×
بین الملل
شناسه خبر : 231506
تاریخ انتشار : جمعه 1404/04/13 ساعت 10:12
دبیرکل سازمان ملل: غزه در آستانه فاجعه انسانی است

دبیرکل سازمان ملل: غزه در آستانه فاجعه انسانی است

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، با ابراز نگرانی شدید از وضعیت بحرانی در نوار غزه، حملات اخیر به غیرنظامیان را محکوم کرد و بار دیگر خواهان آتش‌بس فوری و کامل در این منطقه شد. او هشدار داد که توقف ورود سوخت و کمک‌های بشردوستانه، جان هزاران فلسطینی را تهدید می‌کند.

نورنیوز - گروه بین الملل: آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد، روز پنجشنبه (به وقت محلی) با انتشار بیانیه‌ای نسبت به وخامت روزافزون بحران انسانی در نوار غزه ابراز نگرانی عمیق کرد و بر لزوم برقراری فوری آتش‌بس تاکید نمود.

 گوترش ضمن اشاره به حملات گسترده اخیر که محل‌های تجمع آوارگان و مراکز توزیع غذا را هدف قرار داده است، اعلام کرد: «حملات اخیر منجر به کشته و زخمی شدن شمار زیادی از فلسطینیان شده است.»

وی کشته‌شدن غیرنظامیان در این حملات را به‌شدت محکوم کرد و افزود: «تنها در یک روز از این هفته، صدور دستورهای جدید تخلیه توسط اسرائیل باعث آوارگی نزدیک به ۳۰ هزار نفر شد؛ افرادی که نه پناهگاه امنی دارند، نه غذا، نه دارو و نه حتی آب آشامیدنی.»

گوترش با تأکید بر اهمیت رعایت حقوق بین‌الملل بشردوستانه گفت: «غیرنظامیان باید مورد احترام و حفاظت قرار گیرند و نیازهای اولیه آن‌ها باید تأمین شود.»

دبیرکل سازمان ملل با اشاره به اینکه بیش از ۱۷ هفته است سوختی وارد غزه نشده، نسبت به قطع کامل منابع حیاتی در این منطقه هشدار داد و گفت: «در نبود سوخت، دستگاه‌های نگهداری نوزادان از کار خواهند افتاد، آمبولانس‌ها نمی‌توانند بیماران را منتقل کنند و امکان تصفیه آب وجود نخواهد داشت.»

او هشدار داد در صورت ادامه این وضعیت، ارسال محدود کمک‌های بشردوستانه که از سوی سازمان ملل و شرکای آن به غزه انجام می‌شود نیز به‌طور کامل متوقف خواهد شد.

گوترش بار دیگر خواستار فراهم‌سازی «دسترسی کامل، ایمن و پایدار بشردوستانه» شد تا کمک‌های ضروری به دست مردمی برسد که برای مدتی طولانی از ابتدایی‌ترین نیازهای زندگی محروم بوده‌اند.

وی تاکید کرد: «سازمان ملل دارای یک برنامه مشخص و اثبات‌شده برای رساندن کمک‌های حیاتی به غیرنظامیان در هر مکانی است و این برنامه بر اساس اصول انسانی طراحی شده است.»

دبیرکل سازمان ملل در پایان، با تاکید مجدد بر لزوم پایبندی تمامی طرف‌ها به تعهدات خود طبق قوانین بین‌المللی، بار دیگر خواهان «آتش‌بس فوری و دائمی و آزادی کامل، بدون قید و شرط تمامی گروگان‌ها» شد.


