×
بین الملل
شناسه خبر : 232099
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/04/17 ساعت 16:31
ایران اینترنشنال هک شد+ عکس و فیلم

ایران اینترنشنال هک شد+ عکس و فیلم

گروه هکری «حنظله» اعلام کرد شبکه تروریستی ایران اینترنشنال به‌طور کامل هک شده، تمام سامانه‌ها و سرورهای آن از کار افتاده و اطلاعات فوق‌محرمانه آن از جمله مکاتبات، سوابق مالی و ارتباطات خارجی استخراج شده است؛ شناسایی 71هزار فرد مرتبط نیز انجام شده. اما پس از مدتی تلگرام در پی جلوگیری از انتشار اطلاعات، صفحه این گروه هکری را مسدود کرد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: گروه هکری «حنظله» با انتشار بیانیه‌ای رسمی از نفوذ کامل به شبکه معاند «ایران اینترنشنال» خبر داد؛ نفوذی که به گفته این گروه، منجر به از کار افتادن همه سامانه‌ها، سرورها و زیرساخت‌های ارتباطی این رسانه وابسته به نهادهای ضدایرانی شده است.

طبق اعلام این گروه سایبری، در این عملیات دقیق و هدفمند، حجم گسترده‌ای از اطلاعات داخلی اینترنشنال شامل مکاتبات محرمانه، اطلاعات شخصی کارکنان، سوابق مالی، ارتباطات خارجی و اسناد طبقه‌بندی‌شده، به‌طور کامل استخراج شده است. حنظله تأکید کرد که انتشار مرحله‌ای این اطلاعات به‌زودی آغاز خواهد شد.

یکی از مهم‌ترین ابعاد این عملیات، شناسایی دقیق ۷۱هزار نفر از افرادی است که تاکنون به این شبکه محتوای تصویری یا متنی ارسال کرده‌اند. هکرها همچنین مدعی شده‌اند به کلیه پیام‌هایی که به اینترنشنال در سال‌های گذشته ارسال شده، دسترسی پیدا کرده‌اند.

در فاز اول این عملیات، اطلاعات یکی از خبرنگاران اصلی شبکه افشا شده و به گفته هکرها، افشای افراد و چهره‌های دیگر در روزهای آتی با جزئیات بیشتر انجام خواهد گرفت.

 

افشای اطلاعات یکی از خبرنگاران اصلی «مجتبی پورمحسن»

یمن
 

یمن
 

یمن
 

یمن
 


 


 

 

هک کردن اکانت تلگرام 

 


 

 

فایل مرتبطان با اینترنشنال

 


 

پس از حمله سایبری گسترده گروه هکری «حنظله» به شبکه معاند «ایران اینترنشنال» و افشای اطلاعات حساس، پیام‌رسان تلگرام اقدام به مسدودسازی کانال رسمی این گروه کرد. این اقدام به‌منظور جلوگیری از انتشار گسترده اسناد و داده‌هایی بود که هکرها مدعی استخراج آن‌ها از زیرساخت‌های این رسانه شده بودند.

تلگرام که پیش از این نیز سابقه مسدودسازی کانال‌ها و گروه‌هایی با محتوای ناقض سیاست‌های امنیتی خود را داشته، با حذف کانال گروه حنظله عملاً مانع از انتشار مستقیم اسناد هک‌شده به مخاطبان شد.

یمن
 

گروه سایبری «حنظله» روز چهارشنبه با صدور بیانیه‌ای از نفوذی ۳۱ ماهه به عمق شبکه ایران اینترنشنال خبر داد. این گروه که پیش از این نیز اطلاعاتی از کانال‌ها و مکالمات داخلی این شبکه معاند را افشا کرده بود، اکنون اعلام کرده که عملیات آن‌ها فراتر از یک حمله ساده به تلگرام بوده و شامل نفوذ گسترده به زیرساخت‌های ارتباطی و اطلاعاتی این رسانه می‌شده است.

در بیانیه منتشرشده آمده است: «ما در سایه فایل‌های حذف‌شده زندگی کردیم، از تونل‌های رمزنگاری‌شده عبور کردیم و در جلساتی شرکت کردیم که حتی مدیران ارشد این شبکه مجاز به حضور در آن نبودند.»

حنظله اعلام کرده است که تمام تماس‌ها، پیام‌ها و فایل‌ها که از طریق اپلیکیشن‌هایی مانند واتس‌اپ، سیگنال و دیگر بسترهای ارتباطی رد و بدل شده‌اند، به‌طور کامل ذخیره و آرشیو شده‌اند.

