×
اقتصادی
شناسه خبر : 232276
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/04/18 ساعت 15:00
قیمت خودرو امروز چهارشنبه 18 تیر 1404 +جدول

قیمت خودرو امروز چهارشنبه 18 تیر 1404 +جدول

بازار خودرو پس از عبور از شوک جنگی، وارد مرحله‌ای از نوسان‌های کنترل‌شده شده است؛ با اینکه رکود نسبی در خرید و فروش حاکم است، اما تأثیر نرخ ارز و تحولات سیاسی-اقتصادی همچنان مسیر قیمت‌ها را دگرگون می‌سازد و نشانه‌هایی از پایداری در متغیرهای صنعتی دیده می‌شود.

نورنیوز-گروه اقتصادی: بازار خودرو در ایران همواره تابعی از متغیرهای کلان اقتصادی، نرخ ارز، و شرایط سیاسی بوده است. در ماه‌های اخیر، این بازار که تحت تأثیر شوک ناشی از تنش‌های سیاسی و درگیری‌های منطقه‌ای قرار گرفته بود، اکنون وارد فاز جدیدی از ثبات نسبی شده است؛ هرچند که این ثبات، شکننده و در معرض نوسانات دلار است.

خودروهای داخلی

سردمدار افزایش قیمت میان سبد محصولات داخلی، وانت زامیاد است که قیمت آن از 765 میلیون تومان با رشدی 15 میلیون تومانی به 780 میلیون تومان رسید.

پس از وانت زامیاد، شاهین GL با افزایش قیمت 11 میلیون تومانی نسبت به روز گذشته، در رتبه دوم افزایش قیمت‌ها قرار می‌گیرد. شاهین GL هم‌اکنون با حدود قیمتی 908 میلیون تومان در پلتفرم‌های آنلاین فروش خودرو کشف می‌شود.

در میان محصولات ایران خودرو، سورن (XUP) و دنا پلاس MT6 سردمداران افزایش قیمت هستند و هریک به ترتیب 9 و هشت میلیون تومان گران‌تر شدند.

داخلی
 

خودروهای خارجی

در گشایش بازار روز جاری، قیمت خودروهای مونتاژی نیز نوساناتی را نسبت به روز گذشته تجربه کرده‌اند. گرچه به لحاظ قیمتی خودروهای مونتاژی نوسان بیشتری را تجربه کرده‌اند، اما به طور کلی نوسانات بازار خودرو در روز جاری کمتر از 4 درصد گزارش می‌شود.

اکستریم TXL با افزایش قیمت 90 میلیون تومانی نسبت به روز گذشته در شاخص چهار میلیارد و 190 میلیون تومان ایستاد.

آریزو 6 پرو در روز جاری از یک میلیارد و 940 میلیون تومان به یک میلیارد و 910 میلیون تومان رسید که نشان دهنده کاهش 30 میلیون تومانی است.

قیمت بک X3 نیز در روز جاری کاهشی گزارش می‌شود. قیمت این خودرو نسبت به روز گذشته پنج میلیون تومان کاهش یافت و به نرخ یک میلیارد و 340 میلیون تومان رسید.

لوکانو L7، محصول مونتاژی تازه معرفی شده به بازار ایران، با افزایش قیمت شش میلیون تومانی به بنگاه‌های معاملاتی رسید.

