×
سیاسی
شناسه خبر : 231386
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/04/12 ساعت 11:17
ریخت‌شناسی دشمن در پساجنگ

محمدکاظم انبارلویی:

ریخت‌شناسی دشمن در پساجنگ

انبارلویی نوشت: «ترامپ پس از 12 روز تجاوز به خاک مقدس جمهوری اسلامی متوجه شد دارد در دره وحشتناک یک جنگ فرسایشی جدید سقوط می‌کند. او که اکنون مشغول حکمرانی در بدهکارترین دولت جهان است خود را گرفتار سه لابی یهودی آیپک ، گلوبالیست‌ها و نئوکان‌ها می‌بیند.»

نورنبوز ـ گروه سیاسی: محمدکاظم انبارلویی در یادداشتی نوشت: «۱- این‌که بدانیم دشمن در پساجنگ یا پساترک‌مخاصمه موقت چه ریختی دارد مهم است.

روزنامه‌های غربی و عبری در اسرائیل شروع به شمارش زخم‌های جنگ ۱۲ روزه کردند. کم‌کم اطلاعاتی از «از پادرآمدن» و «له شدن» حکمرانی تروریست‌ها در سرزمین‌های اشغالی بیرون می‌آید. کافی است تیترها و سوتیترهای رسانه‌های مطرح جهان و گزارشات آن‌ها از تل‌آویو و حیفا و دیگر نقاط آسیب‌دیده را رصد کرد.

ژنرال‌های رژیم می‌گویند حیفا و تل‌آویو شبیه ضاحیه در جنگ ۳۳ روزه و غزه است. بی‌بی‌سی گلایه دارد و می‌گوید رژیم صهیونیستی اجازه نمی‌دهد ما از ضرباتی که به مراکز نظامی و امنیتی دریافت کرده گزارش تهیه کنیم.

یکی از مسئولان مؤسسه تحقیقاتی وایزمن می‌گوید: این مرکز ۱۱۲ ساختمان داشته که همه آن ویران شده است. ۶۰ ساختمان آزمایشگاهی و ۵۲ ساختمان مسکونی داشته که آثاری از آن باقی نمانده است.

استراتژیست‌های نظامی جهان می‌گویند؛ اسرائیل دیگر نه رمق هژمونی دارد و نه توانی که بتواند مأموریت‌های آمریکا و کارهای کثیف سه دولت شرور اروپایی یعنی آلمان، انگلیس و فرانسه را انجام دهد. آن‌ها می‌گویند؛ شدت ضربات موشکی و پهپادی ایران در روزهای آخر به حدی بود که نتانیاهو برای حفظ جان خود به یک پناهگاه اتمی رفته و در آنجا مخفی شده بود.

۲- وضع آمریکایی‌ها و ترامپ بدتر از رژیم صهیونیستی است. ترامپ پس از ۱۲ روز تجاوز به خاک مقدس جمهوری اسلامی متوجه شد دارد در دره وحشتناک یک جنگ فرسایشی جدید سقوط می‌کند. او که اکنون مشغول حکمرانی در بدهکارترین دولت جهان است خود را گرفتار سه لابی یهودی آیپک ، گلوبالیست‌ها و نئوکان‌ها می‌بیند. تعبیر یک دیپلمات چینی این است که می‌گوید او شبیه میمونی است که هر روز از این شاخه به آن شاخه می‌پرد و ادا درمی‌آورد. ۵۲ تریلیون دلار بدهی خارجی دولت آمریکا، اقتصاد آمریکا را به سمت دره ورشکستگی هدایت می‌کند. این وضعیت، رفتار ترامپ را در حد یک شومن سیاسی فروکاهیده است. او اکنون در حال نشان دادن صداها و حرکاتی است که جهانیان را به خنده وا می‌دارد!هم ترامپ و هم نتانیاهو با یک جمعیت فوق‌العاده معترض در کف خیابان روبه‌رو هستند.

تعبیر پروفسور جان مرشایمر آمریکایی این است که روزهای آخر جنگ ۱۲ روزه ترامپ و نتانیاهو به شدت ترسیده بودند!ترامپ هم در میدان و هم در دیپلماسی شکست خورده است.

