×
اجتماعی
شناسه خبر : 233043
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/04/23 ساعت 16:25
سازمان سنجش: بعضی از کانال‌های غیرمجاز سوالات کنکور اطلاعات داوطلبان را گروگان می‌گیرند

سازمان سنجش: بعضی از کانال‌های غیرمجاز سوالات کنکور اطلاعات داوطلبان را گروگان می‌گیرند

رئیس مرکز حراست سازمان سنجش ضمن هشدار درباره کانال‌های غیرمجاز کنکورهشدار داد: برخی کانال‌های غیرمجاز اطلاعات شخصی داوطلبان را جمع‌آوری می‌کنند و قصد دارند از این اطلاعات به عنوان گروگان برای دریافت هزینه استفاده کنند. در صورت عدم همکاری داوطلبان، احتمال فاش شدن اطلاعات آن‌ها وجود دارد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: محمد بشیری رئیس مرکز حراست سازمان سنجش آموزش کشور، روز دوشنبه در نشست خبری با اشاره به فعالیت کانال‌های غیرمجاز کنکور، اعلام کرد: «هیچگونه سوال و پاسخی برای داوطلبان در این کانال‌ها ارسال نخواهد شد.»

او از داوطلبان خواست هر چه سریع‌تر از این کانال‌ها خارج شوند و هشدار داد که مراکز امنیتی و انتظامی این کانال‌ها را شناسایی و رصد می‌کنند.

بشیری افزود: «برخی کانال‌های غیرمجاز اطلاعات شخصی داوطلبان را جمع‌آوری می‌کنند و قصد دارند از این اطلاعات به عنوان گروگان برای دریافت هزینه استفاده کنند. در صورت عدم همکاری داوطلبان، احتمال فاش شدن اطلاعات آن‌ها وجود دارد.»

وی با تأکید بر اقدامات امنیتی سازمان سنجش گفت: «تمام تدابیر لازم برای حفظ امنیت آزمون اندیشیده شده و خوشبختانه تاکنون مشکلی گزارش نشده است.»

علی صدر، معاون اجرایی آزمون‌های سازمان سنجش نیز نکاتی مهم درباره برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ ارائه کرد و گفت: «آزمون روزهای ۲۶ و ۲۷ تیرماه رأس ساعت ۷:۳۰ صبح و ۱۵ بعدازظهر آغاز می‌شود و داوطلبان باید نیم ساعت قبل در حوزه‌های امتحانی حضور داشته باشند.»

او تأکید کرد که داوطلبان باید کارت ورود به جلسه و کارت شناسایی معتبر همراه داشته باشند و از آوردن هرگونه وسایل اضافی از جمله مواد خوراکی، کیف دستی، دستگاه‌های الکترونیکی، تلفن همراه حتی در حالت خاموش، تبلت، ساعت هوشمند و سایر وسایل هوشمند خودداری کنند؛ چرا که به همراه داشتن آن‌ها تخلف و محرومیت به همراه خواهد داشت.

صدر توصیه کرد: «داوطلبان حتماً اطلاعیه کارت و برگه راهنمای آزمون را از درگاه سازمان سنجش مطالعه کنند تا از اطلاعات مهمی مانند گروه آزمایشی، سهمیه و تعداد دفترچه‌های آزمون آگاه شوند.»

وی در پایان خاطرنشان کرد که تغییر گروه آزمایشی، ثبت‌نام جدید و تغییر حوزه امتحانی امکان‌پذیر نیست و در صورت وجود مغایرت در اطلاعات شناسنامه‌ای، داوطلبان باید از طریق ثبت احوال پیگیری کنند.


