×
سیاسی
شناسه خبر : 231502
تاریخ انتشار : جمعه 1404/04/13 ساعت 09:30
هشدار عراقچی درباره تداوم رویکرد مخرب اروپا و مخاطرات هدف قرار دادن تأسیسات هسته‌ای ایران

هشدار عراقچی درباره تداوم رویکرد مخرب اروپا و مخاطرات هدف قرار دادن تأسیسات هسته‌ای ایران

در گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با نخست‌وزیر نروژ، ضمن بررسی تحولات اخیر منطقه، نسبت به رویکرد خطرناک برخی کشورهای اروپایی در قبال تجاوزات نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران هشدار داده شد. عراقچی با اشاره به تهدید تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز کشورمان، بر لزوم پاسخگویی بین‌المللی تأکید کرد.

نورنیوز - گروه سیاسی: در جریان تماس تلفنی میان «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «یوناس گاهر استوره» نخست‌وزیر نروژ، دو طرف ضمن گفت‌وگو درباره روابط دوجانبه، آخرین تحولات منطقه غرب آسیا را پس از تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران مورد بررسی قرار دادند.

عراقچی در این گفت‌وگو با اشاره به عدم محکومیت جهانی نسبت به حملات پرمخاطره علیه تأسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز ایران، نسبت به ادامه رویکرد مخرب برخی کشورهای اروپایی هشدار داد و اظهار داشت این روند، شرایط موجود را پیچیده‌تر و مسیر دیپلماسی را دشوارتر خواهد کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با تشریح ابعاد تجاوزات اخیر، تأکید کردکه جامعه جهانی و به‌ویژه شورای امنیت سازمان ملل متحد باید در قبال نقض آشکار اصول منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی، پاسخگو باشند.

عراقچی تصریح کرد: حملات غیرقانونی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران در میانه مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا ضربه‌ای مهلک به اصل دیپلماسی بود.

وی افزود: ملت ایران مصمم است از حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و حقوق مشروع خود دفاع کند. نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، همان‌طور که در دفاع میهنی ۱۲ روزه نشان دادند، آمادگی کامل برای مقابله با هرگونه ماجراجویی از سوی رژیم صهیونیستی و حامیان آن را دارند.

عراقچی با انتقاد از مواضع برخی کشورهای اروپایی و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در جریان صدور قطعنامه شورای حکام آژانس و در ادامه حمایت از تجاوزات رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران و عدم محکومیت اقدام مخاطرات آمیز متجاوزان در هدف قرار دادن تاسیسات هسته‌ای صلح آمیز ایران، نسبت به تداوم این رویکرد مخرب چند کشور اروپایی و پیچیده تر شدن شرایط موجود و دشوارتر کردن مسیر دیپلماسی هشدار داد.

وی یادآور شد که جمهوری اسلامی ایران همچنان به تعهدات خود در چارچوب معاهده عدم اشاعه (NPT) و توافق‌نامه پادمان پایبند است. عراقچی در ادامه توضیح داد:«ایران همچنان به معاهده عدم اشاعه و توافقنامه پادمان پایبند است. مطابق با قانون جدید مصوب مجلس شورای اسلامی، که در واکنش به حملات غیرقانونی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران توسط اسرائیل و ایالات متحده آمریکا تصویب شد، همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به دلایل بدیهی ایمنی و امنیتی تعلیق شده و صرفا از طریق شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران ساماندهی خواهد شد.»

نخست‌وزیر نروژ نیز در این گفت‌وگو، بر لزوم جلوگیری از گسترش درگیری‌ها و تشدید تنش‌ها در منطقه تأکید کرد. وی همچنین خواستار تداوم تلاش‌ها برای دستیابی به یک راه‌حل دیپلماتیک جهت حل‌وفصل مسئله هسته‌ای ایران و تقویت ثبات در منطقه شد.


