×
سیاسی
شناسه خبر : 231216
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 10:13
عراقچی: آماده مقابله با هر تجاوز جدید هستیم

عراقچی: آماده مقابله با هر تجاوز جدید هستیم

سید عباس عراقچی با اشاره به اقدامات رژیم صهیونیستی، آن‌ها را نقض آشکار منشور ملل متحد دانست و تاکید کرد: ایران در آمادگی کامل برای پاسخ به هرگونه تجاوز تازه قرار دارد. او در گفت‌وگو با وزیر خارجه یونان، اقدامات اسرائیل و آمریکا را نقض آشکار منشور ملل متحد و حقوق بین‌الملل دانست و خواستار محکومیت جهانی این تجاوزات شد.

نورنیوز-گروه سیاسی: سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در گفت‌وگوی تلفنی با گراپتر یتیس، وزیر امور خارجه یونان، اعلام کرد: که ایران برای مقابله با هرگونه تجاوز جدید در آمادگی کامل به سر می‌برد. این تماس تلفنی به منظور بررسی آخرین تحولات منطقه پس از توقف تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به ایران انجام شد.

عراقچی با اشاره به نقض آشکار منشور ملل متحد و اصول حقوق بین‌الملل توسط رژیم صهیونیستی و ایالات متحده در حمله به تمامیت سرزمینی ایران، بر ضرورت محکوم کردن این تجاوزها از سوی همه کشورها تاکید کرد. وی هشدار داد: بی‌تفاوتی در برابر اقدامات غیرقانونی اسرائیل و آمریکا و نقض رژیم منع اشاعه و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، پیامدهای جبران‌ناپذیری برای صلح و امنیت جهانی به دنبال خواهد داشت.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین یادآور شد: تجاوز نظامی اخیر رژیم صهیونیستی با همدستی آمریکا، آن هم در میانه مذاکرات میان تهران و واشنگتن، ضربه سنگینی به روند دیپلماسی وارد کرده است. او ادامه داد ادامه «بی‌کیفرمانی» رژیم صهیونیستی در قبال جنایات وحشیانه‌اش به‌ویژه نسل‌کشی در غزه، به افزایش ناامنی در منطقه غرب آسیا دامن زده است.

عراقچی خاطرنشان کرد: عملیات قدرتمند نیروهای مسلح ایران در پاسخ به حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز و تمامیت سرزمینی کشورمان، طبق ماده ۵۱ منشور ملل متحد و در چارچوب حق دفاع مشروع صورت گرفته است و ایران همچنان با آمادگی کامل برای مقابله با هرگونه تجاوز احتمالی دیگر ایستاده است.

در این گفت‌وگوی تلفنی، وزیر امور خارجه یونان ضمن ابراز همدردی بابت شهادت شمار زیادی از شهروندان ایرانی و ابراز تاسف از شرایط دشوار مردم فلسطین به‌ویژه در غزه، ابراز امیدواری کرد که آتش‌بس برقرار شده دوام داشته باشد و مذاکرات ادامه یابد.

در پایان، وزرای امور خارجه ایران و یونان توافق کردند تماس‌ها و رایزنی‌های دوجانبه خود را به صورت مستمر ادامه دهند.


اخبار مرتبط
مصاحبه مهم سید عباس عراقچی درباره تحولات فردو و سیاست هسته‌ای ایران
پنج‌شنبه 1404/04/12 ساعت 08:49
مصاحبه مهم سید عباس عراقچی درباره تحولات فردو و سیاست هسته‌ای ایران
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در مصاحبه‌ای با رسانه آمریکایی «سی‌بی‌اس» به سوالات کلیدی درباره وضعیت تأسیسات فردو، برنامه هسته‌ای ایران و روند مذاکرات دیپلماتیک پاسخ داد. وی تأکید کرد که دیپلماسی همچنان باز است و ایران در مقابل هرگونه تهدید با قدرت دفاع خواهد کرد.
عراقچی: آسیب‌های ناشی از حمله آمریکا به فردو جدی است
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 09:16
عراقچی: آسیب‌های ناشی از حمله آمریکا به فردو جدی است
عباس عراقچی در مصاحبه با سی‌بی‌اس تاکید کرد: هیچ‌کس از جزئیات دقیق حادثه فردو اطلاعی ندارد و آسیب‌ها جدی بوده است. با این حال غنی‌سازی حفظ خواهد شد و برنامه هسته‌ای ایران همچنان صلح‌آمیز باقی می‌ماند.
عراقچی: تضمین امنیت در مذاکرات پیش‌شرط گفت‌وگو با آمریکاست
سه‌شنبه 1404/04/10 ساعت 09:00
عراقچی: تضمین امنیت در مذاکرات پیش‌شرط گفت‌وگو با آمریکاست
وزیر امور خارجه ایران با تاکید بر اینکه «درهای دیپلماسی هرگز بسته نخواهند شد»، تصریح کرد: پیش از بازگشت به هرگونه مذاکره جدید باید اطمینان حاصل شود که ایالات متحده در میانه گفت‌وگوها ایران را هدف حمله نظامی قرار نخواهد داد.
نظرات

