×
سیاسی
شناسه خبر : 233012
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/04/23 ساعت 15:33
عارف: نباید منویات خود را دیکته کنیم / حل مشکلات از طریق گفت‌وگو

عارف: نباید منویات خود را دیکته کنیم / حل مشکلات از طریق گفت‌وگو

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه راهبرد کشور که مقام معظم رهبری نیز تایید کرده‌اند بر این مبنا است که با کسی به دنبال جنگ نیستیم و با گفت‌وگو مشکلات قابل حل است، گفت: باید شرایط گفت‌وگو فراهم باشد و شعار «عزت، مصلحت و حکمت» چراغ راه سیاست خارجی کشور است؛ اما اگر کسی نگاهی نامربوط به ایران داشته باشد برخورد سختی خواهیم کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدرضا عارف در جلسه شورای اقتصاد با اشاره به عهدشکنی‌های دشمنان، گفت: در پیش از جنگ ۱۲ روزه بنا بود وزیر خارجه با جمع‌بندی روشن در مذاکرات حضور یابد که با تهاجم و رفتار خشن و غیرانسانی رژیم صهیونیستی روبرو شدیم. البته انتظاری بیشتر از این نیز از رژیم جعلی نمی‌رود اما از کشوری که مدعی عدالت، آزادی و حقوق بشر است انتظار نمی‌رفت که خلاف عهد عمل کند.

وی در این جلسه که رئیس سازمان برنامه و بودجه، دبیر هیأت دولت، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور، وزرای امور اقتصادی و دارایی، ‌ راه و شهرسازی، ‌تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نیرو، سخنگوی دولت، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت و مسئولان دستگاه‌های امر حضور داشتند، با تاکید بر ضرورت حفظ آمادگی کامل در برابر شیطنت‌های احتمالی دشمنان، افزود: الان در وضعیت توقف آتش هستیم و در لبنان مشاهده کردیم که بیشترین خسارات بعد از آتش بس وارد شد بنابراین باید آمادگی کامل داشته باشیم.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه شورای اقتصاد به‌عنوان یکی از مهمترین تشکیلات اقتصادی کشور باید راهبرد آمادگی کامل را در دستور کار قرار دهد، تاکید کرد: دشمنان سرمایه اجتماعی کشور را هدف قرار دادند و در جنگ ۱۲ روزه اطمینان داشتند که پس از عملیات نظامی روز اول، می‌توانند مردم را در روز دوم با خود همراه کنند

عارف بیان کرد: بنابراین دشمنان بر روی سرمایه اجتماعی برنامه‌ریزی کردند و نظام نیز باید در راستای مطالبات و نظرات مردم حرکت کند و نباید منویات خود را دیکته بلکه منویات مردم را پیگیری کنیم چرا که مردم می‌خواهند زندگی و معیشت آبرومندانه داشته باشند و باید تلاش‌ها و اقدامات دولت در این زمینه اجرا شود.

وی در ابتدای سخنان خود با تبریک پیروزی نظام و مردم در جنگ ۱۲ روزه خاطرنشان کرد: در جنگ ۱۲ روزه در روز اول ضربه‌ای به بخش دفاعی و نظامی وارد شد اما در کمتر از ۱۲ ساعت با انتصاب فرماندهان جدید همان مسیر خدمت و توانایی فعال شد که برای اولین بار نبود چنین ظرفیتی را مشاهده کردیم بلکه در اوایل دهه ۶۰ که هر کدام از حوادث آن دوران برای سرنگونی یک نظام نوپا کافی بود و نیروهایی بزرگ و تاثیرگذار را از دست دادیم اما آن حوادث تلخ با ظرفیت کشور، ‌عنایت پروردگار متعال و همراهی مردم پوشش داده شد.

معاون اول رئیس‌جمهور از حضور مردم در جنگ ۱۲ روزه که همانند گذشته تاثیرگذار بود قدردانی و تاکید کرد: مردم بهترین تودهنی را به دشمنان و مخالفان زدند و اجماع، همراهی و صمیمیت مثال‌زدنی نشان دادند.

