×
اجتماعی
شناسه خبر : 231105
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/04/10 ساعت 16:32
شهادت 30 دانش‌آموز در جنگ 12 روزه

شهادت 30 دانش‌آموز در جنگ 12 روزه

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به شهادت 30 دانش‌آموز و 7 معلم در جریان جنگ 12 روزه، از تشکیل ستاد ویژه مدیریت بحران در آموزش و پرورش، تدوین 14 کمیته تخصصی و پیش‌بینی سناریوهای متعدد برای استمرار فعالیت‌های آموزشی در شرایط خاص خبر داد.

نورنیوز - گروه اجتماعی: علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش، در جلسه عصر دوشنبه نهم تیرماه با حضور اعضای شورای معاونان و برخی نمایندگان کمیسیون آموزش، ضمن تسلیت ایام و تبریک شهادت سربازان و سرداران اسلام گفت: «در این برهه سخت از تاریخ، شهادت، افتخار بزرگی است که نصیب بندگان خاص کشور شده است.»

وی با اشاره به اینکه خون شهیدان هرگز پایمال نخواهد شد و شهادت‌ها مایه افتخار نظام است، تأکید کرد: «بی‌شک کار شهدا با کار خوب و جهادی ادامه خواهد یافت.»

کاظمی همچنین با تقدیر از حضور گسترده مردم خراسان رضوی در مراسم تشییع ۱۳ شهید، تصریح کرد: «حضور پر افتخار مردم نشان از توجه و ارادت خاص ملت به نظام و جمهوری اسلامی ایران است.»

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد علی‌رغم تمامی مشکلات و فشارهای جنگ، فعالیت‌های آموزشی کشور متوقف نشده و همه جلسات استانی و شورای معاونان به‌طور منظم برگزار شده است. وی افزود: «جلسات استانی، شورای معاونان و ... به صورت منظم برگزار شد و هیچ چیز مانع از استمرار و پیشرفت کارها در نظام تعلیم و تربیت نشده است.»

وی با اشاره به آمار به‌روز شده شهدای دانش‌آموزان گفت: «۲۱ تن از دانش آموزان از شهر تهران بودند و در این میان یک دانش آموز هم مصدوم شد. همچنین هفت همکار فرهنگی در این جنگ ۱۲ روزه به مقام رفیع شهادت نایل آمدند.»

علیرضا کاظمی در ادامه به خسارت‌های واردشده به مدارس اشاره کرد و بیان داشت: «۳۶ مدرسه به دلیل همجواری با محل حمله تجاوزگرانه رژیم صهیونی و به سبب موج انفجار، آسیب دیده است که به سرعت تعمیر و به چرخه فعالیت بازگشت.»

وی درباره برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای مدیریت وضعیت آموزشی در شرایط جنگی گفت: «برای پیشبرد کارها، آزمون‌های داخلی را به استان‌ها تفویض اختیار کردیم. همچنین آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی را به تعویق انداختیم و روز گذشته اعلام کردیم که این آزمون در روزهای نوزدهم و بیستم تیرماه برگزار خواهد شد.»

او با بیان ضرورت پیش‌بینی احتمالات مختلف ادامه داد: «سناریویی برای احتمال عدم برگزاری آزمون مدارس سمپاد و نمونه دولتی به هر دلیل پیش بینی کرده‌ایم. در خصوص اعلام نتایج دانشگاه فرهنگیان نیز چند سناریو تدوین کرده ایم که اگر به صورت حضوری امکان مصاحبه جهت أخذ ۲۵ درصد آزمون عملی صورت نگرفت، از طریق رتبه کنکور و سوابق تحصیلی جبران شود.»

کاظمی با اشاره به فعالیت‌های بخش تصحیح اوراق امتحانات گفت: «با تلاش همکاران بیش از ۵۰ میلیون برگه امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم تصحیح شده است که تا یکی دو روز آینده نتایج امتحانات پایه دوازدهم اعلام می شود.»

همچنین به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وزیر آموزش و پرورش بر آمادگی برای مهرماه تأکید کرد و گفت: «برای این امر نیز سه سناریو پیش‌بینی شده است و همزمان در این ایام ۱۴ کمیته ذیل ستاد هماهنگی و مدیریت شرایط جنگی آموزش و پرورش ایجاد شد که در این کمیته ها سناریوهای احتمالی نیز پیش بینی و برای هر یک از آن‌ها راهبردی مشخص شده است و به زودی دستور العمل آن به تمامی استان‌ها ابلاغ خواهد شد.»


