×
سیاسی
شناسه خبر : 231647
تاریخ انتشار : شنبه 1404/04/14 ساعت 13:59
سردار رادان: همکاری مردم برای شناسایی جاسوس‌های اسرائیلی، دشمن را عصبانی کرده است

سردار رادان: همکاری مردم برای شناسایی جاسوس‌های اسرائیلی، دشمن را عصبانی کرده است

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به نقش پررنگ مردم در شناسایی جاسوسان، گفت: عصبانیت دشمن و حملات به اماکن انتظامی ناشی از همکاری گسترده مردم در معرفی وطن‌فروشان و عناصر نفوذی بود؛ افتخار پلیس در این جنگ، عصبانی کردن دشمن بود.

نورنیوز-گروه سیاسی: سردار احمدرضا رادان فرمانده انتظامی کل کشور در دیدار با خانواده شهید نعمتی معاون اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا گفت: در چند مرحله‌ای که دشمن صهیونیستی اماکن ما را زد، خیلی از مسئولینی که آمدند و آنجا را بازدید کردند، گفتند با کینه شما را زده‌اند. الحمدلله، به نظر می‌رسید که انتظامی در این جنگ افتخارش این بود که دشمن را عصبانی بکند و احتمالاً زهری به او داده که خورده، آن هم می‌دانم چیست؛ همان همکاری مردمی که زحمت کشیدند و اطلاعات جاسوس‌ها و وطن‌فروش‌ها را به ما دادند تا بتوانیم در این قصه مقابله کنیم.

وی ادامه داد: این همکاری مردم واقعاً راضی‌کننده بوده است. درباره موفقیت حضور پلیس در میدان هم باید مردم نمره بدهند که به نظرم برای آنها هم قابل قبول است. ولی هر کاستی‌ای هست از من است؛ مال بچه‌ها و همکارانم نیست. اما من با اطمینان خاطر به شما می‌گویم ۹۰ درصد از توفیقات ما در زدن جاسوس‌ها، وطن‌فروش‌ها و کسانی که فریب خورده بودند، توسط مردم و گزارش‌هایی که مردم دادند به دست آمده است.

فرمانده کل انتظامی با بیان اینکه از شروع جنگ، تعداد تلفن‌های ۱۱۰، ۴۱ درصد نسبت به مدت مشابه افزایش پیدا کرده است، گفت: تمام این افزایش ناشی از همکاری مردم در مواردی بوده که به آن مشکوک شده بودند. ما امروز گروه‌های ویژه‌ای را در قالب یک قرارگاه در سطح کشور راه‌اندازی کرده‌ایم؛ فقط و فقط برای این نوع خبرها. این قرارگاه در تهران چند قرارگاه فرعی دارد و در کل کشور هم قرارگاه‌هایی تشکیل شده است، فقط و فقط برای همین اخبار. این نظارت، مویرگی در سراسر کشور است؛ دقیقاً یک عملیات مویرگی که در کسری از دقیقه می‌توانند به محل حادثه برسند و بسیار پاسخ خوبی گرفته‌ایم - بسیار خوب جواب داده است.

رادان گفت: از مردم درخواست دارم مثل گذشته و مثل همین چند روزی که در جنگ بودیم، هر حرکت مشکوکی، هر رفتار مشکوکی، هر اجاره غیرمتعارف، حتی خرید خودرویی که طرف مقابلش اصراری برای به نام زدن خودرو ندارد و هر چیزی که آنها حس می‌کنند مشکوک است، با تماس با ۱۱۰ ما را مدیون لطف خودشان می‌کنند و دشمن را مأیوس. حتماً این همکاری را ادامه دهند، ان‌شاءالله.

وی درباره تعداد دستگیرشده‌ها در اثر این گزارشات گفت: آن‌قدر قابل توجه بوده که ضربه‌های پی‌درپی، نه تنها به دست پلیس، بلکه به دست دستگاه امنیتی، بچه‌های اطلاعات سپاه، بچه‌های وزارت اطلاعات و سربازان گمنام وارد شد تا دشمن احساس کند سازمان داخلی‌اش هم مانند سازمان رزم خودش ضربه سنگین خورده است.

فرمانده کل انتظامی گفت: دشمن باید بداند تا لحظه آخر، دست ما روی ماشه است، پشت سر ولی فقیه‌مان قرار داریم، حمایت از مردم را فراموش نمی‌کنیم و حتماً او را ناامید می‌کنیم. پوست نوکران اجیرشده‌اش را حتماً خواهیم کند؛ با کمک مردم و با قاطعیت در خدمت امنیت مردم محکم و استوار هستیم.


