×
اجتماعی
شناسه خبر : 232120
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/04/17 ساعت 17:55

احتمال دارد 1000 نفر از مجروحان حملات رژیم صهیونیستی تا آخر عمرشان معلول شوند

رئیس فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولان با اشاره به نقش مهم ورزش در بازتوانی جانبازان و مجروحان، از آمار نگران‌کننده تصادفات و پیامدهای جنگ 12 روزه اخیر سخن گفت و خواستار همکاری بیشتر نهادهای استانی برای شناسایی و حمایت از آسیب‌دیدگان شد.

نورنیوز - گروه اجتماعی: نشست خبری جلیل کوهپایه‌زاده رئیس فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولان، امروز سه‌شنبه با حضور اصحاب رسانه برگزار شد. وی در این نشست با تأکید بر نقش کلیدی ورزش در فرآیند بازتوانی جسمی و روانی مجروحان جنگی، سوانح و تصادفات گفت: «در طول جنگ هشت‌ساله، جانبازان ما وارد عرصه ورزش شدند و امروز، با گذشت بیش از چهل سال، همچنان در این حوزه فعال هستند، این امر نشان می‌دهد که ورزش فرصتی ارزشمند برای جبران بسیاری از محدودیت‌هاست؛ محدودیت‌هایی که ممکن است بر اثر جنگ، حوادث طبیعی یا سوانح ترافیکی ایجاد شوند.»

کوهپایه‌زاده با اشاره به آمار بالای تلفات جاده‌ای افزود: «متأسفانه هر سال حدود 20 هزار نفر در تصادفات جاده‌ای جان خود را از دست می‌دهند و دو تا سه برابر این تعداد نیز دچار معلولیت دائمی می‌شوند. بارها به این موضوع اندیشیده و برای آن برنامه‌ریزی کرده‌ایم، چراکه با جمعیتی بزرگ و متأسفانه تکرارشونده روبه‌رو هستیم.»

او همچنین به آسیب‌های ناشی از جنگ دوازده‌روزه اخیر اشاره کرد و هشدار داد: «براساس این آمار و داده‌های جهانی، پیش‌بینی می‌شود بین یک‌هزار تا دو هزار نفر از این مجروحان دچار معلولیت دائمی شوند، البته این آمار باید به‌صورت دقیق گردآوری و اعلام شود، زیرا تشخیص قطعی معلولیت معمولاً یک تا دو ماه زمان می‌برد. هرچند آمار نهایی هنوز مشخص نیست، اما برآوردها حاکی از آن است که بین یک‌پنجم تا دوپنجم مجروحان ممکن است با آسیب‌های دائمی ـ از قطع عضو گرفته تا صدمات جسمی و روانی ماندگار ـ مواجه شوند. بسیاری از این افراد در ادامه برای درمان آسیب‌های روانی عمیق و گاه پنهان خود، به روان‌پزشکان و روان‌شناسان مراجعه می‌کنند.»

در ادامه این نشست، کوهپایه‌زاده از ظرفیت هیئت‌های ورزشی جانبازان و معلولان در سراسر کشور سخن گفت و اعلام کرد: «در زمان حاضر، در 31 استان و بیش از 340 شهرستان کشور، هیئت‌های ورزشی جانبازان و معلولان فعال هستند. در مکاتبات و جلسات با استان‌ها و شهرستان‌ها از مسئولان خواسته‌ایم با استانداری‌ها، فرمانداری‌ها، دانشگاه‌های علوم پزشکی و نهادهای درمانی منطقه همکاری کنند تا افراد دارای معلولیت جنگی را شناسایی و به فدراسیون معرفی کنند، زیرا معمولاً در ابتدا خود فرد آسیب‌دیده تمایلی به روی آوردن به ورزش ندارد، این در حالی است که ورزش نه‌تنها به بازتوانی جسمی کمک می‌کند، بلکه روحیه فرد و حتی شرایط خانواده او را نیز بهبود می‌بخشد.»


