×
اجتماعی
شناسه خبر : 232120
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/04/17 ساعت 17:55
احتمال دارد 1000 نفر از مجروحان حملات رژیم صهیونیستی تا آخر عمرشان معلول شوند

احتمال دارد 1000 نفر از مجروحان حملات رژیم صهیونیستی تا آخر عمرشان معلول شوند

رئیس فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولان با اشاره به نقش مهم ورزش در بازتوانی جانبازان و مجروحان، از آمار نگران‌کننده تصادفات و پیامدهای جنگ 12 روزه اخیر سخن گفت و خواستار همکاری بیشتر نهادهای استانی برای شناسایی و حمایت از آسیب‌دیدگان شد.

نورنیوز - گروه اجتماعی: نشست خبری جلیل کوهپایه‌زاده رئیس فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولان، امروز سه‌شنبه با حضور اصحاب رسانه برگزار شد. وی در این نشست با تأکید بر نقش کلیدی ورزش در فرآیند بازتوانی جسمی و روانی مجروحان جنگی، سوانح و تصادفات گفت: «در طول جنگ هشت‌ساله، جانبازان ما وارد عرصه ورزش شدند و امروز، با گذشت بیش از چهل سال، همچنان در این حوزه فعال هستند، این امر نشان می‌دهد که ورزش فرصتی ارزشمند برای جبران بسیاری از محدودیت‌هاست؛ محدودیت‌هایی که ممکن است بر اثر جنگ، حوادث طبیعی یا سوانح ترافیکی ایجاد شوند.»

کوهپایه‌زاده با اشاره به آمار بالای تلفات جاده‌ای افزود: «متأسفانه هر سال حدود 20 هزار نفر در تصادفات جاده‌ای جان خود را از دست می‌دهند و دو تا سه برابر این تعداد نیز دچار معلولیت دائمی می‌شوند. بارها به این موضوع اندیشیده و برای آن برنامه‌ریزی کرده‌ایم، چراکه با جمعیتی بزرگ و متأسفانه تکرارشونده روبه‌رو هستیم.»

او همچنین به آسیب‌های ناشی از جنگ دوازده‌روزه اخیر اشاره کرد و هشدار داد: «براساس این آمار و داده‌های جهانی، پیش‌بینی می‌شود بین یک‌هزار تا دو هزار نفر از این مجروحان دچار معلولیت دائمی شوند، البته این آمار باید به‌صورت دقیق گردآوری و اعلام شود، زیرا تشخیص قطعی معلولیت معمولاً یک تا دو ماه زمان می‌برد. هرچند آمار نهایی هنوز مشخص نیست، اما برآوردها حاکی از آن است که بین یک‌پنجم تا دوپنجم مجروحان ممکن است با آسیب‌های دائمی ـ از قطع عضو گرفته تا صدمات جسمی و روانی ماندگار ـ مواجه شوند. بسیاری از این افراد در ادامه برای درمان آسیب‌های روانی عمیق و گاه پنهان خود، به روان‌پزشکان و روان‌شناسان مراجعه می‌کنند.»

در ادامه این نشست، کوهپایه‌زاده از ظرفیت هیئت‌های ورزشی جانبازان و معلولان در سراسر کشور سخن گفت و اعلام کرد: «در زمان حاضر، در 31 استان و بیش از 340 شهرستان کشور، هیئت‌های ورزشی جانبازان و معلولان فعال هستند. در مکاتبات و جلسات با استان‌ها و شهرستان‌ها از مسئولان خواسته‌ایم با استانداری‌ها، فرمانداری‌ها، دانشگاه‌های علوم پزشکی و نهادهای درمانی منطقه همکاری کنند تا افراد دارای معلولیت جنگی را شناسایی و به فدراسیون معرفی کنند، زیرا معمولاً در ابتدا خود فرد آسیب‌دیده تمایلی به روی آوردن به ورزش ندارد، این در حالی است که ورزش نه‌تنها به بازتوانی جسمی کمک می‌کند، بلکه روحیه فرد و حتی شرایط خانواده او را نیز بهبود می‌بخشد.»


