×
اجتماعی
شناسه خبر : 232457
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/04/19 ساعت 21:50

تاکید فراجا بر رعایت کرامت انسانی در فرآیند طرد اتباع غیرمجاز

سخنگوی فراجا اعلام کرد که اتباع خارجی دارای گذرنامه، کارت آمایش یا برگه سرشماری معتبر، اجازه اقامت قانونی در ایران را دارند و هیچ مرجعی حق طرد آنان را ندارد. همچنین روند بازگشت مهاجران غیرمجاز با حفظ کرامت انسانی و پیگیری مطالبات مالی آن‌ها صورت می‌گیرد.

نورنیوز - گروه اجتماعی: سردار سعید منتظرالمهدی، معاون فرهنگی اجتماعی و سخنگوی فراجا، اعلام کرد: اتباع خارجی دارای مدارک معتبر همچون گذرنامه، کارت آمایش و برگه سرشماری قانونی می‌توانند به اقامت خود در ایران ادامه دهند و طرد این افراد ممنوع است، مگر در موارد خاص با حکم قضایی.

وی با اشاره به تدبیر فرمانده کل انتظامی کشور، تأکید کرد: به تمامی یگان‌های مسئول در موضوع طرد اتباع، ابلاغ شده که فرآیند خروج مهاجران غیرمجاز با رعایت کامل حقوق انسانی و کرامت آن‌ها انجام شود.

سردار منتظرالمهدی با اشاره به سابقه طولانی حضور اتباع خارجی، به‌ویژه اتباع افغانستانی در ایران، اظهار کرد: اکثر این مهاجران به‌صورت مسالمت‌آمیز در کنار شهروندان ایرانی زندگی کرده و خدمات ارزنده‌ای ارائه داده‌اند. ملت ایران نیز همواره برخوردی محترمانه با آن‌ها داشته است.

وی افزود: با این حال، بخشی از اتباع خارجی بدون مجوز قانونی در کشور اقامت دارند که بر اساس قوانین موجود، باید برای تعیین وضعیت اقامت خود اقدام می‌کردند. افرادی که فاقد مجوز هستند، لازم است با احترام کشور را ترک کنند.

به گفته سخنگوی فراجا، اتباع غیرمجاز می‌توانند در آینده و از طریق مسیرهای قانونی، پس از دریافت مجوزهای لازم، دوباره وارد ایران شوند. وی همچنین از وجود برخی مطالبات مالی این افراد از اشخاص حقیقی و حقوقی در کشور خبر داد و گفت: پلیس به عنوان نماینده قانونی، پیگیر این مطالبات است تا قبل از خروج از کشور، حقوق آن‌ها پرداخت شود.

منتظرالمهدی خاطرنشان کرد: دفاتر کفالت وزارت کشور نیز در زمان‌بندی صدور برگه خروج برای اتباع، به موضوع مطالبات مالی آن‌ها توجه دارند. چنانچه اتباع نتوانند در زمان مقرر حق و حقوق خود را دریافت کنند، می‌توانند با ارائه مدارک معتبر به ادارات پلیس مهاجرت و اتباع خارجی در سراسر کشور مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند.

وی از راه‌اندازی سامانه‌ای برای ثبت شکایات مالی و دریافت خدمات توسط اتباع خارجی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: این سامانه با هدف تسهیل روند پیگیری مطالبات و ارائه خدمات به مهاجران قانونی طراحی شده است.

سخنگوی فراجا همچنین از مردم خواست در برخورد با مهاجران مجاز، مهمان‌نوازی و احترام متقابل را رعایت کنند و در مواجهه با افرادی که باید کشور را ترک کنند، رفتار شایسته و انسانی داشته باشند.

وی در پایان افزود: در مراکز طرد و پایانه‌های مرزی، خدماتی نظیر ایستگاه‌های صلواتی و تسهیلات حمایتی برای خروج امن و محترمانه مهاجران فراهم شده است. همچنین شهروندان می‌توانند گزارش‌ها یا درخواست‌های مرتبط با اتباع خارجی را از طریق دفاتر پلیس مهاجرت ارائه دهند.


