×
ورزشی
شناسه خبر : 232607
تاریخ انتشار : جمعه 1404/04/20 ساعت 22:45
بر قله داوری دنیا؛ فغانی داور فینال جام جهانی باشگاه‌ها شد

بر قله داوری دنیا؛ فغانی داور فینال جام جهانی باشگاه‌ها شد

علیرضا فغانی، داور برجسته ایرانی، با انتخاب فیفا برای قضاوت فینال جام جهانی باشگاه‌ها بین پاری‌سن‌ژرمن و چلسی، بار دیگر توانایی و جایگاه جهانی خود را در عرصه داوری فوتبال اثبات کرد. این چهارمین قضاوت او در این تورنمنت مهم است.

نورنیوز-گروه ورزشی: علیرضا فغانی، داور بین‌المللی ایرانی، از سوی فیفا به عنوان داور دیدار فینال جام جهانی باشگاه‌ها بین تیم‌های پاری‌سن‌ژرمن و چلسی انتخاب شد؛ مسابقه‌ای که یکشنبه شب برگزار خواهد شد و نقطه اوج تورنمنت باشگاهی جدید فیفا با حضور ۳۲ تیم است.

این چهارمین قضاوت فغانی در این دوره از جام جهانی باشگاه‌هاست. او پیش از این، بازی افتتاحیه میان اینترمیامی و الاهلی، دیدار حساس مرحله گروهی بین بایرن مونیخ و بوکا جونیورز، و مسابقه چلسی و پالمیراس در مرحله یک‌چهارم نهایی را سوت زده بود. عملکرد دقیق و بدون حاشیه فغانی در این بازی‌ها، اعتماد کمیته داوران فیفا را به او جلب کرده و اکنون، وی به عنوان داور اصلی فینال انتخاب شده است.

پس از پایان مرحله گروهی، تنها داورانی مجوز ادامه حضور در مراحل حذفی را دریافت کردند که از سوی فیفا نمرات بالایی کسب کرده بودند. علیرضا فغانی نیز در این ارزیابی‌ها درخشان ظاهر شد و با عملکرد عالی در بازی چلسی–پالمیراس، شانس خود را برای قضاوت در مراحل نهایی افزایش داد.

نکته قابل توجه این است که فغانی در مرحله نیمه‌نهایی برای هیچ‌یک از دو بازی انتخاب نشد، که این غیبت موقت، احتمال حضور او در فینال را تقویت کرده بود. اکنون، فیفا این پیش‌بینی را تأیید کرده و سوت مهم‌ترین بازی تورنمنت را به دستان یکی از بهترین داوران حاضر در رقابت‌ها سپرده است.

جام جهانی باشگاه‌ها در این دوره برای نخستین بار با فرمت جدید و حضور ۳۲ تیم برگزار می‌شود. این تورنمنت، برای فیفا و جانی اینفانتینو، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال، پروژه‌ای کلیدی به حساب می‌آید که هدف آن تثبیت این رقابت‌ها در سطحی هم‌تراز با لیگ قهرمانان اروپا است.

اعتماد فیفا به فغانی، نشانه‌ای از جایگاه ویژه او در عرصه بین‌المللی داوری است؛ داوری که با قضاوت در بازی‌هایی در بالاترین سطح فوتبال جهان، مانند دیدار بایرن–بوکا و چلسی–پالمیراس، بار دیگر توانمندی فنی و مدیریتی خود در میدان را به رخ کشیده است. با سوت زدن در فینال، فغانی جایگاه خود را در بین بزرگ‌ترین داوران جهان تثبیت می‌کند.


