×
سیاسی
شناسه خبر : 232463
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/04/19 ساعت 22:02
روایت محمدرضا عارف از وضعیت مدیریت کشور در جنگ 12روزه

روایت محمدرضا عارف از وضعیت مدیریت کشور در جنگ 12روزه

در جریان جنگ تحمیلی دوازده‌روزه با رژیم صهیونیستی، کامیون‌داران که ماه‌ها پیش اعتراضاتی داشتند، با حرکت جهادی خود نقش مهمی در حل نگرانی‌های ترخیص کالا از بنادر ایفا کردند. معاون اول رئیس‌جمهور با بیان روایت مدیریت کشور در این جنگ، به حمایت مردمی، تلاش اصناف و افزایش تولید اشاره کرد که به ثبات و پیشرفت کشور کمک شایانی کرد.

نورنیوز - گروه سیاسی: در جریان جنگ تحمیلی دوازده‌روزه با رژیم صهیونیستی، نگرانی‌ها درباره ترخیص کالا از بنادر با حرکت جهادی کامیون‌داران که تا پیش از آن اعتراضاتی داشتند، به شکل قابل توجهی رفع شد. معاون اول رئیس جمهور در توضیح وضعیت مدیریت کشور در این نبرد، به نقش کلیدی مردم، اصناف و تولیدکنندگان اشاره کرد.

وی با یادآوری تبلیغات رژیم صهیونیستی مبنی بر پیروزی سریع در سه روز، گفت: «رژیم صهیونیستی پیش‌بینی کرده بود که در روز اول با زدن فرماندهان و نیروهای برجسته، به پیروزی دفاعی و جنگی دست پیدا کند، در روز دوم مردم به حمایت از آنها خواهند پرداخت و در روز سوم قرار بود در مذاکره‌ای روی تسلیم توافق شود.»

اما به‌رغم این پیش‌بینی‌ها، مردم با هدایت رهبر انقلاب اسلامی وارد میدان شدند و به شکلی مثال‌زدنی رفتار کردند. او در این‌باره بیان کرد: «مردم واقعاً رعایت کردند آن چیزهایی را که می‌دانستند باید رعایت کنند؛ از جمله تعادل در مصرف، کمک به یکدیگر و خدمات صلواتی‌ای که در میان مردم رواج پیدا کرد؛ حتی در صف بنزین، یک آقایی با دختر کوچکش شربت توزیع می‌کرد!»

معاون اول رئیس جمهور همچنین به افزایش تولید اشاره کرد و گفت که تولیدکنندگان برای تامین نیازها، شیفت‌های کاری دوم و سوم را فعال کردند. او افزود: «اتاق اصناف و اصناف نیز با حرکت ارزشمندی وارد میدان شدند؛ بسیاری از فروشندگان کالاهای خود را با قیمت خرید عرضه کردند و برخی شرکت‌ها نیز قیمت محصولاتشان را کاهش دادند.»

از سوی دیگر، نگرانی اصلی مسئولان درباره کالاهایی بود که در بنادر و کشتی‌ها مانده بود. در این زمینه، با حرکت جهادی کامیون‌داران که پیش از این اعتراضاتی داشتند و بخشی از خواسته‌هایشان در حال بررسی بود، شرایط تغییر کرد. معاون اول رئیس جمهور تأکید کرد: «وقتی جنگ آغاز شد، کامیون‌داران تمام‌قد به میدان آمدند و باعث شدند میزان تخلیه کالا از بنادر دو برابر شرایط عادی شود. به این ترتیب، راهبرد مورد نظر ما به تحقق رسید.»


 

شبی استثنایی با حضور رهبر انقلاب در حسینیه

به گفته محمدرضا عارف، هیچ‌کس حتی تصور نمی‌کرد که ایشان در آن شب به جمع حاضرین بپیوندند. بسیاری از افراد، از جمله خود عارف، فکر می‌کردند مشغله‌های فراوان مانع از حضور ایشان خواهد شد.

