×
بین الملل
شناسه خبر : 231308
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 19:34
آلمان و پروژه خطرناک بازگشت به جاه‌طلبی هسته‌ای

نورنیوز بررسی می کند؛

آلمان و پروژه خطرناک بازگشت به جاه‌طلبی هسته‌ای

در حالی که جهان با فجایع انسانی در غزه، تجاوز به ایران و سکوت شرم‌آور نهادهای بین‌المللی درگیر است، آلمان با تفکرات نازیستی، سودای دستیابی به سلاح هسته‌ای را آشکارا مطرح کرده؛ خطری که باید با هوشیاری جهانی مهار شود.

نورنیوز-گروه بین‌المل: سابقه تاریخی آلمان گواه روشنی بر رویکردهای تجاوزکارانه و جنگ‌طلبانه این کشور است.آلمان که دو جنگ جهانی را با میلیون‌ها کشته به نام خود ثبت کرده، هنوز لکه ننگ حمایت از استفاده صدام از سلاح‌های شیمیایی در سردشت و حلبچه را بر پیشانی دارد؛ جنایتی که هیچ‌گاه بابت آن عذرخواهی نکرد.

اکنون با افزایش چشمگیر بودجه نظامی تحت بهانه جنگ اوکراین و پیشنهاد رسمی برخی مقامات برای دسترسی به چتر هسته‌ای اروپایی، نگرانی‌ها از احیای جاه‌طلبی‌های هسته‌ای در آلمان جدی‌تر شده است. جامعه جهانی باید برای راستی‌آزمایی شفاف و دائمی فعالیت‌های هسته‌ای آلمان اقدام فوری کند.

مرتس و بازتولید نازیسم در سیاست امروز 

رفتارهای فریدریش مرتس صدر اعظم آلمان، بازتابی از تفکرات نژادپرستانه و جنگ‌طلبانه‌ای است که با ادبیات نازی‌ها قرابت دارد.

مرتس با ادبیاتی خشن و تحقیرآمیز نسبت به تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران و منطقه سخن گفته و تلاش دارد آلمان را به قدرت نظامی برتر تبدیل کند.

این تفکر نازیستی در کنار میزبانی ۲۰ کلاهک هسته‌ای آمریکا، زنگ خطر جدی برای امنیت جهانی است. خلع سلاح هسته‌ای آلمان، چه در سطح تسلیحات آمریکایی و چه در پیشگیری از تولید مستقل سلاح اتمی، باید به یک مطالبه جهانی تبدیل شود.

آلمان؛ شریکی مطیع برای صهیونیسم

آلمان طی دهه‌های اخیر به حامی راهبردی رژیم صهیونیستی تبدیل شده است. این کشور نه تنها میلیاردها دلار بابت افسانه هولوکاست به اسرائیل پرداخت می‌کند بلکه در طول جنایات غزه نیز همواره در کنار رژیم صهیونیستی ایستاده است.

آلمان یکی از بزرگ‌ترین تأمین‌کنندگان تسلیحات برای تل‌آویو بوده و هیچ‌گاه در قبال کشتارهای غزه، لبنان، سوریه و تجاوز به ایران، کوچک‌ترین اعتراضی نکرده است.

در چنین شرایطی، احتمال همکاری هسته‌ای مخفیانه میان آلمان و رژیم صهیونیستی کاملاً جدی است و لزوم نظارت سخت‌گیرانه بر فعالیت‌های هسته‌ای آلمان بیش از پیش احساس می‌شود.

فروپاشی اخلاقی نهادهای بین‌المللی

آنچه این بحران را پیچیده‌تر می‌کند، رویکرد نهادهای بین‌المللی مانند آژانس انرژی اتمی و شورای امنیت است که در برابر جاه‌طلبی‌های هسته‌ای آلمان سکوت کرده‌اند.

