×
بین الملل
شناسه خبر : 231363
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/04/12 ساعت 08:28
جواب قاطع دمشق: مذاکره با رژیم صهیونیستی ممکن نیست

جواب قاطع دمشق: مذاکره با رژیم صهیونیستی ممکن نیست

دمشق در واکنش به شایعات عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، تأکید کرد که هیچ گفت‌وگویی بدون اجرای کامل توافق سال 1974 درباره بلندی‌های جولان انجام نخواهد شد. این موضع‌گیری به وضوح نشان می‌دهد که سوریه آماده پذیرش هیچ گونه سازشی پیش از تحقق شروط خود نیست.

نورنیوز - گروه بین الملل: دمشق بار دیگر با رد شایعات اخیر درباره عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی، تأکید کرد که پیش از اجرای کامل توافق سال ۱۹۷۴ درباره بلندی‌های جولان، هیچ مذاکره‌ای با تل‌آویو انجام نخواهد شد. این موضع سوریه برخلاف تمایل رژیم صهیونیستی است و نشان‌دهنده عدم تمایل دمشق به پذیرش هرگونه قرارداد صلح یا سازش بدون تحقق شروط اساسی است.

شبکه تلویزیونی رسمی سوریه، الاخباریه، به نقل از منابع رهبری این کشور اعلام کرد که صحبت درباره عادی‌سازی روابط میان سوریه و رژیم صهیونیستی هنوز بسیار زود است و دمشق تا زمانی که رژیم صهیونیستی مفاد توافق جداسازی نیروها در سال ۱۹۷۴ را اجرایی نکند، حاضر به آغاز مذاکرات نخواهد بود.

در حالی که برخی رسانه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی گزارش داده بودند که سوریه ممکن است در ماه‌های آتی توافقی برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی امضا کند، اما مسئولان سوریه این اخبار را تکذیب کرده و بر لزوم رعایت کامل شروط خود تأکید کردند.

همچنین، گدعون ساعر، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، بار دیگر از تمایل تل‌آویو برای عادی‌سازی روابط با سوریه و لبنان سخن گفت؛ اما شرط اصلی این رژیم حفظ منافع امنیت ملی خود عنوان شد. او مدعی شد که بلندی‌های جولان در هر توافقی همچنان تحت کنترل رژیم صهیونیستی باقی خواهد ماند.

در دسامبر ۲۰۲۴، پس از تغییر قدرت در سوریه، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، اعلام کرد که توافق جداسازی نیروها در بلندی‌های جولان پس از جنگ یوم کیپور سال ۱۹۷۳ دیگر معتبر نیست و به ارتش دستور داده است تا منطقه جداسازی را تحت کنترل کامل خود درآورد.

بلندی‌های جولان که تا سال ۱۹۶۷ جزو خاک سوریه بودند، در جریان جنگ شش‌روزه به اشغال رژیم صهیونیستی درآمدند. پس از جنگ ۱۹۷۳، دو طرف توافقی برای آتش‌بس و جداسازی نیروها امضا کردند و از سال ۱۹۷۴ نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در این منطقه مستقر شدند.

پس از سقوط دولت بشار اسد در اواخر ۲۰۲۴، رژیم صهیونیستی با سوءاستفاده از خلأ قدرت در سوریه، نفوذ خود را به طور قابل توجهی افزایش داده است. تل‌آویو نه تنها کنترل کامل بلندی‌های جولان را در دست گرفته، بلکه با حملات هوایی و تجاوزات مکرر به مواضع ارتش سوریه و متحدانش، به دنبال تضعیف مقاومت و گسترش نفوذ امنیتی و نظامی خود در منطقه است. در این میان، واکنش جامعه بین‌المللی به این تجاوزات تاکنون کم‌رنگ و ناکافی بوده است.


