×
بین الملل
شناسه خبر : 231642
تاریخ انتشار : شنبه 1404/04/14 ساعت 13:48
واشنگتن‌پست: ترامپ برای کمک بیشتر به اسرائیل، حمایت از اوکراین را کاهش داد

واشنگتن‌پست: ترامپ برای کمک بیشتر به اسرائیل، حمایت از اوکراین را کاهش داد

دولت ترامپ تصمیم به متوقف کردن ارسال تسلیحات به اوکراین گرفته است تا منابع نظامی خود را برای تقویت دفاع رژیم صهیونیستی در برابر ایران اختصاص دهد. این تصمیم که به‌ویژه با توقف تحویل سامانه‌های دفاعی پیشرفته به اوکراین همراه بوده، بسیاری از حامیان ترامپ را متعجب کرده و نگرانی‌ها در مورد آسیب‌پذیرتر شدن اوکراین را افزایش داده است.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: در گزارشی که جیسون ویلیک ستون‌نویس واشنگتن‌پست منتشر کرده، آمده است که دولت ترامپ تصمیم گرفته به دلیل محدودیت‌های منابع، ارسال برخی از تسلیحات و مهمات راهبردی به اوکراین را متوقف کند.

این تصمیم به‌ویژه پس از جنگ 12 روزه بین اسرائیل و ایران اتخاذ شده است. ترامپ، که به شدت از دفاع از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند، در این مقطع اولویت را به تقویت دفاع اسرائیل نسبت به حمایت از اوکراین داده است.

ویلیک در ادامه نوشته است که حامیان ترامپ که به اصول عدم مداخله در امور کشورهای دیگر پایبندند، از تصمیم ترامپ برای حمله به ایران و کاهش حمایت از اوکراین متعجب شده‌اند. هرچند به نظر می‌رسد این دو تصمیم متناقض باشند، ولی در واقع هر دو به نوعی بر محدودیت‌های قدرت نظامی آمریکا در سطح جهانی اشاره دارند. رهبری آمریکا در حال حاضر مجبور است بین اولویت‌های مختلف سیاست خارجی خود انتخاب کند.

به گفته ویلیک، ترامپ در این موقعیت تصمیم گرفته که حمایت حداکثری از اسرائیل را به‌عنوان اولویت اصلی در نظر بگیرد، حتی اگر این به معنی کاهش حمایت از اوکراین باشد. توقف ارسال موشک‌های پاتریوت به کی‌یف، به‌ویژه در زمانی که این موشک‌ها در دفاع از اسرائیل در برابر حملات ایران نقش داشته‌اند، مورد توجه قرار گرفته است. همچنین، این موشک‌ها برای حفاظت از پایگاه هوایی آمریکا در قطر نیز استفاده شده‌اند.

ویلیک همچنین به این نکته اشاره کرده که ترامپ به نوعی درگیری‌های کوتاه‌مدت با نتایج مشخص، مانند جنگ 12 روزه اسرائیل و ایران را به درگیری‌های طولانی‌مدت و مبهم، مثل جنگ اوکراین ترجیح می‌دهد. در این میان، ترامپ معتقد است که ایران به‌مراتب تهدید کمتری برای آمریکا نسبت به روسیه است که به سلاح‌های هسته‌ای مجهز است.

در ادامه، این ستون‌نویس افزود که سیاست ترامپ باعث شده تا اسرائیل با قیمت اوکراین پیروز شود. تصمیماتی همچون توقف ارسال تسلیحات و حمایت‌های نظامی به اوکراین به نفع تقویت دفاع رژیم صهیونیستی تمام شده‌اند، که این مسأله می‌تواند پیامدهای مهمی در سیاست خارجی و دفاعی آمریکا داشته باشد.

این تغییرات در سیاست آمریکا در حالی رخ می‌دهد که در روز 2 ژوئیه، نیویورک تایمز گزارش داده بود که واشنگتن برخی تسلیحات از جمله موشک‌های پاتریوت و سامانه‌های دیگر را به اوکراین ارسال نخواهد کرد. ترامپ نیز در واکنش به این گزارش در تاریخ 3 ژوئیه اعلام کرد که واشنگتن به حمایت‌های نظامی خود از کی‌یف ادامه خواهد داد، اما این کمک‌ها باید در چارچوب نیازهای داخلی آمریکا صورت گیرد.


