×
سیاسی
شناسه خبر : 231893
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/04/16 ساعت 10:33
غافلگیری‌های واقعی جنگ!

غلامرضا صادقیان:

غافلگیری‌های واقعی جنگ!

صادقیان نوشت: «رئیس‌جمهور آمریکا می‌خواهد ادعا کند که کشورش را بزرگ کرده است؛ اما نمی‌داند اگر مانند چهل سال پیش و در اوج جنگ سرد، آمریکا قدرت اول بود، نیازی به جنگ نداشت و با اشاره سرانگشتان کار را جلو می‌برد؛ نه اینکه جنگ کند و نتیجه هم نگیرد و بعد با کج‌کردن صورت خود و تمسخر رهبری ایران بخواهد انتقام بگیرد!»

نورنیوز ـ گروه سیاسی: غلامرضا صادقیان در یادداشتی نوشت: «جنگ با یک غافلگیری شروع شد. دست‌کم ادعای طرف مقابل که هنوز هم به آن اذعان و افتخار می‌کند این است. با این‌حال غافلگیری‌های بعدی برای او ویرانگر بود. غافلگیری ویرانگر اول این بود که ایران آنچنان که انتظار می‌کشیدند غافلگیر نشد و چند ساعت پس از تجاوز، ابتکارعمل را در دست گرفت. سپس ناگهان ملت ایران در یکی از بی‌نظیرترین وحدت‌های خود و تاریخ ملت‌ها حول ملیت و ایرانیت خود که هرگز از باور‌های راستین آنان جدا نبوده است، گرد آمدند و چنانکه قبلاً نوشتم مردم ایران را هیچ‌گاه این‌قدر عاشق ندیده بودیم، عاشق وطن، عاشق خودشان و عاشق رهبرشان!

غافلگیری سوم این بود که آمده بودند تا بترسانند و از این باتلاق ترس، صیدی بگیرند، اما «ترس مردم از جنگ ریخت»؛ و این عین شجاعت و عقلانیت مردم بود. در غافلگیری بعدی در شرایطی که امریکا و رژیم صهیونی ادعا‌هایی درباره برتری خود داشتند، تقاضای توقف جنگ دادند. هرگز و هرگز اگر ادامه جنگ سودی ولو اندک برای آنان داشت، حاضر به توقف آن ولو با تقاضای ایران یا تمامی کشور‌های جهان و سازمان‌های بین‌المللی نمی‌شدند، مانند آنچه در غزه اتفاق افتاده است. غافلگیری پنجم آن بود که جهان ویرانی کامل برنامه هسته‌ای ایران را از امریکا نپذیرفت، چه رسد به آن دو هدف دیگر یعنی نابودی موشکی و سپس نزدیک‌شدن به براندازی را! تا مدت‌ها- و هنوز هم- کار هر صبح و شام رئیس‌جمهور امریکا آن است که فضای مجازی را پر کند از ناسزاگویی به رسانه‌ها و جامعه اطلاعاتی امریکا که او را در ادعای ویرانی هسته‌ای ایران دروغگو می‌خوانند. 

اما دو غافلگیری بعدی خیلی اساسی بود و چنین به‌نظر می‌رسد که اینها درواقع غافلگیری زمان‌بندی‌شده ایران بوده است! یکی ختم جنگ به آغاز ماه محرم که یک محرم بسیار متفاوت با جلوه‌های جدیدی از باور‌های ایرانیان و «ایران عاشورایی» را به ظهور رساند و دیگری عادی‌سازی زندگی در ایران چند روز پس از پایان جنگ با حضور «قهرمان ایران عاشورایی» در عزاداری سنتی بیت، که بیشتر مقامات قوای سه‌گانه کشور نیز در آن حاضر بودند و رئیس‌جمهور نیز در شهر خود در یک آیین عزاداری خیابانی حاضر بود. 

دشمن دهه‌ها تلاش کرد تا قدر و قیمت رهبر انقلاب ایران را بشکند. این جنگ تا آنجا که دست‌ها به آن نرسد، این قدر و قیمت را افزود. رئیس‌جمهور آمریکا می‌خواهد ادعا کند که کشورش را بزرگ کرده است؛ اما نمی‌داند اگر مانند چهل سال پیش و در اوج جنگ سرد، امریکا قدرت اول بود، نیازی به جنگ نداشت و با اشاره سرانگشتان کار را جلو می‌برد، نه اینکه جنگ کند و نتیجه هم نگیرد و بعد با کج‌کردن صورت خود و تمسخر رهبری ایران بخواهد انتقام بگیرد! این افول واقعی است؛ و این خاصیت شکست‌خورده و فانی است که روبه‌تمسخر و تخریب می‌آورد. غافلگیری بزرگ واقعی این بود که امریکا به جهان ثابت کرد نیم‌قرن ادعا‌های ایران درباره امریکا و حقوق‌بشر غربی و شکست‌ناپذیری ملت‌های مقاوم و توانایی بر شکستن هژمونی امریکا بدون اتکا به قدرت‌های دیگر و با تکیه بر قدرت مردم خود، چقدر دقیق و صادق بوده است.»