اخبار مرتبط
تعهد صادقانه آمریکا ؛ شرط ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای
پنج‌شنبه 1404/04/12 ساعت 21:30
تعهد صادقانه آمریکا ؛ شرط ایران برای ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، بر ضرورت اثبات پایبندی واقعی آمریکا به مسیر دیپلماتیک پیش از ازسرگیری مذاکرات هسته‌ای تأکید کرد و هشدار داد که دیپلماسی نباید به ابزاری برای فریب یا جنگ روانی علیه ایران تبدیل شود.
ایران در لحظه‌ای تاریخی؛ چگونه از «موضوع منازعه» به «طرف مذاکره» بازگردیم؟
پنج‌شنبه 1404/04/12 ساعت 13:01
حسن بهشتی‌پور؛
ایران در لحظه‌ای تاریخی؛ چگونه از «موضوع منازعه» به «طرف مذاکره» بازگردیم؟
بهشتی‌پور نوشت: «در پی حملات نظامی اسرائیل و آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران در فردو، نطنز و اصفهان، و افزایش فشارهای تروئیکای اروپایی برای فعال‌سازی مکانیزم ماشه، کشور ما در نقطه‌ای سرنوشت‌ساز از تاریخ معاصر خود قرار گرفته است؛ نقطه‌ای که تصمیمات کلان و سرنوشت‌ساز، نه فقط برای آینده برنامه هسته‌ای، بلکه برای جایگاه جهانی ایران تعیین‌کننده خواهد بود.»
انفجارهای پیاپی در شمال سوریه+ فیلم
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 19:20
انفجارهای پیاپی در شمال سوریه+ فیلم
منابع محلی از وقوع سه انفجار مهیب در شهرهای کفریا و الفوعه استان ادلب سوریه خبر می‌دهند. به گفته برخی منابع، این انفجارها ناشی از حمله هوایی به مواضع نظامی در اطراف کفریا بوده است. هنوز گزارشی از تلفات یا خسارات احتمالی منتشر نشده است.
فرمان اجرایی ترامپ برای کاهش تحریم‌های اقتصادی سوریه و تسهیل بازسازی امضا می‌شود
دوشنبه 1404/04/09 ساعت 21:30
فرمان اجرایی ترامپ برای کاهش تحریم‌های اقتصادی سوریه و تسهیل بازسازی امضا می‌شود
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، فرمان اجرایی مهمی را امضا می‌کند که هدف آن کاهش تحریم‌های اقتصادی و تجاری علیه سوریه و تسهیل روند بازسازی پس از سال‌ها جنگ داخلی است. این تصمیم با هدف حمایت از اقتصاد سوریه اتخاذ شده.
نقشه اسرائیل برای تجزیه سوریه بر پایه سازش جولانی
دوشنبه 1404/04/09 ساعت 10:31
نورنیوز بررسی می‌کند؛
نقشه اسرائیل برای تجزیه سوریه بر پایه سازش جولانی
مذاکرات اخیر جولانی و رژیم صهیونیستی، پرده از طرحی هماهنگ با سناریوی آمریکا برای تجزیه سوریه و ثابت کردن اشغالگری صهیونیست‌ها برمی‌دارد؛ طرحی که تاریخ تکرار شده‌ای از فریب‌های گذشته است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جزئیات تازه از برنامه توزیع شیر در مدارس
ابراز نگرانی آلمان از افزایش توانمندی‌های فضایی روسیه و چین
وزیر خارجه روسیه: ناتو و اروپا عملاً وارد جنگ با روسیه شده‌اند
امروز، شورای امنیت قطعنامه روسیه و چین پیرامون اسنپ‌بک را رای‌گیری می‌کند
برنامه مرحله نیمه‌نهایی والیبال قهرمانی جهان 2025
تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به صنعا/واکنش یمن با موشک بالستیک پیشرفته «فلسطین 2»
