×
بین الملل
شناسه خبر : 232436
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/04/19 ساعت 18:30
عبدالملک الحوثی: مقاومت فلسطین قهرمانانه به جنایات رژیم صهیونیستی پاسخ می‌دهد

عبدالملک الحوثی: مقاومت فلسطین قهرمانانه به جنایات رژیم صهیونیستی پاسخ می‌دهد

عبدالملک الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن، در سخنرانی امروز خود با اشاره به ادامه فجایع و جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم نوار غزه، بر حمایت آمریکا از این کشتارها و مقاومت قهرمانانه فلسطینی‌ها تاکید کرد. وی همچنین وضعیت لبنان و سوریه و نقش نیروهای یمنی در مقابله با تجاوزات صهیونیستی را تشریح نمود.

نورنیوز -گروه بین الملل: عبدالملک الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن، در سخنرانی امروز خود تاکید کرد:«فجایع و جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه ساکنان نوار غزه طی روزهای گذشته نیز ادامه داشته است. این جنایات در برابر چشم و گوش جهانیان صورت می‌گیرد. ما شاهد مرگ وجدان‌های انسانی هستیم. جامعه بشری می‌بیند که چگونه بیش از یک میلیون انسان با کودکان، زنان و بیماران خود بر اثر گرسنگی و تشنگی به دست جنایتکاران صهیونیست جان می‌دهند. آمریکای جنایتکار از این کشتارها حمایت کرده و در آن دست دارد. هیچ وسیله کشتاری وجود ندارد که غربی‌ها در اختیار صهیونیست‌ها قرار نداده باشند.»

وی ادامه داد: «این چه جهان متمدنی است که در آن صدها هزار کودک در حسرت یک قرص نان هستند اما این نان‌ها در کامیون‌ها در نزدیکی نوار غزه روی هم انباشته شده‌اند؟ طی روزهای گذشته دست کم سه هزار و ۷۰۰ فلسطینی که اکثر آنان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند و در صف دریافت کمک‌های انسانی بوده‌اند به شهادت رسیده و یا زخمی شده‌اند. روند تخریب خانه‌ها در نوار غزه باعث شده ساکنان این باریکه به دنبال سرپناه‌های بسیار کوچک باشند که مشکلات بهداشتی زیادی برای آنها ایجاد کرده است.»

عبدالملک الحوثی تاکید کرد: «با وجود تمام این مشکلات، عملیات‌های قهرمانانه نیروهای فلسطینی علیه نظامیان صهیونیست ادامه دارد به طوری که طی هفته جاری گردان‌های قسام ۱۶ عملیات مختلف از جمله هدف قرار دادن تجهیزات دشمن و پرتاب موشک انجام دادند. کمین مرگبار بیت حانون نیز اوج ابتکار رزمی نیروهای مقاومت را نشان داد. با وجود آنکه دشمن صهیونیستی از تاکتیک‌های جدید برای اشغال کامل غزه استفاده می‌کند اما شکست خورده است. نظامیان صهیونیست در برابر غیر نظامیان فلسطینی بسیار جسور، اما در برابر رزمندگان مقاومت با وحشت می‌جنگند.»

رهبر انصارالله یمن افزود: «در قبال لبنان نیز دشمن صهیونیستی به نقض مداوم آتش بس ادامه می‌دهد. حملات هوایی علیه شمال و جنوب لبنان و تخریب اراضی این کشور در کنار اشغال بخش‌هایی از آن ادامه دارد. دشمن صهیونیستی در کنار آمریکا تلاش دارد معادلات جدید و شروط جدید خارج از مفاد توافق نامه مذکور را تحمیل کند تا ملت لبنان از عنصر قدرت خود جدا شود. سلاح مقاومت عامل حمایت از لبنان در برابر اشغالگری و تجاوزات مستقیم رژیم صهیونیستی است. موضع گیری رسمی لبنان مخالفت با این مسأله است و باید از سوی جهان اسلام مورد حمایت قرار بگیرد.»

وی همچنین بیان کرد: «در سوریه نیز می‌بینیم که با وجود موافقت دمشق با روند عادی سازی روابط با دشمن صهیونیستی، اشغالگران صهیونیست تا ۱۰ کیلومتری پایتخت این کشور پیشروی کرده‌اند. تجاوزات صهیونیست‌ها در قبال سوریه یکی از نمونه‌های دشمنی آنها با مسلمانان است. تمام توهمات مربوط به امکان صلح و همزیستی با دشمن صهیونیستی یا ائتلاف با آن مردود و در تضاد با واقعیت است.»

عبدالملک الحوثی تاکید کرد:
«نیروهای مسلح یمن طی هفته جاری با ۴۵ موشک مافوق صوت، بالستیک و پهپاد و قایق‌های جنگی به نبردشان با دشمن صهیونیستی ادامه دادند. در این عملیات‌ها، عمق فلسطین اشغالی تا یافا، اشدود، عسقلان و ام الرشراش هدف قرار گرفتند. عملیات بامداد امروز نیز باعث توقف حرکت هواپیماها در فرودگاه بن گوریون و فرار میلیون‌ها صهیونیست به سمت پناهگاه‌ها شد. ۲ عملیات نیز علیه کشتی‌هایی صورت گرفت که به محدودیت‌های اعلام شده پایبند نبودند. ما از این همین جا اعلام می‌کنیم که محاصره دریایی دشمن صهیونیستی از طریق دریای سرخ و خلیج عدن همچنان ادامه دارد. ما اجازه نمی‌دهیم بندر ام الرشراش مجدداً فعال شود.»