خارجی
 


اخبار مرتبط
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 19 تیر 1404 +جدول
پنج‌شنبه 1404/04/19 ساعت 16:30
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 19 تیر 1404 +جدول
بازار خودرو در تیرماه 1402 تحت تأثیر نرخ ارز، شرایط سیاسی و چالش‌های صنعت خودرو نوساناتی را تجربه می‌کند. در این گزارش، تغییرات قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی به‌روز شده و مهم‌ترین عوامل مؤثر بر روند بازار بررسی شده‌اند.
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز چهارشنبه 18 تیر 1404
چهارشنبه 1404/04/18 ساعت 15:15
قیمت دلار و سایر ارز ها امروز چهارشنبه 18 تیر 1404
دلار امروز چهارشنبه 18 تیر 1404 با وجود تلاش‌های معامله‌گران افزایشی، در کانال 87 هزار تومانی تثبیت شد. بازارساز با دخالت مؤثر مانع از جهش قیمت شد و نرخ ارز با نوسانی کاهشی تا 87 هزار و 300 تومان عقب نشست.
قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه 18 تیر 1404 +جدول
چهارشنبه 1404/04/18 ساعت 14:45
قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه 18 تیر 1404 +جدول
بازار طلا و سکه امروز چهارشنبه 18 تیر 1404 با وجود افت دلار و کاهش قیمت جهانی اونس، روندی افزایشی داشت. افزایش تقاضا و ورود معامله‌گران باعث رشد نرخ قطعات سکه شده و سکه امامی را تا مرز 80 میلیون تومان رسانده است.
قیمت خودرو امروز سه‌شنبه 17 تیر 1404 +جدول
سه‌شنبه 1404/04/17 ساعت 14:57
قیمت خودرو امروز سه‌شنبه 17 تیر 1404 +جدول
بازار خودرو در شرایط رکود و ناپایداری‌های سیاسی و اقتصادی به سر می‌برد و با وجود دو مرحله افزایش قیمت از سوی عرضه‌کنندگان، قدرت خرید کاهش یافته مانع رشد قیمت‌ها در بازار آزاد شده است. نوسانات جزئی امروز نشان‌دهنده ثبات نسبی در شرایط نامطمئن است.
نظرات

آخرین اخبار
چرا جنگ زمینی می تواند تکلیف جنگ را به نفع ایران تعیین کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون چهارشنبه 12 فروردین+جدول پخش
ربیعی: خسارت زیادی به فدراسیون وزنه‌برداری وارد شده است
ایران خواستار محکومیت حمله تروریستی به سازمان منابع طبیعی
هاآرتص: ترامپ خاورمیانه را به آتش می‌کشد و از جهان انتظار دارد آتش را خاموش کند
نیکزاد‌: تنگه هرمز هرگز باز نمی‌شود
انجام بیش از 3 هزار مأموریت اورژانس تهران در جنگ رمضان
تاکنون 1262 نفر از هموطنان از دبی به کشور بازگشته‌اند
مدیرعامل شل: اروپا به زودی با کمبود سوخت مواجه می شود
صعود قیمت جهانی طلا نسبت به دو هفته گذشته
پیام فرماندهی کل انتظامی کشور بمناسبت 12 فروردین
رصد دقیق وضعیت کودکان واگذار شده به خانواده‌ها در ایام جنگ
رفراندوم زیر چتر جنگ!
افزایش قیمت‌ها و ضرورت تمرکز بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر
عملیات مشترک یمن با ایران و حزب‌الله علیه اهداف دشمن صهیونیستی
گروه بندی کامل جام جهانی بعد از صعود آخرین تیم ها
بقائی: نیروهای مسلح ما برای هر سناریویی آماده‌اند
تداوم آرامش در بازار کالاهای اساسی
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
پیام رئیس قوه قضاییه به‌ مناسبت 12 فروردین
3 صهیونیست در حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی زخمی شدند
وضعیت آب و هوا امروز 12 فروردین 1405+ وضعیت استانها
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
سیزده‌ای به رنگ غیرت؛ از سبزه تا سرخِ لاله‌ها، پیمان دوباره با ایران
23 عملیات مقاومت عراق علیه پایگاه‌های آمریکا انجام شد
فعالیت 30 درصدی شعب بانک‌ها از 15 فروردین ماه
صعود عراق به جام جهانی بعد از 40 سال
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران
جهانی‌سازی جنگ؛ خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه
حملات همزمان یمنی‌ها و حزب الله به فلسطین اشغالی
فعال شدن آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی
فیلیپین به‌دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
ربوده شدن روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق تأیید شد
تداوم ناپایداری‌های جوی تا 14 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به نقاطی در تهران و کرج
ادعای ترامپ: ما به زودی ایران را ترک می‌کنیم
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
بلومبرگ: دست برتر جنگ انرژی در اختیار ایران است