عارف همچنین با قدردانی از همبستگی و انسجام خوب بخش‌ها و نهادهای حاکمیتی به ویژه بخش‌های اقتصادی در جنگ ۱۲ روزه ادامه داد: در همان روز آغاز جنگ جلسات دولت برگزار شد و صورتجلسات بخش‌های اقتصادی در اولین جلسه بحران در روز اول تنظیم شد و همه بخش‌های دولت بدون واهمه از اتفاقات در محل کار حاضر شدند و از دیدن صورت‌جلسات بخش‌های اقتصادی در روزهای اول جنگ احساس غرور می‌کردیم و مسائل و تصمیمات با همدلی حل می‌شد و همچنین بین روسا و معاونین اول قوای سه گانه هماهنگی و انسجام خوبی ایجاد شده بود.

وی با بیان اینکه بنای دولت بر این بود که در زمان جنگ قفسه فروشگاه‌ها پر نگهداشته شود، اظهار کرد: این موفقیت بخاطر مردم بود که به اندازه نیاز خرید و اصناف و نهادهای مردمی نیز بسیار خوب همکاری و کمک کردند.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه راهبرد کشور که مقام معظم رهبری نیز تایید کرده‌اند بر این مبنا است که با کسی به دنبال جنگ نیستیم و با گفت‌وگو مشکلات قابل حل است، تأکید کرد: باید شرایط گفت‌وگو فراهم باشد و شعار عزت، مصلحت و حکمت چراغ راه سیاست خارجی کشور است اما اگر کسی نگاهی نامربوط به ایران داشته باشد برخورد سختی خواهیم کرد.

همچنین در این جلسه سرمایه‌گذاری صندوق توسعه ملی در «طرح ضربتی افزایش ۲۵۰ هزار بشکه در روز تولید نفت خام» و «طرح احداث ۷ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی» بررسی و مصوب شد.