اخبار مرتبط
تصاویر ترامپ کنار رئیس فیفا و علیرضا فغانی در فینال جام جهانی باشگاه‌ها +سایر چهره‌ها
سه‌شنبه 1404/04/24 ساعت 10:18
تصاویر ترامپ کنار رئیس فیفا و علیرضا فغانی در فینال جام جهانی باشگاه‌ها +سایر چهره‌ها
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده، به همراه جیانی اینفانتینو، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا)، در استادیوم مت‌لایف آمریکا حاضر شد تا دیدار فینال جام جهانی باشگاه‌ها میان تیم‌های چلسی و پاری سن ژرمن را از نزدیک تماشا کند.
پوستر فیفا برای بازی امشب چلسی و پاری سن ژرمن در فینال جام جهانی باشگاه ها
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 22:15
پوستر فیفا برای بازی امشب چلسی و پاری سن ژرمن در فینال جام جهانی باشگاه ها
امشب ساعت 22:30 فوتبال دوستان در سراسر جهان شاهد دیدار پرهیجان و نفس‌گیر فینال جام جهانی باشگاه‌ها بین دو غول اروپایی، چلسی و پاری سن ژرمن خواهند بود. فیفا با انتشار پوستر رسمی این رقابت حساس، هیجان و شور این بازی را دوچندان کرده است.
علیرضا فغانی داور بازی چلسی و پالمیراس در جام جهانی باشگاه‌ها شد
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 21:00
علیرضا فغانی داور بازی چلسی و پالمیراس در جام جهانی باشگاه‌ها شد
فیفا رسماً اعلام کرد: علیرضا فغانی، داور بین‌المللی ایرانی، قضاوت دیدار حساس یک‌چهارم نهایی جام جهانی باشگاه‌ها بین چلسی و پالمیراس را بر عهده خواهد داشت. این سومین تجربه قضاوت فغانی در این رقابت‌ها است.
جام جهانی باشگاه‌ها 2025 با قضاوت فغانی برگزار می شود
پنج‌شنبه 1404/03/22 ساعت 22:45
جام جهانی باشگاه‌ها 2025 با قضاوت فغانی برگزار می شود
علیرضا فغانی، داور برجسته ایرانی، قضاوت دیدار افتتاحیه جام جهانی باشگاه‌ها 2025 بین تیم‌های الاهلی مصر و اینتر میامی آمریکا را بر عهده خواهد داشت. این رقابت با میزبانی آمریکا، یکشنبه هفته آینده در ورزشگاه هارد راک برگزار می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمال از امروز
کشف 400 میلیارد تومان شمش طلا توسط مرزبانان
نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی اعلام شد+ لینک
گفتگوی تلفنی گروسی با عراقچی پیرامون مذاکرات ژنو
پادکست | دعا در آیینه قرآن
مذاکرات ایران و روسیه برای توسعه یک میدان نفتی وارد مراحل نهایی شد
کناره‌گیری سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا
استقلال و پاشنه آشیل همیشگی؛ عقب‌نشینی بعد از گل
هشدار هند به غول‌های فناوری : محتوای غیرقانونی باید حذف شود
پسکوف: درباره نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پیش‌داوری نکنید
اعتراض 81 سینماگر جهان به سکوت جشنواره برلین درباره غزه
252 همت برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در بودجه 1405
هشدار نظامی یمن و مهلت دیپلماتیک به ریاض
پزشکیان: برنامه جامع همکاری‌های ایران و روسیه به سرعت اجرا خواهد شد
تولیدکنندگان مرغ: نهاده‌ها 4 برابر قیمت واقعی فروخته می شوند
حیوان حمله‌کننده به دانشجو سگ ولگرد بود
هشدار درباره سه برابر شدن جمعیت سالمند ایران تا سال 1435
فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران وارد دهلی نو شد
ورود رئیس جمهور مسعود پزشکیان به استان لرستان
زمان و ساعت دقیق لحظه تحویل سال 1405 + حیوان و رنگ سال
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404
قیمت گوشی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404 + جدول
کارنامه آزمون دستیاری فوق تخصصی 1404 منتشر شد
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
نمایشگاه‌های بهاره تهران از 5 اسفند آغاز می‌شود
اعلام آمادگی روسیه برای نگهداری اورانیوم مازاد ایران
فراخوان جذب هیأت علمی علوم پزشکی تا پایان اسفند منتشر می‌شود
وام ازدواج 1405 افزایش یافت یا ثابت ماند؟
آمار بهشت زهرا از جانباختگان تهرانی در حوادث دی ماه
موضع ترکیه درباره اقدام نظامی علیه ایران
گزارش وزیر امور خارجه از روند مذاکرات اخیر
معماری ایستگاه متروی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) چشم‌نواز خواهد بود
حداقل افزایش حقوق سال آینده 21 درصد، حداکثر 43 درصد
جزئیات برنامه‌های سحرگاه رمضان 1405 در شبکه‌های سیما
مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در شرایط تصاعد بحران
قیمت زولبیا و بامیه ماه رمضان 1405 اعلام شد
سپاهان ایران - الاهلی قطر ؛ دوئل مرگ و زندگی در الثمامه
قیمت گوشت قرمز امروز 29 بهمن 1404 + جدول
پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان فردا پنجشنبه 30 بهمن 1404
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ریزش بیش از 40 هزار واحدی شاخص بورس
زلنسکی رئیس جمهور بلاروس را تحریم کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
سخنگوی دولت: نرخ ارز دارو ثابت ماند
121 هزار و 581 داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند
میدری: مبلغ کالابرگ با تورم افزایش می‌یابد
چه کسانی نباید روزه بگیرند؟
اجرای سهمیه سوخت به کارت بانکی مالکان خودرو از سال آینده
کنکور 1405 طبق قوانین قبلی برگزار می شود
افزایش چشمگیر یارانه آرد و نان در بودجه سال آینده