×
اجتماعی
شناسه خبر : 232458
تاریخ انتشار : جمعه 1404/04/20 ساعت 04:03
هشدار سطح نارنجی هواشناسی؛ پیش بینی رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید

هشدار سطح نارنجی هواشناسی؛ پیش بینی رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید

سازمان هواشناسی کشور نسبت به وقوع بارش‌های شدید باران، طوفان، رعد و برق و وزش باد شدید در مناطق سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، فارس طی روزهای پنج‌شنبه و جمعه هشدار سطح نارنجی صادر کرده است. مناطق شمالی، جنوبی و جنوب‌شرقی کشور در معرض خطر وقوع سیلاب و آبگرفتگی قرار دارند.

نورنیوز - گروهاجتماعی: براساس اطلاعیه جدید سازمان هواشناسی ایران، طی امروز و فردا (پنج‌شنبه و جمعه)، بسیاری از مناطق کشور با ناپایداری‌های جوی، از جمله بارش شدید باران، رگبار و رعد و برق، طوفان و وزش باد شدید مواجه خواهند شد. این شرایط جوی به‌ویژه در مناطق شمالی، جنوبی و جنوب‌شرقی کشور شدت بیشتری خواهد داشت.

در حال حاضر نیز برخی مناطق استان تهران شاهد بارندگی هستند و این وضعیت تا پایان روز در نقاطی از شمال، جنوب و جنوب شرق ایران ادامه می‌یابد. مناطقی از استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، شمال کردستان، ارتفاعات البرز، استان‌های قزوین، البرز، تهران و ارتفاعات سمنان تحت تأثیر این سامانه بارشی قرار دارند.

بارش‌های شدید در جنوب و جنوب شرق ایران

بر اساس پیش‌بینی کارشناسان، فعالیت سامانه مانسونی موجب بارندگی در استان‌های سیستان و بلوچستان، به‌ویژه مناطق جنوبی و مرکزی آن، همچنین مرکز و جنوب کرمان، شمال و شرق هرمزگان، شرق و جنوب شرق فارس و بخش‌هایی از استان یزد خواهد شد.

سازمان هواشناسی هشدار سطح نارنجی صادر کرده و نسبت به خطراتی چون آبگرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیرها، طغیان رودخانه‌های فصلی و کاهش دید افقی در برخی مناطق از جمله جنوب کرمان، جنوب و مرکز سیستان و بلوچستان، شمال و شرق هرمزگان و بخش‌هایی از اردبیل، آذربایجان‌های شرقی و غربی و گیلان هشدار داده است.

این سازمان از شهروندان خواسته طی ۴۸ ساعت آینده از سفرهای غیرضروری، توقف در حاشیه رودخانه‌ها و صعود به ارتفاعات خودداری کنند.

وزش باد شدید و خیزش گرد و غبار

در ۲۴ ساعت آینده، افزایش سرعت وزش باد در نواحی شمال شرق، شرق و جنوب شرق کشور به‌ویژه در منطقه زابل پیش‌بینی می‌شود. همچنین وزش باد شدید در نواحی مرکزی و دامنه‌های جنوبی البرز شامل استان‌های قزوین، البرز، تهران، سمنان، قم و اصفهان محتمل است.

در برخی مناطق نیمه‌غربی کشور نیز افزایش موقتی سرعت باد می‌تواند منجر به خیزش گرد و غبار و کاهش کیفیت هوا شود که برای گروه‌های حساس می‌تواند خطرناک باشد.

دریای عمان نیز به‌ویژه در نواحی شرقی خود طی دو روز آینده مواج خواهد بود و احتمال خطر برای شناورهای سبک و قایق‌های ماهیگیری وجود دارد.


اخبار مرتبط
وزش باد شدید و کاهش دید افقی در زابل و مناطق سیستان و بلوچستان
دوشنبه 1404/04/23 ساعت 00:01
وزش باد شدید و کاهش دید افقی در زابل و مناطق سیستان و بلوچستان
مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان از وزش باد شدید با سرعت بیش از 104 کیلومتر بر ساعت در شهرستان زابل خبر داد که منجر به کاهش دید افقی تا 2 هزار متر در ایستگاه فرودگاهی این شهر شد. همچنین وزش باد و گردوخاک در سایر مناطق استان پیش‌بینی می‌شود و هشدارهای لازم به شهروندان داده شد.
هوای تهران خنک می شود
شنبه 1404/04/21 ساعت 20:15
هوای تهران خنک می شود
هواشناسی تهران از کاهش دمای هوا و افزایش ناپایداری‌های جوی در روزهای آینده خبر داد. طبق پیش‌بینی‌ها، آسمان تهران همراه با وزش باد، افزایش ابر و در برخی مناطق رگبار، رعد و برق و گرد و خاک خواهد بود. هشدار سطح زرد نیز صادر شده است.
وزش باد شدید در تهران تا پنج روز آینده
جمعه 1404/04/20 ساعت 19:00
وزش باد شدید در تهران تا پنج روز آینده
اداره کل هواشناسی استان تهران وزش باد شدید و رشد ابر را در پنج روز آینده پیش‌بینی کرد؛ احتمال گردوخاک و کاهش کیفیت هوا هم هست.
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 20 تیر 1404 + وضعیت استانها
جمعه 1404/04/20 ساعت 10:32
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 20 تیر 1404 + وضعیت استانها
بارش باران و ناپایداری جوی امروز و فردا در بخش‌هایی از شمال و جنوب شرق کشور ادامه خواهد داشت. طبق اعلام هواشناسی، مناطقی از مازندران، تهران، سمنان، گیلان و همچنین جنوب سیستان و بلوچستان و کرمان با بارش، رعدوبرق و وزش باد همراه خواهند بود.
نظرات

