×
بین الملل
شناسه خبر : 231273
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 15:33
واکنش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تعلیق همکاری ایران با این سازمان

واکنش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تعلیق همکاری ایران با این سازمان

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در واکنش به تصمیم ایران برای تعلیق همکاری با این سازمان اعلام کرد: «منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.» این اقدام تهران پس از تصویب طرح دو فوریتی مجلس در پاسخ به تجاوز آمریکا به تأسیسات هسته‌ای کشور صورت گرفت.

نورنیوز - گروه بین الملل: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تصمیم جمهوری اسلامی ایران مبنی بر تعلیق همکاری با این سازمان واکنش نشان داد و اعلام کرد: «منتظر اطلاعات رسمی بیشتر از سوی ایران هستیم.» این واکنش در پی تصویب طرح دو فوریتی مجلس شورای اسلامی ایران صورت گرفت که در پاسخ به حمله هفته گذشته آمریکا به تأسیسات هسته‌ای کشور، تعلیق همکاری تهران با آژانس را خواستار شده بود.

بر اساس این قانون که با تایید شورای نگهبان به اجرا درآمد، دولت موظف است هرگونه همکاری با آژانس را تا زمان تضمین «امنیت تأسیسات و دانشمندان هسته‌ای» به حالت تعلیق درآورد. «مسعود پزشکیان»، رئیس‌جمهوری ایران نیز این قانون را رسماً ابلاغ کرده است.

مقامات جمهوری اسلامی ایران تاکید دارند که فعالیت‌های هسته‌ای کشور کاملاً صلح‌آمیز است و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز پیش‌تر این ماهیت را تائید کرده است. آنها حمله هفته گذشته آمریکا به سه سایت هسته‌ای ایران را تجاوز غیرقانونی و محکوم کردند.

همچنین، جدیدترین گزارش مدیرکل آژانس اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران به گفته مقامات ایرانی بهانه‌ای برای حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به تأسیسات کشور شد. «اسماعیل بقائی»، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در این خصوص گفت: «ما به‌طور جدی نسبت به نقش مدیرکل آژانس اتمی در انتشار جدیدترین گزارش خود درباره برنامه هسته‌ای ایران انتقاد داریم. او می‌دانست که فعالیت‌های هسته‌ای ما کاملا صلح‌آمیز است و در مصاحبه خود با شبکه سی‌ان‌ان هم تائید کرد که هرگز هیچ سند، مدرک یا شواهدی مبنی بر حرکت ایران به سمت ساخت سلاح هسته‌ای ندارد اما در گزارش اخیر خود آشکارا زمینه را برای تروئیکای اروپایی و آمریکا برای ارائه قطعنامه علیه ایران فراهم کرد که در نهایت بهانه‌ را برای حمله رژیم اسرائیل و آمریکا به تأسیسات هسته‌ای کشور ایجاد کرد.»


اخبار مرتبط
اسلامی: ترور دانشمندان هسته‌ای باید با جدیت از سوی آژانس بین المللی محکوم شود
سه‌شنبه 1404/05/21 ساعت 21:28
اسلامی: ترور دانشمندان هسته‌ای باید با جدیت از سوی آژانس بین المللی محکوم شود
محمد اسلامی، رییس سازمان انرژی اتمی ایران، اعلام کرد که ترور دانشمندان هسته‌ای باید با جدیت توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی محکوم شود.
واشنگتن: ایران فوراً با آژانس همکاری کند
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 23:30
واشنگتن: ایران فوراً با آژانس همکاری کند
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به تصویب قانون تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، این اقدام را «غیرقابل قبول» خواند و بر لزوم ادامه همکاری تهران با این نهاد تاکید کرد. در مقابل، ایران با استناد به ماده 60 کنوانسیون وین، توقف موقت همکاری‌ها تا زمان تحقق شروط مشخص شده را قانونی دانست.
واکنش سخنگوی سازمان ملل به تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 22:45
واکنش سخنگوی سازمان ملل به تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سخنگوی سازمان ملل متحد در واکنش به ابلاغ قانون تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، این اقدام را نگران‌کننده خواند و بر لزوم همکاری نزدیک تمامی کشورها با آژانس تاکید کرد. این اتفاق در پی حملات مشترک آمریکا و رژیم اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای ایران رخ داده است.
اسلامی: پیشرفت هسته‌ای ایران متوقف نخواهد شد+ فیلم
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 20:00
اسلامی: پیشرفت هسته‌ای ایران متوقف نخواهد شد+ فیلم
رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به حملات اخیر به تأسیسات هسته‌ای ایران، تأکید کرد این اقدامات ثابت می‌کند در جهان «قانون جنگل» حکمفرماست. او همچنین گفت : پیشرفت صنعت هسته‌ای کشور با قدرت و بدون توقف ادامه خواهد یافت.
اسلامی: حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران نمایانگر حاکم بودن قانون جنگل بر جهان شد
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 17:33
اسلامی: حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران نمایانگر حاکم بودن قانون جنگل بر جهان شد
رئیس سازمان انرژی اتمی، با تأکید بر بومی‌بودن فناوری هسته‌ای ایران گفت: صنعت هسته‌ای کشور با بمباران از بین نمی‌رود و این فناوری ریشه در جان و خاک ایران دارد. این حملات را نقض آشکار منشور ملل متحد و نشانه حاکمیت قانون جنگل در جهان است.
چین: «مسئله هسته‌ای ایران باید از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل‌وفصل شود»
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 13:40
چین: «مسئله هسته‌ای ایران باید از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل‌وفصل شود»
در پی آتش‌بس ایران و رژیم صهیونیستی، چین تأکید کرد «مسئله هسته‌ای ایران باید از طریق ابزارهای سیاسی و دیپلماتیک حل‌وفصل شود» و بر لزوم صلح پایدار در خاورمیانه پای فشرد؛ همچنین نخست‌وزیر چین هفته آینده به مصر سفر می‌کند.
شایعه‌سازی؛ موشک‌باران با کلمه
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 13:16
نورنیوز از شایعه‌سازی به عنوان جبهه‌ای جدید در جنگ روانی دشمن گزارش می‌دهد؛
شایعه‌سازی؛ موشک‌باران با کلمه
در فضای غبارآلود پس از جنگ‌ها، زمانی که واقعیات هنوز تثبیت نشده، افکار عمومی سردرگم است و رسانه‌ها با کمبود اطلاعات رسمی مواجه‌اند؛ پدیده‌ای به‌نام شایعه به‌سرعت رشد می‌کند. شایعه نه فقط یک واکنش طبیعی اجتماعی به فقدان اطلاعات، بلکه در بسیاری موارد ابزاری طراحی‌شده در زرادخانه جنگ روانی دشمن است.
وزیر خارجه عمان: مذاکرات هسته‌ای ایران به شرط فراهم شدن شرایط از سر گرفته می‌شود
سه‌شنبه 1404/04/10 ساعت 22:30
وزیر خارجه عمان: مذاکرات هسته‌ای ایران به شرط فراهم شدن شرایط از سر گرفته می‌شود
بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان، در کنفرانس خبری مشترک با همتای مصری خود تأکید کرد که راه حل برنامه هسته‌ای ایران تنها از طریق دیپلماسی ممکن است و استفاده از زور و تجاوز هیچ نتیجه‌ای ندارد و در صورت مهیا شدن شرایط، مذاکرات هسته‌ای ایران دوباره آغاز خواهد شد و درهای دیپلماسی همچنان باز است.
نظرات

