×
سیاسی
شناسه خبر : 231647
تاریخ انتشار : شنبه 1404/04/14 ساعت 13:59

سردار رادان: همکاری مردم برای شناسایی جاسوس‌های اسرائیلی، دشمن را عصبانی کرده است

فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به نقش پررنگ مردم در شناسایی جاسوسان، گفت: عصبانیت دشمن و حملات به اماکن انتظامی ناشی از همکاری گسترده مردم در معرفی وطن‌فروشان و عناصر نفوذی بود؛ افتخار پلیس در این جنگ، عصبانی کردن دشمن بود.

نورنیوز-گروه سیاسی: سردار احمدرضا رادان فرمانده انتظامی کل کشور در دیدار با خانواده شهید نعمتی معاون اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا گفت: در چند مرحله‌ای که دشمن صهیونیستی اماکن ما را زد، خیلی از مسئولینی که آمدند و آنجا را بازدید کردند، گفتند با کینه شما را زده‌اند. الحمدلله، به نظر می‌رسید که انتظامی در این جنگ افتخارش این بود که دشمن را عصبانی بکند و احتمالاً زهری به او داده که خورده، آن هم می‌دانم چیست؛ همان همکاری مردمی که زحمت کشیدند و اطلاعات جاسوس‌ها و وطن‌فروش‌ها را به ما دادند تا بتوانیم در این قصه مقابله کنیم.

وی ادامه داد: این همکاری مردم واقعاً راضی‌کننده بوده است. درباره موفقیت حضور پلیس در میدان هم باید مردم نمره بدهند که به نظرم برای آنها هم قابل قبول است. ولی هر کاستی‌ای هست از من است؛ مال بچه‌ها و همکارانم نیست. اما من با اطمینان خاطر به شما می‌گویم ۹۰ درصد از توفیقات ما در زدن جاسوس‌ها، وطن‌فروش‌ها و کسانی که فریب خورده بودند، توسط مردم و گزارش‌هایی که مردم دادند به دست آمده است.

فرمانده کل انتظامی با بیان اینکه از شروع جنگ، تعداد تلفن‌های ۱۱۰، ۴۱ درصد نسبت به مدت مشابه افزایش پیدا کرده است، گفت: تمام این افزایش ناشی از همکاری مردم در مواردی بوده که به آن مشکوک شده بودند. ما امروز گروه‌های ویژه‌ای را در قالب یک قرارگاه در سطح کشور راه‌اندازی کرده‌ایم؛ فقط و فقط برای این نوع خبرها. این قرارگاه در تهران چند قرارگاه فرعی دارد و در کل کشور هم قرارگاه‌هایی تشکیل شده است، فقط و فقط برای همین اخبار. این نظارت، مویرگی در سراسر کشور است؛ دقیقاً یک عملیات مویرگی که در کسری از دقیقه می‌توانند به محل حادثه برسند و بسیار پاسخ خوبی گرفته‌ایم - بسیار خوب جواب داده است.

رادان گفت: از مردم درخواست دارم مثل گذشته و مثل همین چند روزی که در جنگ بودیم، هر حرکت مشکوکی، هر رفتار مشکوکی، هر اجاره غیرمتعارف، حتی خرید خودرویی که طرف مقابلش اصراری برای به نام زدن خودرو ندارد و هر چیزی که آنها حس می‌کنند مشکوک است، با تماس با ۱۱۰ ما را مدیون لطف خودشان می‌کنند و دشمن را مأیوس. حتماً این همکاری را ادامه دهند، ان‌شاءالله.

وی درباره تعداد دستگیرشده‌ها در اثر این گزارشات گفت: آن‌قدر قابل توجه بوده که ضربه‌های پی‌درپی، نه تنها به دست پلیس، بلکه به دست دستگاه امنیتی، بچه‌های اطلاعات سپاه، بچه‌های وزارت اطلاعات و سربازان گمنام وارد شد تا دشمن احساس کند سازمان داخلی‌اش هم مانند سازمان رزم خودش ضربه سنگین خورده است.

فرمانده کل انتظامی گفت: دشمن باید بداند تا لحظه آخر، دست ما روی ماشه است، پشت سر ولی فقیه‌مان قرار داریم، حمایت از مردم را فراموش نمی‌کنیم و حتماً او را ناامید می‌کنیم. پوست نوکران اجیرشده‌اش را حتماً خواهیم کند؛ با کمک مردم و با قاطعیت در خدمت امنیت مردم محکم و استوار هستیم.


