×
اقتصادی
شناسه خبر : 232600
تاریخ انتشار : جمعه 1404/04/20 ساعت 22:15
ماینرها برق 2000 خانه را در تبریز بلعیدند

ماینرها برق 2000 خانه را در تبریز بلعیدند

در پی تلاش مشترک اداره برق و پلیس آگاهی آذرشهر، یک مزرعه غیرمجاز استخراج رمزارز با 81 دستگاه ماینر در این شهرستان کشف و جمع‌آوری شد. مصرف برق این مزرعه معادل مصرف بیش از 2000 واحد مسکونی بود که فشار سنگینی به شبکه برق منطقه وارد می‌کرد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز از شناسایی و جمع‌آوری یک مزرعه غیرمجاز استخراج رمزارز در شهرستان آذرشهر خبر داد. به گفته اکبر فرج‌نیا، این مزرعه در تاریخ ۱۹ تیرماه ۱۴۰۴ و با همکاری پلیس آگاهی آذرشهر، دفتر حراست، واحد رسیدگی به انشعابات غیرمجاز و همراهی دادستانی مرکز استان، شناسایی و توقیف شده است.

در این عملیات، ۸۱ دستگاه ماینر غیرمجاز کشف و جمع‌آوری شد که طبق اعلام مدیرعامل، هر یک از این دستگاه‌ها به اندازه برق مصرفی ۲۵ واحد مسکونی انرژی مصرف می‌کردند. به این ترتیب، فعالیت این مزرعه معادل مصرف برق بیش از ۲۰۰۰ خانه بوده که فشار سنگینی را به شبکه توزیع برق وارد کرده و منجر به اختلال در برق‌رسانی و آسیب به وسایل برقی شهروندان می‌شده است.

فرج‌نیا با اشاره به آثار منفی فعالیت مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز بر توازن مصرف انرژی، تأکید کرد که بخشی از ناترازی برق در کشور ناشی از استفاده غیرقانونی این دستگاه‌هاست. وی خاطرنشان کرد: «بر اساس دستورالعمل ابلاغی شرکت توانیر، هرگونه استخراج رمزارز با انشعاب‌های غیرقانونی، به‌ویژه در اماکنی مانند منازل، فروشگاه‌ها و دامداری‌ها، شناسایی و به طور دائم قطع خواهد شد.»

وی همچنین از شهروندان خواست در صورت مشاهده فعالیت مشکوک در زمینه استخراج رمزارز، از طریق ارسال پیامک به سرشماره ۳۰۰۰۵۱۲۱ شرکت توانیر یا تماس با شماره ۱۲۱، موارد را گزارش دهند. به گزارش‌دهندگان در صورت تأیید تخلف، پاداشی بین یک تا ۵۰ میلیون تومان تعلق می‌گیرد.


