×
سیاسی
شناسه خبر : 233012
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/04/23 ساعت 15:33
عارف: نباید منویات خود را دیکته کنیم / حل مشکلات از طریق گفت‌وگو

عارف: نباید منویات خود را دیکته کنیم / حل مشکلات از طریق گفت‌وگو

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه راهبرد کشور که مقام معظم رهبری نیز تایید کرده‌اند بر این مبنا است که با کسی به دنبال جنگ نیستیم و با گفت‌وگو مشکلات قابل حل است، گفت: باید شرایط گفت‌وگو فراهم باشد و شعار «عزت، مصلحت و حکمت» چراغ راه سیاست خارجی کشور است؛ اما اگر کسی نگاهی نامربوط به ایران داشته باشد برخورد سختی خواهیم کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدرضا عارف در جلسه شورای اقتصاد با اشاره به عهدشکنی‌های دشمنان، گفت: در پیش از جنگ ۱۲ روزه بنا بود وزیر خارجه با جمع‌بندی روشن در مذاکرات حضور یابد که با تهاجم و رفتار خشن و غیرانسانی رژیم صهیونیستی روبرو شدیم. البته انتظاری بیشتر از این نیز از رژیم جعلی نمی‌رود اما از کشوری که مدعی عدالت، آزادی و حقوق بشر است انتظار نمی‌رفت که خلاف عهد عمل کند.

وی در این جلسه که رئیس سازمان برنامه و بودجه، دبیر هیأت دولت، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس‌جمهور، وزرای امور اقتصادی و دارایی، ‌ راه و شهرسازی، ‌تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نیرو، سخنگوی دولت، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت و مسئولان دستگاه‌های امر حضور داشتند، با تاکید بر ضرورت حفظ آمادگی کامل در برابر شیطنت‌های احتمالی دشمنان، افزود: الان در وضعیت توقف آتش هستیم و در لبنان مشاهده کردیم که بیشترین خسارات بعد از آتش بس وارد شد بنابراین باید آمادگی کامل داشته باشیم.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه شورای اقتصاد به‌عنوان یکی از مهمترین تشکیلات اقتصادی کشور باید راهبرد آمادگی کامل را در دستور کار قرار دهد، تاکید کرد: دشمنان سرمایه اجتماعی کشور را هدف قرار دادند و در جنگ ۱۲ روزه اطمینان داشتند که پس از عملیات نظامی روز اول، می‌توانند مردم را در روز دوم با خود همراه کنند

عارف بیان کرد: بنابراین دشمنان بر روی سرمایه اجتماعی برنامه‌ریزی کردند و نظام نیز باید در راستای مطالبات و نظرات مردم حرکت کند و نباید منویات خود را دیکته بلکه منویات مردم را پیگیری کنیم چرا که مردم می‌خواهند زندگی و معیشت آبرومندانه داشته باشند و باید تلاش‌ها و اقدامات دولت در این زمینه اجرا شود.

وی در ابتدای سخنان خود با تبریک پیروزی نظام و مردم در جنگ ۱۲ روزه خاطرنشان کرد: در جنگ ۱۲ روزه در روز اول ضربه‌ای به بخش دفاعی و نظامی وارد شد اما در کمتر از ۱۲ ساعت با انتصاب فرماندهان جدید همان مسیر خدمت و توانایی فعال شد که برای اولین بار نبود چنین ظرفیتی را مشاهده کردیم بلکه در اوایل دهه ۶۰ که هر کدام از حوادث آن دوران برای سرنگونی یک نظام نوپا کافی بود و نیروهایی بزرگ و تاثیرگذار را از دست دادیم اما آن حوادث تلخ با ظرفیت کشور، ‌عنایت پروردگار متعال و همراهی مردم پوشش داده شد.

معاون اول رئیس‌جمهور از حضور مردم در جنگ ۱۲ روزه که همانند گذشته تاثیرگذار بود قدردانی و تاکید کرد: مردم بهترین تودهنی را به دشمنان و مخالفان زدند و اجماع، همراهی و صمیمیت مثال‌زدنی نشان دادند.

