×
سیاسی
شناسه خبر : 231982
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/04/16 ساعت 19:44
روایت جبلی از روز حمله اسرائیل به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما

روایت جبلی از روز حمله اسرائیل به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما

رئیس صداوسیما با شرح دقایق حمله موشکی به ساختمان شیشه‌ای، آن را تلاشی برای ایجاد رعب در رسانه ملی خواند که به تقویت روحیه همکاران انجامید.

نورنیوز-گروه سیاسی: پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما با بیان جزئیات روزی که ساختمان شیشه‌ای این سازمان هدف حمله قرار گرفت، گفت: «واقعا آخرین سناریویی که در ذهن داشتیم، هدف‌ قرار گرفتن ساختمان شیشه‌ای بود. تصور می‌کردیم اگر رژیم صهیونیستی بخواهد حمله‌ای انجام دهد، نقاط دیگری از سازمان را نشانه بگیرد.»

پیمان جبلی در ادامه روایتش یادآور شد: همکاران حفاظت سازمان به او هشدار دادند که رژیم به‌طور رسمی تهدید کرده است ساختمان صداوسیما را می‌زند و باید از محل دور شود. او توضیح داد: «به دوستان گفتم ساختمان را تخلیه کنند. در آن لحظه بیش از ۱۰۰ نفر از همکاران ما در طبقات مشغول کار بودند. بیشترشان از ساختمان خارج شدند و فقط رژی خبر، مهمانان و تهیه‌کنندگان باقی مانده بودند.»

جبلی در پاسخ به اینکه چرا خودش وارد ساختمان شد با وجود هشدار تیم حفاظت، اظهار کرد: «طبیعی بود همکاران احساس کنند کسی در کنارشان است. در شرایط تهدید نزدیک، مهم‌ترین کار این بود که آرامش منتقل شود. به همین دلیل وارد رژی شدم. قبلا هم در زمان عملیات موشکی ایران به رژی می‌رفتم تا همکاران حس کنند تنها نیستند. آن روز هم همین‌طور بود و وقتی وارد شدم، دوستان تعجب کردند اما به آن‌ها خدا قوت گفتم.»

وی افزود: «آقای صائب تأکید داشت از استودیو خارج شوم، اما سعی کردم آرام این کار را انجام دهم. در راهرو یکی از همکاران پرسید: “ما دیگر شهید شدیم؟” به او گفتم: عمر و زندگی دست خداست و شهادت نصیب هرکسی نمی‌شود.»

رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به اهمیت ساختمان شیشه‌ای به‌عنوان محل استقرار خبرنگاران و پخش زنده گفت: «صدای انفجار اول که آمد، هر چیزی به ذهنم رسید جز اینکه همین ساختمان هدف باشد. وقتی انفجار دوم و دود و آتش را دیدم، باورم نمی‌شد واقعا هدف، ساختمان شیشه‌ای باشد.»

جبلی تأکید کرد: «این حمله بیش از آنکه نظامی باشد، یک عملیات روانی و رسانه‌ای برای ترساندن همکاران ما و وادار کردن آن‌ها به سکوت بود؛ پیامی برای تمام رسانه‌هایی که حقیقت را بازتاب می‌دهند. هدف ایجاد رعب و خاموش کردن صدای راویان حقیقت بود.»

او افزود: «صهیونیست‌ها تصور می‌کردند بعد از چنین حمله‌ای، کارکنان صداوسیما از ترس جان خود سر کار حاضر نشوند، اما برعکس شد. به همه بخش‌ها رفتم و دیدم حتی کسانی که در شیفت نبودند داوطلبانه آمده بودند تا کار زمین نماند. گزارش‌ها بیشتر شد، پخش زنده تقویت شد و انگیزه همکاران بالا رفت. این حمله باعث نشد عقب‌نشینی کنیم بلکه به ما روحیه تازه داد.»

جبلی در پایان خاطرنشان کرد: «این حادثه نه‌تنها وحشت ایجاد نکرد، بلکه به کل جامعه رسانه‌ای کشور روحیه بخشید. راویان حقیقت عقب نمی‌نشینند.»


