×
سیاسی
شناسه خبر : 231852
تاریخ انتشار :

دختر شهید شادمانی: پدرم برای دشمنان شناخته‌شده و برای ملت گمنام بود

در برنامه این هفته «بدون تعارف»، خانواده سپهبد شهید علی شادمانی، فرمانده فقید قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا، با حضور در قاب رسانه ملی از ابعاد شخصیتی، خدمات نظامی و ویژگی‌های اخلاقی این فرمانده شهید سخن گفتند؛ از فداکاری‌های سال‌های جنگ تا فرماندهی رزمایش‌های سراسری و طرح‌ریزی عملیات‌های کلان.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: در ویژه‌برنامه «بدون تعارف»، خانواده سپهبد شهید علی شادمانی، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا، میهمان این برنامه بودند و از ابعاد مختلف شخصیت و زندگی این فرمانده فقید سخن گفتند.

در ابتدای برنامه، همسر شهید با اشاره به روحیه خدمتگزاری و فروتنی او گفت: «علی شادمانی همیشه خود را یک سرباز و خدمتگزار مردم می‌دانست. در همان روزهای آغاز آشنایی، به من گفت شرایط زندگی با او سخت خواهد بود؛ ممکن است گاهی ماه‌ها در خانه نباشد یا در مناطق جنگی حضور داشته باشد. با این حال، از همان ابتدا بر تعهد و مسئولیت‌پذیری خود تأکید داشت.»وی افزود: «در پاسخ به فداکاری‌های من در زندگی، گفت چهار سال از هشت سال دفاع مقدس را به من تقدیم می‌کند.»

در ادامه، مهدیه شادمانی، دختر شهید، با اشاره به نقش کلیدی پدرش در ساختار فرماندهی نیروهای مسلح گفت: «پدرم روز شهادتش، فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا و مسئول ستاد جنگ تحمیلی بود. پس از حمله غافلگیرانه رژیم صهیونیستی، تنها دوازده ساعت پس از فرمان فرماندهی کل قوا، نیروهای مسلح تحت هدایت او به آمادگی کامل رسیدند و با تاکتیک‌های تهاجمی، ضربات سختی وارد کردند.»

او با اشاره به تلاش‌های دشمن برای حذف فیزیکی پدرش اظهار داشت: «از آغاز انقلاب تا زمان شهادت، دشمن در مقاطع مختلف برای ترور پدرم اقدام کرده بود؛ از کومله و دموکرات‌ها در اوایل انقلاب، تا منافقین در دهه ۷۰، و حتی رژیم صهیونیستی پس از انتصاب او به فرماندهی قرارگاه.»

مهدیه شادمانی همچنین تأکید کرد: «پدرم در میان دشمنان، چهره‌ای شناخته‌شده و در میان مردم، گمنام بود. او از نخبگان نظامی کشور بود که با وجود فشارها و جنگ‌های ترکیبی، در کنار دیگر فرماندهان ارتش، توانست پاسخ‌های مؤثر و به‌موقع به تهدیدات بدهد.»

وی با اشاره به بخشی کمتر شنیده‌شده از فعالیت‌های شهید گفت: «قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به‌عنوان قرارگاه وعده‌های صادق شناخته می‌شود. طرح‌ریزی بسیاری از عملیات‌های مهم، از جمله عملیات وعده صادق، در همین قرارگاه انجام شد. پدرم فرماندهی مانورهای سراسری اخیر کشور را هم برعهده داشت که طی دو ماه با فشارهای سنگین همراه بود.»

او همچنین درباره منش شخصی پدرش گفت: «پدرم برای فرزندانش هیچ امتیازی قائل نبود. می‌گفت من یک سربازم و حق ندارم امتیاز ویژه‌ای برای خانواده‌ام قائل شوم.»

همسر شهید نیز در پایان با تشکر از مردم گفت: «از همه کسانی که با شکوه و عظمت شهدا را بدرقه کردند، صمیمانه سپاسگزارم. این حضور، قدرتمندتر از ده بمب اتم است. من و پنج فرزندمان، همگی ادامه‌دهنده راه پدرشان هستیم و با افتخار خود را سرباز مردم و انقلاب می‌دانیم.»

مهدیه شادمانی در پایان خاطرنشان کرد: «پدرم خود را سرباز رهبری و ملت می‌دانست. اگر امروز در قید حیات بود، پیامش به مردم حفظ وحدت ملی، ایستادگی در برابر جنگ روانی دشمن و ادامه مسیر مقاومت بود.»


