×
سیاسی
شناسه خبر : 231982
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/04/16 ساعت 19:44
روایت جبلی از روز حمله اسرائیل به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما

روایت جبلی از روز حمله اسرائیل به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما

رئیس صداوسیما با شرح دقایق حمله موشکی به ساختمان شیشه‌ای، آن را تلاشی برای ایجاد رعب در رسانه ملی خواند که به تقویت روحیه همکاران انجامید.

نورنیوز-گروه سیاسی: پیمان جبلی، رئیس سازمان صداوسیما با بیان جزئیات روزی که ساختمان شیشه‌ای این سازمان هدف حمله قرار گرفت، گفت: «واقعا آخرین سناریویی که در ذهن داشتیم، هدف‌ قرار گرفتن ساختمان شیشه‌ای بود. تصور می‌کردیم اگر رژیم صهیونیستی بخواهد حمله‌ای انجام دهد، نقاط دیگری از سازمان را نشانه بگیرد.»

پیمان جبلی در ادامه روایتش یادآور شد: همکاران حفاظت سازمان به او هشدار دادند که رژیم به‌طور رسمی تهدید کرده است ساختمان صداوسیما را می‌زند و باید از محل دور شود. او توضیح داد: «به دوستان گفتم ساختمان را تخلیه کنند. در آن لحظه بیش از ۱۰۰ نفر از همکاران ما در طبقات مشغول کار بودند. بیشترشان از ساختمان خارج شدند و فقط رژی خبر، مهمانان و تهیه‌کنندگان باقی مانده بودند.»

جبلی در پاسخ به اینکه چرا خودش وارد ساختمان شد با وجود هشدار تیم حفاظت، اظهار کرد: «طبیعی بود همکاران احساس کنند کسی در کنارشان است. در شرایط تهدید نزدیک، مهم‌ترین کار این بود که آرامش منتقل شود. به همین دلیل وارد رژی شدم. قبلا هم در زمان عملیات موشکی ایران به رژی می‌رفتم تا همکاران حس کنند تنها نیستند. آن روز هم همین‌طور بود و وقتی وارد شدم، دوستان تعجب کردند اما به آن‌ها خدا قوت گفتم.»

وی افزود: «آقای صائب تأکید داشت از استودیو خارج شوم، اما سعی کردم آرام این کار را انجام دهم. در راهرو یکی از همکاران پرسید: “ما دیگر شهید شدیم؟” به او گفتم: عمر و زندگی دست خداست و شهادت نصیب هرکسی نمی‌شود.»

رئیس سازمان صداوسیما با اشاره به اهمیت ساختمان شیشه‌ای به‌عنوان محل استقرار خبرنگاران و پخش زنده گفت: «صدای انفجار اول که آمد، هر چیزی به ذهنم رسید جز اینکه همین ساختمان هدف باشد. وقتی انفجار دوم و دود و آتش را دیدم، باورم نمی‌شد واقعا هدف، ساختمان شیشه‌ای باشد.»

جبلی تأکید کرد: «این حمله بیش از آنکه نظامی باشد، یک عملیات روانی و رسانه‌ای برای ترساندن همکاران ما و وادار کردن آن‌ها به سکوت بود؛ پیامی برای تمام رسانه‌هایی که حقیقت را بازتاب می‌دهند. هدف ایجاد رعب و خاموش کردن صدای راویان حقیقت بود.»

او افزود: «صهیونیست‌ها تصور می‌کردند بعد از چنین حمله‌ای، کارکنان صداوسیما از ترس جان خود سر کار حاضر نشوند، اما برعکس شد. به همه بخش‌ها رفتم و دیدم حتی کسانی که در شیفت نبودند داوطلبانه آمده بودند تا کار زمین نماند. گزارش‌ها بیشتر شد، پخش زنده تقویت شد و انگیزه همکاران بالا رفت. این حمله باعث نشد عقب‌نشینی کنیم بلکه به ما روحیه تازه داد.»

جبلی در پایان خاطرنشان کرد: «این حادثه نه‌تنها وحشت ایجاد نکرد، بلکه به کل جامعه رسانه‌ای کشور روحیه بخشید. راویان حقیقت عقب نمی‌نشینند.»


اخبار مرتبط
تصاویری دیده نشده از لحظاتی پس از حمله موشکی به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما + فیلم
چهارشنبه 1404/04/25 ساعت 14:20
تصاویری دیده نشده از لحظاتی پس از حمله موشکی به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما + فیلم
تصاویری دیده نشده از لحظاتی پس از حمله موشکی به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما، که نیروهای امدادی درحال تلاش برای خاموش کردن آتش هستند را ببینید.
خسروپناه: حمله به صداوسیما، سند جنایت اسرائیل است
دوشنبه 1404/04/23 ساعت 14:50
خسروپناه: حمله به صداوسیما، سند جنایت اسرائیل است
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، با محکومیت حمله موشکی رژیم صهیونیستی به ساختمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، این اقدام را سندی بر ماهیت ضدبشری و ددمنشانه رژیم اسرائیل دانست و بر درخشش رسانه ملی در نبرد رسانه‌ای تأکید کرد.
جبلی: آنتن زنده امانت است، قدرش را بدانید
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 18:32
جبلی: آنتن زنده امانت است، قدرش را بدانید
رئیس صداوسیما، با اشاره به اصابت 11 موشک رژیم صهیونیستی به ساختمان رسانه ملی، از بازسازی کامل این ساختمان تا یک‌سال آینده خبر داد. او در پاسخ به حاشیه آنتن زنده، خواستار رعایت حرمت این فرصت شد و تأکید کرد برخی بخش‌های خبری از ماه‌ها قبل جابه‌جا شده بودند.
جدیدترین تصاویر از لحظه انفجار ساختمان شیشه‌ای صداوسیما و اتاق فرمان آن
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 09:20
جدیدترین تصاویر از لحظه انفجار ساختمان شیشه‌ای صداوسیما و اتاق فرمان آن
در روز 26 خرداد امسال، رژیم صهیونیستی بار دیگر با حمله‌ای علیه ساختمان شیشه‌ای صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، موجی از خسارت بر جای گذاشت؛ این حمله منجر به زخمی شدن چند نفر و شهادت دو تن از کارکنان این سازمان شد.
جبلی: رسالت صداوسیما در دوران توقف نسل‌کشی نشر گفتمان مقاومت است
جمعه 1403/11/12 ساعت 09:11
جبلی: رسالت صداوسیما در دوران توقف نسل‌کشی نشر گفتمان مقاومت است
رئیس سازمان صداوسیما رسالت مهم رسانه ملی در دوران پس از پیروزی مقاومت و توقف نسل‌کشی در غزه را نشر گفتمان مقاومت و بازنمایی مستمر برتری و زنده‌ بودن قدرت آن دانست.
نظرات