عارف در ادامه، با یادآوری خاطره‌ای از زلزله‌ی بم، به شجاعت مثال‌زدنی رهبر انقلاب اشاره کرد. او گفت: «در زلزله‌ی بم، ما به همراه آن "هفت نفر معروف" در خدمت ایشان بودیم. هنگام بازگشت، طوفان شدیدی آغاز شد. دفتر رهبری به ما اطلاع داد که پرواز به‌دلیل شرایط بد جوی لغو شده است. اما در کمال شگفتی، ایشان برخلاف همه توصیه‌ها پرواز کردند، در حالی که اجازه ندادند ما همراهشان باشیم. ما مجبور شدیم صبح روز بعد با پرواز دیگری برگردیم.»

او همچنین به ویژگی‌های شخصیتی رهبر انقلاب از جمله اقتدار، شجاعت، تدبیر و مرجعیت معنوی اشاره کرد و گفت: «حضور رهبری در چنین شرایطی به جامعه نشاط و امید می‌دهد. همان شب برای همه ما روشن شد که ایران با چنین رهبری از هیچ‌کس جز خداوند نمی‌ترسد.»


 


اخبار مرتبط
تأکید عارف بر بازسازی فوری زیرساخت‌ها
سه‌شنبه 1405/02/01 ساعت 13:53
تأکید عارف بر بازسازی فوری زیرساخت‌ها
محمدرضا عارف در دیدارهای جداگانه با مسئولان چهار دستگاه اجرایی، ضمن دریافت گزارش خسارات ناشی از جنگ و برنامه‌های بازسازی، بر سرعت‌بخشی به اقدامات، هماهنگی میان نهادها و اولویت‌دادن به بازسازی دانشگاه‌ها، ثبت دقیق خسارات محیط‌زیستی و کاهش فشار اقتصادی بر مردم تأکید کرد.
تاکید عارف بر پرداخت تعهدات حوزه سلامت در اسرع وقت
یکشنبه 1405/01/30 ساعت 16:30
تاکید عارف بر پرداخت تعهدات حوزه سلامت در اسرع وقت
معاون اول رئیس‌جمهوری با اشاره به اهمیت پشتیبانی مالی از حوزه سلامت، گفت: پرداخت تعهدات و حمایت از تولیدکنندگان و ارائه‌دهندگان خدمات حوزه سلامت باید در اسرع وقت انجام شود.
تشریح عملکرد دولت در جنگ 12 روزه از سوی معاون اول رئیس‌جمهور + فیلم
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 18:33
تشریح عملکرد دولت در جنگ 12 روزه از سوی معاون اول رئیس‌جمهور + فیلم
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور، در مصاحبه ای عملکرد دولت در جنگ 12 روزه را تشریح کرد.
ناگفته‌های قالیباف از جزئیات جنگ 12 روزه
پنج‌شنبه 1404/04/19 ساعت 21:48
ناگفته‌های قالیباف از جزئیات جنگ 12 روزه
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، امروزپنج شنبه 19 تیرماه در گفت‌وگویی ویژه پس از خبر 21 به تشریح نقش فرماندهی کل قوا و همبستگی ملی 90 میلیونی مردم ایران در دفاع از کشور در جنگ تحمیلی 12 روزه رژیم صهیونیستی پرداخت.
رییس جمعیت هلال‌احمر: 70 درصد مجروحان جنگ تحمیلی 12 روزه، غیرنظامی هستند
پنج‌شنبه 1404/04/19 ساعت 21:20
رییس جمعیت هلال‌احمر: 70 درصد مجروحان جنگ تحمیلی 12 روزه، غیرنظامی هستند
پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال‌احمر، در دیدار با استاندار همدان، ضمن تأکید بر نقش حیاتی امدادگران در شرایط بحران، از شجاعت و ایثار مردم ایران در مقابله با تجاوزات رژیم صهیونیستی و اهمیت همبستگی ملی سخن گفت.
نظرات

