در

کمک هزار میلیارد تومانی دولت برای اسکان آسیب‌دیدگان حملات رژیم صهیونیستی

سخنگوی دولت اعلام کرد: هزار میلیارد تومان برای اسکان موقت و بازسازی منازل آسیب‌دیده از حملات رژیم صهیونیستی اختصاص یافته است. این اعتبار از سوی هیات دولت تصویب و به بنیاد مسکن تحویل داده شده تا با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه هزینه شود.

کمک هزار میلیارد تومانی دولت برای اسکان آسیب‌دیدگان حملات رژیم صهیونیستی
0 دقیقه

نورنیوز-گروه اجتماعی: فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، امروز چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۳ با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد: هیات دولت در جلسه امروز خود با اختصاص هزار میلیارد تومان اعتبار برای اسکان موقت و بازسازی منازل مسکونی آسیب‌دیده از حملات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موافقت کرده است.

به گفته مهاجرانی، این مبلغ به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تخصیص یافته و قرار است با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه، صرف اقدامات حمایتی و بازسازی منازل شهروندانی شود که در جریان حملات اخیر دچار خسارت‌های جدی شده‌اند.

وی تاکید کرد دولت تلاش خواهد کرد تا این اعتبارات هرچه سریع‌تر به مرحله اجرا برسد و روند اسکان موقت و بازسازی مناطق آسیب‌دیده تسریع شود.


ارسال نظر