آخرین اخبار
خدائیان: 1998 همت به بیت‌المال بازگشت
آماده‌سازی 72 هزار جای پارک خودرو برای زائران مراسم بدرقه رهبر شهید
فاجعه سایبری در ژاپن؛ اطلاعات 14 میلیون کاربر لو رفت
هشدار وزارت صمت؛ محدودیت 85 درصدی برق، تولید را زمین‌گیر می‌کند
پزشکیان: قوانین مبارزه با اعتیاد باید اصلاح شود
آغاز ثبت‌نام زائران اربعین در سامانه «سماح»
نورنما | بیهوشی و تصادف راننده اتوبوس بخاطر گرمای شدید در فرانسه
محرم نویدکیا یک فصل دیگر در سپاهان ماند
بقایی: پیگیری حقوقی علیه دبیرکل ناتو و دولت‌های همدست برای تجاوز به ایران آغاز می‌شود
دارنده مدال برنز المپیک و نقره جهان درگذشت
بازیکن خارجی استقلال به نوبهار ازبکستان پیوست
قیمت نقره امروز سه شنبه 9 تیر 1405
بنکداران: قیمت کالاهای اساسی در بازار به ثبات رسید
معاون اجرایی رئیس‌جمهور: تفاهم ایران و آمریکا در «شعام» با رأی مثبت اعضا تصویب شد
بانک مرکزی ادعای هک بانک‌ها را تکذیب کرد
آمادگی 110 هزار نیروی هلال احمر برای پوشش مراسم تشییع رهبر شهید
تکرار سریال آتش‌سوزی در فارس و خوزستان
اطلاعیه قرارگاه برگزاری آیین وداع و تشییع قائد عظیم الشان شهید امت
اهدای اعضای جوان دشتستانی جان سه بیمار را نجات داد
نخست‌وزیر عراق: اجازه استفاده از خاک عراق برای حمله به همسایگان را نمی‌دهیم
شرکت ملی نفت ایران عضو اصلی بورس انرژی شد
گریم روزبه حصاری در سریال «رویای نیمه‌شب» رونمایی شد
قطر: انتقال دارایی مسدودی ایران با توافق طرفین انجام خواهد شد
معاون اول رئیس‌جمهور: بودجه دانشگاه تهران واقعاً شوخی است
وزیر ارشاد: نهاد دین از دیپلماسی عقلانی همراه با اقتدار حمایت می‌کند
دانیال اسماعیلی‌فر سرخپوش ماند
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 9 تیر 1405
نورنما | سفید پوشی سبلان در نخستین روز های تابستان
فرمانده نیروی زمینی ارتش: یگان‌های واکنش سریع در مرزها مستقر شدند
سی‌ان‌ان: ویتکاف راهی دوحه برای گفت‌وگو با ایران شد/ قطر: ویتکاف و کوشنر در دوحه هستند
هشدار نارنجی هواشناسی تهران؛ خطر سیلاب، تگرگ و توفان در راه است
توطئه برای جدا کردن جبهه لبنان از ایران در نطفه خفه شده است
شورش زندانیان در کارولینای شمالی آمریکا
راز سرقت عجیب /گاوصندوق 1.5 تنی چگونه بی‌صدا ناپدید شد؟
جزئیات ثبت‌نام اربعین 1405 برای اتباع خارجی اعلام شد
مرز سومار آماده تردد زائر اربعین
اجرای پروژه «مسیر ترامپ» در قفقاز چشم‌انداز روشنی ندارد
تصویب افزایش کرایه سرویس مدارس در تهران
تاریخ آزمون انتخاب سردفتر اسناد رسمی نوبت سال 1404 اعلام شد
ثبت‌نام در سماح برای زائران اربعین الزامی شد+ جزئیات دریافت ارز
تهاتر ریال و افغانی رسمی می‌شود
فهرست جدید واردات کولبری و ملوانی شامل چه کالاهایی است؟
پاداش استمرار خدمت فرهنگیان 1404 واریز شد
عاشورا؛ پرچم جاودان ولایت
اختصاص اعتبار جدید برای رفع تنش آبی تهران و 3 استان دیگر
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 9 تیر 140؛ افت طلا در سایه اخبار سیاسی
راز قتل تلخ آرتین کوچولو در دست نوشته پدرو مادر فاش شد
حضور مقامات بیش از 30 کشور و سران ادیان 90 کشور
بورس به مسیر سبز خود بازگشت
جزئیات قتل هولناک در تویسرکان؛ برادران قاتل به جنایت اعتراف کردند