×
سیاسی
شناسه خبر : 232867
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/04/22 ساعت 18:32
جبلی: آنتن زنده امانت است، قدرش را بدانید

جبلی: آنتن زنده امانت است، قدرش را بدانید

رئیس صداوسیما، با اشاره به اصابت 11 موشک رژیم صهیونیستی به ساختمان رسانه ملی، از بازسازی کامل این ساختمان تا یک‌سال آینده خبر داد. او در پاسخ به حاشیه آنتن زنده، خواستار رعایت حرمت این فرصت شد و تأکید کرد برخی بخش‌های خبری از ماه‌ها قبل جابه‌جا شده بودند.

نورنیوز-گروه سیاسی: پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما، با حضور در جمع خبرنگاران از آغاز فرایند بازسازی ساختمان شیشه‌ای رسانه ملی که هدف موشک‌های رژیم صهیونیستی قرار گرفت، خبر داد و گفت: «اراده ما این است که حداکثر تا یک‌سال آینده، ساختمان شیشه‌ای با همان زیبایی پیشین بازسازی شود.»

وی در پاسخ به پرسشی درباره عملکرد صداوسیما در حوزه برندهای سیاسی و گفت‌وگو با چهره‌های جهانی گفت: «ما درخواست مصاحبه با برخی مقامات غربی داده‌ایم، اما هنوز پاسخی نرسیده است. امیدواریم که کشورهای مدعی آزادی بیان، اجازه شنیده شدن صدای ملت ایران را نیز بدهند.»

جبلی با اشاره به توانمندی رسانه ملی در تولید برنامه‌های سیاسی و داشتن مجریان حرفه‌ای افزود: «مجری کم نداریم، آن‌ها از مواجهه با ما می‌ترسند.»

رئیس رسانه ملی درباره حاشیه‌های اخیر در آنتن زنده گفت: «آنتن زنده امانتی است که در اختیار مهمانان قرار می‌گیرد. انتظار می‌رود کارشناسان از این فرصت برای تقویت وحدت ملی استفاده کرده و حرمت آن را رعایت کنند.»

وی با اشاره به برنامه‌سازی رسانه ملی در جریان جنگ ۱۲ روزه، آمار ۶ هزار ساعت تولید برنامه در شبکه‌های سیما را ارائه کرد و افزود: «این آمار فقط مربوط به تلویزیون است و شبکه‌های رادیویی و استانی در آن لحاظ نشده‌اند.»

جبلی درباره حمله موشکی به ساختمان صداوسیما اعلام کرد: «تاکنون اصابت ۱۱ موشک به ساختمان شیشه‌ای ثبت شده است. سه موشک به طبقه دوم و هفت موشک به بدنه اصلی اصابت کرده‌اند. تازه‌ترین کشف ما، انفجار موشکی است که سرجنگی آن به زیرزمین نفوذ کرده بود.»

او با اشاره به پیش‌بینی‌های امنیتی گفت: «برخی بخش‌های خبری ما از ۶ ماه پیش جابه‌جا شده بودند تا در صورت حمله، وقفه‌ای در پخش رخ ندهد. به همین دلیل علی‌رغم اصابت موشک‌ها، پخش اخبار متوقف نشد.»

جبلی از تعامل صداوسیما با وزارت خارجه و سازمان‌های بین‌المللی خبر داد و گفت: «در حال پیگیری محکومیت رسمی این حمله وحشیانه هستیم. سفرای خارجی از ساختمان بازدید کردند و جنایت صهیونیست‌ها را از نزدیک دیدند.»

او در پایان، روحیه همکاران رسانه ملی را ستود و گفت: «ایستادگی آن‌ها نماد مقاومت مردم ایران شد و این حادثه در تاریخ رسانه ملی و کشور ماندگار خواهد ماند.»


نظرات

آخرین اخبار
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران
تهران 11 درجه گرم‌تر از شرایط نرمال
یارانه بهمن دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
روسیه تهدید دائمی را تحمل نمی کند
توافق با ایران ظرف 10 روز آینده مشخص می‌شود
با نگرانی عمیق از دستگیری برادرم مطلع شدم
برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی
ادامه اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
شروع نشست شورای صلح غزه بدون حضور نماینده فلسطین
واحدهای 2و3 نیروگاه هسته ای بوشهر تکمیل می شود
صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر فردا اعلام می شود
نقض مجدد آتش‌بس در لبنان از سوی رژیم صهیونیستی
رشد مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان
خانه تکانی با آب شرب ممنوع!
مخالفت سناتور امریکایی با جنگ امریکا و ایران
آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای احداث پایگاه نظامی گسترده در غزه
شیب ملایم افزایش قیمت دلار آزاد
ثبت نام بیش از 22 هزار نفر در انتخابات شوراهای روستا
روزانه 2500 کارت سوخت یک‌روزه تحویل متقاضیان می‌شود
بادبان‌های برافراشته بر دریای وابستگی
واریز عیدی 10 میلیون تومانی بازنشستگان کشوری آغاز شد
اوسمار می‌تواند شرایط پرسپولیس را تغییر دهد
کیفرخواست قاتل شهید بخشیان صادر شد
آمریکا به دنبال کنار زدن روسیه از بازارهای انرژی جهانی است
چه کسانی منتظر یارانه نباشند؟ همراه با جزئیات