×
سیاسی
شناسه خبر : 233048
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/04/23 ساعت 18:20
هشدار مجلس درباره گرانی‌ها: عاملان به مجلس فراخوانده می‌شوند

هشدار مجلس درباره گرانی‌ها: عاملان به مجلس فراخوانده می‌شوند

نایب‌رئیس اول کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی، با اشاره به وضعیت بی‌ثبات بازار، از برخورد قاطع با عاملان گرانی‌ها خبر داد و گفت: «نمایندگان مجلس اجازه نخواهند داد مردم در بازار بی‌ثبات رها شوند و مسئولان گرانی‌ها را به مجلس فرا می‌خوانند.»

نورنیوز - گروه سیاسی: در پی افزایش بی‌رویه قیمت‌ها در بازار و نارضایتی عمومی از وضعیت معیشتی مردم، حسینعلی حاجی‌دلیگانی، نایب‌رئیس اول کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی، از اقدامات نظارتی قاطع مجلس و فراخواندن مسئولان اجرایی مرتبط با گرانی‌ها به مجلس خبر داد.

وی در گفت‌وگویی اظهار داشت: «بازار کالاها و نوسانات قیمتی آن با رهاشدگی و بی‌ثباتی مواجه شده است. دولت باید سیاست‌های توزیع امتیازات ویژه (رانت) به افراد خاص برای واردات و توزیع کالاهای اساسی را بازنگری کند و سازوکار توزیع این کالاها اصلاح شود.»

حاجی‌دلیگانی با اشاره به ساختارهای ناکارآمد در برخی وزارتخانه‌ها گفت: «کنار گذاشتن نیروهای متخصص، عدم پایبندی به قوانین و رواج رفیق‌بازی و قبیله‌گرایی در برخی وزارتخانه‌ها و نهادهای اقتصادی، موجب شده شرط اولیه برای عبور از بحران اقتصادی، محقق نشود.»

وی تأکید کرد: «در وضعیت کنونی، تمام وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و نهادها باید وظایف خود را به‌درستی انجام دهند.»

او با اشاره به افزایش قیمت کالاهایی مانند لبنیات، برنج و خودرو افزود: «این وضعیت به‌هیچ‌وجه به نفع مردم و کشور نیست. بنابراین، نهادهای نظارتی و تعزیرات باید نظارت خود بر کارخانه‌ها، مراکز توزیع و فروش را تشدید کنند.»

وی همچنین با انتقاد از تفاوت شدید میان قیمت تمام‌شده کالا و نرخ فروش در بازار گفت: «متأسفانه قیمت بسیاری از کالاها در بازار کاذب است. هرچند تحریم‌ها و شرایط کشور بر اقتصاد تأثیرگذار است، اما این تأثیر به‌اندازه‌ای نیست که چنین افزایش‌های بی‌رویه‌ای را توجیه کند.»

نماینده مردم شاهین‌شهر، برخوار و میمه همچنین درباره بازار خودرو بیان کرد: «وزارت صنعت، معدن و تجارت در قیمت‌گذاری خودرو چه نقشی دارد؟ چرا کیفیت خودروها پایین است و شورای عالی رقابت بدون نظارت کافی عمل می‌کند؟ در شرایطی که مردم با مشکلات معیشتی دست‌وپنجه نرم می‌کنند، افزایش قیمت خودرو فشار مضاعفی بر اقشار ضعیف وارد می‌کند.»

او در ادامه با اشاره به سودجویی دلالان از بازار برنج تصریح کرد: «کشاورزان برنج از این افزایش قیمت سودی نمی‌برند و منافع آن صرفاً به جیب دلالان می‌رود. چرا که کشاورزان حاصل دسترنج یک ساله خود را کیلویی ۸۰ هزار تومان فروختند اما دلالان و واسطه‌گران که هیچ نقشی در تولید ندارند همین برنج را با چهار برابر قیمت خرید و حتی بیشتر در بازار می‌فروشند.»

وی با انتقاد شدید افزود: «دلالان و واسطه‌گران خون کشاورزان را در شیشه می‌کنند و باید با آن‌ها برخورد شود.»

در پایان، حاجی‌دلیگانی هشدار داد: «این شرایط نباید بهانه‌ای برای افزایش بی‌ضابطه قیمت‌ها شود. نمایندگان مجلس اجازه نخواهند داد مردم در بازار بی‌ثبات رها شوند و قطعاً کوتاهی مسئولان مربوطه در گرانی‌ها و افزایش قیمت کالاها را مدنظر دارد و آن‌ها را به مجلس فراخوانده و مورد بازخواست قرار خواهد داد.»