اخبار مرتبط
روایت تلخ شهادت پنج پزشک در جنگ 12 روزه
سه‌شنبه 1404/04/17 ساعت 07:00
روایت تلخ شهادت پنج پزشک در جنگ 12 روزه
در جریان جنگ 12 روزه اخیر، پنج پزشک متخصص به شهادت رسیدند که برخی از آنها همراه با اعضای خانواده‌شان از جمله همسر، پدر، مادر و فرزندان خردسالشان در این فاجعه جان باختند. این اتفاق تلخ بار دیگر عمق خسارات جانی جنگ و تأثیرات فاجعه‌بار آن بر کادر درمان و خانواده‌هایشان را نشان می‌دهد.
شهادت مرزبان فداکار در مقابله با قاچاقچیان مواد مخدر در مریوان
شنبه 1404/04/14 ساعت 17:45
شهادت مرزبان فداکار در مقابله با قاچاقچیان مواد مخدر در مریوان
فرمانده مرزبانی استان کردستان اعلام کرد: در جریان درگیری مرزبانان هنگ مرزی مریوان با سوداگران مرگ، یکی از نیروهای مرزبانی به نام سلیمان مرسلی به درجه رفیع شهادت نائل شد. تلاش برای شناسایی و دستگیری عوامل این درگیری ادامه دارد.
پایان افسانه برتری نظامی اسرائیل؛ آیا تل‌آویو پس از شکست باز هم به تهران حمله خواهد کرد
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 08:47
نورنیوز چرایی تجاوز رژیم اسرائیل به ایران و چشم‌انداز جنگ آینده را بررسی می‌کند؛
پایان افسانه برتری نظامی اسرائیل؛ آیا تل‌آویو پس از شکست باز هم به تهران حمله خواهد کرد
جنگ 12 روزه ایران و اسرائیل افسانه برتری نظامی تل‌آویو را زیرسوال برد و مرحله‌ای جدید از بازدارندگی متقابل را رقم زد. با شکست در غافلگیری تهران، نگرانی‌ها در تل‌آویو درباره پاسخ‌های ایران به شدت افزایش یافت.
انهدام باند قاچاق مهمات در پلدختر لرستان
سه‌شنبه 1404/04/10 ساعت 17:01
انهدام باند قاچاق مهمات در پلدختر لرستان
فرمانده انتظامی لرستان از انهدام باند انتقال محموله مهمات جنگی در شهرستان پلدختر خبر داد. در این عملیات 3 متهم بازداشت شدند و بیش از 22 هزار فشنگ جنگی کلاش از خودروهای آن‌ها کشف و ضبط گردید. مهمات از استان‌های غربی بارگیری و به جنوب کشور منتقل می‌شد.
رسانه صهیونیست: 800 هزار تُن آوار، «هدیه» موشک‌های ایرانی به اسرائیل بود
سه‌شنبه 1404/04/10 ساعت 05:00
رسانه صهیونیست: 800 هزار تُن آوار، «هدیه» موشک‌های ایرانی به اسرائیل بود
رسانه‌های رژیم صهیونیستی اذعان کردند که حملات موشکی ایران طی 12 روز نبرد اخیر باعث انباشت بیش از 800 هزار تُن آوار و تخریب ده‌ها ساختمان در شهرهای اشغالی شده است.
حضور بقایی در مراسم تشییع پیکر شهدای جنگ آستانه‌اشرفیه+فیلم
دوشنبه 1404/04/09 ساعت 21:00
حضور بقایی در مراسم تشییع پیکر شهدای جنگ آستانه‌اشرفیه+فیلم
مراسم پرشکوه تشییع پیکرهای مطهر پنج تن از شهدای مظلوم حمله تروریستی رژیم صهیونیستی، با حضور گسترده مردم ولایتمدار و مسئولان کشوری و استانی، عصر امروز در شهرستان آستانه‌اشرفیه برگزار شد.
نظرات

