×
سیاسی
شناسه خبر : 233081
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/04/23 ساعت 20:00
ایستادگی مردم در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی شایسته دیده و شنیده‌شدن است

پیام رییس جمهور خطاب به ایرانیان خارج از کشور:

ایستادگی مردم در جریان تجاوز رژیم صهیونیستی شایسته دیده و شنیده‌شدن است

رئیس جمهور، در پیامی به ایرانیان مقیم خارج، از مقاومت بی‌نظیر مردم در برابر تجاوز رژیم صهیونیستی قدردانی کرد و با تأکید بر اهمیت دیپلماسی و حفظ صلح، بر وحدت ملی و تلاش برای آینده‌ای امن و مقتدر برای ایران تأکید نمود.

نورنیوز - گروه سیاسی: دکتر مسعود پزشکیان در پیامی خطاب به ایرانیان خارج از کشور، ایستادگی و همبستگی مردم ایران در مواجهه با بحران اخیر را ستود و آن را «قلب تپنده این سرزمین» دانست. ایشان با اشاره به نقش بی‌بدیل مردم به عنوان صاحبان اصلی کشور، تاکید کرد که حمایت‌ها و پشتیبانی‌ها امروز شایسته دیده شدن و سپاسگزاری است و مسئولیت دولت و کارگزاران نظام را بیش از پیش سنگین‌تر کرده است.
متن پیام رئیس جمهور به شرح زیر است؛
ایرانیان عزیز خارج از کشور؛
در ایامی که کشور ما در معرض آزمونی بزرگ قرار گرفت، مردم به عنوان صاحبان اصلی این کشور، نشان دادند که قلب تپنده این سرزمینند. این ایستادگی و حمایت و پشتیبانی، امروز سزاوار دیده شدن، شنیده شدن و سپاسگزاری است و قطعا مسئولیت کارگزاران را بیش از پیش سنگین‌تر کرده و انتظارات به حقی را ایجاد نموده است.
در این حوادث، گرچه فشارهای روانی و مشکلات زیادی بر ملت ما تحمیل شد، اما شاهد شکل‌گیری یکی از کم‌نظیرترین جلوه‌های مشارکت عمومی، وفاق و انسجام اجتماعی در تاریخ معاصر ایران بودیم و ایرانیان داخل و خارج، منتقد و غیرمنتقد همچون یدی واحد در مقابل دشمن متجاوز ایستادگی و اراده خود را بر دشمن تحمیل کردند.
در این میان آرامش، خردورزی و صلابت رهبر انقلاب از روز نخست جنگ تحمیلی برای شکل‌گیری یک بسیج ملی در مبارزه با متجاوزان، سرمایه بالنده و قوام‌بخش دیگری بود که وحدت نظام اسلامی را به همه ما یادآور شد.
امروز اما فصل جدیدی آغاز شده است. فصلی از امیدآفرینی و حرکت به سوی ایرانی امن‌تر، آرام‌تر و مقتدرتر. این راه، تنها با همراهی و همدلی مردم عزیز، با حفظ وفاق ملی و با تکیه بر نیروی جوانی و اندیشه‌های نو، ممکن خواهد بود.
برای گشودن افق‌های جدید، باید به گذشته با نگاهی منتقدانه بنگریم. آنچه ما را به سوی آینده‌ای بهتر می‌برد، بازسازی امید، آمادگی برای یادگیری، تغییر و ساختن مسیری نو با وفاق، همدلی و عقلانیت است.
امنیت ملی ما، هم با اقتدار نظامی و هم با پیوند دل‌ها و وحدت اجتماعی تضمین می‌شود. اکنون زمان آن است که به افق‌گشایی و امید به آینده‌ای روشن با پشتوانه سرمایه اجتماعی عظیم کشور، به سوی ساختن ایرانی شکوفاتر گام برداریم. ما هیچ‌گاه به دنبال جنگ نبوده و همواره به دنبال نقش‌آفرینی موثر در صلح پایدار جهانی بوده‌ایم. دشمنان ایران بدانند ملت ما اگر چه صلح‌جوست، اما به هیچ وجه تسلیم‌پذیر نیست. ایران کشوری است که بر پایه ریشه‌های تاریخی، فرهنگی و دینی خود به دنبال عدالت و کرامت انسانی برای همه ملت‌هاست.