اخبار مرتبط
رییس جمعیت هلال‌احمر: 70 درصد مجروحان جنگ تحمیلی 12 روزه، غیرنظامی هستند
پنج‌شنبه 1404/04/19 ساعت 21:20
رییس جمعیت هلال‌احمر: 70 درصد مجروحان جنگ تحمیلی 12 روزه، غیرنظامی هستند
پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال‌احمر، در دیدار با استاندار همدان، ضمن تأکید بر نقش حیاتی امدادگران در شرایط بحران، از شجاعت و ایثار مردم ایران در مقابله با تجاوزات رژیم صهیونیستی و اهمیت همبستگی ملی سخن گفت.
قسام: حفظ نیروهای رژیم صهیونیستی در غزه احمقانه‌ترین تصمیم نتانیاهو است
سه‌شنبه 1404/04/17 ساعت 15:10
قسام: حفظ نیروهای رژیم صهیونیستی در غزه احمقانه‌ترین تصمیم نتانیاهو است
سخنگوی گردان‌های قسام در اظهاراتی تند، حفظ نیروهای رژیم صهیونیستی در غزه را «احمقانه‌ترین تصمیم نتانیاهو» خواند و با اشاره به عملیات بیت‌حانون، تاکید کرد که نبرد فرسایشی مقاومت، ارتش اشغالگر را در باتلاق خسارت و ناامنی فرو برده است.
لاوروف: گزارش‌های آژانس زمینه‌ساز حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران شد
سه‌شنبه 1404/04/17 ساعت 06:00
لاوروف: گزارش‌های آژانس زمینه‌ساز حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران شد
وزیر خارجه روسیه، با انتقاد از موضع‌گیری اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، نقش این نهاد در حمله به تأسیسات هسته‌ای غیرنظامی ایران را مورد توجه قرار داد و خواستار پایبندی آژانس به مأموریت فنی خود شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
انهدام باند کلاهبرداری خرید و فروش خودرو در تهران
ماجرایی مسمومیت «بشار اسد» چه بود؟
جزییات بازداشت 2 شرور خیابانی در خیابان کارگر
معاهده مشارکت راهبردی جامع بین روسیه و جمهوری اسلامی ایران رسماً لازم‌الاجرا شد
نورنما | افتتاح بلندترین پل جهان در چین
«پسران هور» حاشیه‌ساز شد؛ کار سازندگان به عذرخواهی کشید
طلا در بازار جهانی منفجر شد
فیفا استقلال را در تله‌ای سنگین گرفتار کرد
مرحله دوم نیروگاه برق آلومینیوم المهدی در هرمزگان افتتاح شد
قرعه‌کشی حساس جام ملت‌های فوتبال آسیا؛ ایران مقابل کره جنوبی
سرنوشت کاروان صمود چه شد؟
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 10 مهر + جدول
نخستین کشتی ناوگان صمود به آستانه غزه رسید
هشدارهواشناسی برای شمال کشور+فیلم
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 10 مهر1404+ جدول
معمای نابرابری مالی در مرکز و حاشیه؛ 9هزار هزار میلیارد تومان در تهران
کفه استدلال چگونه به نفع تصویب CFT شد؟
ترافیک سنگین در محور چالوس+ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
سعید افروز با شکستن رکورد جهان طلا گرفت
16 ساله ها گواهینامه موتورسیکلت می گیرند+جزییات و فیلم
دیدار قالیباف با آیت‌الله شیخ جعفر سبحانی از مراجع عظام تقلید
قیمت نفت جهشی شد
واکنش تند پاکستان به توقیف کشتی‌های صمود
سردار آزمون دومین بازیکن ارزشمند لیگ امارات شد
برنامه کامل مسابقات ورزشی روز پنجشنبه 10 مهر
چه کشوری فرمان صادرات خودرو جهان را در دست دارد؟
نرمش در سیاست داخلی ضرورتی برای حفظ ایران
واکنش تند نخست وزیر پاکستان درباره حمله اسرائیل به ناوگان الصمود
بازگشت سرمایه‌های ایرانی؛ توسعه یا تورم
توافق گروه هفت برای افزایش فشار بر خریداران نفت روسیه
رئیس شورای امنیت سازمان ملل: اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم
گفت وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان درباره صلح منطقه‌ای
نگرانی ایرلند نسبت به توقیف کشتی‌های ناوگان الصمود
هشدار سخنگوی سازمان ملل درخصوص گرسنگی و سوءتغذیه‌ زنان و کودکان غزه
هوای تهران در وضعیت نارنجی قرار گرفت
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون | پنجشنبه 10 مهر
مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو تمدید شد+زمان ثبت نام
پزشکیان: مردم را برای مدرسه سازی به میدان بیاوریم/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌ها+فیلم
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 10 مهر 1404 + وضعیت استان‌ها
بانک رفاه به بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی وام می دهد+جزییات
نتایج انتخاب رشته علوم پزشکی آزاد منتشر شد+لینک سامانه
استعفای بی‌سابقه 100 هزار کارمند دولت فدرال آمریکا
طرح ترامپ برای غزه؛ طناب نجات نتانیاهوی در آستانه سقوط
تعطیلی دولت و زندگی آمریکایی‌ها
گام بزرگ چین در اکتشاف اعماق دریا با زیردریایی سرنشین‌دار+فیلم
پژوهشگران چینی کرم ضدپیری با اثبات علمی ساخته‌اند
شرکت‌ها ناچار به رعایت خطوط قرمز یمن هستند
فروش میلیون دلاری مجموعه «گیرمو دل تورو»
پلیس رژیم صهیونیستی خیاباهای قدس را بست
X
آگهی تبلیغاتی