نظرات

آخرین اخبار
اعلام آمادگی عتبه حسینی برای برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید
اعلام آمادگی وزارت کشور برای همکاری همه‌جانبه با قوه قضائیه
ادارات قم فردا تعطیل شد
شهردار ایلام برکنار شد؛ معاون شهرداری سرپرست شد
ایران پیشنهاد ضدایرانی درباره تنگه هرمز را قاطعانه رد کرد
تراژدی خونین در «طیب 18» آبادان؛ قربانی شدن پسر جوان در غائله خیابانی
معاریو: هزینه تصمیمات سیاسی بر دوش نظامیان خسته اسرائیل سنگینی می‌کند
پیش بینی هواشناسی همدان ؛ افزایش دمای هوا از امروز
آمادگی‌ الحشد الشعبی عراق برای تشییع پیکر امام شهید
سرمایه‌گذاری 40 میلیارد دلاری ناتو برای تقویت سامانه‌های ضدپهپادی
ارائه 103 هزار خدمت هلال احمر در مراسم تشییع رهبر شهید
طعنه سنگین ستاره‌های بلژیک به ترامپ؛ شادی گل جنجالی پس از تحقیر آمریکا
هشدار زرد هواشناسی برای گیلان؛ رگبار و رعدوبرق در راه است
پیام فرمانده نیروی قدس سپاه؛ خونخواهی امام شهید با تشییع میلیونی پررنگ‌تر شد
نقشه‌ی جدید واشنگتن برای جابه‌جایی کارخانه‌های موشک‌سازی به قلب اروپا
ترامپ وارد ترکیه شد
بازگشت پروازها به مهرآباد؛ فرودگاه مشهد در این تاریخ تعطیل است
برنامه بازی‌های جام جهانی امشب سه‌شنبه 16 تیر
نقشه اسکان زائران در مشهد به تفکیک استان‌ها مشخص شد
رویترز: تشییع رهبر شهید ایران فراتر از یک وداع ملی بود
از ترامپ تا امباپه؛ جام جهانی 2026 در محاصره سیاست
بیعت سرخ از جمکران تا قم ؛بدرقه بی‌نظیر «آقای شهید ایران» در شهر قیام و اجتهاد+ فیلم
2 انفجار در دمشق؛ دست‌کم 18 نفر زخمی شدند
ضرایب دروس سوابق تحصیلی کنکور 1405 اعلام شد+ جزئیات
ادارات مازندران چهارشنبه هم تعطیل شد
به آغوش حرم بازمی‌گردد خادمِ حضرت خورشید
بورس رکورد جدید زد
مسیر تشییع پیکر رهبر انقلاب در مشهد از خیابان امام رضا(ع) تا حرم رضوی است
امکان دریافت کارت ورود به جلسه امتحانات متقاضیان ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی از 18 تیر
آغاز فعالیت مجدد فرودگاه بوشهر
بازگشت خدمت‌رسانی به مسافران در تمامی پایانه‌های پنج‌گانه مسافربری تهران
هشدار باد شدید و گرد و خاک در تهران تا اواخر هفته
قم؛ طواف عشق و شهادت در حریم بانوی کرامت
ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن خلیج عمان را ترک کرد
135 هزار جای پارک برای مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد پیش‌بینی شد
مکرون و رجولانی از مسجد اموی دمشق بازدید کردند
آستان امام علی(ع) از آمادگی کامل نجف برای تشییع رهبر شهید خبر داد
برای تحقق مطالبات امام شهید از همه توان استفاده می‌کنیم
المیادین: تشییع تاریخی رهبر شهید، مهر تأییدی بر حمایت مردم از نظام سیاسی ایران بود
بورس انرژی میزبان عرضه بنزین سوپر وارداتی
طوفان مرگبار در مرکز چین؛ 11 کشته و بیش از 300 زخمی
قیمت محصولات ایران خودرو امروز سه‌شنبه 16 تیر 1405
کربلا آماده استقبال از اول زائر اربعین امسال؛ نجف مزین به تصاویر رهبر شهید
هشدار مقام روس: کنار گذاشتن پیمان استارت، ثبات جهانی را تهدید می‌کند
انتصاب مهم در قلب بازرگانی نفت؛ پورابراهیم مجدداً سکان نیکو را در دست گرفت
عاشورا؛ حماسه ماندگار عشق
راز سبقت ایران از کانادا و بریتانیا چیست؟
فرزند دبیرکل اسبق حزب‌الله: رهبر شهید ایران پدر همه مستضعفان بود
اختصاص 4 رام قطار فوق‌العاده در مسیر تهران- مشهد
وزارت علوم مجوز برگزاری ترم تابستانی "مجازی" را ابلاغ کرد