×
اقتصادی
شناسه خبر : 231986
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/04/16 ساعت 20:26
نحوه بازگرداندن پول بلیت‌های پروازهای لغو شده  اعلام شد

نحوه بازگرداندن پول بلیت‌های پروازهای لغو شده اعلام شد

با وجود تعطیلی 20 روزه پروازها و آسیب‌های گسترده اقتصادی به شرکت‌های هواپیمایی، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تأکید کرد تاکنون بیش از 85 درصد وجه بلیت‌های کنسل شده به مسافران بازگردانده شده و روند استرداد کامل تحت نظارت ادامه دارد.

نورنیوز - گروه اقتصادی: با گذشت چند روز از آغاز دوباره پروازها پس از ۲۰ روز تعطیلی به دلیل جنگ تحمیلی، همچنان موضوع بازگشت وجه بلیت‌های لغو شده محل پرسش بسیاری از مسافران است. طبق اعلام رسمی سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری، روند استرداد وجوه بلیت پروازهای باطل شده در حال انجام است و بخش عمده آن پرداخت شده است.

مهدی رمضانی، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری بیان کرد: «همانطور که در روزهای گذشته اطلاع‌رسانی شد بالغ بر ۸۵ درصد استرداد مبالغ بلیت به حساب مسافران پروازی پرداخت شده است.»

وی ادامه داد: «۱۵ درصد باقی‌مانده نیز که در روزهای گذشته با توجه به دلایلی نظیر اختلال در سیستم‌های بانکی و اینترنتی، پاسخ‌گو نبودن برخی بانک‌ها، بازگشت وجه از حساب مسافر، حجم بالای مراجعات و تعطیلی دفاتر ستادی شرکت‌ها با تأخیر مواجه شده بود با بازگشایی مراکز و رفع موانع بانکی، فرآیند بازگشت وجوه با نظم و برنامه‌ریزی مشخص از سوی شرکت‌ها در حال اجراست و تا تکمیل فرآیند استرداد کامل وجوه، سازمان هواپیمایی کشوری بر این روند نظارت دقیق خواهد داشت.»

رمضانی با اشاره به اینکه شرکت‌های هواپیمایی در این ۲۰ روز با آسیب‌های اقتصادی جدی روبه‌رو بوده‌اند، گفت: «باید در نظر داشت با وجود آسیب‌های جدی اقتصادی وارد شده به شرکت‌های هواپیمایی و دفاتر خدمات مسافرت هوایی در ۲۰ روز تعطیلی و عدم فعالیت آنها، اما فرآیند بازگشت وجوه انجام شده است و طبق مذاکرات و جلسات برگزار شده با شرکت‌های هواپیمایی داخلی و دفاتر خدمات مسافرت هوایی استرداد کامل وجوه پروازهای لغو شده در دست اقدام است.»

براساس این گزارش، در همان روزهای ابتدایی تعطیلی پروازها، شرکت‌های هواپیمایی با انتشار اطلاعیه‌ای به مسافران اعلام کردند که کلیه مبالغ پرداختی بابت بلیت پروازهای لغو شده مسترد خواهد شد. انجمن شرکت‌های هواپیمایی نیز با صدور بیانیه‌ای از تلاش‌های صورت‌گرفته برای رفع نگرانی مردم خبر داد و اعلام کرد با وجود حملات سایبری، مشکلات اینترنتی و محدودیت‌های بانکی، بخش عمده‌ای از این استردادها انجام شده و بقیه در اسرع وقت پرداخت خواهد شد.

رمضانی همچنین تأکید کرد: «در جلسه‌ای که معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با نقش‌آفرینان صنعت هوانوردی کشور داشتند، تأکید بر آمادگی کامل صنعت هوایی برای بازگشت به روال عادی، رعایت دقیق و کامل دستورالعمل حقوق مسافر را از اولویت‌های جدی سازمان عنوان کردند و از شرکت‌های هواپیمایی نیز درخواست شد در پاسخگویی به مطالبات مردم، شفاف، مسئولانه و منطبق بر ضوابط عمل کنند.»

وی با اشاره به لزوم مشارکت و همدلی مردم در این شرایط خاطرنشان کرد: «براساس قانون دستورالعمل حقوق مسافر همه شرکت‌های هواپیمایی موظف به بازگشت وجوه هستند و این اطمینان را می‌دهیم که سازمان هواپیمایی کشوری در کنار مردم ایستاده و حفظ حقوق مسافران را خط قرمز خود می‌داند.»


