×
بین الملل
شناسه خبر : 231778
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/04/15 ساعت 14:15
اسرائیل شروط جدید حماس برای آتش‌بس را رد کرد

اسرائیل شروط جدید حماس برای آتش‌بس را رد کرد

دفتر نخست‌وزیری اسرائیل اعلام کرد که تغییرات و شروط جدید مطرح‌شده از سوی حماس درباره طرح پیشنهادی آتش‌بس غیرقابل‌قبول است. با این حال، تل‌آویو موافقت کرده است که تیم مذاکره‌کننده‌اش را برای ادامه گفت‌وگوهای غیرمستقیم به قطر اعزام کند.

نورنیوز-گروه بین الملل: در پی توقف چند هفته‌ای مذاکرات آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و جنبش حماس، دفتر نخست‌وزیری اسرائیل روز شنبه اعلام کرد که با تغییرات پیشنهادی اخیر حماس در چارچوب توافق آتش‌بس مخالف است و این اصلاحات را غیرقابل‌پذیرش دانسته است.

با این وجود، تل‌آویو تصمیم گرفته که تیمی از مذاکره‌کنندگان خود را برای گفت‌وگوهای غیرمستقیم به دوحه، پایتخت قطر، اعزام کند. مذاکرات قرار است از روز یک‌شنبه آغاز شود و هدف آن، کاهش شکاف‌های باقی‌مانده میان دو طرف بر سر جزئیات توافق احتمالی است.

بر اساس اعلام رسانه‌های بین‌المللی، حماس در پاسخ به طرح پیشنهادی سه‌جانبه قطر، مصر و آمریکا، شروط تازه‌ای را مطرح کرده که مهم‌ترین آن‌ها، بازگشت ارتش اسرائیل به مواضع پیش از فروپاشی آتش‌بس قبلی در ماه مارس و واگذاری مسئولیت توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه به سازمان ملل است. حماس همچنین خواستار کنار گذاشتن صندوق مشترک توزیع کمک‌ها شده که با حمایت آمریکا و اسرائیل فعالیت دارد.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، این شروط را رد کرده اما به تیم مذاکره‌کننده دستور داده تا مذاکرات را بر اساس نسخه پیشنهادی قطر که پیش‌تر مورد موافقت اسرائیل قرار گرفته بود، ادامه دهند.

جنبش حماس نیز روز جمعه اعلام کرده که پاسخ خود به طرح آتش‌بس را «مثبت» ارزیابی می‌کند و برای ورود به گفت‌وگوهای اجرایی آماده است.

بر پایه طرح فعلی، دو طرف وارد یک دوره آتش‌بس ۶۰روزه خواهند شد که در این مدت، مذاکرات غیرمستقیم برای دستیابی به توافقی پایدار جهت پایان جنگ دنبال می‌شود. دولت آمریکا نیز تلاش دارد تا پیش از دیدار احتمالی نتانیاهو با دونالد ترامپ در کاخ سفید، پیشرفتی ملموس در مسیر توافق حاصل شود.

در همین حال، حماس بر دریافت تضمین‌های قوی‌تر از سوی ایالات متحده تأکید کرده تا از تکرار یک‌جانبه‌گری اسرائیل و ازسرگیری جنگ پس از پایان مهلت آتش‌بس جلوگیری شود. قطر، مصر و آمریکا اعلام کرده‌اند که در صورت لزوم، آتش‌بس قابل تمدید خواهد بود.


