعامل سازنده و مخالف جنگیم و برای دور کردن سایه جنگ از کشور، ضمن دفاع از حقوق طبیعی ملت ایران، از همه سرمایه‌های سیاسی و دیپلماسی بهره خواهیم گرفت.
دولت همدلی ایجاد شده در میان مردم و مسئولان در جریان جنگ 12 روزه را یک فرصت برای خدمت‌رسانی بیشتر به ملت می‌داند. تمام دستگاه‌های اجرایی و کارگزاران نظام در این مسیر، به این مهم توجه خاص دارند و ملاک برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات ما رضایت مردم است. با تمام توان تلاش می‌کنیم برای معیشت و درمان مردم مشکلی ایجاد نشود. باید دست در دست هم بدهیم و برای سربلندی کشور تلاش کنیم.
وزارتخانه‌های ذیربط و همه دست‌اندرکاران، با رصد مستمر وضعیت بازار، هماهنگی‌های لازم را به طور مستمر انجام می‌دهند تا با مدیریت مناسب، کمبودی در تامین کالاهای اساسی ایجاد نشود و با ادامه همین روند نظارتی و مدیریتی و دستورالعمل‌های صادر شده شاهد ثبات و آرامش در بازار خواهیم بود. ان‌شاالله.
در پایان برای همه شهدای این جنگ تحمیلی از درگاه خداوند علو درجات مسئلت دارم و امیدوارم که دشمنان ما هم مردم ما را شناخته باشند و دیگر هرگز مرتکب چنین اشتباه محاسبه‌ای نشوند که نیروهای مسلح ما اکنون برخلاف محاسبات غلط دشمنان، در بالاترین حد توان دفاعی خود قرار دارند و اگر دشمنان بار دیگر قصد تجاوز به خاک ایران را داشته باشند، با پاسخ‌های کوبنده‌تری روبرو خواهند شد.


نظرات

آخرین اخبار
سرلشکر رضایی: تا تحقق شروط ایران، هیچ مذاکره‌ای در کار نخواهد بود
خشکیدگی خوشه خرما؛ چالش قدیمی که تولید خرمای ایران را تهدید می‌کند
اروپا نسخه جدیدی برای فضای مجازی نوجوانان می‌پیچد
حمله پهپادی به 2 قایق صیادی در آب‌های هرمزگان
عراقچی و نبیه بری تلفنی گفت‌وگو کردند؛ تأکید بر حمایت ایران از لبنان
بازنشر مواضع اقتصادی قالیباف در فضای مجازی آمریکا
بانک VTB روسیه در فهرست تحریم‌های آمریکا علیه ایران قرار گرفت
فریاد «اسرائیل را تحریم کنید» در آمستردام؛ حمایت از فلسطین، لبنان و ایران در برلین
فرود اضطراری پرواز مشهد به کرمانشاه به دلیل نقص فنی موتور
نیوزویک: مردم آمریکا پیامدهای جنگ علیه ایران را احساس می‌کنند
زاکانی: بعد از 47 سال قانون اساسی را کامل اجرا نکرده‌ایم
بلومبرگ: آلمان برای مقابله با چین بسته اقتصادی ـ امنیتی تدوین می‌کند
رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق به تهران سفر می‌کند
طی دو روز 72 کشتی از باب‌المندب عبور کردند
بلومبرگ: بریتانیا کمک به عربستان در جنگ با یمن را بررسی می‌کند
عامل انتشار تصاویر خصوصی و ساختگی جوانان و نوجوانان در یزد دستگیر شد
استقلال 3–0 السد ؛ طوفان آبی ها در بصره ؛ استقلال نماینده شایسته ایران در لیگ نخبگان
عربستان طی 24 ساعت 54 حمله هوایی به یمن انجام داد
هشدار حماس؛ اسرائیل به دنبال تغییر وضعیت تاریخی و حقوقی مسجد الاقصی است
بیانیه مشترک عراق و فرانسه؛ حمایت از آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز
اعتراف جی‌دی ونس: آمریکا با انصارالله یمن گفت‌وگوی مستقیم داشته است
سهمیه معیشتی مرزنشینان افزایش یافت
کاظمی: مرجع تصمیم‌گیری درباره تعطیلی مدارس به آموزش‌وپرورش واگذار شد
جزئیات حادثه واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان در همدان
علیرضا بیرانوند از اول مهر باید به تیم نظامی معرفی شود
وال‌استریت ژورنال و نگرانی از شتاب تولید سلاح در روسیه
شباب‌الاهلی 1 - تراکتور 0؛ نماینده ایران لیگ نخبگان را با شکست آغاز کرد
ترور عالم اهل سنت در زاهدان
فرونشست، سیل و زلزله؛ اطلس جدید مخاطرات ایران آماده انتشار شد
عارف: شورای هنر و ادب در دولت چهاردهم تشکیل می‌شود
دیدار مدیران روس‌اتم و آژانس در وین؛ ایمنی نیروگاه زاپوریژیا بررسی شد
آمریکا مخالف غنی‌سازی در عربستان؛ ریاض از کشف ذخایر اورانیوم خبر داد
واردات خودرو از مناطق آزاد با 20 درصد تخفیف
معاون وزیر راه درباره بحران مسکن: بدمسکنی و کاهش قدرت خرید در صدر مشکلات
واکنش باشگاه دهوک به شایعه اخراج یحیی گل‌محمدی
تهدید صریح دولت صنعا علیه عربستان در پی حملات به یمن
مرشایمر: جنگ ایران کمک تسلیحات آمریکا به اوکراین را کاهش داد
محدوده قطعی برق گیلان فردا سه‌شنبه 24 شهریور
هشدار معاون وزیر بهداشت: ولادت و ازدواج در کشور کاهش یافته است
نسخه جدید رئیس کل بانک مرکزی برای مهار موتورهای تورم‌زا و شوک‌های خارجی
حمله به نیروهای وابسته به عربستان در صحرای الجوف یمن
فروش 30 میلیاردی سینما در سه روز نیم‌بها؛ «استخر» و «زنده شور» رکورد زدند
جزئیات قطعی برق استان البرز برای فردا سه‌شنبه 24 شهریور
گوترش خواستار تقویت نقش آژانس در راستی‌آزمایی برنامه هسته‌ای ایران شد
برنامه قطعی برق تهران فردا سه‌شنبه 24 شهریور
رویترز: تجهیزات نفتی دست‌دوم آمریکا راهی ونزوئلا شد
3 جوان گلستانی در یک قدمی قصاص بخشیده شدند
پسکوف: بی‌ثباتی در خلیج فارس بازار جهانی نفت را تهدید می‌کند
زمانبندی قطعی برق مازندران فردا سه‌شنبه 24 شهریور
شوک جدید به بازار گاز اروپا؛ قیمت‌ها بیش از 5 درصد افزایش یافت