×
اقتصادی
شناسه خبر : 232825
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/04/22 ساعت 12:50
قیمت خودرو امروز یکشنبه 22 تیر 1404 +جدول

قیمت خودرو امروز یکشنبه 22 تیر 1404 +جدول

بازار خودرو این روزها در سکونی سنگین فرو رفته و نشانه‌ای از تحرک در معاملات دیده نمی‌شود. در کنار رکود تورمی یک‌ساله، افزایش ریسک‌های سیاسی و کاهش عرضه، بسیاری از خریداران را به انفعال کشانده و بازار را به وضعیت انتظار مطلق رسانده است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: بازار خودرو در ایران همچنان در وضعیت رکود تورمی مزمن به‌سر می‌برد و فعالان بازار این روزها بیشتر از همیشه، راه انفعال و انتظار را پیش گرفته‌اند. این وضعیت باعث شده که در هفته‌های اخیر، نه خریدار تمایلی برای معامله دارد و نه فروشنده رغبتی به کاهش قیمت نشان می‌دهد. به گفته کارشناسان، بازار خودرو به‌رغم ظاهری آرام، از درون دچار بی‌اعتمادی، احتیاط و ناامیدی از آینده شده است.

این رکود تنها ناشی از شرایط اقتصادی نیست؛ بلکه ناپایداری در فضای سیاسی کشور و منطقه نیز نقش مهمی در افزایش ریسک‌های سرمایه‌گذاری و خرید خودرو داشته است. بسیاری از متقاضیان ترجیح می‌دهند تا روشن‌شدن تکلیف مذاکرات سیاسی، قیمت دلار، یا سیاست‌های کلان صنعت خودرو، دست به خرید نزنند.

خودروهای داخلی

قیمت خودروهای داخلی نسبت به روز گذشته تغییر خاصی نیافته‌اند و سطح معاملات بیش از همیشه کاهش یافته است، اما همین معاملات محدود نیز به بخش خودروهای داخلی محدود شده است.

گرچه قیمت خودروهای داخلی تا مرز 20 درصد افزایش یافته، اما قیمت خودروها نسبت به یک ماه گذشته در حدود هفت درصد کاهش یافته است.

ساینا یکی از اقتصادی‌ترین محصولات صفر کیلومتر بازار خودرو ایران است که نمونه‌های دستی و اتوماتیک آن با استقبال خوبی روبرو بوده است. ساینا با جعبه‌دنده دستی در بازار خودرو 537 میلیون تومان قیمت دارد و ساینا اتوماتیک نیز 645 میلیون تومان قیمت می‌خورد.

شاهین G، یکی دیگر از محصولات برند سایپا در بازار آزاد است که روند نسبتا ثابتی را در ماه گذشته طی کرده است و توانسته از تیغ کاهش قیمت‌ها در امان بماند. این خودرو با نرخ 966 میلیون تومان در بازار خودرو مبادله می‌شود.

محصولات ایران خودرو که پیش از جنگ با افزایش قیمت چشمگیری مواجه شده بودند، این روزها در حال تعدیل و بازگشت به سطح قیمتی پیشین خود هستند.

در میان محصولات ایران‌خودرو، قیمت دنا پلاس بورسی و ری‌را کمترین میزان نوسانات را به خود اختصاص داده‌اند. قیمت این خودروها به ترتیب 956 میلیون تومان و یک میلیارد و 680 میلیون تومان گزارش می‌شود.

 

یمن
 

خودروهای خارجی

محصولات مونتاژی در یک ماه گذشته نوسان قیمتی تا مرز سه درصد را تجربه کرده‌اند. گرچه این نوسانات بیشتر کاهشی گزارش می‌شوند، اما برخی خودروها خلاف موج کاهشی حرکت کرده‌اند.

جک J4 به عنوان اقتصادی‌ترین خودرو مونتاژی، در یک ماه گذشته توجه خریداران زیادی را به خود جلب کرده است؛ تا حدی که قیمت این خودرو در حدود 30 میلیون تومان گران‌تر از ماه گذشته گزارش می‌شود. این خودرو اکنون با نرخ 991 میلیون تومان در بازار آزاد قابل خریداری است.