اخبار مرتبط
20 سایت نظامی جدید ارتش اسرائیل با پول مردم آمریکا ساخته می شود
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 18:15
20 سایت نظامی جدید ارتش اسرائیل با پول مردم آمریکا ساخته می شود
ایالات متحده در چارچوب کمک‌های نظامی بلاعوض، پروژه‌ای 1.5 میلیارد دلاری برای ساخت 20 سایت نظامی در فلسطین اشغالی آغاز می‌کند؛ از پایگاه‌های هوایی تا مقر جدید واحد کماندویی شایتت 13، همه از محل بودجه سالانه 3.8 میلیارد دلاری آمریکا به اسرائیل تأمین می‌شود.
مرتس خواهان ادامه کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین شد
چهارشنبه 1404/04/18 ساعت 20:30
مرتس خواهان ادامه کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین شد
صدراعظم آلمان در تماس‌های متعدد با ترامپ، بر تداوم کمک‌های نظامی و غیرنظامی آمریکا به اوکراین تاکید کرد.
واکنش صریح مسکو به ادعاهای ترامپ درباره اوکراین و پوتین
سه‌شنبه 1404/04/17 ساعت 17:10
واکنش صریح مسکو به ادعاهای ترامپ درباره اوکراین و پوتین
معاون شورای امنیت روسیه در واکنش به اظهارات ترامپ درباره اوکراین گفت: مسکو به لفاظی‌های متغیر رئیس‌جمهور آمریکا توجهی ندارد و تمرکز خود را بر اهداف تعیین‌شده در چارچوب «عملیات نظامی ویژه» حفظ می‌کند.
زنگ خطر برای ترامپ؛ کاهش شدید محبوبیت بین جوانان آمریکا
شنبه 1404/04/14 ساعت 19:15
زنگ خطر برای ترامپ؛ کاهش شدید محبوبیت بین جوانان آمریکا
بر اساس نتایج تازه‌ترین نظرسنجی، محبوبیت دونالد ترامپ در میان نسل زد آمریکا به پایین‌ترین حد خود رسیده است؛ کاهشی معنادار که زنگ خطر را برای کمپین جمهوری‌خواهان در انتخابات 2024 به صدا درآورده است.
تأکید سپاه بر روشن‌شدن سرنوشت چهار دیپلمات ربوده‌شده در لبنان
شنبه 1404/04/14 ساعت 16:40
تأکید سپاه بر روشن‌شدن سرنوشت چهار دیپلمات ربوده‌شده در لبنان
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای به مناسبت چهل‌ودومین سالگرد ربوده شدن سردار حاج احمد متوسلیان و سه دیپلمات ایرانی در لبنان، ضمن محکوم‌کردن این اقدام، رژیم صهیونیستی را مسؤول سیاسی، حقوقی و جنایی این جنایت دانست و بر لزوم شفاف‌سازی سرنوشت آنان تأکید کرد.
چرا ذخائر پیشرفته ترین سامانه دفاع موشکی جهان در برابر موشک‌های ایران تخلیه شد؟!
شنبه 1404/04/14 ساعت 11:28
دخایر موشک‌های تاد به حداقل رسید؛
چرا ذخائر پیشرفته ترین سامانه دفاع موشکی جهان در برابر موشک‌های ایران تخلیه شد؟!
گزارش‌های رسانه‌های آمریکایی و تحلیلگران دفاعی حاکی از آن است که تهاجم 12 روزه اسرائیل به ایران، منجر به کاهش چشمگیر ذخایر موشک‌های رهگیر سامانه دفاع موشکی تاد (THAAD) آمریکا شده است.
قطع کمک‌های تسلیحاتی آمریکا به اوکراین
جمعه 1404/04/13 ساعت 08:43
قطع کمک‌های تسلیحاتی آمریکا به اوکراین
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در واکنش به گزارش‌های قطع کمک‌های تسلیحاتی به اوکراین، تأکید کرد که دولت جو بایدن با ارسال سلاح به این کشور، ذخایر تسلیحاتی آمریکا را خالی کرده است و واشنگتن باید ابتدا برای تأمین تجهیزات دفاعی خود اطمینان حاصل کند.
نظرات