عراقچی : مداخله نظامی آمریکا در افغانستان فقط ناامنی درپی داشته است
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 4 مهر+ وضعیت استان ها
پزشکیان دفتر یادبود سازمان ملل را امضاء کرد
واردات بنزین سوپر به تعویق افتاد؟
اجرای طرح نسیم مهربانی+فیلم
سنگ تمام مردم دزفول برای سعید اسماعیلی، قهرمان کشتی فرنگی جهان+فیلم
استقبال رئیس جمهور برزیل از سخنان همتای کلمبیایی در حمایت از فلسطین
تاکید وزیران خارجه ایران و برزیل بر تقویت همکاری‌های جنوب-جنوب
مشاور ترامپ: انحصار سلاح در لبنان باید در دست ارتش این کشور باشد
فعال شدن آژیر هشدار در تل‌آویو و قدس اشغالی
انفجار پیاپی در دمشق
‌آغاز نخستین سخنرانی بعد از ظهر روز سوم مجمع عمومی سازمان ملل
بقائی: ادعای سخیف علیه دیپلمات‌های ایران، ماهیت بی‌اخلاق بانیان آن را آشکار می‌کند
مایکروسافت دسترسی یگان 8200 ارتش اسرائیل را قطع کرد
نورنما | باز شدن گودال عظیم در پایتخت تایلند
روسیه و چین خواستار تعویق شش ماهه مکانیزم اسنپ‌بک در شورای امنیت شدند
اطلاعیه درخصوص بیمه تکمیلی فرهنگیانی که از مهر ماه 1404 بازنشسته می‌شوند
آسوشیتدپرس: ایران احتمالا یک آزمایش موشکی اعلام نشده انجام داده است
فرانسه پرونده شکایت از ایران در دیوان بین‌المللی دادگستری را پس گرفت
زمان ثبت‌نام‌ حج تمتع اعلام شد+جزییات
مراسم نمادین در دریا به یاد سید مقاومت+فیلم
ترامپ در دیدار با اردوغان قول لغو تحریم های ترکیه را داد
ما برای نداشتن بهانه همه شروط اروپایی ها را پذیرفتیم+فیلم
جدول لیگ برتر در هفته پنجم لیگ برتر و صدرنشینی تراکتور
در صورت فعال شدن اسنپ‌بک، نوع تعامل ایران متناسب با وضعیت جدید تنظیم خواهد شد
موج استعفاها در دفتر نخست‌وزیر انگلیس
محدود کردن آزادی تردد رئیس‌جمهور و هیات ایرانی، نقض فاحش تعهدات بین‌المللی است
آسیا زیر پای پسران هندبال ایران
پوتین: بدون قید و شرط از توسعه انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای حمایت می‌کنیم
سرنوشت رژیم صهیونیستی جدای از دیگر اشغالگران نخواهد بود
راز قتل مرموز در اعترافات فاش شد+جزییات
اسلامی در مجمع جهانی اتم: برنامه‌ هسته‌ای ایران شفاف است
آغاز پاییز طلایی با حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران از ششم مهر
زمان فروش 11 محصول ایران خودرو اعلام شد + لینک سایت
سید مقاومت، شمع فروزان عقلانیت، ایثار و آزادی
رونمایی از سه محصول نوآور دانش‌بنیان در ایران فارما 1404
شهرام مکری برنده جایزه چشم‌انداز آسیا شد
لیست نهایی بهترین های قاره کهن در سال 2025 اعلام شد
30 درصد زعفران ایران به ایتالیا صادر می شود
ترافیک در محورهای کندوان و هراز نیمه سنگین تا سنگین است
پرسپولیس (0) - ملوان (0) | ادامه روند تساوی‌ شاگردان هاشمیان +خلاصه بازی
رهبر انصارالله یمن: دشمن صهیونیستی با تکیه بر پشتیبانی آمریکا جنایت می‌کند
سعید پیردوست در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است+علت بستری
آغاز سخنرانی ویدئو کنفرانسی محمود عباس در سازمان ملل
X
آگهی تبلیغاتی