اخبار مرتبط
تصاویری دیده نشده از لحظاتی پس از حمله موشکی به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما + فیلم
چهارشنبه 1404/04/25 ساعت 14:20
تصاویری دیده نشده از لحظاتی پس از حمله موشکی به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما + فیلم
تصاویری دیده نشده از لحظاتی پس از حمله موشکی به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما، که نیروهای امدادی درحال تلاش برای خاموش کردن آتش هستند را ببینید.
خسروپناه: حمله به صداوسیما، سند جنایت اسرائیل است
دوشنبه 1404/04/23 ساعت 14:50
خسروپناه: حمله به صداوسیما، سند جنایت اسرائیل است
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، با محکومیت حمله موشکی رژیم صهیونیستی به ساختمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، این اقدام را سندی بر ماهیت ضدبشری و ددمنشانه رژیم اسرائیل دانست و بر درخشش رسانه ملی در نبرد رسانه‌ای تأکید کرد.
جبلی: آنتن زنده امانت است، قدرش را بدانید
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 18:32
جبلی: آنتن زنده امانت است، قدرش را بدانید
رئیس صداوسیما، با اشاره به اصابت 11 موشک رژیم صهیونیستی به ساختمان رسانه ملی، از بازسازی کامل این ساختمان تا یک‌سال آینده خبر داد. او در پاسخ به حاشیه آنتن زنده، خواستار رعایت حرمت این فرصت شد و تأکید کرد برخی بخش‌های خبری از ماه‌ها قبل جابه‌جا شده بودند.
جدیدترین تصاویر از لحظه انفجار ساختمان شیشه‌ای صداوسیما و اتاق فرمان آن
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 09:20
جدیدترین تصاویر از لحظه انفجار ساختمان شیشه‌ای صداوسیما و اتاق فرمان آن
در روز 26 خرداد امسال، رژیم صهیونیستی بار دیگر با حمله‌ای علیه ساختمان شیشه‌ای صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، موجی از خسارت بر جای گذاشت؛ این حمله منجر به زخمی شدن چند نفر و شهادت دو تن از کارکنان این سازمان شد.
جبلی: رسالت صداوسیما در دوران توقف نسل‌کشی نشر گفتمان مقاومت است
جمعه 1403/11/12 ساعت 09:11
جبلی: رسالت صداوسیما در دوران توقف نسل‌کشی نشر گفتمان مقاومت است
رئیس سازمان صداوسیما رسالت مهم رسانه ملی در دوران پس از پیروزی مقاومت و توقف نسل‌کشی در غزه را نشر گفتمان مقاومت و بازنمایی مستمر برتری و زنده‌ بودن قدرت آن دانست.
نظرات

آخرین اخبار
ایران در صورت حمله، با همه توان پاسخ می‌دهد
رویترز:خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه آغاز شد
چالش بحران آب و تحصیل در لرستان
سفر غیرمنتظره فرمانده ارشد آمریکا به ونزوئلا
فرصت تصمیم!
اتحادیه اروپا بودجه دفاعی جبهه شرقی را تقویت می‌کند
پزشکیان: پاسخگویی به مردم بودجه نمی‌خواهد، اراده می‌خواهد
مذاکرات، ناوها،موشک‌ها و معادله‌ای که همه را در انتظار نگه داشته!
ژاپن استفاده از پاوربانک در هواپیما را محدود می‌کند
هشدار سازمان ملل: آتش‌بس غزه در نقطه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارد
کشته شدن نظامی رژیم صهیونیستی در غزه بر اثر آتش خودی
بازداشت خبرنگار مشهور آمریکایی در اسرائیل
واکنش تند پاکستان به شهرک‌سازی و اقدامات اشغالگرانه رژیم صهیونیستی
شکست المپیاکو مقابل لورکوزن؛ شب تلخ طارمی در یونان
ماه مبارک رمضان از نگاه قرآن
توماس فریدمن: تمرکز نتانیاهو بر ایران، انحراف افکار عمومی است
دیدار نخست وزیر قطر با رئیس جمهور موقت ونزوئلا
قرارداد گازی ایران و روسیه در آستانه نهایی شدن
حمله هوایی مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
معمای مذاکره
دیدگاه اسرائیلی‌ها درباره مذاکرات هسته‌ای
توصیه‌های طب ایرانی برای روزه‌داری بدون تشنگی
مخالفت‌ها در کنگره آمریکا با رویکردهای تقابلی علیه تهران
رویترز: ایران امروز آزمایش موشکی انجام می‌دهد
آیا جنگ نزدیک است؛ ترامپ کدام مسیر را انتخاب می کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون پنجشنبه 30 بهمن+جدول پخش
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 بهمن 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 30 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
آیا برنج درمان ریزش موست؟
ارتباط آلودگی هوا با یک بیماری شایع قرن
هشدار شیوع یک عفونت ویروسی از طریق پشه
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(1) - الاهلی قطر (3) / باخت سپاهان در دوحه+ فیلم
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است