آخرین اخبار
رشد 40 درصدی تولید نفت ونزوئلا در سال 2026
زلنسکی: توافق بر سر نظارت بر آتش‌بس نزدیک است
سفر وزیر خارجه آمریکا به فلسطین اشغالی در هفته آینده
تصادف خونین در کمربندی بندر دیر بوشهر جان 4 نفر را گرفت
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
ارزش سهام عدالت دوباره تغییر کرد / سهامداران حتما بخوانند
آمریکا ناتو را برای پایان ماموریت در عراق تحت فشار گذاشت
رونمایی کره‌شمالی از موشک‌اندازهای جدید هسته‌ای
سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی‌ماه در اندیمشک دستگیر شدند
60 لیتر سهمیه بنزین امشب در کارت سوخت شارژ می شود
واردات گوشی به کشور 15 درصد کاهش یافت
قطع گاز 55 هزار ویلای پُرمصرف در مازندران
رژیم و راهکار جدید کاهش انسولین برای دیابتی‌ها
هوای پایتخت در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفت
مصاف چادرملو اردکان در خانه با گل‌گهر سیرجان صدرنشین
جایگزین محمد صلاح در لیورپول مشخص شد
هشدار بانک مرکزی به بانک‌های ناتراز
پیام عراقچی به وزیر خارجه موریتانی
سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز تصمیم نهایی درباره ایران نگرفته است
صدور 2500 کارت سوخت در یک روز
طلای جهانی دوباره صعودی شد ؛ اونس به مرز 5 هزار دلار رسید
انفجار کپسول گاز در کراچی پاکستان جان 13 نفر را گرفت
زلزله 4.3 ریشتری صبح پنجشنبه عسلویه را لرزاند
معماری نوین امنیت در آب‌های جنوب
قیمت گوشت قرمز امروز 30 بهمن 1404 + جدول
ایران در صورت حمله، با همه توان پاسخ می‌دهد
رویترز:خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه آغاز شد
چالش بحران آب و تحصیل در لرستان
سفر غیرمنتظره فرمانده ارشد آمریکا به ونزوئلا
فرصت تصمیم!
اتحادیه اروپا بودجه دفاعی جبهه شرقی را تقویت می‌کند
پزشکیان: پاسخگویی به مردم بودجه نمی‌خواهد، اراده می‌خواهد
مذاکرات، ناوها،موشک‌ها و معادله‌ای که همه را در انتظار نگه داشته!
ژاپن استفاده از پاوربانک در هواپیما را محدود می‌کند
هشدار سازمان ملل: آتش‌بس غزه در نقطه‌ای سرنوشت‌ساز قرار دارد
کشته شدن نظامی رژیم صهیونیستی در غزه بر اثر آتش خودی
بازداشت خبرنگار مشهور آمریکایی در اسرائیل
واکنش تند پاکستان به شهرک‌سازی و اقدامات اشغالگرانه رژیم صهیونیستی
شکست المپیاکو مقابل لورکوزن؛ شب تلخ طارمی در یونان
ماه مبارک رمضان از نگاه قرآن
توماس فریدمن: تمرکز نتانیاهو بر ایران، انحراف افکار عمومی است
دیدار نخست وزیر قطر با رئیس جمهور موقت ونزوئلا
قرارداد گازی ایران و روسیه در آستانه نهایی شدن
حمله هوایی مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
معمای مذاکره
دیدگاه اسرائیلی‌ها درباره مذاکرات هسته‌ای
توصیه‌های طب ایرانی برای روزه‌داری بدون تشنگی
مخالفت‌ها در کنگره آمریکا با رویکردهای تقابلی علیه تهران
رویترز: ایران امروز آزمایش موشکی انجام می‌دهد
آیا جنگ نزدیک است؛ ترامپ کدام مسیر را انتخاب می کند؟