۳- امروز در مرکز فرماندهی نیروهای آمریکا در منطقه سنتکام و نیز در پنتاگون ژنرال‌ها جمع شدند ببینند ضربات جانکاهی که دریافت کردند معلول کدام اشتباه اطلاعاتی و برآورد امنیتی بوده است. آن‌ها تا زخم‌های نشسته بر پیکر سنتکام و پنتاگون را به شمارند مدت‌ها طول می‌کشد تا بفهمند که ضربه نهایی چطور وارد شد که به آتش‌بس و ترک مخاصمه پناه بردند!

اکنون آمریکا و سه کشور شرور اروپایی در حال شارژ انبارهای تسلیحاتی رژیم صهیونیستی از انواع بمب‌ها، موشک‌ها ، پهپادها و ریزپرنده‌ها هستند، تا در سانس بعدی نبرد که خود آن‌ها نمی‌دانند چه موقعی است به میدان برگردند.

۴- آن‌ها فعلا در پی پاسخ یک سؤال کلیدی هستند. آن‌ سؤال این است که ضرباتی که ایران در اولین روز تجاوز نظامی به طور غافلگیرانه و برق‌آسا دریافت کرد چگونه توانست ظرف مدت چند ساعت سرپا بایستد و ضربات کشنده خود را در قامت دفاع برق‌‌آسا و غافلگیرانه بر آن‌ها وارد کند. ضرباتی که در هر موج عملیات صادق ۳ دُز آن هر روز بیشتر از روز قبل خود را نشان داد. آن‌ها ضربه آخر را به گونه‌ای دریافت کردند که دیگر رمق پاسخگویی جز بالا بردن پرچم تسلیم نداشتند. ترامپ و نتانیاهو برحسب روایت امیر قطر و دیگر واسطه‌های پیام ، به التماس افتاده بودند. ۵- روایت جنگ ۱۲ روزه در واقعیت میدان و حقیقت فرامیدان خیلی مهم است. بخشی از روایت شکست دشمن باید متکی به اسناد و مدارک و به تعبیر دیگر «احتجاج به خصم» باشد. آن‌ها شروع کردند به شماره کردن یکی‌یکی زخم‌ها و ضرباتی که از ایران قوی دریافت کرده‌اند.

جنگ ۱۲ روزه خاکستر «تردید» و «گسست»  را از چهره ایران قوی از جلوی چشمان جهانیان برداشت. امروز ملت ایران ققنوس‌وار بر قله آگاهی و اتحاد ملی و انسجام اسلامی نشسته و زیست عزت‌مند خود را توأم با فضیلت‌های معنوی و روحی و اخلاقی تجربه می‌کند.

این تصویر برای ملت‌های منطقه و جهان زیبا و دیدنی است. لذا سرود ملی ما و پرچم پرافتخار ما در دستان قدرتمند ملت‌های جهان در اجتماعات مربوط به محکوم کردن تجاوز آمریکا و شرارت اسرائیل در اهتزاز است.
پیروزی ملت بر یک مشت آدم ناتو در منطقه و جهان مرهون حضور بهنگام در صحنه در قبل وحین و پساجنگ ۱۲ روزه است.

مورخان جهان اکنون در حال ثبت پیروزی ملت ایران در هنگامه جنگی است که دستاوردهای عظیم میدانی و فرامیدانی آن صدها برابر هزینه مقاومت و پایداری ملت است.»


