×
اقتصادی
شناسه خبر : 231986
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/04/16 ساعت 20:26
نحوه بازگرداندن پول بلیت‌های پروازهای لغو شده  اعلام شد

نحوه بازگرداندن پول بلیت‌های پروازهای لغو شده اعلام شد

با وجود تعطیلی 20 روزه پروازها و آسیب‌های گسترده اقتصادی به شرکت‌های هواپیمایی، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری تأکید کرد تاکنون بیش از 85 درصد وجه بلیت‌های کنسل شده به مسافران بازگردانده شده و روند استرداد کامل تحت نظارت ادامه دارد.

نورنیوز - گروه اقتصادی: با گذشت چند روز از آغاز دوباره پروازها پس از ۲۰ روز تعطیلی به دلیل جنگ تحمیلی، همچنان موضوع بازگشت وجه بلیت‌های لغو شده محل پرسش بسیاری از مسافران است. طبق اعلام رسمی سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری، روند استرداد وجوه بلیت پروازهای باطل شده در حال انجام است و بخش عمده آن پرداخت شده است.

مهدی رمضانی، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری بیان کرد: «همانطور که در روزهای گذشته اطلاع‌رسانی شد بالغ بر ۸۵ درصد استرداد مبالغ بلیت به حساب مسافران پروازی پرداخت شده است.»

وی ادامه داد: «۱۵ درصد باقی‌مانده نیز که در روزهای گذشته با توجه به دلایلی نظیر اختلال در سیستم‌های بانکی و اینترنتی، پاسخ‌گو نبودن برخی بانک‌ها، بازگشت وجه از حساب مسافر، حجم بالای مراجعات و تعطیلی دفاتر ستادی شرکت‌ها با تأخیر مواجه شده بود با بازگشایی مراکز و رفع موانع بانکی، فرآیند بازگشت وجوه با نظم و برنامه‌ریزی مشخص از سوی شرکت‌ها در حال اجراست و تا تکمیل فرآیند استرداد کامل وجوه، سازمان هواپیمایی کشوری بر این روند نظارت دقیق خواهد داشت.»

رمضانی با اشاره به اینکه شرکت‌های هواپیمایی در این ۲۰ روز با آسیب‌های اقتصادی جدی روبه‌رو بوده‌اند، گفت: «باید در نظر داشت با وجود آسیب‌های جدی اقتصادی وارد شده به شرکت‌های هواپیمایی و دفاتر خدمات مسافرت هوایی در ۲۰ روز تعطیلی و عدم فعالیت آنها، اما فرآیند بازگشت وجوه انجام شده است و طبق مذاکرات و جلسات برگزار شده با شرکت‌های هواپیمایی داخلی و دفاتر خدمات مسافرت هوایی استرداد کامل وجوه پروازهای لغو شده در دست اقدام است.»

براساس این گزارش، در همان روزهای ابتدایی تعطیلی پروازها، شرکت‌های هواپیمایی با انتشار اطلاعیه‌ای به مسافران اعلام کردند که کلیه مبالغ پرداختی بابت بلیت پروازهای لغو شده مسترد خواهد شد. انجمن شرکت‌های هواپیمایی نیز با صدور بیانیه‌ای از تلاش‌های صورت‌گرفته برای رفع نگرانی مردم خبر داد و اعلام کرد با وجود حملات سایبری، مشکلات اینترنتی و محدودیت‌های بانکی، بخش عمده‌ای از این استردادها انجام شده و بقیه در اسرع وقت پرداخت خواهد شد.

رمضانی همچنین تأکید کرد: «در جلسه‌ای که معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با نقش‌آفرینان صنعت هوانوردی کشور داشتند، تأکید بر آمادگی کامل صنعت هوایی برای بازگشت به روال عادی، رعایت دقیق و کامل دستورالعمل حقوق مسافر را از اولویت‌های جدی سازمان عنوان کردند و از شرکت‌های هواپیمایی نیز درخواست شد در پاسخگویی به مطالبات مردم، شفاف، مسئولانه و منطبق بر ضوابط عمل کنند.»

وی با اشاره به لزوم مشارکت و همدلی مردم در این شرایط خاطرنشان کرد: «براساس قانون دستورالعمل حقوق مسافر همه شرکت‌های هواپیمایی موظف به بازگشت وجوه هستند و این اطمینان را می‌دهیم که سازمان هواپیمایی کشوری در کنار مردم ایستاده و حفظ حقوق مسافران را خط قرمز خود می‌داند.»


اخبار مرتبط
بازگشت 300 میلیارد تومان پول بلیت‌های لغوشده، در پیچ‌وخم ایرلاین‌ها و آژانس‌ها
یکشنبه 1404/04/29 ساعت 15:53
بازگشت 300 میلیارد تومان پول بلیت‌های لغوشده، در پیچ‌وخم ایرلاین‌ها و آژانس‌ها
با وجود وعده‌های رسمی درباره بازگرداندن هزینه بلیت پروازهای لغوشده در ایام دفاع مقدس 12 روزه، همچنان بخش قابل‌توجهی از مبالغ پرداختی مردم در اختیار ایرلاین‌ها، آژانس‌ها و پلتفرم‌های فروش باقی مانده است؛ موضوعی که با گذشت بیش از یک ماه، به چالشی جدی برای اعتماد مسافران تبدیل شده است.
لغو 12 هزار پرواز در ایام جنگ و آتش‌‌بس
شنبه 1404/04/14 ساعت 14:43
لغو 12 هزار پرواز در ایام جنگ و آتش‌‌بس
در پی پایان جنگ 12 روزه و توقف عملیات خصمانه رژیم صهیونیستی، نخستین پرواز فرودگاه تبریز پس از 23 روز وقفه، به مقصد استانبول انجام شد. هم‌زمان، معاون سازمان هواپیمایی کشوری از لغو بیش از 12 هزار پرواز در ایام جنگ و آتش‌بس و آغاز روند بازگشت تدریجی پروازهای خارجی در فرودگاه‌های کشور خبر داد.
پروازها به کیش آغاز شد + تصویری از پرواز امروز
جمعه 1404/04/13 ساعت 17:45
پروازها به کیش آغاز شد + تصویری از پرواز امروز
پس از مدتی توقف، پروازها به جزیره کیش از سر گرفته شد و نخستین پرواز امروز (13 تیر) انجام شد.
نظرات

آخرین اخبار
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