اخبار مرتبط
موشک‌های دقیق سپاه، تهدیدات دشمن را پیش از نطفه خنثی می‌کنند
یکشنبه 1404/04/15 ساعت 16:50
موشک‌های دقیق سپاه، تهدیدات دشمن را پیش از نطفه خنثی می‌کنند
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای کربلا نیروی زمینی سپاه با اشاره به توانمندی‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: موشک‌های نقطه‌زن سپاه، همراه با سامانه‌های پیشرفته پدافند هوایی، قادرند هرگونه تهدید دشمن را در نطفه خنثی کنند؛ تهدیداتی که از سوی دشمنان منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای با اهداف تجزیه یا تسلط بر سرنوشت ملت ایران طراحی شده‌اند.
سردار رادان: مردم همچنان موارد مشکوک جدید را گزارش کنند + فیلم
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 23:15
سردار رادان: مردم همچنان موارد مشکوک جدید را گزارش کنند + فیلم
با برگشت کشور به شرایط عادی همچنان ایست و بازرسی ها با هدف ارتقاء امنیت کشور ادامه دارد و همچنان مردم باید موارد مشکوک از جمله کرایه نامتعارف خودرو را گزارش کنند.
سردار رادان: 4 تروریست و یک جاسوس موساد دستگیر شدند
چهارشنبه 1404/04/04 ساعت 15:02
سردار رادان: 4 تروریست و یک جاسوس موساد دستگیر شدند
فرمانده کل انتظامی کشور از زخمی و دستگیری 4 تروریست و همچنین بازداشت یکی از جاسوسان موساد با گزارش‌های مردمی خبر داد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
«خرگوش سیاه خرگوش سفید» راهی شیکاگو شد
سقوط بالگرد حامل 4 سرنشین در اندونزی
چرا تشخیص زودهنگام تنبلی چشم در کودکان حیاتی است؟
محدودیت های شدید فرانسه برای شبکه‌های اجتماعی
ایلان ماسک: استارلینک می‌تواند جایگزین اپراتورهای موبایل شود
باران پاییزی منتظر پایان تابستان نمی‌ماند + نقشه
نماینده آمریکا: ایران باید همکاری فوری با آژانس اتمی را از سر بگیرد
حماس: جنایت اسرائیل در دوحه اعلام جنگ به کشورهای عربی است
حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در جنوب لبنان
گوترش و عراقچی درباره موضوع هسته‌ای و وضعیت یمن گفتگو کردند
تصاویر مظنون تیراندازی به حامی ترامپ منتشر شد
جبهه اصلاحات: اسرائیل تهدیدکننده صلح و ثبات جهان است
فشار قطر به امارات برای تعطیلی سفارتش در اسرائیل
عراقچی: شروط سه کشور اروپایی برای تمدید اسنپ بک، غیر عاقلانه بود
تشییع شهدای حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به نشست حماس در دوحه
شورای امنیت سازمان ملل حملات اسرائیل به دوحه را محکوم کرد
جاسوسی تلفنی ترامپ با سلاح اسرائیلی
چین: با فعال‌سازی مکانیسم ماشه مخالفیم
پورمحمدی: قرار نیست هر ردیف بودجه تا ابد ادامه یابد
سارق؛ شاگرد مالک از آب درآمد!
واکنش خبرنگار بی بی سی به ترورهای آمریکا و اسرائیل در زمان مذاکرات!
روپوش دانش‌آموزان تا 3 سال تغییر نمی‌کند+فیلم
امارات حضور اسرائیل را در کنفرانس امنیتی دبی ممنوع کرد
عملیات موفقیت آمیز القسام علیه تجهیزات و نظامیان رژیم صهیونیستی
ترامپ خواستار تعرفه 100 درصدی اروپا علیه چین و هند شد
انفجار بزرگ در ونزوئلا + فیلم
کمبود نقدینگی، عامل تعطیلی 53 درصد از واحد‌های صنعتی
اولین حضور سه رهبر حماس مقابل دوربین‌ها پس از حمله اسرائیل
ایلان ماسک دیگر ثروتمندترین فرد جهان نیست
قطر: همکاری امنیتی با آمریکا قوی‌تر از همیشه است
ابلاغ آیین‌نامه اختصاص 3 درصد درآمدهای نفت و گاز به مناطق نفت‌خیز
پیراهن استقلال 3 برابر ارزش ستارۀ اسپانیایی درآمدزایی کرد
توسعه همکاری‌های انرژی میان ایران و ارمنستان
لاوروف: حمله به قطر نباید تکرار شود؛ مسکو از این حمله ناراضی است
7800 هکتار از شبکه آبیاری پایاب سد خداآفرین در اردبیل افتتاح شد
مادورو: ارتش ونزوئلا در جبهه های نبرد سراسر کشور مستقر می شوند
تحریم‌های جدید آمریکا علیه جنبش حوثی‌های یمن اعلام شد
وضعیت نگران‌کننده سد لار با 97 درصد مخزن خالی
نخست وزیر پاکستان خواستار اتحاد مسلمانان علیه تجاوز صهیونیستی شد
واکنش بغداد به مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا
مدیوم‌شات | سخنان تند سینماگر پیشکسوت علیه موسیقی سنتی
روایت وزیر خارجه تونس از رایزنی با عراقچی
آخرین وضعیت سلامتی حمید هیراد
پزشکیان : سپردن مدیریت به افراد شایسته تنها راه حل مشکلات کشور است
هافبک ازبک پرسپولیس آماده بازی شد
اتحادیه اروپا: شاید جنگ اوکراین چند سال دیگر ادامه یابد
راه‌اندازی 68 دوربین ثبت تخلفات در جاده‌های گیلان
توافق ایران و آژانس مانع اجماع جهانی علیه ایران می‌شود
ناسا درهای خود را به روی چینی‌ها بست
اسرائیل به کجا می‌رود؟!
X
آگهی تبلیغاتی