آخرین اخبار
تداوم خدمات‌رسانی ستاد سفر به مسافران نوروزی در پایتخت
الگوی انسجام ملی در بیانات رهبر شهید (ره)
اعلام نرخ حق بیمه سلامت 1405 بر اساس دهک‌های درآمدی
ولایتی: هرگونه تجاوز زمینی، دفاع مقدس رمضان را تاریخی می‌کند
دستور عارف برای تأمین کالاهای اساسی و تسهیل ترخیص در شرایط جنگی
محکومیت جهانی اعمال محدودیت بر مسجدالاقصی و کلیسای «قیامت»
پیکر مطهر شهید دریابان تنگسیری در آبادان تدفین می‌شود
اعتراف ارتش اسرائیل به کشته شدن 4 نظامی در نبرد جنوب لبنان
آریا یوسفی: تیم ملی در جام جهانی افتخارآفرینی می‌کند
عاملان حمله لانچری به یک نهاد در تهران اعدام شدند
تعیین زمان جلسه انتخاب رئیس‌جمهور عراق در پارلمان
قدردانی رئیس‌جمهور از ایستادگی مردم عراق در کنار ایران
همکاری اطلاعاتی با رژیم صهیونیستی مجازات اعدام دارد
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ بمباران حسینیه اعظم زنجان
ترخیص بیش از 2.2 میلیون تن کالای اساسی از گمرکات کشور
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 11 فروردین 1405+جدول
موج 88 وعده صادق اجرا شد/ضربات مهلک سپاه به اهداف تروریست‌های آمریکایی- صهیونی
دولت در تأمین نیازهای اساسی کشور بدون اختلال تلاش می‌کند
نزدیکتر بیایید؛ کلاه سبزها مشتاقانه در انتظارتان هستند!
نزدیک تر بیایید.... منتظرتان هستیم
پیام تسلیت رئیس سازمان محیط‌زیست در پی شهادت نیروهای منابع طبیعی
جنایات دشمنان بر رسوایی آن‌ها می‌افزاید
اعلام انجام پنج عملیات علیه پایگاه‌های آمریکا توسط مقاومت اسلامی عراق
دشمنان آرزوی تسلط بر تنگه هرمز را به گور می‌برند/پای هر متجاوزی را قطع می‌کنیم
دفاع مقدس سه ‌هزار ساله
چرخه فضیلت‌مند امنیت ملی و پیشرفت اقتصادی
توضیح شرکت توزیع برق تهران درباره اختلال صبحگاهی
ارائه 25 هزار خدمت فوری و شناسایی بیش از هزار پرونده سایبری در یک ماه
حمله پهپادی به نفتکش کویتی در نزدیکی دوبی
جهاد کشاورزی تهران: مرغ در بازار به اندازه کافی موجود است
سیاست نامه | وقتی دشمن سیاست عقلانی را ترور کرد
اخراج یک دیپلمات بریتانیایی به اتهام جاسوسی در روسیه
افزایش 40درصدی آمار اهدای خون در 10 روز اول جنگ
سازمان هواشناسی اعلام کرد: باران و برف در اکثر مناطق کشور
محبوبیت ترامپ به کمتر از 40 درصد رسید
سناتور روس: ایران بارها قربانی تجاوز آمریکا یا اسرائیل شد،‌ اما کسی جرأت حمله به کره شمالی
امتحانات هماهنگ کشوری دوره متوسطه اول لغو شد/اعلام زمان جدید برگزاری امتحانات
روسیه: آژانس اتمی به‌دلیل تهدیدات آمریکا حملات ژوئن 2025 به ایران را محکوم نکرد
مِرتس و الشرع: بمباران ایران تغییری در حاکمیت ایجاد نمی‌کند و راهگشا نیست
پیام فرمانده اسبق نیروی دریایی سپاه در پی شهادت سردار تنگسیری
سی‌ان‌ان به نقل از منابع آگاه در دولت آمریکا: واشنگتن همچنان به دنبال گفت وگو با ایران است
جزئیات قطعی موقت برق در برخی مناطق تهران اعلام شد/برق مناطق شرق تهران وصل شد
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی تلفات این رژیم در جنگ رمضان را اعلام کرد
فایننشال تایمز: ایران می‌تواند از جنگ قدرتمندتر خارج شود
رضا نصری: اگر ترامپ تهدیدش در «جنگ زیرساخت‌ها» را عملی کند...
پیام مجلس خبرگان رهبری در پی شهادت دریابان تنگسیری
سناتور آمریکایی: پیش از اینکه هزینه‌ها گران‌تر از این شود باید جنگ با ایران را تمام کنیم
ادعای وال استریت ژورنال: ترامپ حاضر به پایان جنگ است
اعلام وضعیت هشدار در عربستان/ فعال شدن آژیر خطر در استان «الخرج»
اتحادیه اروپا از مشارکت در هر ماموریت احتمالی در تنگه هرمز خودداری کرد