اخبار مرتبط
گزارش محرمانه: کی‌یف نقص در رآکتور اتمی را مخفی کرده است
یکشنبه 1404/04/15 ساعت 17:40
گزارش محرمانه: کی‌یف نقص در رآکتور اتمی را مخفی کرده است
یک روزنامه ترکیه‌ای با استناد به اسناد امنیتی فاش کرد که دولت اوکراین نقص فنی در رآکتور نیروگاه هسته‌ای جنوب این کشور را از افکار عمومی پنهان کرده است.
ورود سید عباس عراقچی به برزیل برای شرکت در اجلاس سران بریکس + فیلم
یکشنبه 1404/04/15 ساعت 08:40
ورود سید عباس عراقچی به برزیل برای شرکت در اجلاس سران بریکس + فیلم
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، برای شرکت در اجلاس سران بریکس وارد برزیل شد؛ سفری دیپلماتیک با محور گفت‌وگوهای اقتصادی و گامی مهم در مسیر تقویت جایگاه ایران در معادلات چندجانبه جهانی.
رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره تحولات منطقه
شنبه 1404/04/14 ساعت 21:30
رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره تحولات منطقه
وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و مصر در تماس تلفنی مشترک، آخرین تحولات منطقه‌ای به ویژه وضعیت پس از توقف تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به ایران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو با موضوع ایران؛ فتنه‌ای جدید یا درس‌آموزی از شکست؟
شنبه 1404/04/14 ساعت 11:44
گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو با موضوع ایران؛ فتنه‌ای جدید یا درس‌آموزی از شکست؟
رئیس‌جمهور آمریکا از دیدار پیش رو با بنیامین نتانیاهو در کاخ سفید خبر داد. او همچنین بار دیگر مدعی عقب‌نشینی دائمی برنامه هسته‌ای ایران شد.
بقائی: خشم عمومی مذاکرات با آمریکا را متوقف کرده
شنبه 1404/04/14 ساعت 10:32
بقائی: خشم عمومی مذاکرات با آمریکا را متوقف کرده
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران اعلام کرد که در پی حملات اخیر اسرائیل و آمریکا به تأسیسات هسته‌ای کشور، همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ممکن است بازنگری شود و گفت‌وگوی هسته‌ای با آمریکا فعلاً امکان‌پذیر نیست.در حال حاضر افکار عمومی آنقدر خشمگین است که هیچ کس حتی جرئت صحبت درباره مذاکره و دیپلماسی را ندارد.
چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
شنبه 1404/04/14 ساعت 09:54
چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در لبنان
روابط عمومی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای به مناسبت چهل و سومین سالگرد ربوده شدن چهار دیپلمات ایرانی در بیروت تاکید کرد که این اقدام، نقض آشکار حقوق بین‌الملل و مصداق عمل تروریستی است. وزارت امور خارجه با یادآوری پیگیری‌های بین‌المللی، بار دیگر خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب مشترک برای روشن شدن وضعیت این دیپلمات‌ها شد.
دیدار وزیر دفاع عربستان با ترامپ در کاخ سفید و گفتگو با محوریت ایران
جمعه 1404/04/13 ساعت 10:00
دیدار وزیر دفاع عربستان با ترامپ در کاخ سفید و گفتگو با محوریت ایران
وزیر دفاع عربستان سعودی در دیداری مهم با رئیس‌جمهور آمریکا و مقامات ارشد این کشور، بر تلاش‌ها برای حفظ امنیت منطقه و کاهش تنش‌ها با ایران تأکید کرد. این دیدار در کاخ سفید برگزار شد.
واکنش عراقچی به خبرسازی جعلی وزارت خارجۀ آلمان
پنج‌شنبه 1404/04/12 ساعت 17:01
واکنش عراقچی به خبرسازی جعلی وزارت خارجۀ آلمان
سیدعباس عراقچی در واکنش به خبرسازی جعلی وزارت خارجه آلمان تاکید کرد: ایران همچنان به معاهده عدم اشاعه و توافقنامه پادمان پایبند است و همکاری‌های هسته‌ای ایران صرفا از طریق شورای عالی امنیت ملی و در چارچوب مصوبات قانونی ساماندهی خواهد شد.
مصاحبه مهم سید عباس عراقچی درباره تحولات فردو و سیاست هسته‌ای ایران
پنج‌شنبه 1404/04/12 ساعت 08:49
مصاحبه مهم سید عباس عراقچی درباره تحولات فردو و سیاست هسته‌ای ایران