ایرنا
اخبار مرتبط
عارف: سرمایه اجتماعی پشتوانه پیروزی در همه جبهه‌ها است
جمعه 1404/04/27 ساعت 15:20
عارف: سرمایه اجتماعی پشتوانه پیروزی در همه جبهه‌ها است
معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: باید فضای آرام جامعه را حفظ کنیم؛ زیرا سرمایه اجتماعی پشتوانه پیروزی در همه جبهه‌ها است و اگر امروز اعلام می‌کنیم که در میدان اقتصادی پیروز شدیم به دلیل حضور مردم بود و ما در دولت تنها کارگزار بودیم.
دیپلماسی در میدان جنگ؛ مذاکره در چارچوب عزت و عقلانیت
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 08:45
نورنیوز سخنان وزیر خارجه درباره ادامه مذاکرات را بررسی می‌کند؛
دیپلماسی در میدان جنگ؛ مذاکره در چارچوب عزت و عقلانیت
در نگاه جمهوری اسلامی، مذاکره ابزار عقلانیت است، نه نشانه ضعف. عراقچی دیروز به‌صراحت تأکید کرد که ایران همواره آمادگی گفت‌وگو درباره برنامه هسته‌ای خود را داشته و دارد. اما این گفت‌وگوها نباید ابزار پوششی برای تجاوز و نقض حقوق بین‌الملل باشد. اسرائیل با همراهی آمریکا در میانه مذاکرات، به ایران حمله کرد و این نشان‌دهنده خیانت به اصل دیپلماسی است.
بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی کشور در اصفهان توسط رئیس جمهور افتتاح شد+ فیلم
پنج‌شنبه 1404/04/19 ساعت 12:19
بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی کشور در اصفهان توسط رئیس جمهور افتتاح شد+ فیلم
رئیس‌جمهور فاز نخست نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه اصفهان را با ظرفیت 120 مگاوات افتتاح کرد؛ این نیروگاه که بزرگ‌ترین پروژه متمرکز خورشیدی کشور محسوب می‌شود، با بهره‌گیری از فناوری پنل‌های دوطرفه و ردیاب خورشیدی، گامی نو در تحول انرژی پاک ایران است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
روس‌اتم در حال آماده‌سازی یادداشت تفاهم با ایران درباره نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک است
وزیر جنگ سابق اسرائیل: قانون معافیت سربازی، سیلی بر صورت نظامیان است
افشاگری اکسیوس درباره نشست محرمانه کاخ سفید؛ مذاکرات جدید صلح در اوکراین
سردار رادان: هدف دشمن در جنگ 12روزه ایجاد اغتشاش بود که به آن نرسید
محکومیت رژیم صهیونیستی در کرانه باختری توسط 4 کشور اروپایی
گزارش تصویری| سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب خطاب به مردم ایران
دستور روبیو برای محدود کردن مهاجرت مسلمانان به آمریکا
‌رهبر معظم انقلاب: در جنگ 12 روزه برنامه‌ریزی 20 ساله دشمن شکست خورد
قائم‌پناه: قیمت بنزین ابتدا از خودروهای دولتی افزایش می‌یابد
الیاس حضرتی درگذشت ناصر مسعودی را تسلیت گفت
چین، روسیه، ایران و کره‌شمالی در حال گسترش همکاری‌های راهبردی هستند
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: 300 طرح فرهنگی نیمه تمام در کشور وجود دارد
درخشش ایرانی‌ها در جام فجر؛ قهرمانی دو وزنه‌بردار در روز نخست رقابت‌ها
تاکید ایران و ترکیه بر افزایش مبادلات تجاری بین دو کشور همسایه
عراقچی:ما هیچ‌گاه صحنه دیپلماسی را خالی نکردیم ولی مذاکره قواعد خود را دارد
ابلاغ امیدنامه و اساسنامه فعالیت صندوق‌های ارزی در هفته آینده
گروسی نامزد دبیرکلی سازمان ملل شد
پیروزی قاطع ایران برابر عراق در آغاز انتخابی جام جهانی 2027
نورنما | 7 آذر روز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سالروز عملیات مروارید گرامی‌باد
معاون وزیر بهداشت: وضعیت آلودگی هوا دیگر نیاز به اندازه‌گیری و محاسبه ندارد
شمار شهدای جنگ علیه غزه به 69799 نفر رسید
جدیدترین جزئیات از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید
لاریجانی: توسعه برنامه هسته‌ای مسالمت آمیز خود را به صورت جدی ادامه خواهیم داد
ترکیه: پیش از بحث درباره اعزام نیرو، باید آتش‌بس بین روسیه و اوکراین برقرار شود
ناکامی تلخ ستارگان پاس ساری در رویارویی با خیبر خرم‌آباد در لیگ برتر کشتی
ایران از شرکت‌های روس برای مشارکت در هاب غذایی دعوت کرد
معاون رئیس‌جمهور: کنسرسیوم‌های تبلیغاتی گردشگری باید در سطح جهانی شکل بگیرد
نمایندگان اقوام و مذاهب ایران در ژنو: تنوع فرهنگی کشور سرمایه وحدت ملی است
حماس رژیم صهیونیستی را به نقض توافق آتش‌بس متهم کرد
مطابق ماده 10 قانون، ثبت ادعاهای ملکی در سامانه الزامی شد
مرگ دو کارگر در حادثه سقوط کامیون به گودال در تهران
اسموتریچ: رئیس ستاد ارتش اسرائیل جایگاه خود را بداند
پوتین: به رسمیت شناختن حاکمیت روسیه بر کریمه و دونباس، نکته کلیدی در مذاکرات با آمریکاست
ماندگاری هوای آلوده تهران تا اواسط هفته آینده
ایران با خانواده جان‌باختگان حادثه آتش‌سوزی در چین ابراز همدردی کرد
پیشنهاد برنامه میراث فرهنگی ایران به آسیا
افشای مسکو: آمریکا در فیلیپین برای جنگ اوکراین نیرو جذب می‌کند
عون: پاسخ عملی برای طرح‌های پیشنهادی مذاکره دریافت نکرده‌ام
کیف پنجاه میلیاردی طلا در کنارک به صاحبش بازگردانده شد
قانون جدید کنست، مجوزی برای شهرک‌سازی و خرید اراضی در کرانه باختری است
وزرات خارجه ایران اقدام سیاسی استرالیا علیه سپاه پاسداران را بدعتی مجرمانه دانست
لوکاشنکو: اروپا را پیروز مناقشه اوکراین نمی‌دانیم
رونمایی ماکرون از طرح جدید خدمت سربازی در فرانسه
حادثه بهمن در در اشتوبای اتریش؛ اعضای تیم ملی سالم هستند
بیانیه وزارت خارجه پاکستان درباره سفر لاریجانی به اسلام‌آباد
سلسله حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض مکرر آتش بس
شکست کامل نتانیاهو در همه جبهه ها به روایت هاآرتص
ادامه سریال فرار از زندان در فرانسه
مذکرات مرحله دوم آتش‌بس در غزه به بن‌بست کامل رسید
ماجرای صدای تیراندازی در افسریه چه بود؟
X
آگهی تبلیغاتی