اخبار مرتبط
موشک‌های دقیق سپاه، تهدیدات دشمن را پیش از نطفه خنثی می‌کنند
یکشنبه 1404/04/15 ساعت 16:50
موشک‌های دقیق سپاه، تهدیدات دشمن را پیش از نطفه خنثی می‌کنند
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای کربلا نیروی زمینی سپاه با اشاره به توانمندی‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: موشک‌های نقطه‌زن سپاه، همراه با سامانه‌های پیشرفته پدافند هوایی، قادرند هرگونه تهدید دشمن را در نطفه خنثی کنند؛ تهدیداتی که از سوی دشمنان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای با اهداف تجزیه یا تسلط بر سرنوشت ملت ایران طراحی شده‌اند.
سردار رادان: مردم همچنان موارد مشکوک جدید را گزارش کنند + فیلم
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 23:15
سردار رادان: مردم همچنان موارد مشکوک جدید را گزارش کنند + فیلم
با برگشت کشور به شرایط عادی همچنان ایست و بازرسی ها با هدف ارتقاء امنیت کشور ادامه دارد و همچنان مردم باید موارد مشکوک از جمله کرایه نامتعارف خودرو را گزارش کنند.
سردار رادان: 4 تروریست و یک جاسوس موساد دستگیر شدند
چهارشنبه 1404/04/04 ساعت 15:02
سردار رادان: 4 تروریست و یک جاسوس موساد دستگیر شدند
فرمانده کل انتظامی کشور از زخمی و دستگیری 4 تروریست و همچنین بازداشت یکی از جاسوسان موساد با گزارش‌های مردمی خبر داد.
نظرات

آخرین اخبار
نرخ باسوادی در ایران به 95.3 درصد رسید
بانوی اصفهانی حج عمره‌اش را به ساخت 168 کلاس درس بخشید
قیمت جدید بنزین اعلام شد؛ عرضه بنزین 87 هزار و 200 تومانی از بامداد پنجشنبه
علت مرگ ماهیان بند الماس اردبیل اعلام شد
شب شهادت امام رضا(ع)؛ حرم رضوی غرق اشک و ماتم
هرمزگان، سرآمد مدیریت بحران در کشور
نورویدئو | وقتی گلوله ها خاموش شدند، اقتصاد هدف بعدی شد
شکستگی خط انتقال آب بجنورد مهار شد؛ آب پایدار ماند
مسکو: اوکراین تمایلی به پذیرش اتباع مجرم خود در روسیه ندارد
پیام تبریک سرلشکر صفوی به فرمانده جدید سپاه
وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد
آغاز کاهش حضور نظامی ناتو در کوزوو
برنامه قطعی برق فارس فردا پنجشنبه 22 مرداد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+ جدول
واکنش دردناک مسی به درگذشت پدرش؛ «نمی‌دانم بدون تو چگونه ادامه دهم»
تهران در سوگ امام رضا(ع)؛ حرکت دسته‌های عزاداری به سمت بیت رهبر شهید
فشار تازه اروپا به ایران با اهرم حقوق بشر
صالحی: جنگ پایان راه نیست؛ مسیر «فتح اکبر» ادامه دارد
مخابره پیام «اس.او.اس» لینکن به آمریکایی‌ها!
پایان رزمایش مشترک ناوهای چین و اندونزی
توجه ویژه «رهبر شهید» به قرآن؛ روایتی از نزدیکان بیت
چرا مسابقات شطرنج کشور در خرم‌آباد لغو شد؟
جزئیات تشییع ایرج خواجه‌امیری اعلام شد
روسیه 2 شناور مرتبط با ارتش اوکراین را در اودسا هدف گرفت
جریمه سنگین برای حمل سوخت مازاد در دوغارون
آخرین وضعیت «چنگیز وثوقی» بازیگر پیشکسوت سینما
مزایده آمریکایی برای شرکت‌های نفت و گاز در خلیج مکزیک
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 22 مرداد به تفکیک شهرستان ها اعلام شد
زمانبندی قطعی برق کرمان پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
چرایی سفر رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به ترکیه
آخرین قیمت مرغ امروز 21 مرداد/ مرغ کامل کیلویی چند؟+ جدول
هشدار انصارالله به عربستان؛ یمن در اوج آمادگی نظامی است
موتور طلا دوباره روشن شد؛ سرمایه‌ها به بازار برگشتند
صرب‌الاجل نهایی خروج نظامیان آمریکایی از عراق
گفت‌وگوی دقیقه نودی عراقچی و وزیر پاکستانی
اختصاص 7 همت برای مطالبات رتبه‌بندی فرهنگیان
اوپک:تولید نفت ایران در ژوئیه صعودی شد
انفجار مرگبار در بلوچستان پاکستان؛ 18 شورشی کشته شدند
سرمربی سابق کرواسی هدایت اماراتی‌ها را بر عهده گرفت
نورنما | دلم یک «یا رضا » می خواهد و یک پنجره فولاد ...
واکنش حماس به بستن مسجد ابراهیمی
جنگ با ایران، اقتصاد تاجیکستان را تحت فشار گذاشت
هویتی نشأت‌گرفته از پیوند سنجیده شعر و آواز
پیش بینی قیمت دلار فردا پنجشنبه 22 مرداد/ دلار افت می کند؟
هشدار روسیه درباره تأثیر جنگ ایران بر همکاری‌های خزر
پیام تبریک آیت‌الله حسینی بوشهری به محسن رضایی
وزن‌کشی تیم ملی کشتی پهلوانی ایران در ترکیه
غلامحسین محمدی سرپرست سازمان تأمین اجتماعی شد
اعزام حداکثری ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای جابه‌جایی زائران مشهد مقدس
زیردریایی هسته‌ای کره جنوبی، منطقه را بی‌ثبات می‌کند