آن‌ها تأکید کرده‌اند: «آنچه تاکنون منتشر شده تنها نوک کوه یخ است. ما هنوز اینجا هستیم؛ مانند سایه‌ای در گوشه دیدشان.»

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که در روز گذشته اسناد و فایل‌های متعددی درباره ارتباطات مالی، سیاست‌گذاری‌ها و خط‌دهی‌های خارجی شبکه ایران اینترنشنال افشا شده است که بازتاب گسترده‌ای در افکار عمومی و فضای رسانه‌ای کشور داشته است.


نظرات

آخرین اخبار
برنامه مسابقات ورزشی امروز 18 دی1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 18 دی 1404+ وضعیت استانها
درچه صورت درد در قفسه سینه نشانه مشکل قلبی است؟
سرماخوردگی حاصل هوای سرد نیست!
هشدار کارشناسان در خصوص افزایش خطر برخورد زباله‌های فضایی با هواپیماها
یک روش ساده برای کاهش ابتلا به آلزایمر
مجارستان: استقرار نیرو در اوکراین، خطر جنگ با روسیه را افزایش می‌دهد
کاخ‌سفید: حداکثر نفوذ را بر مقامات ونزوئلا داریم
قسد: تحرکات نظامی سوریه می‌تواند به جنگ بزرگی منجر شود
وزیر دفاع بلژیک پس از چند به ربایش مادورو واکنش نشان داد
چندین حمله سایبری ناموفق به سامانه سوخت در جنگ 12 روزه
رحمانی‌فضلی: ایران برنامه های متعدد دفاعی- تهاجمی دارد
موضع‌گیری دوباره وزیر خارجه لبنان علیه حزب الله
بازار باید مستمرا پایش شود
سازمان ثبت احوال: مردم برای دریافت کارت ملی‌ خود به ثبت احوال مراجعه کنند
هزینه احداث نیروگاه خورشیدی 400 دلار به ازای هر کیلووات
40 درصد تخت‌های بیمارستانی در اختیار سالمندان
ترامپ: دستیابی به گرینلند اولویت امنیت ملی آمریکاست
پاسخ وزیر دفاع بلژیک برای اعزام نیرو به گرینلند
حضور ایگور سرگیف در تمرینات پرسپولیس
ممنوعیت استفاده از واژه ربوده شدن برای مادورو!
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد تهران اعلام شد
نوری: مابه‌التفاوت افزایش قیمت‌ها را دولت می‌پردازد
اعزام نیرو به اوکراین در انگلستان به رای گذاشته می‌شود
خداحافظی کاغذ با ارز ترجیحی
اردوغان: تبدیل به لقمه‌ای برای تجزیه نخواهیم شد
وزیر جنگ آمریکا: نفت ونزوئلا در هرکجای جهان توقیف می‌شود
تلاش اسلام آباد برای فروش جنگنده به بنگلادش
اعلام شرایط دریافت وام 200 میلیون تومانی کامیونداران+ نحوه دریافت
اعتراف انگلیس به پشتیبانی از آمریکا در سرقت نفتکش‌ بلا 1
عکس های منتخب جهان،7 ژانویه 2026
3 استقلالی درخواست جدایی دادند/ ساپینتو موافقت کرد
نورنما | پاک‌سازی پنل‌های خورشیدی با استفاده از پهپاد
ترامپ دلیل دیگری برای حمله آمریکا به ونزوئلا اعلام کرد
انتقاد تاج از تیم فوتسال گیتی‌پسند؛ رفتارتان پذیرفتنی نیست
چقدر نقره در بازار بورس معامله شد؟
چین نفت ایران را جایگزین نفت ونزوئلا می کند
درگیری در سوریه 31 کشته و زخمی برجای گذاشت
فتاح به استقلال برگشت
تجمع آرام صنفی بازاریان رشت در میدان شهرداری پایان یافت
اطلاعیه فوری وزارت رفاه درباره جزئیات طرح جدید کالابرگ+ اعلام فروشگاه‌ها
پزشکیان به زودی با مردم سخن می‌گوید
جایزه 600 میلیونی جلال نصیب چه کسی شد؟
واکنش روسیه به توقیف نفتکش مارینرا
وقوع زلزله در ساری/ مازندران به حالت آماده‌باش درآمد
دستور ویژه پزشکیان به دستگاه‌های اجرایی
کودتا علیه رئیس‌جمهور بورکینافاسو خنثی شد
ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون 1404 آغاز شد
افزایش تعداد یوزهای ایران
فرصت دوباره پلیس به نوجوانان شیرازی