اخبار مرتبط
آخرین فرصت دریافت کارت آزمون سراسری
سه‌شنبه 1404/04/24 ساعت 15:14
آخرین فرصت دریافت کارت آزمون سراسری
سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد امروز، چهارشنبه 25 تیر، آخرین مهلت دریافت کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری است. داوطلبان باید هرچه سریع‌تر برای دریافت کارت خود اقدام کنند تا از شرکت در آزمون جا نمانند.
کنکور 1404 آخر این هفته برگزار می‌شود
سه‌شنبه 1404/04/24 ساعت 09:58
کنکور 1404 آخر این هفته برگزار می‌شود
سازمان سنجش آموزش کشور در اطلاعیه‌ای رسمی، جزئیات برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری 1404 را اعلام کرد. بر این اساس، این آزمون در روزهای پنج‌شنبه و جمعه 26 و 27 تیرماه برگزار خواهد شد و داوطلبان گروه‌های مختلف باید طبق برنامه‌ زمان‌بندی شده در حوزه‌های امتحانی حاضر شوند.
زمان اعلام نتایج اولیه و نهایی کنکور مشخص شد
دوشنبه 1404/04/23 ساعت 14:40
زمان اعلام نتایج اولیه و نهایی کنکور مشخص شد
رئیس سازمان سنجش اعلام کرد: نتایج نهایی کنکور 1404 در نیمه اول مهرماه منتشر می‌شود. داوطلبان برای ورود به حوزه‌های امتحانی باید کارت ملی یا شناسنامه همراه داشته باشند. نتایج اولیه مرداد و کارنامه رتبه اوایل شهریور اعلام خواهد شد.
شمارش معکوس برای نوبت دوم کنکور؛ کارت‌ها روی سایت سنجش
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 09:35
شمارش معکوس برای نوبت دوم کنکور؛ کارت‌ها روی سایت سنجش
سازمان سنجش آموزش کشور از آغاز فرایند دریافت کارت ورود به جلسه آزمون سراسری نوبت دوم سال 1404 خبر داد. داوطلبان از دیروز تا پایان روز چهارشنبه 25 تیر با مراجعه به سامانه www.sanjesh.org می‌توانند کارت خود را دریافت و اطلاعات درج‌شده در آن را بررسی کنند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برگزاری مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره)
«قتل وکیل» در مقابل دادگستری شهریار تکذیب شد
اوکراین تا پایان سال جاری 5 میلیارد دلار کمک مالی دریافت می‌کند
ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی ایران از مرز سه هزار مگاوات گذشت
وقوع انفجاری مهیب در ادلب سوریه
انتظار از علم ، استمداد از دانشگاه
نتانیاهو شایسته نخست‌وزیری نیست
وزیر اقتصاد: کسری بودجه را امسال کاهش می‌دهیم
قیمت طلا و سکه چهار شنبه 5 آذر ماه + جدول
تداوم آلودگی هوای پایتخت؛ 25 ایستگاه در وضعیت «قرمز»
آزمایش‌ تسلیحات هسته‌ای را از سر نگیرید
سفر وزیر امور خارجه به پاریس
انهدام دو کارگاه گسترده جعل گذرنامه و بازداشت 10 کلاهبردار
نیروی دریایی ارتش دریا را از صحنه تهدید به میدان اقتدار بدل ساخته است
هشدار کمبود دارو و شیرخشک در ماه های آینده
قتل هولناک یک وکیل مقابل دادگستری شهریار
تهران آلوده‌ترین شهر جهان شد
افت شاخص‌های بورس | کاهش 21 هزار واحدی شاخص کل تهران
غزه شاهد خلق بزرگترین فاجعه بشری
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهار شنبه5 آذر 1404
تکذیب یک صفحه جعلی در اینستاگرام به نام «علی لاریجانی»
وزیر نفت مخالف مصوبه جدید بنزینی دولت است
زلنسکی: اوکراین هنوز به حمایت دفاعی برای مقاومت نیاز دارد
لاریجانی: مذاکرات واقعی را می‌پذیریم!
سیلِ پهپادهای چین، آمریکا را غافلگیر کرد
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده از آسمان تهران
زمان وجزییات اجرای طرح کالابرگ برای سه دهک اول اعلام شد
سبزیجاتی که سلامت مغز شما را تضمین می‌کنند
پکن: اجازه احیای نظامی‌گری ژاپن را نخواهیم داد
دیوان عالی برزیل 27 سال زندان برای بولسونارو را تأیید کرد
صندوق ملی هوش مصنوعی تأسیس می‌شود
انتقاد اژه‌ای از رواج واژگان «تندرو» و «کندرو» در ادبیات سیاسی
توقیف ساعتی 40 هزار دستگاه خودرو متخلف
لاریجانی : توطئه آمریکایی-صهیونیستی پشت جنگ اخیر بود
بسته شدن 3 پنجره نقل‌وانتقالاتی مس رفسنجان با اعلام رسمی فیفا
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در آستانه برکناری
رقابت 14 فیلم در بخش مسابقه بین‌الملل جشنواره جهانی فیلم فجر
بازتاب عملکرد درخشان کشتی ایران در سایت اتحادیه جهانی
مجلس با یک فوریت لایحه «جنایات بین‌المللی» موافقت کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 آذر 1404+ جدول
هوای تهران همچنان در وضعیت قرمز
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (133) « تاکستان»
ترامپ: طرح صلح اوکراین به 22 بند کاهش یافت
پاکستان ادعای افغانستان مبنی بر حمله به این کشور را رد کرد
ترامپ: چین با تسریع خرید کالاهای آمریکایی موافقت کرد
سقف تازه بلیت هواپیما 6.9 میلیون
حماس: ساکنان غزه بر اثر بارش باران در چادرها گرفتار شده‌اند
ترافیک سنگین در مسیرهای منتهی به محورهای شمالی کشور
ویتکاف در مسیر دیدار با پوتین؛ جزئیات تازه از طرح صلح 28 ماده‌ای
شرایط لبنان و سیاست حزب‌الله
X
آگهی تبلیغاتی