×
سیاسی
شناسه خبر : 232717
تاریخ انتشار : شنبه 1404/04/21 ساعت 16:53
علی مطهری: دولت چهاردهم در شرایط جنگی عملکرد موفقی داشت

علی مطهری: دولت چهاردهم در شرایط جنگی عملکرد موفقی داشت

علی مطهری، نایب رئیس مجلس دهم، با اشاره به شرایط اضطراری آغاز به‌کار دولت چهاردهم، از عملکرد یک‌ساله آن دفاع کرد و گفت: سیاست «وفاق ملی» موجب آرامش سیاسی کشور شد. وی تاکید کرد دولت باید برای مهار گرانی‌ها و مشکلات معیشتی، تلاش مضاعف داشته باشد.

نورنیوز - گروه سیاسی: علی مطهری، نایب رئیس مجلس دهم، در گفت‌وگویی به ارزیابی عملکرد یک‌ساله دولت چهاردهم پرداخت و تاکید کرد: «دولت چهاردهم عملکرد موفقی داشته و سیاست وفاق ملی که از سوی رئیس‌جمهور مطرح شد، آرامش نسبی را به فضای سیاسی کشور بازگرداند.»

مطهری با یادآوری شرایط ویژه و بحرانی آغاز به‌کار دولت فعلی گفت: «دولت چهاردهم در یک شرایط خاصی روی کار آمد؛ در روز تحلیف رئیس جمهور در مجلس شورای اسلامی، شاهد ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران بودیم که ایران را مجبور به اقدام می‌کرد. علاوه بر موضوع غزه، حوادثی در لبنان اتفاق افتاد؛ ترور فرماندهان نظامی حزب‌الله و بعد هم ترور شهید سیدحسن نصرالله و به دنبال آن اجرای عملیات وعده صادق ۲ تا اینکه با عملیات فریب ترامپ و نتانیاهو به جنگ مستقیم ایران با آمریکا و اسرائیل انجامید.»

وی افزود: «این حوادث نشان می‌دهد که کشور در طول یک سال گذشته در شرایط نیمه‌جنگی یا جنگی بوده است. دولت چهاردهم در این شرایط فعالیت خود را آغاز کرد. از سوی دیگر، این دولت پس از شهادت رئیس‌جمهور وقت، آیت‌الله رئیسی، روی کار آمد. با شهادت رئیس‌جمهور وقت، ضربه‌ای به کشور وارد شده بود و دولت در یک شرایط اضطراری تشکیل شد. با توجه به همه این شرایط، از نظر من دولت عملکرد موفقی داشته است.»

مطهری در ادامه به طرح «وفاق ملی» اشاره کرد و گفت: «دولت چهاردهم در یک سال گذشته در انجام وظایف خود در زمینه تأمین معیشت مردم و حقوق اجتماعی مانند آزادی بیان، در مجموع موفق عمل کرده است. با طرح سیاست «وفاق ملی» توسط رئیس‌جمهور، بسیاری از حاشیه‌ها کنار رفت و تلاش شد تا کشور با همکاری همه گروه‌های سیاسی اداره شود. حتی در انتصاب وزرا و مدیران نیز این رویکرد رعایت شد.»

وی ادامه داد: «به همین دلیل، تنش‌های سیاسی در طول یک سال گذشته به حداقل رسید. اگرچه بعد از چند ماه از آغاز به‌کار دولت، انتقادهایی نسبت به چگونگی اجرای سیاست وفاق ملی مطرح شد و برخی معتقد بودند مخالفان خط مشی دولت وارد پست‌های اجرایی شدند، اما در مجموع این سیاست موجب آرامش شد و دولت نیز با رویکرد همفکری جناح‌ها کشور را مدیریت کرد.»

در بخش دیگری از این گفت‌وگو، علی مطهری با تأکید بر شرایط سخت اقتصادی مردم اظهار داشت: «کشور با گرانی‌هایی روبروست که برخی از آن‌ها از دولت قبل به ارث رسیده و برخی نیز ادامه یافته‌اند. با این حال، اجرای طرح کالابرگ برای دهک‌های یک تا هفت، کمک خوبی برای طبقات ضعیف بود. این طرح باید ادامه یابد تا همه مردم به حداقل نیازهای معیشتی دسترسی داشته باشند.»

او خاطرنشان کرد: «با توجه به همراهی مثال‌زدنی مردم در جنگ ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی، دولت وظیفه مضاعفی در حل مشکلات اقتصادی و مهار گرانی‌ها دارد.»

مطهری در پایان تاکید کرد: «در مجموع، دولت چهاردهم با وجود چالش‌های بی‌سابقه، تلاش کرده عملکردی همراه با آرام‌سازی فضای سیاسی و توجه به مسائل معیشتی داشته باشد.»


