×
بین الملل
شناسه خبر : 231849
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/04/15 ساعت 23:14
ادعاهای مداخله‌جویانه سفیر آمریکا در ناتو: «ایران باید با آمریکا و اسرائیل «صلح» کند!»

ادعاهای مداخله‌جویانه سفیر آمریکا در ناتو: «ایران باید با آمریکا و اسرائیل «صلح» کند!»

سفیر آمریکا در ناتو در اظهاراتی جنجالی و مداخله‌جویانه، خواستار بازگشت ایران به میز مذاکره و دستیابی به توافق صلح با آمریکا و اسرائیل شد؛ در حالی که ایالات متحده و رژیم صهیونیستی خود آغازگر تجاوزات نظامی علیه ایران بودند.

نورنیوز - گروه بین الملل: در اظهاراتی تازه و مداخله‌جویانه، متیو ویتاکر سفیر آمریکا در ناتو، شامگاه یکشنبه گفت: «ایران باید به میز مذاکره بازگردد و به یک توافق صلح با آمریکا و اسرائیل دست پیدا کند.»

 ویتاکر بدون هیچ اشاره‌ای به اقدامات تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران و در حالی‌ که تهران مسیر دیپلماسی را در پیش گرفته بود، ادعا کرد: «ایران باید صلح را انتخاب کند. اسرائیل همه نیروهای نیابتی ایران، یعنی حماس، حزب‌الله و حوثی‌ها را نابود کرده است.»

وی با اذعان به نقش آمریکا در اقدامات خشونت‌بار علیه ملت ایران، افزود: «ما با عملیات خود در دریای سرخ علیه حوثی‌ها و حمله به ایران، به اسرائیلی‌ها کمک کردیم.»

این مقام آمریکایی همچنین مدعی شد: «در حمله آمریکا به ایران، همه تأسیسات هسته‌ای ایران به کل نابود شده‌اند.»

در ادامه، ویتاکر دوباره تأکید کرد: «ایران باید به میز مذاکره بازگردد و به یک توافق صلح با آمریکا و اسرائیل دست پیدا کند. این کشور باید اعلام کند که متقاضی حضور در جهانی است که خواستار رونق و آینده‌ای روشن برای شهروندان خود هستند.»

این اظهارات در حالی بیان می‌شود که هم‌زمان، رژیم صهیونیستی با حمایت مستقیم آمریکا در بامداد ۲۳ خرداد و در آستانه برگزاری دور ششم مذاکرات غیرمستقیم میان تهران و واشنگتن، تجاوز نظامی گسترده‌ای را علیه ایران آغاز کرد.

دولت ایالات متحده که به اطلاع کامل از این حمله اذعان داشت، با اقدامی فریبکارانه مهلت دو هفته‌ای برای ازسرگیری گفت‌وگوها پیشنهاد داد، اما تنها چند روز بعد، سه تأسیسات هسته‌ای ایران در اصفهان، نطنز و فردو را هدف حمله هوایی قرار داد. با وجود آسیب‌های قابل توجه به این تأسیسات، افزایش تشعشعات گزارش نشده است.

در پاسخ به این اقدامات، ایران در عملیات‌هایی با نام‌های «وعده صادق ۳» و «بشارت فتح» به تجاوزگری‌های اسرائیل و آمریکا واکنش نشان داد. در نهایت، درگیری‌های نظامی میان ایران و رژیم صهیونیستی در سوم تیرماه با اعلام آتش‌بس از سوی آمریکا و پذیرش آن از سوی تهران متوقف شد.


