×
اقتصادی
شناسه خبر : 232270
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/04/29 ساعت 15:53
بازگشت 300 میلیارد تومان پول بلیت‌های لغوشده، در پیچ‌وخم ایرلاین‌ها و آژانس‌ها

بازگشت 300 میلیارد تومان پول بلیت‌های لغوشده، در پیچ‌وخم ایرلاین‌ها و آژانس‌ها

با وجود وعده‌های رسمی درباره بازگرداندن هزینه بلیت پروازهای لغوشده در ایام دفاع مقدس 12 روزه، همچنان بخش قابل‌توجهی از مبالغ پرداختی مردم در اختیار ایرلاین‌ها، آژانس‌ها و پلتفرم‌های فروش باقی مانده است؛ موضوعی که با گذشت بیش از یک ماه، به چالشی جدی برای اعتماد مسافران تبدیل شده است.

نورنیوز - گروه اقتصادی: با گذشت بیش از یک ماه از لغو پروازها در ایام ۱۲ روزه دفاع مقدس، هنوز بسیاری از مسافران نتوانسته‌اند مبالغ پرداختی خود را بابت بلیت‌های کنسل‌شده دریافت کنند. این در حالی‌ است که پیش‌تر وعده داده شده بود تمامی مبالغ به‌طور کامل به مسافران بازگردانده خواهد شد. با این حال، گزارش‌ها حاکی از آن است که به‌ویژه در مورد پروازهای خارجی، برخی از مسافران هنوز حتی یک ریال نیز دریافت نکرده‌اند.

مهدی رمضانی، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری، در گفت‌وگویی اعلام کرده است که تاکنون حدود ۹۰ درصد مبالغ به حساب مسافران بازگردانده شده و سازمان تمام تلاش خود را برای تسویه حساب‌ها به کار گرفته است. وی همچنین اشاره کرده که شرکت‌های هواپیمایی مطابق با دستور وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، نرخ بلیت‌ها را کاهش داده‌اند.

در همین رابطه، حرمت‌الله رفیعی، رئیس انجمن دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران، تأکید کرد که مبلغی بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان از پول مردم همچنان در اختیار مراکز اقامتی، آژانس‌ها و پلتفرم‌های فروش بلیت باقی‌مانده است. او اظهار داشت: «وقتی این موضوع را مطرح کردم، برخی اعلام کردند که این پول‌ها بازپرداخت شده، در حالی که هنوز بیش از نیمی از مبالغ نزد ایرلاین‌ها، آژانس‌ها و سایت‌های فروش بلیت باقی مانده است.»

رفیعی با اشاره به آمار موجود افزود: «با وجود گذشت نزدیک به یک ماه، بسیاری از این مراکز همچنان از بازگرداندن پول‌ها خودداری می‌کنند و هرکدام، مسئولیت این وضعیت را به گردن دیگری می‌اندازند. این روند، باعث سردرگمی مردم و افزایش نارضایتی آن‌ها شده است.»

به گفته وی، برخی از آژانس‌ها و پلتفرم‌ها وعده بازپرداخت طی ۱۵ تا ۲۰ روز آینده را به‌صورت مکتوب داده‌اند، اما در عمل هنوز هیچ اقدامی صورت نگرفته است. طبق آخرین برآوردها، همچنان حدود ۶۰۰ میلیارد تومان در اختیار این مراکز است و حتی اگر این رقم را نهایی بدانیم، باید بپذیریم که حداقل ۳۰۰ میلیارد تومان از این مبلغ هنوز به مردم بازنگشته است.


اخبار مرتبط
حذف 4 صفر از پول ملی نهایی شد؛ «ریال» ماند، «تومان» حذف شد
یکشنبه 1404/05/12 ساعت 20:02
حذف 4 صفر از پول ملی نهایی شد؛ «ریال» ماند، «تومان» حذف شد
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس از تصویب نهایی لایحه حذف 4 صفر از پول ملی در این کمیسیون خبر داد و گفت: «با اصلاحات صورت‌گرفته، ایرادات شورای نگهبان رفع شد و ماده واحده با قانون جدید بانک مرکزی هماهنگ شد. واحد پولی جدید معادل 10 هزار ریال فعلی خواهد بود.»
ترافیک هوایی افزایش یافت؛ امروز 500 پرواز ثبت شد
سه‌شنبه 1404/04/17 ساعت 17:25
ترافیک هوایی افزایش یافت؛ امروز 500 پرواز ثبت شد
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران اعلام کرد: روز گذشته، دوشنبه 17 تیر، حدود 500 پرواز شامل پروازهای عبوری، داخلی و خارجی در کشور انجام شد؛ آماری که نشان از رشد قابل‌توجه ترافیک هوایی و بهبود خدمات فرودگاهی دارد.
نحوه بازگرداندن پول بلیت‌های پروازهای لغو شده  اعلام شد
دوشنبه 1404/04/16 ساعت 20:26
نحوه بازگرداندن پول بلیت‌های پروازهای لغو شده اعلام شد
با وجود تعطیلی 20 روزه پروازها و آسیب‌های گسترده اقتصادی به شرکت‌های هواپیمایی، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تأکید کرد تاکنون بیش از 85 درصد وجه بلیت‌های کنسل شده به مسافران بازگردانده شده و روند استرداد کامل تحت نظارت ادامه دارد.
نرخ بلیت قطار از امروز 30 درصد بیشتر می‌شود +جزئیات
دوشنبه 1404/04/16 ساعت 14:38
نرخ بلیت قطار از امروز 30 درصد بیشتر می‌شود +جزئیات
افزایش 30 درصدی نرخ بلیت قطار از نیمه تیرماه 1403 اجرایی شد. این تغییر طبق مصوبه شورای عالی ترابری است و در ایام اربعین نیز بدون هزینه اضافی خواهد بود.
هم‌اکنون وضعیت آسمان پروازی ایران
یکشنبه 1404/04/15 ساعت 11:45
هم‌اکنون وضعیت آسمان پروازی ایران
تصویر منتشر شده از آسمان که نشان دهنده وضعیت پروازی کشور است.
لغو 12 هزار پرواز در ایام جنگ و آتش‌‌بس
شنبه 1404/04/14 ساعت 14:43
لغو 12 هزار پرواز در ایام جنگ و آتش‌‌بس
در پی پایان جنگ 12 روزه و توقف عملیات خصمانه رژیم صهیونیستی، نخستین پرواز فرودگاه تبریز پس از 23 روز وقفه، به مقصد استانبول انجام شد. هم‌زمان، معاون سازمان هواپیمایی کشوری از لغو بیش از 12 هزار پرواز در ایام جنگ و آتش‌بس و آغاز روند بازگشت تدریجی پروازهای خارجی در فرودگاه‌های کشور خبر داد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش از طریق فضای مجازی در کشور است
واکنش ایران به دلسوزی مزدورانه واشنگتن برای ایرانیان
مصر از طرح ترامپ برای برقراری صلح در سودان حمایت کرد
وزیر کار: قزوین پدر تجارت ایران است
باکو صادرات سوخت را به ارمنستان کلید زد
فرانسه میزبان کنفرانس بین‌المللی برای تقویت ارتش لبنان شد
هشدار مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا
بانک‌مرکزی: 15 نفر 6 میلیارد دلار را ناپدید کردند
روسیه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تحولات غیرقابل پیش‌بینی پیرامون ونزوئلا شد
سرمای گزنده به جان آوارگان غزه افتاده است
فحاشی در ورزشگاه‌ها کار دست تیم‌ها می‌دهد
فرصتی که نباید عادی یا تشریفاتی شود
X
آگهی تبلیغاتی