عارف همچنین با قدردانی از همبستگی و انسجام خوب بخش‌ها و نهادهای حاکمیتی به ویژه بخش‌های اقتصادی در جنگ ۱۲ روزه ادامه داد: در همان روز آغاز جنگ جلسات دولت برگزار شد و صورتجلسات بخش‌های اقتصادی در اولین جلسه بحران در روز اول تنظیم شد و همه بخش‌های دولت بدون واهمه از اتفاقات در محل کار حاضر شدند و از دیدن صورت‌جلسات بخش‌های اقتصادی در روزهای اول جنگ احساس غرور می‌کردیم و مسائل و تصمیمات با همدلی حل می‌شد و همچنین بین روسا و معاونین اول قوای سه گانه هماهنگی و انسجام خوبی ایجاد شده بود.

وی با بیان اینکه بنای دولت بر این بود که در زمان جنگ قفسه فروشگاه‌ها پر نگهداشته شود، اظهار کرد: این موفقیت بخاطر مردم بود که به اندازه نیاز خرید و اصناف و نهادهای مردمی نیز بسیار خوب همکاری و کمک کردند.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه راهبرد کشور که مقام معظم رهبری نیز تایید کرده‌اند بر این مبنا است که با کسی به دنبال جنگ نیستیم و با گفت‌وگو مشکلات قابل حل است، تأکید کرد: باید شرایط گفت‌وگو فراهم باشد و شعار عزت، مصلحت و حکمت چراغ راه سیاست خارجی کشور است اما اگر کسی نگاهی نامربوط به ایران داشته باشد برخورد سختی خواهیم کرد.

همچنین در این جلسه سرمایه‌گذاری صندوق توسعه ملی در «طرح ضربتی افزایش ۲۵۰ هزار بشکه در روز تولید نفت خام» و «طرح احداث ۷ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی» بررسی و مصوب شد.


ایرنا
اخبار مرتبط
عارف: سرمایه اجتماعی پشتوانه پیروزی در همه جبهه‌ها است
جمعه 1404/04/27 ساعت 15:20
عارف: سرمایه اجتماعی پشتوانه پیروزی در همه جبهه‌ها است
معاون اول رئیس جمهور تاکید کرد: باید فضای آرام جامعه را حفظ کنیم؛ زیرا سرمایه اجتماعی پشتوانه پیروزی در همه جبهه‌ها است و اگر امروز اعلام می‌کنیم که در میدان اقتصادی پیروز شدیم به دلیل حضور مردم بود و ما در دولت تنها کارگزار بودیم.
دیپلماسی در میدان جنگ؛ مذاکره در چارچوب عزت و عقلانیت
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 08:45
نورنیوز سخنان وزیر خارجه درباره ادامه مذاکرات را بررسی می‌کند؛
دیپلماسی در میدان جنگ؛ مذاکره در چارچوب عزت و عقلانیت
در نگاه جمهوری اسلامی، مذاکره ابزار عقلانیت است، نه نشانه ضعف. عراقچی دیروز به‌صراحت تأکید کرد که ایران همواره آمادگی گفت‌وگو درباره برنامه هسته‌ای خود را داشته و دارد. اما این گفت‌وگوها نباید ابزار پوششی برای تجاوز و نقض حقوق بین‌الملل باشد. اسرائیل با همراهی آمریکا در میانه مذاکرات، به ایران حمله کرد و این نشان‌دهنده خیانت به اصل دیپلماسی است.
بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی کشور در اصفهان توسط رئیس جمهور افتتاح شد+ فیلم
پنج‌شنبه 1404/04/19 ساعت 12:19
بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی کشور در اصفهان توسط رئیس جمهور افتتاح شد+ فیلم
رئیس‌جمهور فاز نخست نیروگاه خورشیدی فولاد مبارکه اصفهان را با ظرفیت 120 مگاوات افتتاح کرد؛ این نیروگاه که بزرگ‌ترین پروژه متمرکز خورشیدی کشور محسوب می‌شود، با بهره‌گیری از فناوری پنل‌های دوطرفه و ردیاب خورشیدی، گامی نو در تحول انرژی پاک ایران است.
نظرات