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در مصاحبه‌ای با رسانه آمریکایی «سی‌بی‌اس» به سوالات کلیدی درباره وضعیت تأسیسات فردو، برنامه هسته‌ای ایران و روند مذاکرات دیپلماتیک پاسخ داد. وی تأکید کرد که دیپلماسی همچنان باز است و ایران در مقابل هرگونه تهدید با قدرت دفاع خواهد کرد.
پاسخ عراقچی به ادعای مسئول سیاست خارجی اروپا برای پایان برنامه هسته‌ای ایران
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 23:45
پاسخ عراقچی به ادعای مسئول سیاست خارجی اروپا برای پایان برنامه هسته‌ای ایران
در پی اظهارات اخیر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره هدف مذاکرات هسته‌ای، عباس عراقچی، معاون وزیر امور خارجه ایران، به این ادعا واکنش نشان داد و بر حق ایران در توسعه فناوری هسته‌ای صلح‌آمیز تاکید کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فعالیت ابزار امنیتی گوگل متوقف می شود
مردم خودشیفته جهان در کدام کشورها هستند؟
رایزنی نبیه بری و سفیر ایران درباره تحولات لبنان و منطقه
نگرانی تل‌آویو از خرید جنگنده‌های اف‑35 توسط قطر
افزایش بی‌سروصدای ذخیره‌سازی نفت چین
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
اردوغان: اسرائیل غزه را با 14 برابر بمب هیروشیما ویران کرد
ادعای جنجالی رئیس موساد علیه ایران
خشم رهبر انصارالله از اهانت نامزد آمریکایی به قرآن
سقوط هواپیما در مکزیک؛ 7 نفر کشته شدند
مبادله 6 زندانی میان ایران و ترکمنستان
آخرین نت‌های شجریان برای اولین بار رونمایی شد
دمبله و انریکه، بهترین‌های فوتبال جهان در 2025
آغاز طرح پرداخت یارانه دستمزد شاغلین واجد شرایط در 91 شهرستان کم‌برخوردار
عارف: روش‌های قدیمی اداره دانشگاه‌ها دیگر پاسخگو نیست
احضار سفیر قبرس در تهران به وزارت خارجه ایران
پزشکیان: دانش‌آموزان باید مهارت‌هایی را بیاموزند که با نیازهای روز همخوانی داشته باشد
ریاض: شهرک‌سازی اسرائیل نقض قطعنامه‌های سازمان ملل است
شهادت نوجوان بلوچ اهل سنت در حادثه تروریستی جاده زاهدان - فهرج
پلیس راه: هموطنان از سفرهای غیرضروری به مازندران خودداری کنند
نورنما | جذاب‌تر از مارتن کیش
یارانه نقدی آذرماه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
نماینده پارلمان اروپا: جایزه صلح نوبل را به فرانچسکا آلبانیزه بدهید
اعتراض‌ها جاده‌های شمال فلسطین را بست
احضار مربی استقلال به کمیته اخلاق
برکناری برخی مسئولان عراق در پی اشتباه سهوی درباره حزب‌الله و انصارالله
اعتراض به رأی دادگاه کره جنوبی علیه دوومیدانی‌کاران ایرانی
تبادل نامه بر سر اسرای جنگی بین روسیه و اوکراین
ردگیری گردش مالی سنگین 3 فرد با 45 حساب بانکی
ریزش ساختمان در یافت‌آباد/ نجات زنده 4 نفر از زیر آوار
مدارس استان کرمان در روز چهارشنبه 26 آذرماه غیرحضوری شد
عراقچی: وضعیت منطقه غرب آسیا آشفته و خطرناک است
لغو پروازهای کیش/ مدارس کیش غیرحضوری شد/ تغییر ساعت کار بانک ها
آمریکا نفتکش‌های بیشتری از ونزوئلا را توقیف می‌کند
احتمال تعطیلی دوباره دولت آمریکا در ژانویه
گزارش تصویری | دیدار دست‌اندرکاران کنگره بزرگداشت شهدای استان البرز با رهبر انقلاب
شمار شهدای غزه به 70 هزار و 667 نفر رسید
عامل خطرناک داعش در بازگشت از کشور همسایه دستگیر شد
بی‌بی‌سی: از پرونده «پانوراما» در دادگاه دفاع می‌کنیم
تنها 15 درصد تکالیف قانونی هوای پاک اجرا شد
ونزوئلا به تبانی ترینیداد و توباگو با آمریکا واکنش نشان داد
تضمین امنیتی یا فریب بزرگ قرن؟
واکنش وزیر آموزش و پرورش به حواشی موسیقی در مدارس
نورنما | روستای رنسانسی ایران که ثبت ملی شده است!
رهبر معظم انقلاب: جوانان ما خوب هستند/ لزوم تبیین هنرمندانه ارزش‌های دفاع مقدس برای آنان
110 اتوبوس برقی در آستانه ورود به شهر تهران
هوای پایتخت سردتر می‌شود/بارش برف فقط در ارتفاعات
زلنسکی: موارد مخرب از توافق صلح حذف شد
همکاری‌های علمی و فناورانه یکی از ستون‌های اصلی شراکت راهبردی ایران و روسیه است
مدارس گیلان فردا 26 آذرماه تعطیل شد
X
آگهی تبلیغاتی