X22 پرو دستی، یکی از ارزان‌ترین کراس‌اوورهای بازار خودرو ایران است که سطح معاملات آن در یک ماه گذشته وضعیت مطلوبی داشته است. قیمت این خودرو از سوی بنگاه‌های معاملاتی یک میلیارد و 120 میلیون تومان گزارش شده است.

محصول دیگر مونتاژی بازار ایران که به‌نوعی می‌توان آن را جدیدترین خودرو مونتاژی در بازار خودرو دانست، لوکانو L7 است که در یک ماه گذشته 30 میلیون افزایش داشته و با نرخ دو میلیارد و 960 میلیون تومان در بازار آزاد معامله می‌شود.

 

یمن
 


اخبار مرتبط
ثبت‌نام طرح نوسازی موتورسیکلت‌های فرسوده آغاز شد+ لینک
سه‌شنبه 1404/04/24 ساعت 16:02
ثبت‌نام طرح نوسازی موتورسیکلت‌های فرسوده آغاز شد+ لینک
ثبت‌نام طرح ملی نوسازی و جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده از امروز 24 تیرماه آغاز شد.مالکان موتورسیکلت‌ها می‌توانند از امروز با مراجعه به سامانه اینترنتی ستاد نوسازی نسبت به ثبت‌نام و بارگذاری مدارک مورد نیاز اقدام نمایند.
پیش‌فروش محصولات سایپا و پارس‌خودرو از دیروز آغاز شد +لینک و زمان تحویل
سه‌شنبه 1404/04/24 ساعت 10:08
پیش‌فروش محصولات سایپا و پارس‌خودرو از دیروز آغاز شد +لینک و زمان تحویل
گروه خودروسازی سایپا بار دیگر مرحله‌ای تازه از پیش‌فروش محصولات خود را آغاز کرد. از ساعت 10 صبح دیروز، متقاضیان می‌توانند برای خرید خودروهای کوییک و ساینا اقدام کنند. این طرح شامل عموم مردم، خانواده‌ها و دارندگان خودروهای فرسوده است.
قیمت خودرو امروز دوشنبه 23 تیر 1404 +جدول
دوشنبه 1404/04/23 ساعت 14:10
قیمت خودرو امروز دوشنبه 23 تیر 1404 +جدول
بنگاه‌های معاملاتی خودرو امروز شنبه 23 تیر 1404 قیمت روز انواع خودرو را اعلام کردند. بررسی‌ها نشان می‌دهد بازار خودرو همچنان در رکود عمیق به‌سر می‌برد و این شرایط حتی با وجود افزایش قیمت رسمی برخی خودروها در کارخانه نیز تغییر محسوسی نکرده است.
زامیاد مجوز افزایش قیمت گرفت +عکس
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 17:39
زامیاد مجوز افزایش قیمت گرفت +عکس
شرکت زامیاد (از گروه خودروسازی سایپا) با دریافت مجوز رسمی از وزارت صمت، قیمت محصولات سبک تجاری خود را افزایش داد. این تغییر قیمت شامل سه محصول «پادرا پلاس تک‌کابین و دوکابین» و «پادرا پلاس دوگانه‌سوز» است که در همین ماه اعمال می‌شود.
قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه 22 تیر 1404 +جدول
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 16:37
قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه 22 تیر 1404 +جدول
بازار طلا و سکه در اولین روز هفته، یکشنبه 22 تیر 1404، با روندی نامتوازن و نوسانی آغاز به کار کرد. در حالی که قیمت طلا تحت تأثیر افزایش تقاضا صعودی شد، بازار سکه با نوسانات محدود و افت در برخی قطعات، از روند منظم خارج شد و حباب‌ها کاهش یافتند.
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز یکشنبه 22 تیر 1404
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 15:08
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز یکشنبه 22 تیر 1404
قیمت دلار امروز با رشد 300 تومانی در بازار نقدی مواجه شد و با رسیدن به مرز 87 هزار و 650 تومان، در تلاش برای بازگشت به کانال 88 هزار تومانی است. سایر ارزها از جمله یورو، پوند، درهم و دینار نیز با نوسانات افزایشی همراه بوده‌اند و فضای بازار ارز را متأثر کرده‌اند.
نظرات