وی در پایان افزود:
«در خصوص عملیات پدافند هوایی نیز باید بگویم که نیروهای پدافند موفق شدند با جنگنده‌های دشمن صهیونیستی در زمان تجاوز اخیر به یمن مقابله کنند. حملات این جنگنده‌ها علیه بنادر الحدید خارج از حریم هوایی یمن صورت گرفت. عملیات نیروهای یمنی علیه دشمن صهیونیستی تا توقف تجاوزات در غزه و لغو محاصره این باریکه ادامه خواهد داشت.»


نظرات

آخرین اخبار
گزارش تصویری| جشن پیوند آسمانی زوج‌های جان‌فدای ایران
عنوان «بهترین خط‌زن آسیا» به ایران رسید
معاون سخنگوی سازمان ملل متحد: از مذاکرات ایران آمریکا حمایت می کنیم
ترفند جدید ترامپ برای جنجال‌آفرینی در «تروث سوشال» با تصاویر جعلی
شراکت نظامی جدید امارات و اسرائیل برای توسعه تسلیحاتی!
استارت جدی ملی‌پوشان در اردوی ترکیه با توپ‌های جام جهانی
درگیری پدافند با ریز پرنده‌های آمریکایی- صهیونی در قشم
برد نفت آبادان مقابل نفت زاگرس در انتخابی بسکتبال غرب آسیا
بمب خبری یاسر آسانی: از لالیگا پیشنهاد دارم اما عاشق استقلالم
گراهام: ایران پس از جنگ جسورتر شده است
پزشکیان: گفت‌ وگو به معنای تسلیم نیست
گلایه پزشکیان از رواج «پیام غلط»
ترامپ بار دیگر عقب‌نشینی از ادعاهای خود را گردن دیگران انداخت!
رابرت مالی: تنها راه خروج از جنگ علیه ایران، توافقی بااحترام به منافع دو طرف است
آمریکا مدعی شد منشأ محموله‌های ال‌پی‌جی آدانی ایران بوده است
انصارالله: مواضع تحریمی می‌تواند فشار قابل توجهی بر دشمنان وارد کند
خروج پول از صندوق‌های درآمد ثابت و املاک و ورود به طلا
جنگ علیه ایران، عامل گرانی سوخت و کالا در آمریکا
اعتراف گزارش صهیونیستی به تداوم قدرت و ظرفیت بازسازی ایران
فیلمبرداری «سونیک 4»، پرفروشترین فیلم دوره کرونا به پایان رسید
ترامپ تهدیدات خود علیه ایران را تکرار کرد
شوک تورمی گریبان‌گیر اتحادیه اروپا
اندیشکده واشنگتن: گزینه نظامی برای هرمز پرهزینه است
نوراینفو | هشت حقیقت مهم در مورد اثرات کمبود ویتامین B12
حمله گسترده حزب‌الله به مواضع ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
وزرای جدید دفاع و اطلاعات بزودی به مجلس معرفی می‌شوند
مذاکرات محرمانه آمریکا درباره آینده گرینلند
جزئیات واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از فردا + صدور احکام جدید تا پانزدهم خرداد
ترکیه: اختلافات اصلی در مذاکرات هسته‌ای ایران بر سر شروط و امتیازهاست
جزئیات تکان‌دهنده از قتل فجیع زن ایرانی در ترکیه ؛ راز جنایت در پیام واتساپ نهفته بود
معافیت خرید نفت روسیه دوباره تمدید شد
سازمان بورس از پشت‌پرده بسته ماندن 42 نماد بازار چه گفت؟
واکنش سخنگوی وزارت دفاع و مجلس به اظهارات ترامپ درباره توان دفاعی
قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه 28 اردیبهشت 1405
عراق ادعای عبور پهپادها به سمت عربستان را رد کرد
پاداش طلایی‌های بازی‌های آسیایی 2026 دو برابر می‌شود
مشارکت راهبردی مسکو و پکن/ امضای 40 سند همکاری در سفر پوتین به چین
ولی نصر: ترامپ یک شانس دیگر برای خروج از جنگ با ایران دارد
«کر استارمر» شایعه استعفا را رد کرد/ تا سال 2029 در قدرت می‌مانم
چراغ سبز آمریکا به اسرائیل برای حمله به ایران!
ضربه پاسداران گمنام به گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب
آمار جدید اوپک از اثر تکان‌دهنده هرمز بر انرژی جهان
داستان باند بزرگ سرقت رمزارز؛ از هک تا سرقت حضوری
امنیت تیم ملی ایران در جام جهانی 2026 و واکنش مقام فیفا در کاخ سفید
10 کشته و زخمی در حمله مهاجم 17 ساله به رستورانی در ترکیه
شهباز شریف: مذاکرات آمریکا و ایران در اسلام‌آباد ادامه دارد
نورنما | تصویر واقعی مردم ایران که در اینترنشنال پخش نشد!
پرواز پهپادهای کویتی در آسمان بصره
هندبال دختران ایران در آخرین لحظه از سکوی آسیا دور ماند
چرا پاکستان 8 هزار نیروی نظامی و اسکادران جنگنده به عربستان اعزام کرد؟