آخرین اخبار
قضاوت در نظامی جمهوری اسلامی یک شغل نیست، مسئولیتی الهی است
معاون رئیس‌جمهور: مقاومت مردم نقشه‌های آمریکا و متحدانش را ناکام گذاشت
احضار مدیر مسئول خبرگزاری ایرنا به دادسرای فرهنگ و رسانه
رکورد مشترک مسی و پله در جام جهانی
آغاز ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری + جزئیات و نحوه ثبت نام
اعتراف مقام آمریکایی به ناتوانی در اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز
گفت‌وگوی پوتین و شی درباره اورانیوم ایران در پکن
معرفی رهبر شهید انقلاب به عنوان «شهید شاخص سال»
جدال آمریکا، چین و روسیه بر سر غزه در شورای امنیت
بغداد با هرگونه اقدام تهدیدکننده امنیت منطقه برخورد خواهد کرد
وعده پرداخت وام ازدواج به همه متقاضیان تا پایان سال
ارسال 96 تن کمک‌های بشردوستانه به ایران
اعلام تعرفه گمرکی واردات تلفن همراه
ترامپ با تکرار ادعاها درباره ایران و تنگه هرمز: مذاکرات ادامه دارد
رد گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای راجع به جزئیات مذاکرات مرتبط با خاتمه جنگ
عبور 31 کشتی از تنگه هرمز با تأمین امنیت نیروی دریایی سپاه
هند اعزام کشتی‌های سوخت را به بازگشت کشتی‌های گرفتار در هرمز مشروط کرد
هشدار چین به اروپا: اعمال محدودیت تازه، پاسخ تلافی‌جویانه به‌همراه دارد
تأکید مقام‌های پاکستان بر تداوم شراکت راهبردی با چین
آیت‌الله نوری همدانی: در اجتماعات خیابانی نباید ذره‌ای بوی اختلاف وجود داشته باشد
تلاش آلمان برای کاهش تنش در خاورمیانه با فعال‌سازی دیپلماسی منطقه‌ای
روبیو: نشانه‌های مثبتی در مذاکرات با ایران دیده می‌شود
اعزام آخرین گروه زائران ایرانی به عربستان
روسیه از پرتاب آزمایشی موشک‌های بالستیک، هایپرسونیک و کروز در رزمایش هسته‌ای خبر داد
افزایش مخالفت دموکرات‌ها با کمک نظامی به اسرائیل
تصویب قطعنامه‌ ضد ایرانی در پارلمان اروپا
پذیره‌نویسی نخستین صندوق پروژه نیروگاه خورشیدی در بورس انرژی
احضار رئیس سازمان سینمایی در پی اکران یک فیلم غیر اخلاقی
مخالفت فرانسه با نقش‌آفرینی ناتو در تنگه هرمز
مشارکت 28 هزار امدادگر هلال‌احمر در جنگ اخیر
حریق گسترده در انبار لوازم یدکی تهران
طلای ایزدی در پاراوزنه‌برداری الجزایر
صدور مجوز حرفه‌ای برای قرمزهای پایتخت
تخلیه و بارگیری 23 میلیون تن کالا در بنادر کشور
چه خبر از جیره‌بندی آب در تهران؟
شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) به دنبال سرمایه خارجی
آغاز طرح بازگشت به اشتغال کارگران بیکار شده
طرح شهروندی افتخاری برای فلسطینیان در دستور کار شورای شهر پاریس
چراغ سبز بانک مرکزی به خرید جهیزیه ایرانی
«ذرات آشوب» با حضور بازماندگان «دنا» روی صحنه می‌رود
لندن زیر فشار تبعات جنگ علیه ایران
فهرست آلمان برای جام جهانی 2026 اعلام شد
قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405+ جدول
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
موادغذایی که کلسیم بدن را از بین می‌برند
نور اینفو | بدن ما به چند ساعت خواب نیاز دارد؟
رکورد اهدای خون در ایران بعد از 10 سال شکسته شد
مصدومیت جدید نیمار؛ نگرانی برزیل در آستانه جام جهانی 2026
حمله حزب‌الله به تجمع نظامیان اسرائیلی در جنوب لبنان
پیشنهاد آلمان برای «عضویت وابسته» اوکراین در اتحادیه اروپا