آخرین اخبار
تماس‌های فشرده رئیس پارلمان لبنان با مقامات آمریکایی فاش شد
پنتاگون ارسال موشک‌های تاماهاک به آلمان را لغو می‌کند
قرارداد 2 میلیارد دلاری آمریکا برای فروش پدافند ضد پهپاد به کویت
وزیر انرژی آمریکا: کاهش قیمت بنزین وابسته به توافق با ایران است
انتقاد تند عضو کنگره آمریکا از نتانیاهو و نفوذ تل‌آویو در واشنگتن
چرا پنتاگون از فعالیت‌های اطلاعاتی اسرائیل نگران شده است؟
چرا برخی افراد پس از طلاق دچار افسردگی و اضطراب می‌شوند؟
صعود تکواندو ایران در رنکینگ جهانی؛ زندی شماره یک المپیک شد
بغداد زمان خروج نیروهای ائتلاف آمریکایی را اعلام کرد
تصادف مرگبار سمند در نجف‌آباد؛ 3 فوتی و 1 مصدوم
دو بزنگاه کنونی دشمن در جنگ ترکیبی
کاهش قیمت نفت متوقف شد؛ برنت به 92 دلار رسید
تداوم تنش آبی در پایتخت با وجود افزایش بارندگی‌ها؛ تهران همچنان در مرز تنش آبی
ابهام امنیتی ترامپ و راهبرد فرسایش ایران
زاینده رود تا سه ماه آینده جاری است
دو برداشت از توافق
کیفیت هوای اصفهان به مرز بحران رسید
قیمت دلار توافقی امروز شنبه 16 خرداد 1405
کوبا؛ تایوانِ کارائیب؟
جزئیات صدور ویزای تیم ملی ایران برای جام جهانی ؛ چه کسانی ویزا نگرفتند؟
قیمت گوشت قرمز امروز 16 خرداد 1405 + جدول
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری برای 17 تا 31 خرداد آغاز شد
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 16 خرداد 1405 / اونس طلا سقوط کرد!
محیط زیست ایران، چشم به راه حکمرانی سبز
ترافیک سنگین صبحگاهی در محور هراز و 2 آزادراه اصلی
پاسخ تند عراقچی به رئیس‌جمهور لبنان؛ دشمن واقعی را فراموش نکنید
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 16خرداد 1405 + جدول
برنامه مسابقات ورزشی امروز 16 خرداد 1405+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 16 خرداد 1405 + وضعیت استانها
پاسخ قاطع به تجاوز جدید آمریکا؛ موشک‌های سپاه پایگاه‌های هوایی دشمن در منطقه را هدف گرفتند
چرا قهوه گران شد؟
بازگشت فرگوسن به انظار عمومی بعد از بیماری ناگهانی
راز عجیب شباهت حشرات و چت‌جی‌پی‌تی
معجزه در اورست؛ کوهنورد نپالی پس از مراسم تدفینش زنده پیدا شد
سرطان پروستات شایع‌ترین سرطان در مردان شناخته شد
کاپیتان اسکاتلند با قراردادی آزاد اسپرزی شد
آژیرهای خطر در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد
حمله به یک کشتی ترکیه‌ای در دریای سیاه
اوشاکوف: آمریکا تمرکز خود را از اوکراین به ایران منتقل کرده است
ترامپ: هنوز درباره ارسال بسته 14 میلیارد دلاری به تایوان تصمیم نگرفته‌ایم
جزئیات تصادف مرگبار در محور زنجان–میانه؛ 4 نفر جان باختند
واکنش مفتی جعفری لبنان به اظهارات جوزف عون درباره دبیرکل حزب‌الله
ارائه 188 هزار خدمت سلامت به زائران ایرانی حج
پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در شنبه 16 خرداد 1405
آخرین تصمیم درباره سوابق تحصیلی و قوانین کنکور اعلام شد
آغاز روند کاهش قیمت محصولات پتروشیمی در بازار
ادعای ترامپ: درباره ایران به موفقیت بزرگی نزدیک شده‌ایم
تشدید حملات هوایی در جنوب لبنان
مومنی: چین و روسیه حمایت قاطع خود از ایران را اعلام کردند
پوتین: آتش‌بس باید به صلح پایدار در منطقه منجر شود