نظرات

آخرین اخبار
کشف 4000 تن کالای اساسی احتکاری و قاچاق
پیام تسلیت دکتر محمد مخبر در پی شهادت دریابان پاسدار شهید تنگسیری
مرحله دوم موج 88/ حمله به محل جلسه فرماندهان جبهه داخلی صهیون
برخورد پلیس با سارقان در پایتخت
پزشکیان، قالیباف، اژه‌ای و ذوالقدر در یک صف مشغول اداره کشورند
اردوغان خواستار پایان یافتن فوری درگیری‌ها در غرب آسیا شد
اعلام بسته جامع حمایتی وزارت اقتصادبرای ایرانیان مقیم امارات
ابتکار لازم برای تولید و افزایش سرمایه بانک‌ها پیش‌بینی شده است
پرداخت تسهیلات کم بهره به واحدهای صنفی خسارت دیده از جنگ در پایتخت
وزارت اطلاعات: 54 عامل دشمن در 4 استان دستگیر شدند
ارتش: پهپاد «لوکاس» دشمن در جزیره قشم ساقط شد
مخالفت پکن با حمله به تاسیسات اتمی ایران
تداوم خدمات‌رسانی ستاد سفر به مسافران نوروزی در پایتخت
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
اعلام نرخ حق بیمه سلامت 1405 بر اساس دهک‌های درآمدی
ولایتی: هرگونه تجاوز زمینی، دفاع مقدس رمضان را تاریخی می‌کند
دستور عارف برای تأمین کالاهای اساسی و تسهیل ترخیص در شرایط جنگی
محکومیت جهانی اعمال محدودیت بر مسجدالاقصی و کلیسای «قیامت»
پیکر مطهر شهید دریابان تنگسیری در آبادان تدفین می‌شود
اعتراف ارتش اسرائیل به کشته شدن 4 نظامی در نبرد جنوب لبنان
آریا یوسفی: تیم ملی در جام جهانی افتخارآفرینی می‌کند
عاملان حمله لانچری به یک نهاد در تهران اعدام شدند
تعیین زمان جلسه انتخاب رئیس‌جمهور عراق در پارلمان
قدردانی رئیس‌جمهور از ایستادگی مردم عراق در کنار ایران
همکاری اطلاعاتی با رژیم صهیونیستی مجازات اعدام دارد
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ بمباران حسینیه اعظم زنجان
ترخیص بیش از 2.2 میلیون تن کالای اساسی از گمرکات کشور
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 11 فروردین 1405+جدول
دولت در تأمین نیازهای اساسی کشور بدون اختلال تلاش می‌کند
نزدیکتر بیایید؛ کلاه سبزها مشتاقانه در انتظارتان هستند!
نزدیک تر بیایید.... منتظرتان هستیم
پیام تسلیت رئیس سازمان محیط‌زیست در پی شهادت نیروهای منابع طبیعی
جنایات دشمنان بر رسوایی آن‌ها می‌افزاید
اعلام انجام پنج عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا توسط مقاومت اسلامی عراق
دشمنان آرزوی تسلط بر تنگه هرمز را به گور می‌برند/پای هر متجاوزی را قطع می‌کنیم
دفاع مقدس سه ‌هزار ساله
چرخه فضیلت‌مند امنیت ملی و پیشرفت اقتصادی
توضیح شرکت توزیع برق تهران درباره اختلال صبحگاهی
ارائه 25 هزار خدمت فوری و شناسایی بیش از هزار پرونده سایبری در یک ماه
حمله پهپادی به نفتکش کویتی در نزدیکی دوبی
جهاد کشاورزی تهران: مرغ در بازار به اندازه کافی موجود است
سیاست نامه | وقتی دشمن سیاست عقلانی را ترور کرد
اخراج یک دیپلمات بریتانیایی به اتهام جاسوسی در روسیه
افزایش 40درصدی آمار اهدای خون در 10 روز اول جنگ
سازمان هواشناسی اعلام کرد: باران و برف در اکثر مناطق کشور
محبوبیت ترامپ به کمتر از 40 درصد رسید
سناتور روس: ایران بارها قربانی تجاوز آمریکا یا اسرائیل شد،‌ اما کسی جرأت حمله به کره شمالی
امتحانات هماهنگ کشوری دوره متوسطه اول لغو شد/اعلام زمان جدید برگزاری امتحانات
روسیه: آژانس اتمی به‌دلیل تهدیدات آمریکا حملات ژوئن 2025 به ایران را محکوم نکرد
مِرتس و الشرع: بمباران ایران تغییری در حاکمیت ایجاد نمی‌کند و راهگشا نیست