در حالی که ایران طی دو دهه تحت شدیدترین بازرسی‌ها قرار داشته و حقوق هسته‌ای مشروع خود را از دست داده است، آلمان علناً از پروژه‌های هسته‌ای نظامی سخن می‌گوید و هیچ واکنشی از این نهادها دریافت نمی‌کند. این رفتار دوگانه، نه تنها مشروعیت نهادهای بین‌المللی را زیر سؤال می‌برد بلکه حقانیت تصمیم جمهوری اسلامی ایران در محدود کردن همکاری‌های خود با این نهادها را نیز تقویت می‌کند.

 

نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بهره هوشی دوقلوهای همسان یکسان نیستند!
گل‌های دی ان ای به بدن دارو می‌رسانند!
خشونت علیه مسلمانان در هند به سرگرمی تبدیل شده است
هشدار درباره رژیم کتوژنیک
برای سلامتی ریه ها آه بکشید
گفتگوی عراقچی و گوترش پیرامون مسائل غزه
کارشکنی اسرائیل در غزه همزمان با آغاز مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس
اولتیماتوم چند هفته‌ای ترامپ به چین
شهادت 270 نفر در لبنان پس از برقراری آتش بس
سهمیه جهانی برای گلبال ایران
اسرائیل طرح آمریکا برای توقف حملات به لبنان را رد کرد
غریب‌آبادی: همکاری با آژانس در چارچوب توافق قاهره‌ متوقف شد
آمریکا تحریم های سوریه را لغو می کند؟
اعتراف عجیب نتانیاهو به نسل کشی در غزه
چرا داوران دیدار استقلال و الوحدات تغییر کردند؟
ادعای نیوزویک درباره گسترش همکاری‌های تهران و مسکو
راه‌حل قالیباف برای مترو حومه و بافت فرسوده تهران
نورنما | عبور جالب یک کشتی از تنگه پاناما
کسری بودجه 300 هزار میلیارد تومانی تأمین اجتماعی تا پایان سال!
قتل خونین پدرزن توسط دامادش
ماجرای احضار کادر فنی پرسپولیس چیست؟
وزیر میراث فرهنگی : اختیاراتم را به استانداران تفویض کردم
نظامیان آذربایجانی به نیروهای چند ملیتی در غزه پیوستند
آمریکایی‌ ها در صدر گردشگران حرم حضرت معصومه (س)
تعطیلی پالایشگاه روسیه به دنبال حمله پهپادی اوکراین
بازدید همسران سفیران 20 کشور از گروه صنعتی و پژوهشی زر(زرکام)
دومین پیروزی تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان
رئیس جمهور سابق فرانسه روانه زندان شد
درخشش پرشکوه دختران هندبالیست ایران مقابل چین
علی مطهری: جای حجاب، کم‌فروشی و گرانفروشی را رصد کنید
واکنش عراقچی به ادعاهای ضدایرانی لهستان
جزئیات سقوط بالگرد نیروی دریایی آمریکا
واکنش یوسف پزشکیان به سخنان اخیر مهرداد بذرپاش
بیانیه بغداد درباره رایزنی اخیر لاریجانی و الاعرجی
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 28 مهر 1404
موج جدید تنش میان ترامپ و کلمبیا
ناطق نوری: قدرت موشکی ایران معادلات دشمن را بر هم زد
استقبال روسیه از آتش‌بس میان افغانستان و پاکستان
نامه جنجالی جوانان به پزشکیان + متن نامه
مومنی: امنیت مرزهای ایران در بالاترین سطح قرار دارد
ترکیب تراکتور مقابل شارجه امارات اعلام شد
بازگشت دوباره آتنه فقیه‌نصیری با «وحشی»
ایران دو ایرباس جدید می‌خرد
در دیدار عراقچی با نماینده ویژه پوتین در امور سوریه چه گذشت؟
افزایش موج مهاجرت معکوس از فلسطین اشغالی به کشورهای خارجی
مشهد میزبان دومین همایش دیپلماسی استانی شد
شکایت فلسطینی‌ها از آلمان به دیوان عالی
شهادت ده‌ها تن دیگر فلسطینی با نقض آتش بس در غزه
پاکستان تغییر رژیم در افغانستان را رد کرد
کلاهبرداری بزرگ در کرمان با 200 شاکی
X
آگهی تبلیغاتی