اخبار مرتبط
4 راه عبور از پیچ جنگی/ درباره شرایط کشور و سناریو‌های پیش‌رو
سه‌شنبه 1404/08/06 ساعت 09:27
حمید‌رضا جلائی‌پور:
4 راه عبور از پیچ جنگی/ درباره شرایط کشور و سناریو‌های پیش‌رو
از وضعیت نارضایتی‌ها در جامعه چیزی کاسته نشده بلکه به‌خاطر افزایش گرانی‌ها بر نارضایتی‌ها افزوده شده و از این‌ها مهمتر جامعه ایران چهار ماه هست که در «شرایط جنگی» قرار گرفته است. در این جنگ هم دشمن ایران صدام‌حسین در همسایگی کشور نیست بلکه دشمن ایران دولت نسل‌کش اسرائیل با پشتیبانی ناتو و ارتش آمریکا است.
پایان هزینه‌های درمانی کودکان؛ هدیه طلایی دولت چهاردهم به خانواده‌ها
شنبه 1404/02/20 ساعت 21:06
پایان هزینه‌های درمانی کودکان؛ هدیه طلایی دولت چهاردهم به خانواده‌ها
درمان رایگان کودکان زیر هفت سال، اقدامی انقلابی و کم‌سابقه در تاریخ سلامت ایران، توسط دولت سیزدهم اجرایی شد؛ گامی موثر در پیشگیری از بیماری‌های مزمن و تضمین سلامت نسل آینده که با استقبال گسترده خانواده‌ها همراه شده است.
عارف: تحقق شعال سال دغدغه دولت چهاردهم است
یکشنبه 1404/01/10 ساعت 11:06
در اولین جلسه کارگروه ویژه پیگیری تحقق شعار سال 1404 ؛
عارف: تحقق شعال سال دغدغه دولت چهاردهم است
عارف گفت: تحقق شعار سال همواره دغدغه مسئولان بوده است تا با اتخاذ اقدامات و پرهیز از برخوردهای شعاری به عنوان بهترین راهبرد و محور برنامه‌های دولت در طول سال دنبال شود.
نظرات

آخرین اخبار
توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان تهدیدی برای اسرائیل است
افزایش حملات پهپادی به روسیه در آستانه انتخابات دوما
هماهنگی ایران و عراق برای تردد روان زائران اربعین از مرز سومار
حمله به ایران آزمونی برای آینده حقوق بین‌الملل است
مذاکرات لبنان و اسرائیل ماه آینده از سر گرفته می‌شود
توان بومی ایران معادلات نبرد فناورانه را تغییر داد
پایانِ عصرِ اجاره‌نشینی در فضا؛ نقشه راه سه‌گانه ایران برای تسخیر مدار ژئو
فرارِ مس از نبردِ آبادان؛ فدراسیون در انتظار صدور حکمِ نهایی صعودِ نفت
اولیانوف:ایران مذاکره را می‌پذیرد، اما اولتیماتوم نه
هشدار غریب‌آبادی به اروپا: پایگاه‌دادن به متجاوز، شما را در جنگ شریک می‌کند
تاکید قطر و سوریه بر ضرورت کاهش تنش‌ها در منطقه
تغییر مسیر نفتکش‌ها پس از هشدار انصارالله
مأموریت غیرممکن در اوکراین؛ آیا ترامپ می‌تواند گره کورِ پنجمین سال جنگ را باز کند؟
سردرگمی واشنگتن پس از ضربات پشیمان‌کننده
هفتمین خرید پرسپولیس قطعی شد؛ اخباری با قراردادی دو ساله آمد
رئیس پارلمان لبنان:اسرائیل هنوز آتش‌بازی می‌کند
افشاگری بقائی از سکوت مرگبار کنگره آمریکا در قبال جنایات «میناب» و «لامرد»
واکنش انصارالله به بیانیه‌های عربی؛ این مواضع روایت آمریکا و عربستان است
نقض گسترده آتش‌بس در لبنان؛ ارتش اسرائیل جنوب این کشور را هدف قرار داد
اطلاعیه مهم پرسپولیس درباره بیرانوند؛ رأی محرومیت هنوز معتبر است
پزشکیان: اعتماد متقابل شرط احیای روابط ایران و آلمان است
طوفان گردوخاک در سیستان؛ دید افقی در زهک به 400 متر سقوط کرد
واکنش قاطع قرارگاه خاتم الانبیاء به تهدید ترامپ
یارانه کدام دهک ها 3 برابر می شود؟ + فیلم
خبر خوش برای صنعتگران: قطعی برق صنایع در مرداد و شهریور ممنوع شد
ادای احترام به تابوت‌ها؛ ترامپ باز هم با لفاظی سعی در پنهان کردن شکست دارد
اعترافِ تلخ به بهای خونین جنگ؛ آیا ترامپ قاتلِ سربازان خودش است؟
پشت پرده دیدار مقام سنتکام با فرمانده ارتش لبنان
قالیباف: اگر نفت ما صادر نشود، هیچ‌کس نفت نخواهد فروخت
حادثه مرموز برای جنگنده نیروی دریایی آمریکا؛ نقص فنی یا هدف قرار گرفتن؟
پزشکیان: پاکستان را کشوری دوست، برادر و شریک قابل اعتماد می‌دانیم
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 31 تیر 1405
بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
چرا هواپیمای فوق‌پیشرفته ناتو ناگهان تغییر مسیر داد؟
ترامپ چه رازی را با تهدید کلنگ فاش کرد؟
زمان اعلام نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی مشخص شد
ورود 4 هزار اتوبوس جدید به کشور؛توافق بزرگ برای توسعه حمل و نقل عمومی
پوتین: اقتصاد روسیه همچنان باثبات است؛ بحران سوخت موقتی است
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکای متجاوز به ایران
لاوروف: ادامه خصومت‌ها در هرمز تبعات منطقه‌ای خواهد داشت
تهدید یمن، گلوگاه انرژی جهان را نشانه رفت
کالاس در نقش توجیه‌گر آمریکا: تنگه هرمز باید بدون هزینه عبور برای کشتی ها باشد
تغییرات در فرماندهان ارتش اوکراین
نورنما | رونمایی چین از خودروی پرنده
ابراز نگرانی یونسکو درباره نابودی آثار باستانی لبنان در حملات رژیم صهیونیستی
نگرانی اسرائیل از توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان
هزینه واقعی جنگ ایران بسیار بیشتر از گزارش هگست است
تأیید مرگ سومین نظامی آمریکایی
قهرمان 18 ساله ژیمناستیک تهران پس از سانحه تمرین درگذشت
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ پلیس راز جنایت را فاش کرد