اخبار مرتبط
فراتر از واتساپ و جاسوسی سنتی
شنبه 1404/04/14 ساعت 09:07
نورنیوز از خطر ساده‌انگاری امنیتی در برابر ماشین اطلاعاتی اسرائیل گزارش می‌دهد؛
فراتر از واتساپ و جاسوسی سنتی
ساده‌سازی تهدید با تمرکز بر واتساپ یا پناه‌جوی افغان، اگرچه در کوتاه‌مدت تسکین‌بخش است، اما در بلندمدت به غفلت راهبردی می‌انجامد. امروز ما با دشمنی مواجه‌ایم که در اتاق‌های تاریک اطلاعاتی، نقشه‌هایی می‌کشد که ردپایشان نه‌ در موبایل و مرز، که در داده، ابر، الگوریتم و تحلیل رفتاری پنهان است.
وقوع 4 حادثه امنیتی برای صهیونیست‌ها در نوار غزه
جمعه 1404/04/13 ساعت 18:40
وقوع 4 حادثه امنیتی برای صهیونیست‌ها در نوار غزه
رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که از ابتدای صبح امروز، دست‌کم 4 حادثه امنیتی برای نظامیان رژیم در نوار غزه رخ داده است. این حوادث با تلفات جانی همراه بوده.
جنگ سایه‌ها در واتساپ
جمعه 1404/03/30 ساعت 11:01
نورنیوز از بهره‌برداری اطلاعاتی اسرائیل از پیام‌رسان‌های عمومی در جنگ‌ها گزارش می‌دهد؛
جنگ سایه‌ها در واتساپ
در دنیای امروز، گوشی هوشمند نه فقط وسیله‌ای برای ارتباط، بلکه می‌تواند پنجره‌ای به سوی دشمن، ابزار جاسوسی، و میدان عملیات روانی باشد. اسرائیل با استفاده از واتساپ و سایر پیام‌رسان‌ها، نه‌تنها به دنبال ارسال پیام است، بلکه موقعیت شما را می‌فهمد، افکار عمومی را جهت می‌دهد، و اطلاعات کلیدی را بدون شلیک گلوله استخراج می‌کند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
«رفع محاصره غزه»؛ شرط جدید مجلس برای مذاکره با غرب
سردرگمی بازنشستگان نیروهای مسلح در دریافت کارت حساب پشتیبان
خدمات‌رسانی مواکب اربعین در مرز خسروی از 10 مرداد آغاز می‌شود
وزن سنگین سیاست
نوراینفو | نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی 12 روزه
ابعاد طرح کریدور داوود
شورای نام کدام 9 معبر را به نام شهدای اقتدار تغییر داد؟
زلزله مدیریتی در استقلال؛ یک عضو دیگر از هیئت مدیره رفتنی شد
نقد درون‌ گفتمانی در حکمرانی
مرکز فرماندهی راهبردی؛ موتور آینده حکمرانی پسا جنگ
هشدار موج گرمای شدید در تهران؛ دما از مرز 40 درجه هم می‌گذرد
چمران: انتقال پایتخت فعلاً نه قطعی است و نه عملیاتی + فیلم
وزیر خارجه پاکستان: هیچ برنامه‌ای برای به رسمیت شناختن اسرائیل نداریم
سرلشکر موسوی: به قول‌ها آمریکا و اسرائیل اعتماد نداریم
قیمت خودرو امروز سه‌شنبه 7 مرداد 1404+ جدول قیمت‌ها
بازگشت از عفو تا چوبه‌دار؛ سرنوشت بهروز احسانی چه بود؟
مراسم چهلمین روز شهادت حاج رمضان امروز با مداحی هلالی، پویانفر و نوشه‌ور برگزار می‌شود
اولین فیلم از آغاز حمله تروریست‌ها به دادگستری زاهدان منتشر شد +عکس
بی‌سیاستی مزمن درمورد مهاجران افغانستانی
آخرین خواهش الهه حسین‌نژاد از قاتلش چه بود؟ +عکس و جزئیات جدید از پرونده
مجلس به وزیر ارشاد کارت زرد داد!
تاکنون بیش از یک میلیون نفر در سامانه سماح ثبت‌نام کرده‌اند +لینک‌سایت
نوراینفو | چگونه هنگام قطع برق از سوختن لوازم منزل‌مان جلوگیری کنیم؟
خواهر رهبر کره شمالی: تلاش برای خلع سلاح هسته‌ای ما خنده‌دار است!
دوفوریتی | چرا بی‌آب و بی‌برق و بی‌انرژی شدیم؟
اولین حضور سرژ اوریه در ترکیب پرسپولیس +عکس
سرنشینان کشتی حنظله اعتصاب غذا کردند
کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش از دیروز منتشر شده است +جزئیات
تیراندازی مرگبار در منهتن 5 کشته از جمله یک افسر پلیس برجای گذاشت
لرزه بر موازنه دیپلماتیک! +فیلم
معاون پزشکیان: رئیس‌جمهور از تدوین لایحه «مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع» خبر نداشت!
ایثار در شعله‌های آبیدر
وضعیت آب و هوا امروز سه‌شنبه 7 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
رسانه صهیونیستی خبر داد: آذربایجان در آستانه پیوستن به «پیمان ابراهیم»
نامه آیت‌الله نوری‌همدانی تقدیم پاپ شد
مهرشاد سهیلی جایی در آنتن ندارد؛ روایت یک فریب تبلیغاتی
شرط جدید بانک مرکزی برای خرید ارز اربعین 1404
قمار 50 میلیون یورویی النصر با توصیه رونالدو!
گزارش الاخبار در مورد چشم‌انداز همکاری روسیه، چین و ایران در مرحله پساجنگ
عارف: توسعه روابط با منطقه راهبرد قطعی ایران است
انقلاب در پیوند قلب با دست توانای متخصصان ایرانی + فیلم
شکست تلخ تراکتور مقابل قهرمان آفریقا در واپسین ثانیه‌ها
تعطیلی یزد، قم و خوزستان در روز چهارشنبه+ جزئیات کاهش ساعت کاری روز سه‌شنبه
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و نتانیاهو درباره ایران و سوریه
قدمت واقعی سمرقند فراتر از آن‌ چیزی است که تصور می‌شد
در جنگ 12 روزه اسرائیل علیه ایران، چند نفر از وزارت اطلاعات شهید شدند؟
وداع زودهنگام گلر الجزایری با سرخ‌ها در ارزروم
عکس های منتخب جهان،28 جولای2025
مهران با 51.8 درجه داغ‌ترین شهر ایران شد
هشدار ایران به رژیم اسرائیل درباره جداسازی استان‌های جنوبی سوریه
X
آگهی تبلیغاتی