×
اقتصادی
شناسه خبر : 231620
تاریخ انتشار : شنبه 1404/04/14 ساعت 11:13
ازسرگیری پروازهای امارات، فلای‌دبی و ایرعربیا به ایران

ازسرگیری پروازهای امارات، فلای‌دبی و ایرعربیا به ایران

با باز شدن مجدد حریم هوایی ایران، شرکت‌های هواپیمایی مطرح منطقه از جمله امارات، فلای‌دبی و ایرعربیا، پروازهای خود به شهرهای مختلف ایران را از سر گرفته‌اند. این اقدام نشان‌دهنده بازگشت تدریجی وضعیت حمل‌ونقل هوایی به شرایط عادی پس از تنش‌های اخیر در منطقه است.

نورنیوز - گروه اقتصادی: با بازگشایی حریم هوایی ایران، خطوط هوایی بزرگ منطقه‌ای از جمله شرکت هواپیمایی امارات، فلای‌دبی و ایر عربیا پروازهای خود به ایران را از سر گرفتند. این اقدام پس از تعلیق موقت پروازها به دلیل تحولات اخیر منطقه‌ای صورت گرفته است.

شرکت فلای‌دبی اعلام کرده که از تاریخ ۱۳ تیر (۴ ژوئیه)، پروازهای خود به مقاصد تهران، مشهد و بندرعباس را مجدداً آغاز کرده است. این شرکت همچنین اعلام کرد که با دقت وضعیت منطقه را رصد می‌کند و در صورت نیاز، ظرفیت پروازها را افزایش یا برنامه پروازی را بازبینی خواهد کرد.

در همین راستا، فلای‌دبی به مسافران توصیه کرده است پیش از سفر، از طریق وب‌سایت رسمی شرکت از وضعیت پرواز و اطلاعات تماس خود اطمینان حاصل کنند تا از هرگونه تغییر احتمالی مطلع شوند.

شرکت هواپیمایی امارات نیز که پیش‌تر تمام پروازهای خود به تهران را تا تاریخ ۹ جولای (۱۸ تیر) به حالت تعلیق درآورده بود، اعلام کرده که پروازها از تاریخ ۱۰ جولای (۱۹ تیر) دوباره برقرار خواهند شد.

همچنین ایرعربیا، دیگر شرکت هواپیمایی اماراتی، اعلام کرده است که پروازهای این شرکت از شارجه به تهران و شیراز از تاریخ ۱۵ تیر از سر گرفته می‌شود. این شرکت در حال حاضر پروازهایی به مشهد و لار نیز دارد.

ایرعربیا نیز مانند دیگر شرکت‌ها از مسافران خواسته است برای بررسی آخرین وضعیت پروازها و اطلاعات بلیت، به وب‌سایت رسمی مراجعه کرده و اطلاعات تماس خود را به‌روزرسانی کنند.

این تصمیم‌ها پس از آن گرفته شد که به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به ایران در ۱۳ ژوئن، کشورهای ایران، عراق و اردن به طور موقت حریم هوایی خود را مسدود کردند. اکنون با آرام‌تر شدن شرایط، پروازها به تدریج در حال بازگشت به روند عادی هستند.


اخبار مرتبط
زمان از سرگیری پروازهای تاجیکستان-ایران اعلام شد
چهارشنبه 1404/04/18 ساعت 23:15
زمان از سرگیری پروازهای تاجیکستان-ایران اعلام شد
سومون ایر از 23 تیر، پروازهای مستقیم دوشنبه-تهران را از سر می‌گیرد؛ ایرانیان تا 30 روز پس از ورود از ثبت‌نام اجباری معاف شدند.
پروازهای مستقیم
شنبه 1404/04/14 ساعت 20:45
پروازهای مستقیم "هما" از شیراز و اهواز به دبی برقرار شد
در چارچوب توسعه پروازهای منطقه‌ای و با هدف تقویت ارتباطات هوایی میان استان‌های جنوبی کشور و کشورهای حوزه خلیج فارس، شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران "هما" پروازهای مستقیم خود از شهرهای شیراز و اهواز به مقصد دبی را از تاریخ 16 تیرماه 1404 آغاز کرد.
لغو 12 هزار پرواز در ایام جنگ و آتش‌‌بس
شنبه 1404/04/14 ساعت 14:43
لغو 12 هزار پرواز در ایام جنگ و آتش‌‌بس
در پی پایان جنگ 12 روزه و توقف عملیات خصمانه رژیم صهیونیستی، نخستین پرواز فرودگاه تبریز پس از 23 روز وقفه، به مقصد استانبول انجام شد. هم‌زمان، معاون سازمان هواپیمایی کشوری از لغو بیش از 12 هزار پرواز در ایام جنگ و آتش‌بس و آغاز روند بازگشت تدریجی پروازهای خارجی در فرودگاه‌های کشور خبر داد.
رئیس سازمان هواپیمایی: افزایش قیمت بلیت پروازها ممنوع است
جمعه 1404/04/13 ساعت 23:00
رئیس سازمان هواپیمایی: افزایش قیمت بلیت پروازها ممنوع است
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: از هرگونه افزایش قیمت بلیت پروازها خودداری خواهد شد تا از بروز نارضایتی عمومی و فشار مضاعف بر هموطنان جلوگیری شود.
پروازها به کیش آغاز شد + تصویری از پرواز امروز
جمعه 1404/04/13 ساعت 17:45
پروازها به کیش آغاز شد + تصویری از پرواز امروز
پس از مدتی توقف، پروازها به جزیره کیش از سر گرفته شد و نخستین پرواز امروز (13 تیر) انجام شد.
بازگشت پروازهای داخلی به روال عادی
جمعه 1404/04/13 ساعت 15:47
بازگشت پروازهای داخلی به روال عادی
معاون هوانوردی سازمان هواپیمایی کشور اعلام کرد که پس از حملات اخیر رژیم صهیونیستی، فرودگاه‌ها به حالت عادی بازگشته‌اند. به جز فرودگاه‌های اصفهان و تبریز، تمامی فرودگاه‌ها از صبح تا عصر آماده خدمات‌رسانی هستند. مسافران به‌جای مراجعه حضوری، باید بلیت‌های خود را فقط از درگاه‌های رسمی خریداری کنند.
از سرگیری پروازهای بین‌المللی به ایران پس از 20 روز توقف
جمعه 1404/04/13 ساعت 12:10
از سرگیری پروازهای بین‌المللی به ایران پس از 20 روز توقف
نخستین پرواز خارجی پس از 20 روز توقف در پی تنش‌های اخیر، صبح امروز در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) به زمین نشست. این پرواز نمادی از بازگشت آرامش به آسمان ایران و آغاز مجدد ارتباطات هوایی بین‌المللی کشور است.
نظرات