اخبار مرتبط
رییس جمعیت هلال‌احمر: 70 درصد مجروحان جنگ تحمیلی 12 روزه، غیرنظامی هستند
پنج‌شنبه 1404/04/19 ساعت 21:20
رییس جمعیت هلال‌احمر: 70 درصد مجروحان جنگ تحمیلی 12 روزه، غیرنظامی هستند
پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال‌احمر، در دیدار با استاندار همدان، ضمن تأکید بر نقش حیاتی امدادگران در شرایط بحران، از شجاعت و ایثار مردم ایران در مقابله با تجاوزات رژیم صهیونیستی و اهمیت همبستگی ملی سخن گفت.
قسام: حفظ نیروهای رژیم صهیونیستی در غزه احمقانه‌ترین تصمیم نتانیاهو است
سه‌شنبه 1404/04/17 ساعت 15:10
قسام: حفظ نیروهای رژیم صهیونیستی در غزه احمقانه‌ترین تصمیم نتانیاهو است
سخنگوی گردان‌های قسام در اظهاراتی تند، حفظ نیروهای رژیم صهیونیستی در غزه را «احمقانه‌ترین تصمیم نتانیاهو» خواند و با اشاره به عملیات بیت‌حانون، تاکید کرد که نبرد فرسایشی مقاومت، ارتش اشغالگر را در باتلاق خسارت و ناامنی فرو برده است.
لاوروف: گزارش‌های آژانس زمینه‌ساز حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران شد
سه‌شنبه 1404/04/17 ساعت 06:00
لاوروف: گزارش‌های آژانس زمینه‌ساز حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران شد
وزیر خارجه روسیه، با انتقاد از موضع‌گیری اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، نقش این نهاد در حمله به تأسیسات هسته‌ای غیرنظامی ایران را مورد توجه قرار داد و خواستار پایبندی آژانس به مأموریت فنی خود شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هشدار قاطع دیپلمات چینی به واشنگتن درباره تایوان
مبادله دو اسیر مقاومت در مقابل جاسوس اسرائیلی
آمادگی همکاری ایران با آژانس مشروط به رعایت حقوق مشروع خود
یارانه نقدی کارگران چرا قطع شد؟
مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته بدون آزمون دوباره تمدید شد
آمارباورنکردنی استفاده از فیلترشکن؛ تهدید جدی برای امنیت کشور
ترامپ عامل ترور چارلی کرک را چپ رادیکال‌ دانست
رونمایی از دستاوردهای فناورانه شیمیایی جهاد دانشگاهی تهران در ایران‌پلاست
کاهش سرعت رشد اقتصادی آمریکا؛ زنگ هشدار برای سیاست‌گذاران واشنگتن
انفجار تانکر گاز باعث حادثه تلخ در پایتخت مکزیک شد + آمار تلفات جانی
نماینده سپاه: دشمن به دنبال سست کردن پایه‌های امید در جامعه است
لغو ممنوعیت واریز وجه به حساب شخص ثالث
خالی شدن 80 درصد مخازن سد کرج
صدراعظم آلمان: روسیه در منطقه بالتیک اقدامات تحریک‌آمیز دارد
قطر در واکنش به تهدیدات نتانیاهو: میزبانی دوحه از حماس در چارچوب تلاش برای صلح است
حضور اسرائیل در کنفرانس امنیتی دبی از سوی امارات ممنوع شد
حمله معترضان جنگ به استودیو شبکه 14 رژیم صهیونیستی
رایزنی تلفنی مکرون، ترامپ و امیر قطر پیرامون بحران‌های خاورمیانه
حضور وزیر ارشاد در میان مسلمانان سن‌پترزبورگ برای اقامه نماز + فیلم
قیمت خودرو امروز پنجشنبه 20 شهریورماه 1404 + جدول
امکان ثبت درخواست نقل و انتقال دانش‌آموزان سمپاد فعال شد
تنها نماینده بوکس ایران مقابل قهرمان المپیک کوبا شکست خورد
واکنش نخست وزیر هند به حمله اسرائیل به دوحه
500 دوربین ثبت تخلفات رانندگی تا پایان سال نصب می‌شود
سفر نخست وزیر پاکستان به قطر با هدف ابراز همبستگی
مرحله چهارم اعتبار کالابرگ الکترونیکی برای سرپرستان خانوار‌ واریز شد
پزشکیان: کیفیت آموزشی باید ارتقا یابد/ مدرسه‌ها و دانشگاه‌ها آینده کشور را می‌سازد
بزرگ‌ترین ظرفیت ذخیره‌سازی خون بندناف را در اختیار داریم
عفو شامل حال مجرمان کلان اقتصادی نخواهد شد
روسیه در سال 2026 میزبان هفته فرهنگ ایران می‌شود
آیا دریاچه ارومیه از دست رفته است؟
استارمر در گفتگو با رئیس‌جمهور اسرائیل: بحران انسانی در غزه نگران کننده است
ورود زبان‌های خارجی به دبستان‌ها نیازمند بررسی‌های کارشناسی است
وزیر خارجه روسیه حمله اسرائیل به قطر را شدیداً محکوم کرد
جزئیات افزایش 45 درصدی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
تصادف در «گردنه چری» 19 کشته برجای گذاشت
آخرین وضعیت ترافیکی محورهای شمالی/ جاده چالوس دو طرفه شد
فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | پنجشنبه 20 شهریور ماه
آغاز بزرگترین رزمایش مشترک نظامی آمریکا و ژاپن
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنج‌شنبه 20 شهریور 1404
حمله موشکی یمن به سرزمین های اشغالی
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 20 شهریور 1404 + وضعیت استان‌ها
امیر تتلو مشمول عفو رهبری نشد
واکنش ترامپ به تیراندازی در دانشگاه یوتا/جزییات ترور +فیلم
افزایش اعتبار کارت حکمت؛ عیدی ویژه برای بازنشستگان نیروهای مسلح
تهرانی‌ها فردا منتظر خنک شدن هوا باشند
گرامیداشت روز سینما همراه با مردم در باغ فردوس
نورینفو | چطور از آنفولانزا دور بمانیم؟
100 مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در 8 استان به بهره برداری رسید + فیلم
آلمان در صدر لیست حامیان مالی اوکراین قرار گرفت
X
آگهی تبلیغاتی