اخبار مرتبط
کشف بیش از 36 هزار و 648 دستگاه ماینر غیرمجاز
پنج‌شنبه 1404/07/03 ساعت 13:09
کشف بیش از 36 هزار و 648 دستگاه ماینر غیرمجاز
سخنگوی فراجا در گزارشی از اقدامات 6 ماهه پلیس در کمک به زنجیره تأمین امنیت برق کشور و مقابله با تجارت سیاهِ ماینر خبر داد و گفت: پلیس هم‌صدا و همگام با صنعت برق کشور در 6 ماه نخست امسال(اول فروردین تا 25 شهریور)، بیش از 36 هزار و 648 دستگاه ماینر غیرمجاز را از چرخه فعالیت‌های زیرزمینی حذف کرده است.
اعلام آمادگی استخراج کنندگان رمزارز برای احداث نیروگاه تجدیدپذیر
دوشنبه 1404/05/13 ساعت 02:02
اعلام آمادگی استخراج کنندگان رمزارز برای احداث نیروگاه تجدیدپذیر
رئیس کارگروه استخراج رمزارز انجمن بلاک‌چین ایران با رد نسبت دادن سهم 9درصدی ایران در استخراج جهانی گفت: صنعت ماینینگ قربانی سیاست‌های غلط شده و ما آمادگی داریم بدون اتکا به دولت، نیروگاه‌های تجدیدپذیر احداث کنیم.
قبض‌های علی‌الحساب براساس رفتار مصرفی مشترکین اصلاح می‌شود
دوشنبه 1404/04/23 ساعت 13:42
قبض‌های علی‌الحساب براساس رفتار مصرفی مشترکین اصلاح می‌شود
مدیرکل امور انرژی و مشتریان صنعت برق اعلام کرد: قبض‌های صادرشده به‌صورت علی‌الحساب بر اساس میزان مصرف واقعی مشترکان اصلاح می‌شود. این قبض‌ها با هدف اطلاع‌رسانی سریع‌تر، هشداردهی مصرف بالا و شفاف‌سازی هزینه‌ها طراحی شده‌اند.
شناسایی و حذف 2400 مگاوات مصرف برق پنهان رمزارزها توسط توانیر
شنبه 1404/04/14 ساعت 15:55
شناسایی و حذف 2400 مگاوات مصرف برق پنهان رمزارزها توسط توانیر
مدیرعامل شرکت توانیر از شناسایی و حذف بین 1400 تا 2400 مگاوات مصرف پنهان برق ناشی از فعالیت غیرمجاز استخراج رمزارزها خبر داد و اعلام کرد که کاهش مصرف برق کشور در دوره محدودیت اینترنت، نشانه‌ای از تأثیر جدی مزارع غیرمجاز رمزارز بر مصرف انرژی است.
ماینرهای مخفی یکی‌یکی خاموش شدند
چهارشنبه 1404/02/31 ساعت 12:23
ماینرهای مخفی یکی‌یکی خاموش شدند
معاون شرکت توانیر از کشف بی‌سابقه 252 هزار دستگاه استخراج رمز ارز غیرمجاز خبر داد که مصرف برق آن‌ها معادل چهار نیروگاه اتمی بوشهر است. کشفیات با رشد پنج‌برابری نسبت به گذشته، حاصل همکاری مردم و اقدامات نظارتی دقیق بوده است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
معافیت سربازی در ازای سرمایه گذاری در کشور
پیام تبریک پزشکیان به وزنه‌برداران قهرمان ایران در رقابت‌های جهانی
نظام فعلی جبران خدمات پاسخگوی زحمات پرستاران نیست
حافظ به ما آموخت چگونه در میانه‌ بی‌ثباتی دهر زندگی را باور کنیم
اعلام زمان و مکان بازی‌ ایران و تانزانیا
آغاز ارسال کمک های بشردوستانه به غزه از گذرگاه رفح
مداردیپلماسی | شرم‌الشیخ؛ توافقی با امضای تردید
آزادی قدیمی‌ترین زندانی زن تهران پس از 19 سال
حذف تحقیرآمیز اسرائیل از مسیر جام جهانی
تشکیل پرونده قضایی برای مجری سابق صداوسیما
شاخص کل بورس جایگاه 3 میلیون واحد را پس گرفت
طرح ترامپ و استراتژی جمهوری اسلامی
دخل و خرج ملت؛ وظیفه دولت
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(98) « بناب»
اصلاح بخشنامه حق مسکن مستمری‌بگیران
رامون دینو برزیلی قهرمان فیزیک کلاسیک المپیای 2025
قدرت نرم هنر، سلاح ماندگاری حقیقت غزه
محمد کاسبی درگذشت
آزادی تبعه چینی در اسلامشهر از چنگ گروگانگیران
جایزه به ماچادو یا به ترامپ؟!
هادی چوپان نایب قهرمان مسترالمپیا 2025+ چوپان قهرمان مردمی شد+ فیلم
عراقچی: برای استقلالی‌ها احترام قائلم؛ لذت فوتبال در کری‌خوانی است
کنکور حذف نمی شود
طرح ترامپ، اعتراف واضح به اقتدار مقاومت
مرگ سه دیپلمات قطری در شرم الشیخ
آکسیوس: دعوت رسمی از ایران برای نشست صلح شرم‌الشیخ
انفجار در کارخانه تسلیحاتی آمریکا جان 16 نفر را گرفت
قتل هولناک دختر دانشجو توسط خواستگار کینه جو
معوقات فروردین ماه مستمری بگیران تامین اجتماعی پرداخت می شود+زمان واریز
تأکید ایران بر خویشتنداری و تنش میان کابل و اسلام‌آباد
نسخه نجات حافظانه در روزگار بلا و بلوا
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 20 مهر 1404 + وضعیت استان‌ها
جان بولتون دادگاهی می شود
مل گیبسون به دنبال بازیگر نقش عیسی مسیح
غرامت 11 میلیارد پوندی برای رسوایی وام خودروسازان در انگلیس
صعود طلا، نشانه‌ای شوم برای اقتصاد آمریکا
بروزرسانی بی‌سروصدا کروم برای 3 میلیارد کاربر اندروید
نوراینفو | برای کاهش سریع چربی بدن چه بخوریم؟
میانگین جهانی اختلاف سنی زوج‌ها 4.2 سال است
ترامپ: دموکرات‌ها با تعطیلی دولت، ارتش آمریکا را به گروگان می‌گیرند
سرطان بایدن بار دیگر خبرساز شد
اظهارنظر جدید و جنجالی ماسک درباره دولت ترامپ
رئیس سازمان بازرسی کل کشور: سازمان بازرسی نهادی برخاسته از قانون اساسی است
تامین57 میلیارد تومان مشوق های صادراتی
وضعیت جسمانی ترامپ فوق العاده اعلام شد!
آمریکا پایگاه هوایی خود را در قطر حفظ می کند
فوتبال نروژ و رژیم اسرائیل زیر سایه اعتراضات
حماس: سلاح مقاومت قابل مذاکره نیست/ حماس در مراسم امضای توافق صلح غزه حضور نمی‌یابد
ولایتی: پذیرش آتش‌بس پیروزی مقاومت است
لکورنو خطاب به ماکرون: شرایط مهیا نباشد، نخست‌وزیر نخواهم شد
X
آگهی تبلیغاتی