آخرین اخبار
ستاره آرسنال جام جهانی را از دست داد
ایتالیا تحقیق درباره رفتار بن‌گویر با کاروان امدادی غزه را آغاز کرد
پایان مشارکت هلند در طرح آموزش نیروهای اوکراینی تحت رهبری انگلیس
پرداخت مطالبات ناشران نمایشگاه کتاب
بسکتبالیست زن آمریکایی در ایران ازدواج کرد و مسلمان شد
پیام سید مجید نقطه زن به مردم چیست؟
سفارت ایران در برلین: آمریکا مسئول نقض آتش‌بس است
آتش‌سوزی گسترده در جنوب لندن؛ 100 آتش‌نشان به محل اعزام شدند
ادعای سنتکام درباره توقیف نفتکش در دریای عمان
حمله حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
ترامپ: پنج کشور خواستار توقف درگیری‌ها و فشار بر نتانیاهو شدند
عزیزی: ایران مانع مذاکرات با آمریکا نیست
انفجارهای شدید در شمال عراق
حازم قاسم: سفارتخانه‌های فلسطین باید صدای مردم غزه در جهان باشند
قاآنی: مقاومت از هرمز تا باب‌المندب کمربند امنیتی می‌سازد
تداوم وضعیت فعلی تنگه هرمز هزینه سنگینی برای اقتصاد جهانی دارد
ادعای ترامپ درباره نتانیاهو؛ به او گفتم مقابل ایران تنها خواهی ماند
یزد 19 خرداد تعطیل شد؛ امتحانات طبق برنامه برگزار می‌شود
چرا جنگنده‌های اسرائیل وارد آسمان ایران نشدند؟
پایان کابوس دختران سنندجی؛ نامادری سنگدل راهی زندان شد
وزیر صمت: اجازه اختلال در زنجیره تأمین و کمبود کالا را نمی‌دهیم
افزایش شمار شهدای لبنان به 3637 نفر
تغییر تازه در پروازهای حج؛ بازگشت حجاج ایرانی به تهران از سر گرفته شد
مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان امسال اجرا می‌شود
عارف: دشمن ناچار به التماس مجدد برای آتش‌بس شد
جهش گردشگری اسپانیا؛ جنگ خاورمیانه بازار سفر را تغییر داد
منبع امنیتی اسرائیل: تصور نمی‌کردیم ایران تهدید خود را عملی کند
جایزه بین‌المللی برای هدی زین العابدین در گرجستان
ایران دوست وفادار لبنان است
هدف مذاکرات پایان جنگ و ایجاد امنیت پایدار است، نه عادی‌سازی با آمریکا
هزینه سنگین درگیری با ایران برای رژیم صهیونیستی؛ تا این لحظه 171 میلیون دلار
معافیت مالیاتی برای خسارت‌دیدگان جنگ
بازگشت وحید امیری به پرسپولیس+ جزئیات و عکس
قالیباف:هدف مذاکرات با آمریکا عادی‌سازی روابط نیست
دولت هزینه برخی عوارض ملکی را کاهش داد
تبریک عراقچی به پاشینیان
عکس های منتخب جهان، 8 ژوئن 2026
دیدار اردوغان و رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در استانبول
واکنش ایران به تحریم‌های اروپا
بازنشستگان حکم حقوقی خود را چگونه دریافت کنند؟
نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اعتراف کرد
بقایی: نیرویی که برای تسلط بر دیگران آفریده بودند، دیگر از فرمانشان خارج شده است
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
رحمان بی رحم با کامبکی دیدنی در فینال
اعلام نحوه قیمت‌گذاری بر لوازم خانگی
آمریکا بیش از 100 مقام نیکاراگوئه را تحریم کرد
رئیس سابق اطلاعات اسرائیل: رهبر ایران پیام قدرت و اعتماد به نفس به مردمش داد
لبنان: اسرائیل 3491 بار آتش‌بس را نقض کرد