آخرین اخبار
رئیس‌جمهورلهستان ادعای جنجالی درباره دریای بالتیک را رد کرد
نماینده کنگره خطاب به ترامپ: آمریکا را ضعیف و منزوی کردی
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده چالوس؛ محدودیت تردد اعلام شد
آلودگی نفتی به 32 هزار مترمربع از سواحل قشم و هنگام رسید
قیمت جدید بنزین اعلام شد؛ عرضه بنزین 87 هزار و 200 تومانی از بامداد پنجشنبه
تنگه هرمز همچنان بسته است
حدود 5 میلیون زائر در روزهای اخیر به مشهد مشرف شده‌اند
العلیمی: دیگر هیچ اقدام حوثی‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
حماس: با گسترده‌ترین ائتلاف ملی وارد انتخابات می‌شویم
سازمان ملل: تنها یک راه برای بازگشت ثبات به خاورمیانه وجود دارد
هشدار النجبا درباره طرح «انحصار سلاح» در عراق
نرخ باسوادی در ایران به 95.3 درصد رسید
بانوی اصفهانی حج عمره‌اش را به ساخت 168 کلاس درس بخشید
علت مرگ ماهیان بند الماس اردبیل اعلام شد
شب شهادت امام رضا(ع)؛ حرم رضوی غرق اشک و ماتم
هرمزگان، سرآمد مدیریت بحران در کشور
نورویدئو | وقتی گلوله ها خاموش شدند، اقتصاد هدف بعدی شد
شکستگی خط انتقال آب بجنورد مهار شد؛ آب پایدار ماند
مسکو: اوکراین تمایلی به پذیرش اتباع مجرم خود در روسیه ندارد
پیام تبریک سرلشکر صفوی به فرمانده جدید سپاه
وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد
آغاز کاهش حضور نظامی ناتو در کوزوو
برنامه قطعی برق فارس فردا پنجشنبه 22 مرداد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+ جدول
واکنش دردناک مسی به درگذشت پدرش؛ «نمی‌دانم بدون تو چگونه ادامه دهم»
تهران در سوگ امام رضا(ع)؛ حرکت دسته‌های عزاداری به سمت بیت رهبر شهید
فشار تازه اروپا به ایران با اهرم حقوق بشر
صالحی: جنگ پایان راه نیست؛ مسیر «فتح اکبر» ادامه دارد
مخابره پیام «اس.او.اس» لینکن به آمریکایی‌ها!
پایان رزمایش مشترک ناوهای چین و اندونزی
توجه ویژه «رهبر شهید» به قرآن؛ روایتی از نزدیکان بیت
چرا مسابقات شطرنج کشور در خرم‌آباد لغو شد؟
جزئیات تشییع ایرج خواجه‌امیری اعلام شد
روسیه 2 شناور مرتبط با ارتش اوکراین را در اودسا هدف گرفت
جریمه سنگین برای حمل سوخت مازاد در دوغارون
آخرین وضعیت «چنگیز وثوقی» بازیگر پیشکسوت سینما
مزایده آمریکایی برای شرکت‌های نفت و گاز در خلیج مکزیک
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 22 مرداد به تفکیک شهرستان ها اعلام شد
زمانبندی قطعی برق کرمان پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
چرایی سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به ترکیه
آخرین قیمت مرغ امروز 21 مرداد/ مرغ کامل کیلویی چند؟+ جدول
هشدار انصارالله به عربستان؛ یمن در اوج آمادگی نظامی است
موتور طلا دوباره روشن شد؛ سرمایه‌ها به بازار برگشتند
صرب‌الاجل نهایی خروج نظامیان آمریکایی از عراق
گفت‌وگوی دقیقه نودی عراقچی و وزیر پاکستانی
اختصاص 7 همت برای مطالبات رتبه‌بندی فرهنگیان
اوپک:تولید نفت ایران در ژوئیه صعودی شد
انفجار مرگبار در بلوچستان پاکستان؛ 18 شورشی کشته شدند
سرمربی سابق کرواسی هدایت اماراتی‌ها را بر عهده گرفت
نورنما | دلم یک «یا رضا » می خواهد و یک پنجره فولاد ...