اخبار مرتبط
بازگشت 300 میلیارد تومان پول بلیت‌های لغوشده، در پیچ‌وخم ایرلاین‌ها و آژانس‌ها
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 15:53
بازگشت 300 میلیارد تومان پول بلیت‌های لغوشده، در پیچ‌وخم ایرلاین‌ها و آژانس‌ها
با وجود وعده‌های رسمی درباره بازگرداندن هزینه بلیت پروازهای لغوشده در ایام دفاع مقدس 12 روزه، همچنان بخش قابل‌توجهی از مبالغ پرداختی مردم در اختیار ایرلاین‌ها، آژانس‌ها و پلتفرم‌های فروش باقی مانده است؛ موضوعی که با گذشت بیش از یک ماه، به چالشی جدی برای اعتماد مسافران تبدیل شده است.
لغو 12 هزار پرواز در ایام جنگ و آتش‌‌بس
شنبه 1404/04/14 ساعت 14:43
لغو 12 هزار پرواز در ایام جنگ و آتش‌‌بس
در پی پایان جنگ 12 روزه و توقف عملیات خصمانه رژیم صهیونیستی، نخستین پرواز فرودگاه تبریز پس از 23 روز وقفه، به مقصد استانبول انجام شد. هم‌زمان، معاون سازمان هواپیمایی کشوری از لغو بیش از 12 هزار پرواز در ایام جنگ و آتش‌بس و آغاز روند بازگشت تدریجی پروازهای خارجی در فرودگاه‌های کشور خبر داد.
پروازها به کیش آغاز شد + تصویری از پرواز امروز
جمعه 1404/04/13 ساعت 17:45
پروازها به کیش آغاز شد + تصویری از پرواز امروز
پس از مدتی توقف، پروازها به جزیره کیش از سر گرفته شد و نخستین پرواز امروز (13 تیر) انجام شد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جاسوس رژیم صهیونیستی در قم اعدام شد
100 شناور جدید در مسیر پیوستن به ناوگان دریایی کشور
سرقت عجیب جواهرات ناپلئون از موزه لوور
قرارگاه قدس: شهادت بزرگان طوایف اهل‌سنت بی‌پاسخ نخواهد ماند
تکلیف سرمربی پرسپولیس امشب مشخص می شود
21 استان بدون باران، زنگ خطر آبی
درخواست دو وزیر تندرو اسرائیل برای پایان آتش‌بس و حمله به غزه
بدهی عمومی آمریکا به 37.9 تریلیون دلار رسید
مادورو: طرح دفاعی کاراکاس علیه آمریکا تکمیل شد
ثبت شرکت خارجی در ایران کمتر از یک روز شد
هر دو مسیر تونل توحید امشب مسدود است
گزارش تصویری | اعتراضات ضد ترامپ با عنوان «بدون پادشاه» در سراسر آمریکا
زمان الحاق رسمی ایران به CFT مشخص شد
پیام پزشکیان به سینماگران جوان کشور
ترور ملا کمال صلاحی‌زهی؛ معتمد سرشناس بلوچ
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه27 مهر + جدول
نورنما | جنگنده آمریکایی از دوران جنگ‌جهانی دوم زیر آب
قیمت دلار و ارز امروز یکشنبه 27 مهر 1404
جزییات واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بر اساس حروف الفبا
واکنش عجیب ترامپ به معترضان «نه به پادشاه»
فریاد «رهایی فلسطین» در خیابان‌های اروپا
اسرائیل با نقض آتش‌بس جنوب غزه را بمباران کرد
آب طالقان سرانجام به تهران رسید
جهش بورس همراه با افزایش عرضه‌ها
حضور گسترده غرفه ملی نشر ایران در نمایشگاه کتاب فرانکفورت 2026
کشف محوله تریاکی که بوی قهوه می‌داد
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی آبان ماه سال 1404
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(104) « بندر دیر»
داور کره‌ای دیدار شارجه - تراکتور را سوت می زند
واکنش حماس به بیانیه وزارت خارجه آمریکا
کاهش 60 درصدی خرید جهیزیه
سقوط خریداران خارجی در بازار مسکن ترکیه
خودکشی عامل جنایت در روستا اندیکا
غرب به‌جای صلح، به‌دنبال نابودی کامل اوکراین است
لیست قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول قیمت ها
مرگ قاتل پیش از اجرای حکم قصاص
چندصدایی «درباره اسنپ‌بک»؛ چگونه ایستادگی ایران شکاف عمیق در نظم جهانی را آشکار کرد
جهش 5500 همتی در تجارت الکترونیک ایران
مداردیپلماسی | پایان برجام و آغازی بر دیپلماسی هسته‌ای جدید ایران
130 هزار مرگ سالانه در ایران به دلایل تغذیه‌ای مرتبط است
رئیس‌جمهور فردا به دانشگاه تربیت مدرس می رود
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 27 مهر1404+ جدول
واگذاری کامل دونتسک شرط پوتین برای پایان جنگ اوکراین
دولت چهاردهم بستر «ما می‌توانیم» را در تحول دیجیتال فراهم کرد
55 درصد پیش‌ثبت‌نامی‌های حج تمتع 1405 بانوان هستند
افزایش ذخایر طلا برای تقویت پول ملی و کاهش وابستگی ارزی
مسیر تهران-اصفهان با راه آهن سریع السیر 2 ساعته می‌شود
حماس: میانجی‌ها اسرائیل را برای بازگشایی گذرگاه رفح تحت فشار قرار دهند
نه به دعوا‌های تاریخ‌مصرف‌دار
بازی ناعادلانه FATF و پالرمو در نظام مالی جهانی
X
آگهی تبلیغاتی