اخبار مرتبط
سرکنسول ایران: بازگشت مهاجران افغانستانی فقط شامل مهجران غیرقانونی‌ بوده است
چهارشنبه 1404/05/15 ساعت 06:04
سرکنسول ایران: بازگشت مهاجران افغانستانی فقط شامل مهجران غیرقانونی‌ بوده است
سرکنسول ایران در هرات اعلام کرد بازگشت مهاجرین افغانستانی در ماه‌های اخیر تنها شامل غیرقانونی‌ها بوده و مسیر ورود قانونی شهروندان افغانستان به ایران باز است. همچنین همکاری‌های اقتصادی و پروژه‌های عمرانی بین ایران و ولایت فراه در حال توسعه است.
رفتار متفاوت خادمان امام رضا(ع) با مهاجران افغانستانی +فیلم
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 17:30
رفتار متفاوت خادمان امام رضا(ع) با مهاجران افغانستانی +فیلم
مراسمی متفاوت و انسانی در مرز دوغارون برگزار شد؛ جایی که خدام آستان قدس رضوی با اهدای بسته‌های متبرک و پذیرایی، مهاجران افغانستانی را در لحظه خروج از کشور بدرقه کردند؛ بدرقه‌ای که نشانگر احترام، تکریم و کرامت انسانی بود.
روایت جهرمی از وقتی اطلاعات امنیتی با یارانه و قبض برق گره خورد +فیلم
جمعه 1404/04/27 ساعت 09:29
روایت جهرمی از وقتی اطلاعات امنیتی با یارانه و قبض برق گره خورد +فیلم
در حالی که نهادهایی مثل سازمان هدفمندی یارانه‌ها حجم انبوهی از اطلاعات شخصی مردم را در اختیار دارند، محمدجواد آذری جهرمی هشدار داده که بی‌توجهی به سطح دسترسی این سامانه‌ها، می‌تواند به نقطه نفوذ جدی دشمن در لایه‌های امنیتی کشور تبدیل شود.
مرز میلَک شبانه‌روزی شد؛ تسهیل خروج داوطلبانه اتباع افغانستانی+ فیلم
شنبه 1404/04/21 ساعت 17:04
مرز میلَک شبانه‌روزی شد؛ تسهیل خروج داوطلبانه اتباع افغانستانی+ فیلم
با پایان سال تحصیلی و افزایش گرمای هوا، روند بازگشت داوطلبانه اتباع افغانستانی از مرز میلَک شدت گرفته است. استاندار سیستان و بلوچستان از فعال شدن 24 ساعته این مرز و فراهم شدن امکانات کامل برای خروج منظم و انسانی مهاجران خبر داد.
افزایش دو برابری خروج مهاجران افغانستانی از ایران
جمعه 1404/04/20 ساعت 17:00
افزایش دو برابری خروج مهاجران افغانستانی از ایران
خروج مهاجران افغانستانی از ایران در سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته 2 برابر افزایش یافته است. طی روز گذشته نیز 18 هزار نفر از اتباع افغانستانی به وطن خود بازگشتند.
خط قرمز تهران برای اشتغال غیرمجاز اتباع خارجی
پنج‌شنبه 1404/04/19 ساعت 14:15
خط قرمز تهران برای اشتغال غیرمجاز اتباع خارجی
سرپرست اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری تهران اعلام کرد: اشتغال و به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در بازار کار استان تهران ممنوع است و گشت‌های مشترک نظارتی برای مقابله با فعالیت‌های غیرقانونی به‌زودی آغاز خواهد شد.
گزارش تصویری| خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون
دوشنبه 1404/04/16 ساعت 21:57
گزارش تصویری| خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون
490 هزار تبعه افغانستانی غیرمجاز طی 100 روز گذشته از مرز دوغارون تایباد، کشور را ترک کردند. پایانه مرزی دوغارون این روزها شاهد بیشترین حجم خروج اتباع غیر مجاز افغانستانی است. در 13 تیرماه 26 هزار نفر از مرز عبور کردند که بخش قابل توجهی از آنان بدون مراجعه به اردوگاه و به صورت مستقیم به مرز آمده اند.