آخرین اخبار
نقض دوباره آتش‌بس؛ اسرائیل از ساکنان شهر منصوری خواست منطقه را تخلیه کنند
بقائی: ایران بیشتر از هر طرف دیگری دغدغه امنیت جمعی منطقه را دارد
آمریکا به دنبال کسب میزبانی دوباره جام جهانی
حکم 7 سال زندان برای بانوی اول سابق کره جنوبی به اتهام فساد مالی
رشد بی‌سابقه مهاجرت معکوس از سرزمین‌های اشغالی؛ خروج گسترده متخصصان
شمار کشته‌های زلزله ونزوئلا به 589 نفر رسید
آغاز ورود کالاهای ته‌لنجی و احتمال آزادسازی واردات لوازم خانگی
حضور هیات تجاری ایران با نام «میناب 168» در مجمع تجاری شانگهای
شاپور رحیمی درگذشت+ زمان تشییع
پایان کار تیم ملی موی‌تای ایران در مسابقات جهانی مالزی با 8 مدال
پیگیری‌ قالیباف برای بازگشایی صحن علنی مجلس
درخواست روسیه برای شفاف‌سازی نقش آمریکا در پایان جنگ اوکراین
پزشکیان: استانداران رییس جمهور استان‌ها هستند
پیام راهبردی رهبری و ضرورت حمایت و پشتیبانی ملی از مذاکره‌کنندگان ایران
رکورد حملات پهپادی اوکراین به روسیه
کنسرت‌ها تا پایان صفر روی صحنه می روند؟
هشدار ولایتی به برخی کشورهای عربی
گفت‌وگوی عراقچی و همتای ازبکستانی
ساعت کاری ادارات خوزستان تغییر کرد
درهای فردو و نطنز چه زمانی برای بازرسان آژانس باز می‌شود؟
کشف عامل پنهان پیری زودرس مغز
با جاسوسان و مفسدان قاطع برخورد شود
استاندار خوزستان: شهید شمخانی استراتژیستی در تراز جهانی بود
ایران سومین قدرت کشتی آزاد جهان شد
چراغ سبز آمریکا به جنگنده بومی ترکیه
لبنان از طرح جدید اروپا استقبال کرد
حمایت کره‌جنوبی از تفاهم ایران و آمریکا
افشای خسارت میلیاردی حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا
بقائی: آمریکا خود به شدت نیازمند احسان و خیرات برای حل مشکل گرسنگی است
پروازهای فرودگاه کیش از سر گرفته شد
فهرست جدید محصولات بهداشتی غیرمجاز منتشر شد
ساعت بازی پرسپولیس چادرملو تغییر کرد
طبس داغ‌ترین نقطه جهان شد
غریب آبادی: عبور ایمن در تنگه هرمز با تصمیم‌سازی خارج از ملاحظات ایران تضمین نمی‌شود
واکنش تند وزارت خارجه ایران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس
پرسپولیس - چادرملو؛ نبرد سرنوشت‌ساز برای آخرین سهمیه آسیایی
جشن ملی در اکوادور؛ رئیس‌جمهور پس از صعود تیم ملی، کشور را تعطیل کرد
لیست تیم ملی والیبال ایران برای دیدار با ژاپن اعلام شد
سرنوشت نامعلوم ستاره والیبال ونزوئلا پس از زمین‌لرزه 7 ریشتری
شوک به بازار نفت؛ کاهش قیمت طلای سیاه
ایران - مصر در جام جهانی 2026؛یوزها برای شکست فراعنه به میدان می‌روند
شیخ نعیم قاسم: امروز، ایران آینده منطقه را رقم می زند
لبنان، گورستان سیاسی نخست‌وزیران اسرائیل است
عاشورا؛ حماسه آگاهی و آزادی
برنامه بازی‌های امشب جام جهانی 2026؛ ساعت دیدار ایران و مصر
بازگشت نفت عربستان به خلیج فارس
ثبت آیین و نمایش ایرانی تعزیه در یونسکو
نشست 3 جانبه عربستان، قطر و عمان درباره توافق ایران و آمریکا
پیام عراقچی در عاشورا؛ شهادت رهبر انقلاب را فراموش نخواهیم کرد
زنگ خطر محیط زیستی برای خلیج فارس و خزر