اخبار مرتبط
آتش‌بس 60 روزه در غزه؛ حماس پاسخ مثبت به طرح میانجی‌ها داد
شنبه 1404/04/14 ساعت 10:44
آتش‌بس 60 روزه در غزه؛ حماس پاسخ مثبت به طرح میانجی‌ها داد
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) پس از مشورت‌های داخلی و با دیگر گروه‌های فلسطینی، پاسخ مثبت خود را به پیشنهاد آتش‌بس 60 روزه ارائه کرد. این طرح که با میانجی‌گری مصر، قطر و آمریکا مطرح شده، شامل آزادی اسیران و انتقال اجساد نیز می‌شود و وعده ارسال کمک‌های بشردوستانه گسترده به غزه را در پی دارد.
پزشکی که نرفت: قهرمانی که غزه را تنها نگذاشت
جمعه 1404/04/13 ساعت 11:08
پزشکی که نرفت: قهرمانی که غزه را تنها نگذاشت
دکتر مروان سلطان، رئیس بیمارستان اندونزیایی غزه، می‌توانست برود. وقتی بمباران‌ها شدت گرفت، بسیاری رفتند. وقتی بیمارستان‌ها محاصره شدند، صلیب سرخ هشدار داد. وقتی برق قطع شد، داروها تمام شد، آب نبود، اکسیژن نبود، دیگر ماندن معنا نداشت. اما او ماند.
هشدار گزارشگر سازمان ملل: «نسل‌کشی در غزه متوقف نخواهد شد، زیرا سودآور است»
پنج‌شنبه 1404/04/12 ساعت 20:15
هشدار گزارشگر سازمان ملل: «نسل‌کشی در غزه متوقف نخواهد شد، زیرا سودآور است»
فرانچسکا آلبانزه، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور حقوق بشر در سرزمین‌های اشغالی فلسطین هشدار داد: «نسل‌کشی در غزه متوقف نخواهد شد، زیرا سودآور است». وی تأکید کرد که این فاجعه ریشه در منافع اقتصادی سازمان‌یافته دارد.
300 شهید در 48 ساعت خونین غزه
پنج‌شنبه 1404/04/12 ساعت 13:57
300 شهید در 48 ساعت خونین غزه
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه اعلام کرد در 48 ساعت گذشته، رژیم صهیونیستی با انجام 26 جنایت کشتار جمعی، جان 300 فلسطینی را گرفت و صدها نفر دیگر را زخمی یا مفقود کرد. تنها از بامداد چهارشنبه تاکنون 125 نفر در حملات اسرائیل به شهادت رسیدند.
بن‌گویر: جنگ در غزه باید ادامه پیدا کند
پنج‌شنبه 1404/04/12 ساعت 13:32
بن‌گویر: جنگ در غزه باید ادامه پیدا کند
وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، مخالفت خود را با هرگونه توافق آتش‌بس یا مبادله اسرا در غزه اعلام کرد و از تداوم جنگ و استقرار کامل ارتش در این منطقه حمایت نمود. وی ورود کمک‌های انسانی را اشتباه دانست و خواستار توقف آن شد.
درخواست 170 سازمان حقوق بشری برای توقف فعالیت صندوق امدادرسانی آمریکا و اسرائیل در غزه
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 21:45
درخواست 170 سازمان حقوق بشری برای توقف فعالیت صندوق امدادرسانی آمریکا و اسرائیل در غزه
170 سازمان حقوق بشری بین‌المللی خواستار توقف فعالیت صندوق امدادرسانی مشترک آمریکا و رژیم اسرائیل در غزه شدند. این سازمان‌ها، این صندوق را به نقض قواعد کمک‌های بشردوستانه و به خطر انداختن جان میلیون‌ها فلسطینی متهم کرده‌اند.
نورنما | وقتی نسل کشی سودآور می‌شود؛ اقتصاد مرگ در غزه
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 21:00
نورنما | وقتی نسل کشی سودآور می‌شود؛ اقتصاد مرگ در غزه
نظرات

آخرین اخبار
واشنگتن به‌دنبال تحریم‌ها در صورت انتخاب نوری المالکی است
هکرها در کمین وای‌فای رایگان عمومی
کشور با کسری 15 درصدی خون مواجه است
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404
تهدید کیم جونگ اون پس از رونمایی از سلاح جدید هسته‌ای
افزایش 25 درصدی قیمت بلیت اتوبوس‌های برون‌شهری از فردا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 30 بهمن 1404+ جدول
رئیس‌جمهور سابق کره‌جنوبی به حبس ابد محکوم شد
پیش بینی وضعیت آب و هوا البرز فردا جمعه یکم اسفند 1404
هشتمین رئیس‌جمهور موقت پرو در 10 سال گذشته انتخاب شد
تبریک قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان
رکوردشکنی واردات نفت آسیا
ترافیک سنگین در هراز و آزادراه تهران-کرج-قزوین
کریم بنزما: با روزه گرفتن، بهتر بازی می‌کنم
شامگاه امشب؛ عطارد در اوج درخشش رویت‌پذیر است
گروسی از پیشرفت ملموس در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا خبر داد
پزشکیان: رسالت ما گره‌گشایی از مشکلات مردم است
علت مرگ بازیگر هالیوود مشخص شد
جزئیات کشف 15 کیلو شمش طلا به ارزش 400 میلیارد تومان
مخالفت اتریش در پیوستن به شورای صلح غزه
رشد 40 درصدی تولید نفت ونزوئلا در سال 2026
زلنسکی: توافق بر سر نظارت بر آتش‌بس نزدیک است
سفر وزیر خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی در هفته آینده
تصادف خونین در کمربندی بندر دیر بوشهر جان 4 نفر را گرفت
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
ارزش سهام عدالت دوباره تغییر کرد / سهامداران حتما بخوانند
آمریکا ناتو را برای پایان ماموریت در عراق تحت فشار گذاشت
رونمایی کره‌شمالی از موشک‌اندازهای جدید هسته‌ای
سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی‌ماه در اندیمشک دستگیر شدند
60 لیتر سهمیه بنزین امشب در کارت سوخت شارژ می شود
واردات گوشی به کشور 15 درصد کاهش یافت
قطع گاز 55 هزار ویلای پُرمصرف در مازندران
رژیم و راهکار جدید کاهش انسولین برای دیابتی‌ها
هوای پایتخت در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت
مصاف چادرملو اردکان در خانه با گل‌گهر سیرجان صدرنشین
جایگزین محمد صلاح در لیورپول مشخص شد
هشدار بانک مرکزی به بانک‌های ناتراز
پیام عراقچی به وزیر خارجه موریتانی
سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز تصمیم نهایی درباره ایران نگرفته است
صدور 2500 کارت سوخت در یک روز
طلای جهانی دوباره صعودی شد ؛ اونس به مرز 5 هزار دلار رسید
انفجار کپسول گاز در کراچی پاکستان جان 13 نفر را گرفت
زلزله 4.3 ریشتری صبح پنجشنبه عسلویه را لرزاند
معماری نوین امنیت در آب‌های جنوب
قیمت گوشت قرمز امروز 30 بهمن 1404 + جدول
ایران در صورت حمله، با همه توان پاسخ می‌دهد
رویترز:خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه آغاز شد
چالش بحران آب و تحصیل در لرستان
سفر غیرمنتظره فرمانده ارشد آمریکا به ونزوئلا
فرصت تصمیم!