آخرین اخبار
نورنما | فرا رسیدن ایام سوگواری تاسوعای حسینی تسلیت باد
حماس: اسرائیل دنبال تغییر ساختار سیاسی غزه است
ریابکوف: مسکو آماده کمک به ایران در مذاکرات با واشنگتن است
رئیس جمهور وارد اسلام‌آباد شد/دیدار پزشکیان با رئیس‌جمهور پاکستان
شفاف‌سازی درباره عوارض تنگه هرمز
«هالند مصر» رسماً بارسایی شد
احتمال بازداشت نتانیاهو در پی توافق ایران و آمریکا
بانک مرکزی: اختلال خدمات بانکی تا پایان امشب به‌طور کامل برطرف می‌شود
نسخه خطی نادر «لهوف» رونمایی شد
پایان ماجرای جنجالی دختر گمشده نسیم‌شهر
آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن
نوراینفو |در انتظار تحقق شروط تفاهم نامه اسلام آباد
استعفای سرمربی صنعت نفت آبادان پذیرفته شد
جاده چالوس دوطرفه شد
نوراینفو | هنگام خرید ملک مستاجردار این نکات را فراموش نکنید
حملات اسرائیل به لبنان مصداق جنایت جنگی است
وزیر خارجه لبنان: مذاکره تنها راه برقراری ثبات در کشور است
پوتین: غرب برای جنگ با روسیه آماده می‌شود
تعطیلی مراکز معاینه فنی خودرو شهر تهران در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی
بلومبرگ: اسرائیل بدترین بازار جهان شد؛ بازارها از چه چیزی نگرانند؟
رئیس هیات نظارت بر رفتار نمایندگان: از نبویان رسما شکایتی وصول نشده است
تصمیم جدید درباره عبور و مرور کشتی ها از تنگه هرمز
وقوع انفجار در سلیمانیه عراق
ادعای جدید ترامپ درباره توافق هسته‌ای با ایران
کدام فرودگاه‌ها 12 تا 18 تیرماه موقتا تعطیل است؟
خبر خوش قوه قضاییه برای دانش‌آموختگان حقوق
سفارت دانمارک فعالیتش را در تهران از سرگرفت
فیفا سوت بازی ایران را به داور فینال جام جهانی 2022 سپرد
تماس هولناک، ترفند جدید کلاهبرداران برای اخاذی از خانواده‌ها
نورنما | حملات اسرائیل، شهر ساحلی باستانی صور لبنان را به لرزه درآورد
قیمت نقره امروز سه شنبه 2 تیر 1405 +جدول
ریزش بی سابقه بورس آمریکا
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 2 تیر 1405 +جدول
بازگشایی تدریجی فضای هوایی کشور آغاز شد
اعتراض رسمی گل‌گهر به برگزاری تورنمنت تعیین سهمیه آسیایی
زلاتان: مسی از پله و مارادونا هم بزرگ‌تر است
نماینده وزارت بهداشت برای مراسم تشییع رهبر شهید تعیین شد
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت پانزدهم
عضو تیم مذاکره‌کننده ایران: انحصار خرید کالای آمریکایی در تفاهم‌نامه وجود ندارد
عارف: اطلاع‌رسانی مراسم وداع و تدفین رهبر شهید فقط از ستاد انجام می‌شود
خرس قهوه‌ای در باغ‌شادی خاتم دیده شد
«بامداد خمار» بازگشت + زمان انتشار
نقد وزارت صمت به ایران‌خودرو در پی افزایش قیمت بیش از حد
چه محصولاتی از ممنوعیت صادرات معاف شدند؟
پرسپولیس در آستانه توافق نهایی با دراگان اسکوچیچ
فیش حقوقی خرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی منتشر شد
روایت خلبان جنگنده ساقط‌شده آمریکایی از قدرت پهپادی ایران
وزیر ارتباطات: قبوض تلفن فعلاً قطع نمی‌شود
شرط تل‌آویو برای خروج از لبنان: حزب‌الله باید ازبین برود
برای سوخت‌گیری پول نقد همراه داشته باشید