اخبار مرتبط
کارآمدی رهبری دینی در 2 جنگ نظامی و روانی
دوشنبه 1404/04/16 ساعت 11:46
پرویز امینی:
کارآمدی رهبری دینی در 2 جنگ نظامی و روانی
امینی نوشت: «در جنگ 12 روزه خصوصاً 24 ساعت اول، رهبری دینی در دل یکی از پیچیده‌ترین و در عین حال سهمگین‌ترین بحران‌ها به آزمون گذاشته شد. نیرومندترین قدرت‌های مادی که بشر تا به امروز به خود دیده است با یک تهاجم غافلگیرکننده نظامی، شوکی به جامعه و سیستم سیاسی وارد کرد.»
نشست بریکس در برزیل، ترامپ را نگران کرد
دوشنبه 1404/04/16 ساعت 09:40
نشست بریکس در برزیل، ترامپ را نگران کرد
رئیس‌جمهور آمریکا، در ادامه رویکرد تهاجمی خود علیه رقبا، کشورهای همسو با بریکس را به اعمال تعرفه مازاد 10 درصدی تهدید کرد؛ اقدامی که در سایه محکومیت حمله اسرائیل به ایران توسط سران بریکس، ابعاد تازه‌ای به خود گرفته است.
اسکای‌نیوز: مردم ایران از عاشورا الهام می‌گیرند و تهدید ترامپ را رد می‌کنند
شنبه 1404/04/14 ساعت 22:30
اسکای‌نیوز: مردم ایران از عاشورا الهام می‌گیرند و تهدید ترامپ را رد می‌کنند
در گزارش ویدیویی شبکه اسکای‌نیوز از مراسم شب عاشورا در تهران، مردم ایران با الگوگیری از قیام امام حسین علیه‌السلام پیام ایستادگی و مقاومت در برابر تهدیدهای دونالد ترامپ و فشارهای خارجی را به جهان مخابره کردند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خرسندی ترامپ از بازنشستگی پلوسی
رئیس‌جمهور: اختلافات و دعواهای جناحی را کنار بگذاریم
رونالدو: جنون قهرمانی در جام‌جهانی ندارم
نماینده حزب‌الله: رژیم صهیونیستی تعهدی به توقف عملیات‌های خصمانه ندارد
واکنش قالیباف به انتخاب شهردار نیویورک
راه‌های جایگزین برای تردد در روز جمعه در اطراف میدان انقلاب
پول زائرانی که زمینی از عربستان بازگشتند، پس داده شد
ترکیه اس-400 را رها نمی‌کند و بر سر اف-16 چانه می‌زند
وزیر اقتصاد: گمرکات به بخش خصوصی واگذار می شود
جدول لیگ برتر ایران در پایان دیدارهای امروز
موافقت «نیروهای پشتیبانی سریع» با آتش بس در سودان
سینمای ایران در جاده موفقیت اوراسیا
قیمت‌ ارز ترجیحی تغییری نکرده است
گونه جدید کرونا با «گلودرد تیغی» در حال گسترش است+فیلم
حماس: اقدام بن‌گویر در النقب، تجلی آشکار تروریسم سازمان‌یافته است
پزشکیان: تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
زهران ممدانی تیم انتقال قدرت کاملاً زنانه خود را معرفی کرد
آبفا: ذخیره سدهای تهران به 5 درصد رسید
نبیه بری: مذاکره مستقیم با اسرائیل در کار نیست
یک پالایشگاه نفت در جنوب غرب روسیه هدف قرار گرفت
حسن یزدانی رسما به استقلال پیوست +فیلم
هند، رئیس‌ دوره‌ای گروه بریکس در سال 2026 می شود
امیدوارم مبادلات بین ایران ‌و پاکستان به 10 میلیارد دلار برسد
آغاز حملات گسترده رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان + فیلم
نامه 51 نماینده مجلس، درباره تبعات حذف نرخ ارز 28500 تومانی
مدودف به ترامپ هشدار داد
عذرخواهی شمسایی پس از توقف مقابل افغانستان: چک خوردیم!
امسال 400 هزار نفر به جمعیت بازنشسته کشور اضافه شد
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از ابتدای هفته آینده
قدرت و حجم آتش ایران در جنگ 12 روزه قدرت اسلام و امت اسلامی بود
دستور مقتدی صدر برای لغو هرگونه تجمع اعتراضی تا پایان انتخابات
منشور حقوق بشر کوروش، جهانی شد
آزمون وکالت 1404 با رقابت 98 هزار داوطلب برگزار شد
کردستان با پتانسیل‌های فراوان می‌تواند موتور محرکه تحول در کشور باشد
اوسمار: از بازگشت به ایران خوشحالم
تصویر شگفت انگیز از نابرابری هزینه خانوار در ایران
توقیف 2467 خودرو شوتی در طرح ضربتی پلیس
سرقت میلیاردی در مترو به بهانه کمک به سالمندان
ترافیک سنگین در محورهای شمالی تهران و آزادراه‌ها
تاکتیک‌های جدید روسیه در شرق اوکراین
فوتسال ایران در دومین دیدار خود برابر افغانستان متوقف شد + گل ها
نورنما | یگان سگهای رباتیک
بازگشت سامانه‌های پاتریوت به کره‌جنوبی
سد کرج تا 15 روز دیگر آب دارد
استقرار نظامیان آمریکایی درپایگاه هوایی جدید در سوریه
تفسیر آزمایش‌ پزشکی توسط هوش مصنوعی جان بیمار را به خطر می اندازد
واکنش آموزش و پرورش به کامیون حمل‌ونقل دانش‌آموزان
قطع مستمری بازنشستگان فعال در تاکسی‌های اینترنتی تکذیب شد
برتری پاویون وزارت دفاع در نمایشگاه دریانوردی کراچی
طرح جدید رژیم صهیونیستی برای جذب مهاجران یهودی
X
آگهی تبلیغاتی