اخبار مرتبط
ویتکاف: تنها یک بند اختلافی در مذاکرات غزه باقی مانده
چهارشنبه 1404/04/18 ساعت 09:25
ویتکاف: تنها یک بند اختلافی در مذاکرات غزه باقی مانده
مذاکرات غیرمستقیم میان حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه به پیشرفت قابل توجهی رسیده است؛ به‌گونه‌ای که فرستاده ویژه آمریکا به خاورمیانه اعلام کرده تعداد اختلافات باقی‌مانده از چهار بند به تنها یک مورد کاهش یافته است.
حمله دقیق گردان‌های حماس به تجمعات نظامیان صهیونیست
یکشنبه 1404/04/15 ساعت 23:31
حمله دقیق گردان‌های حماس به تجمعات نظامیان صهیونیست
گردان‌های شهید عزالدین قسام در عملیاتی هدفمند، تجمعات نظامیان صهیونیست در مناطق السطر و القراره در شمال خان یونس را با خمپاره هدف قرار دادند.
مذاکرات مخفیانه دوحه درباره توافق 60 روزه آتش‌بس و تبادل اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی
یکشنبه 1404/04/15 ساعت 19:40
مذاکرات مخفیانه دوحه درباره توافق 60 روزه آتش‌بس و تبادل اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی
هیأت مذاکره‌کننده رژیم صهیونیستی برای بررسی آتش‌بس 60 روزه و تبادل اسرا با حماس به دوحه رفت؛ همزمان ترامپ نسبت به وخامت اوضاع در صورت شکست مذاکرات هشدار داد و آمریکا تلاش دارد توافق را پیش ببرد.
نتانیاهو: بدون خلع سلاح غزه، جنگ پایان نخواهد یافت
یکشنبه 1404/04/15 ساعت 15:45
نتانیاهو: بدون خلع سلاح غزه، جنگ پایان نخواهد یافت
بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، اعلام کرد که جنگ با نوار غزه تنها پس از خلع سلاح کامل این منطقه پایان خواهد یافت. در همین حال، کابینه امنیتی اسرائیل طرحی برای گسترش کمک‌های بشردوستانه در غزه را تصویب کرد که با مخالفت برخی اعضای کابینه مواجه شد.
آتش‌بس 60 روزه در غزه؛ حماس پاسخ مثبت به طرح میانجی‌ها داد
شنبه 1404/04/14 ساعت 10:44
آتش‌بس 60 روزه در غزه؛ حماس پاسخ مثبت به طرح میانجی‌ها داد
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) پس از مشورت‌های داخلی و با دیگر گروه‌های فلسطینی، پاسخ مثبت خود را به پیشنهاد آتش‌بس 60 روزه ارائه کرد. این طرح که با میانجی‌گری مصر، قطر و آمریکا مطرح شده، شامل آزادی اسیران و انتقال اجساد نیز می‌شود و وعده ارسال کمک‌های بشردوستانه گسترده به غزه را در پی دارد.
گمانه‌زنی رسانه عبری درباره آتش‌بس در غزه
جمعه 1404/04/13 ساعت 22:00
گمانه‌زنی رسانه عبری درباره آتش‌بس در غزه
رسانه عبری یدیعوت آحارونوت با استناد به منابع مطلع گزارش داد که پاسخ مثبت حماس به پیشنهاد آتش‌بس قریب‌الوقوع است و احتمال دارد بنیامین نتانیاهو و دونالد ترامپ به‌زودی از توافق رسمی در این خصوص خبر دهند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ترامپ دوباره مدعی «نابودی تهدید هسته‌ای ایران» و پایان 8 جنگ شد
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 27 آذر
چین: با زورگویی در روابط بین‌الملل مخالفیم
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 27 آذر + وضعیت استان ها
پزشکیان در شانزدهمین سفر استانی وارد خراسان جنوبی شد
سیاست جدید ترامپ علیه غول‌های فناوری
فناوری جدید؛ کنترل ویلچر و رایانه تنها با حرکات صورت
چگونه شکلات تلخ می‌تواند روند پیری را کند، کند؟
ثروتمندترین خانواده‌های جهان معرفی شدند
راهکارهایی ساده برای جلوگیری از خشکی چشم در زمستان
ژن RNA غیر کدکننده به‌عنوان کنترل‌کننده رشد سلول‌های بزرگ شناسایی شد
هشدار مادورو درباره پیامدهای تهدیدهای واشنگتن بر صلح منطقه‌ای
پیشروی اشغالگران اسرائیلی بار دیگر در قنیطره سوریه
الازهر حکم اعدام بیماران سرطانی غزه توسط اسرائیل را محکوم کرد
تحریم‌ها نتوانستند واردات نفت هند از روسیه را کاهش دهند
ساختمان‌های شهرداری تهران صاحب شناسنامه پدافندی می‌شوند
هدف‌گذاری ایران و پاکستان برای تحقق تجارت 10 میلیارد دلاری
تامین بازار شب یلدا با عرضه گسترده هندوانه
انتصاب یک بانوی به‌عنوان معاون سیاسی فرمانداری مراغه
حمله سنگین سایبری به وزارت کشور فرانسه
ارتش ونزوئلا: تهدیدهای ترامپ ما را نمی‌ترساند
عون: گفت‌وگو با اسرائیل برای تثبیت امنیت است نه تسلیم شدن
رونمایی دولت از یک یارانه جدید
بیانیه سفارت روسیه درباره آزادی شهروند روسی زندانی در ایران
نتایج آزمون زبان دانشگاه آزاد اعلام شد
مجری آمریکایی: ترامپ ممکن است امشب به ونزوئلا اعلان جنگ کند
انگلیس دارایی‌های آبراموویچ روسی را به اوکراین واگذار می‌کند
نیروهای جدایی‌طلب جنوب یمن با تل‌آویو تماس برقرار کردند
یک دانشمند هسته‌ای صهیونیست در آمریکا به قتل رسید/جزئیات جدیدی از ترور
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود+ آیین‌نامه جدید سوخت
آمریکا مجوز فروش نفت پروژه ساخالین-2 روسیه را صادر کرد
گوشی نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی هک شد/نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده‌
آخرین وضعیت رضا امیرخانی پس از سانحه سقوط + مغز تغییرات منفی ندارد
نورنما | مجسمه آزادی سقوط کرد
آزادی گروگان بشاگردی پس از تلاش‌های قضائی در جاسک
سوارس اینتر میامی ماندنی شد
بولتون: پوتین ترامپ را فریب می‌دهد
ترامپ حین مذاکرات مشغول برنامه‌ریزی برای حمله به ایران بود
آخرین وضعیت مجری «گزارش ورزشی» پس از گازگرفتگی
شرایط حذف افراد از دریافت کالابرگ اعلام شد+جزئیات
خط 8 مترو تهران با 34 ایستگاه پرتقاضا وارد فاز اجرایی می‌شود
احتمال انتقال دیدار ایران و مصر به ونکوور/اختصاص بخشی از درآمد جام جهانی برای غزه/
پزشکیان: امام خمینی (ره) پیام آور وحدت و انسجام بود
پزشکیان: دعوت دولت به مشارکت به معنای فقدان برنامه نیست
ونزوئلا: صادرات نفت خام ما بی‌وقفه ادامه دارد
تراکتور-پرسپولیس با 50 هزار تماشاگر
هواشناسی بوشهر 2 هشدار قرمز صادر کرد
انصارالله یورش نتانیاهو به مسجدالاقصی را اهانتی آشکار خواند
توضیحات آتیه‌سازان حافظ درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان
هشدار هلال احمر درخصوص ورود موج جدید بارشی به جنوب کشور
X
آگهی تبلیغاتی