اخبار مرتبط
همگرایی مصر و عربستان برای احیای مذاکرات هسته‌ای ایران
یکشنبه 1404/04/15 ساعت 18:25
همگرایی مصر و عربستان برای احیای مذاکرات هسته‌ای ایران
وزرای خارجه مصر و عربستان در تماسی تلفنی، درباره توقف درگیری‌ها در غزه و از سرگیری مذاکرات هسته‌ای ایران رایزنی کردند؛ آن‌ها کاهش تنش و بازگشت آرامش به منطقه را گامی ضروری برای تقویت صلح و بازسازی غزه دانستند.
بقائی: خشم عمومی مذاکرات با آمریکا را متوقف کرده
شنبه 1404/04/14 ساعت 10:32
بقائی: خشم عمومی مذاکرات با آمریکا را متوقف کرده
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران اعلام کرد که در پی حملات اخیر اسرائیل و آمریکا به تأسیسات هسته‌ای کشور، همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ممکن است بازنگری شود و گفت‌وگوی هسته‌ای با آمریکا فعلاً امکان‌پذیر نیست.در حال حاضر افکار عمومی آنقدر خشمگین است که هیچ کس حتی جرئت صحبت درباره مذاکره و دیپلماسی را ندارد.
خشم ترامپ از افشای شکست در حمله به تاسیسات هسته ای ایران
چهارشنبه 1404/04/04 ساعت 12:10
خشم ترامپ از افشای شکست در حمله به تاسیسات هسته ای ایران
افشای گزارش اطلاعاتی درباره ناکامی حمله آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران، خشم دونالد ترامپ را برانگیخته است. رئیس‌جمهور آمریکا با حمله به رسانه‌هایی مانند «سی‌ان‌ان» و «نیویورک‌تایمز» آنها را متهم به انتشار «اخبار جعلی» در این زمینه کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چه خبر از آخرین آمار از بازسازی ساختمان‌ها و واحدهای آسیب دیده از جنگ 12 روزه؟
زمین‌لرزه 4.6 ریشتری گلستان را لرزاند
جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی فصلی بارش چه می گوید؟
درخواست نمایندگان مجلس انگلیس برای حمایت لندن از کاروان صمود
تداوم کاهش تورم اجاره مسکن در شهریور
رئال مادرید - اتلتیکو مادرید | رئال به دنبال تثبیت صدرنشینی در شهرآورد مادرید
سازمان پزشکان بدون مرز فعالیت‌ خود در غزه را متوقف کرد
صعود مقتدرانه ایتالیا به فینال والیبال قهرمانی جهان
سیاست‌ های خرید تضمینی گندم در حال تغییر است
مادری که نجات بخش شد
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت مادر حدّاد عادل
ثبت سرعت 2.9 گیگا‌بیتی 5G همراه اول در بیرجند
دستور دادستانی برای تعیین تکلیف پارکینگ‌های متخلف تا پایان مهر
نگرانی صنعت پتروشیمی از کاهش تخصیص گاز در زمستان جاری
خیابانی در تهران به نام «فریدون شهبازیان» شد
دادن مجوز واردات برنج و نهاده‌ها به افراد خاص منجر به انحصار می‌شود
سالگرد شکست حصر آبادان؛ آغاز تغییر موازنه و بلوغ مقاومت
استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر کشتی حضور خواهند داشت
جهش چشمگیر بورس
مرکز آمار: تورم نقطه‌ای در شهریور 45.3 درصد شد
لیگ بی رمق | 6 گل در 7 بازی هفته پنجم لیگ برتر
کرونا در راس ویروس‌های تنفسی در شهریور ماه
سامانه ارز خدماتی آبان‌ماه فعال می‌شود
دورکاری پنجشنبه‌ها در یزد تا پایان سال
اورژانس اجتماعی کمتر از 300 خودرو دارد
وزیر ارتباطات: اتصال منازل و کسب و کارها به فیبر نوری از 100 درصد عبور کرد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 5 مهر + جدول
سایپا پیش‌فروش جدید خود را از امروز کلید زد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 5 مهر 1404
بازگشت قیمت نفت به 70 دلار
واکنش مقاومت عراق به تهدیدات نتانیاهو
پزشکیان: درخواست آمریکا غیرقابل قبول است
صعود والیبال بلغارستان به فینال قهرمانی جهان
مخالفت AFC با درخواست هند برای تغییر محل دیدار با سپاهان
وزیر راه و شهرسازی: مکانیسم ماشه چیز جدیدی نداشت
جنیفر لارنس: آنچه در غزه می‌گذرد «نسل‌کشی» است
وزیر خارجه بحرین: ساختار سازمان ملل باید تغییر کند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 5 مهر1404+ جدول
ماینر غیرمجاز گزارش دهید ، 300 میلیون پاداش بگیرید
نورنما | 5مهر سالروز شکست حصر آبادان گرامی باد
اعتراف زن جوان به قتل خواستگار مجازی
اوباما خواستار تأسیس کشور مستقل فلسطینی شد
رسیدگی به اعتراضات آنلاین جریمه‌های رانندگی توسط هوش مصنوعی
امکان پرداخت کالابرگ با 2 روش
صرفه‌جویی 3.5 میلیارد دلاری در واردات کالاهای اساسی
شکست طرح آمریکا برای ساخت هزاران پهپاد برای مقابله با چین
هشدار چین به جامعه تجاری ژاپن درباره فعالیت‌های مشکوک جاسوسی
اروپا دیوار پهپادی از محل دارایی‌های مسدود شده روسیه می‌سازد
عراق: ایران بارها تاکید کرده مطلقاً قصد داشتن سلاح هسته‌ای را ندارد
لاریجانی: مقاومت مایه افتخار همه جهان اسلام است
X
آگهی تبلیغاتی