اتباع دستفروش از مترو تهران طرد می‌شوند
سه‌شنبه 1404/04/10 ساعت 12:02
اتباع دستفروش از مترو تهران طرد می‌شوند
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران اعلام کرد: اتباع خارجی شاغل به دستفروشی در مترو طرد خواهند شد و در عین حال رویکرد شهرداری، آموزش و حمایت از سایر دستفروشان برای خروج از این چرخه است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ذخیره استراتژیک دارو برای مقابله با مکانیزم ماشه
درمان پیرچشمی در یک ساعت
صربستان حریف والیبال ایران شد
نشست ترامپ با رهبران عرب در نیویورک با موضوع غزه
اسامه حمدان: رهبران حماس ترسی از ترور ندارند
قتل 5 عضو یک خانواده در جنوب کرمان
چراغ سبز روبیو به اسرائیل برای حاکمیت بر کرانه باختری
پرتغال، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
هندبال نوجوانان ایران در یک قدمی فینال آسیا
هشدار عربستان به اسرائیل درباره الحاق کرانه باختری
مخبر: تمامی مکانیسم‌های دشمن و اسنپ‌بک محکوم به شکست‌اند
این قهرمانی‌ها را تقدیم مردم خوب ایران می کنیم
جدول لیگ برتر در پایان هفته چهارم
مراسم یادبود چارلی کرک با حضور ترامپ و ونس
استقبال حماس از به رسمیت شناختن کشور فلسطین
نورنما | تخریب یک نیروگاه هسته‌ای آمریکا
چند نکته درباره بیانیه مهم «شعام»
ایران و اروپا در نیویورک مذاکره می کنند
قهرمانی کشتی فرنگی ایران با 8 مدال برای دومین‌بار در تاریخ+ جدول مدال ها
تبریک قهرمانی تیم ملّی کشتی فرنگی در جهان از سوی رهبر انقلاب
جدایی مدافع جنجالی استقلال
مدال نقره کشتی فرنگی بر گردن علیرضا مهمدی
هرگز کشور فلسطین وجود ندارد
قهرمانی اسماعیلی نابغه کشتی فرنگی ایران در مسابقات جهانی
دستور عارف برای شناسایی عوامل گرانی برخی کالاها
تاکید بن فرحان بر پایان دادن به رنج‌های ملت فلسطین
مسیر رفع ناترازی‌های انرژی با اراده مسئولان به‌زودی به نتیجه می‌رسد
کشتکار به مدال برنز رسید
آزادی گروگان‌ها شرط اصلی بازگشایی سفارت فلسطین در فرانسه
ایران به دنبال راهکارهایی برای خنثی‌سازی تحریم‌هاست
سپاهان (1) - تراکتور (2) | صدرنشینی تراکتور در دقیقه 90
رنگ تیره لباس مدارس یادگیری را مختل می‌کند
منابع کنکور 1405 اعلام شد
حمایت سازمان ملل از به رسمیت شناختن فلسطین
شهادت 3 کودک در حمله پهپادهای اسرائیلی به جنوب لبنان
یک وجب از افغانستان را به آمریکا نمی‌دهیم
سفر عراقچی به وین برای دیدار با مقامات تروئیکای اروپایی
هشدار درباره کاهش بارندگی‌ها؛ پاییز خشک در پیش است
الحوثی: رژیم صهیونیستی به‌دنبال گسترش سلطه بر خاورمیانه است + فیلم
واکنش صهیونیست‌ها درباره به رسمیت شناختن فلسطین توسط بریتانیا:
استقلال (2) - پیکان (2) | استقلال در برزخ +خلاصه بازی
گفتند درباره غزه سکوت کنیم وگرنه جانمان در خطر است! + فیلم
پاپ نسبت به کوچ اجباری مردم غزه هشدار داد
معمای ورود پاکستان هسته‌ای به خلیج فارس!
جشن ملی ایرانیان به دستور رییس جمهور برگزار می شود
دولت فلسطین از سوی انگلیس، کانادا و استرالیا به‌رسمیت شناخته شد
ترکیب نهایی استقلال برای دیدار حساس مقابل پیکان اعلام شد
وفاق ملی از آغاز دولت چهاردهم با هماهنگی بی‌نظیر سه قوه محقق شده است
سارقان موتورسیکلت در محدوده کلانتری گاندی دستگیر شدند
اتحاد کشورهای حامی چندجانبه‌گرایی راه مقابله با یک‌جانبه‌گرایی است
X
آگهی تبلیغاتی