آخرین اخبار
هواشناسی هشدار داد؛ رگبار، تگرگ و باد شدید در چند استان
برنامه بازی‌های امشب جام جهانی 2026؛ سرنوشت صعود ایران به دست کدام تیم رقم می‌خورد؟
واکنش بحرین به گزارش حملات پهپادی در این کشور
پذیرش وکالت بیش از 20 هزار آسیب‌دیده جنگ تحمیلی اخیر
استقرار 6 بیمارستان صحرایی برای مراسم تشییع رهبر شهید در تهران
پیش بینی وضعیت جوی تهران و قم در روزهای تشییع پیکر رهبر شهید
گل‌گهر - چادرملو؛ آخرین گام برای کسب سهمیه آسیایی فوتبال ایران
بحران بزرگ زرادخانه آمریکا پس از جنگ با ایران
11 استان ایران با تورم بالای 100 درصد روبه‌رو شدند
رایزنی عمان و مصر درباره امنیت تنگه هرمز
حمله به یک نفتکش در تنگه هرمز
زمان برگزاری نخستین جلسه علنی مجلس اعلام شد
ورود کره جنوبی چین و روسیه به منطقه دفاع هوایی کره جنوبی
پروازهای تهران - دبی از 10 تیرماه از سر گرفته می‌شود
فرمول جدید استخدام دولتی؛ سهم آزمون کتبی 70 درصد شد
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 6 تیر 1405 +جدول
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 6 تیر 1405 / رشد 4 میلیونی قیمت سکه با اهرم دلار + جدول
نورنما | پیرترین جانور خشکی زی جهان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 6 تیر 1405
بورس هفته را سبز آغاز کرد
حمل‌ونقل عمومی تهران برای مراسم تشییع رهبر شهید رایگان شد
شرط جنجالی نتانیاهو برای خروج از لبنان
جزئیات قتل عجیب در آمریکا؛ مرگ مرد لاغراندام زیر وزن سنگین همسرش
چرا واریزی برخی بازنشستگان کمتر از مبلغ خالص پرداختیِ فیش خرداد است؟
آخرین آمار زلزله ونزوئلا؛ تخریب 900 کشته و ده‌ها هزار مفقود
عاشورا؛ فریاد عدالت جاودان
آخرین وضعیت عمارت‌های آسیب‌دیده کردستان در جنگ
بازگشت نفت خلیج فارس به بازار جهانی
طعنه قلعه‌نویی در نشست خبری: مصر با برزیل بازی کرد، ما با تیم جوان تیخوانا بودیم
اعتراض طارمی به فیفا؛ «هیچ‌کس به ما کمک نکرد»
«نزدیک بود بمیریم»؛ روایتی از روح ایرانی
رکود سنگین در بازار مسکن
ستاره آرژانتین نیمکت‌نشین می‌شود
پیش‌بینی ورود نزدیک به 2 میلیون خودرو به تهران در روز مراسم تشییع رهبر شهید
بانک مرکزی: سود بانکی 40 درصدی صحت ندارد
نرخ تورم خرداد ماه اعلام شد
آمار فیفا از برترین‌های ایران در جام جهانی؛ رضاییان صدرنشین شد
بیانیه وزارت خارجه درباره نقض آشکار تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا
تماشای آنلاین بازی ایران و مصر توسط بیش از 10 میلیون نفر
وعده پرداخت هفتگی مطالبات گندم‌کاران محقق نشد
جامعه‌ای که باید دوباره ساخته شود
جزئیات حمله مسلحانه در کردستان؛ شهادت نیروهای فراجا و زخمی شدن غیرنظامیان
نورنما | ستون های عظیم دود آسمان شهر هیوستون
چرا امارات هشدارحمله موشکی صادر کرد؟
آتش‌بس و سیاست منطقه‌ای امریکا
بازگشت گورخر ایرانی به کویر؛ جمعیت به 55 رأس رسید
منتظر تحقق شروط هستیم
نتانیاهو؛ بازنده بزرگ تفاهم ایران و آمریکا
رئیس کل دادگستری تهران: 14 میلیون پرونده رسیدگی شد
اعلام آمادگی نیروهای مسلح برای مقابله با فساد؛ پیام سرلشکر عبداللهی به قوه قضاییه