همانگونه که می‌دانید دشمن صهیونی در شرایطی به ما حمله کرد که علی‌رغم بی‌اعتمادی به آمریکایی‌ها، برای رفع هر گونه سوءتفاهم در افکار عمومی و اثبات صلح‌آمیز بودن فعالیت‌های هسته‌ای کشور، در حال مذاکره با آن کشور بودیم و پس از انجام 5 دور مذاکره در شرایطی که برای دور ششم گفت‌وگو آماده می‌شدیم، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا به طور ناجوانمردانه‌ای کشور ما را مورد تهاجم قرار داد و تعدادی از سرداران نظامی، دانشمندان هسته‌ای و مردم عادی از جمله زنان و کودکان بی‌گناه ما را به شهادت رساند. بارها اعلام کرده‌ایم که دکترین ما برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز است. تجربه نشان داده که هرگاه ایران بخواهد در مسیر ثبات و صلح حرکت کند، رژیم صهیونیستی مداخله و تخریب می‌کند.
طبق تمام اصول و قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل متحد، آنچه که ما در طول 12 روز جنگ تحمیلی صهیونیست‌ها انجام دادیم، دفاع مشروع در برابر دشمن متجاوز بود که با وجود به شهادت رساندن عده‌ای از فرماندهان نظامی در حمله اولیه، با درایت و هدایت رهبری انقلاب، انتصاب سریع جانشینان و بازسازی سازمان رزم نیروهای مسلح در مدتی کوتاه، نیروهای مسلح ما توانستند با اعتماد به نفس بیشتر ضربات سخت و ویران کننده‌ای را به دشمن متجاوز وارد سازند. با این همه مسیر آینده برای ما روشن است و دولت برای افق‌گشایی و گشودن درهای دیپلماسی از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کند.
ما همچنان معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است و این مسیر صلح‌آمیز را با جدیت و بسیج همه ظرفیت‌های سیاسی دنبال می‌کنیم. ما طرفدار دیپلماسی و تعامل سازنده و مخالف جنگیم و برای دور کردن سایه جنگ از کشور، ضمن دفاع از حقوق طبیعی ملت ایران، از همه سرمایه‌های سیاسی و دیپلماسی بهره خواهیم گرفت.
دولت همدلی ایجاد شده در میان مردم و مسئولان در جریان جنگ 12 روزه را یک فرصت برای خدمت‌رسانی بیشتر به ملت می‌داند. تمام دستگاه‌های اجرایی و کارگزاران نظام در این مسیر، به این مهم توجه خاص دارند و ملاک برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات ما رضایت مردم است. با تمام توان تلاش می‌کنیم برای معیشت و درمان مردم مشکلی ایجاد نشود. باید دست در دست هم بدهیم و برای سربلندی کشور تلاش کنیم.
وزارتخانه‌های ذیربط و همه دست‌اندرکاران، با رصد مستمر وضعیت بازار، هماهنگی‌های لازم را به طور مستمر انجام می‌دهند تا با مدیریت مناسب، کمبودی در تامین کالاهای اساسی ایجاد نشود و با ادامه همین روند نظارتی و مدیریتی و دستورالعمل‌های صادر شده شاهد ثبات و آرامش در بازار خواهیم بود. ان‌شاالله.
در پایان برای همه شهدای این جنگ تحمیلی از درگاه خداوند علو درجات مسئلت دارم و امیدوارم که دشمنان ما هم مردم ما را شناخته باشند و دیگر هرگز مرتکب چنین اشتباه محاسبه‌ای نشوند که نیروهای مسلح ما اکنون برخلاف محاسبات غلط دشمنان، در بالاترین حد توان دفاعی خود قرار دارند و اگر دشمنان بار دیگر قصد تجاوز به خاک ایران را داشته باشند، با پاسخ‌های کوبنده‌تری روبرو خواهند شد.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چگونه فرزندمان را مقابل آنفلوآنزا ایمن کنیم؟
ریزربات‌های هوشمند؛ حرکت با گرمای بدن بدون نیاز به باتری
نوراینفو | فواید مصرف بادام
محققان صدای رعد و برق روی مریخ را ثبت کردند
مخدر گل و تهدیدات آن: پزشک متخصص اعتیاد از خطرات پنهان می‌گوید
سرمربی تیم ب استقلال کیست ؟
تسهیل ارسال 24 هزار کامیون کمک به غزه
آلمان حمایت خود را از پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا اعلام کرد
شهادت 335 لبنانی پس از آتش‌بس
واکنش سازمان ملل به تجاوز اسرائیل به سوریه
شایعه مرگ عمران خان پاکستان را ملتهب کرد
شبیخون مقاومت به نظامیان صهیونیستی در کرانه باختری
تفاهم‌نامه ریلی ایران، روسیه و آذربایجان در راستای توسعه ترانزیت بین المللی
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره تحولات منطقه
واکنش صریح سازمان ملل به سخنان ترامپ علیه مهاجران
هاآرتص افشا کرد؛ درخواست عربستان برای برکناری نتانیاهو
انصارالله یمن: سوریه حق دارد به تجاوزهای اسرائیل پاسخ دهد
غافلگیری تکنولوژیک در دربی
انفجار مهیب در پایگاه موشکی روسیه/جزئیات حادثه در حال بررسی است
چین به آمریکا هشدار داد؛ هرگونه اقدام علیه ونزوئلا غیرقابل قبول است
افزایش خطرناک آلاینده‌ها در شهرهای پرجمعیت
مردم خشمگین سوریه پرچم صهیوئیستی را آتش زدند
سه کارگر چینی قربانی یک حمله پهپادی در مرز تاجیکستان شدند
فقط 43 هزار از یک میلیون اثر تاریخی ایران ثبت شده
محرومیت در پرسپولیس به‌دلیل مصاحبه‌های جنجالی
شیخ نعیم قاسم: حق پاسخگویی به ترور شهید الطبطبائی محفوظ است
زلزله سیاسی در اوکراین / استعفای رئیس دفتر زلنسکی
جدول لیگ برتر فوتبال ایران / پرسپولیس صدرنشین
شکست حریف آمریکایی با کامبک دیدنی فرجی
اوسمار: الان وقت کری‌خوانی برای دربی است
شرط روسیه برای پذیرفتن مذاکرات صلح
اولین واگن قطار چینی در راه ایران
اطلاعیه قوه قضائیه درباره نحوه فعالیت واحدهای قضایی و اداری در شنبه
مدارس کدام استان شنبه و یکشنبه غیر حضوری می‌شود؟
آمریکا در آستانه به رسمیت شناختن کنترل روسیه بر کریمه
مقام ارشد اوکراینی: اوکراین هرگز خاکش را به روسیه واگذار نخواهد کرد
توییت عبری جدید رسانه رهبر معظم انقلاب/منفورترین سازمان رژیم صهیونی است
شاگردان احمدی صدرنشین ماندند
صالحی خبر داد: اختصاص 40 میلیون دلار برای تأمین کاغذ مطبوعات و حوزه نشر
سیل و رانش هولناک در سوماترا اندونزی / 174 قربانی و مفقودی 79 نفر
استقبال پوتین از دیدار با ترامپ در بوداپست
کشورهای اروپایی خواستار توقف خشونت شهرک‌نشین‌ها در کرانه باختری شدند
نوراینفو / چه غذاهایی برای مقابله با آلودگی هوا بخوریم؟
واکنش الشیبانی به حمله اشغالگران به جنوب سوریه
لبنان از تل‌آویو به شورای امنیت شکایت کرد
کلاهبردارهای ارزی با شگردهای تازه
تنش شدید میان دو کره سر سرقت ارز دیجیتال
بورس در گرداب نیمه‌سال؛ قایق شاخص منتظر باد آرامش
شمس آذر 1 - پرسپولیس2 + فیلم گلها/صدرنشینی سرخ پوشان پیش از دربی
رئیس‌زاده برای دوره‌ای دیگر رئیس سازمان نظام پزشکی شد
X
آگهی تبلیغاتی