×
اجتماعی
شناسه خبر : 231089
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/04/10 ساعت 12:02
اتباع دستفروش از مترو تهران طرد می‌شوند

اتباع دستفروش از مترو تهران طرد می‌شوند

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران اعلام کرد: اتباع خارجی شاغل به دستفروشی در مترو طرد خواهند شد و در عین حال رویکرد شهرداری، آموزش و حمایت از سایر دستفروشان برای خروج از این چرخه است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مجتبی اقوامی‌پناه، مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران، از ممنوعیت فعالیت حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ دستفروش اتباع خارجی در مترو خبر داد و تأکید کرد: این افراد، چه مجاز و چه غیرمجاز، اجازه کسب‌وکار در مترو را نخواهند داشت و از این محیط طرد می‌شوند. او افزود با کنترل گیت‌های مترو و همکاری نهادهای انتظامی، اجرای این ممنوعیت به‌طور جدی دنبال خواهد شد.

وی در ادامه به برنامه ساماندهی دستفروشان ایرانی پرداخت و گفت: برای این افراد دوره‌های آموزشی مهارت‌آموزی با همکاری مراکز فنی‌وحرفه‌ای برگزار می‌شود و همچنین تسهیلاتی از سوی صندوق کارآفرینی امید در نظر گرفته شده تا بتوانند از دستفروشی به سمت شغل پایدار حرکت کنند.

اقوامی‌پناه تصریح کرد: در آینده بازارچه‌های فاخر برای ادامه فعالیت آن دسته از دستفروشانی که تمایل به ادامه فروش دارند ایجاد خواهد شد تا مزاحمت کمتری برای مسافران ایجاد شود.

او با تأکید بر اینکه برخورد با اتباع دستفروش قاطع و سلبی خواهد بود، گفت: در عین حال برای سایر دستفروشان، شهرداری به دنبال رویکرد ایجابی، اقناعی و حمایتی است تا با درک شرایط اقتصادی آنها، مسیری پایدار برای اشتغالشان فراهم شود و از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری گردد.


اخبار مرتبط
تاکید فراجا بر رعایت کرامت انسانی در فرآیند طرد اتباع غیرمجاز
پنج‌شنبه 1404/04/19 ساعت 21:50
تاکید فراجا بر رعایت کرامت انسانی در فرآیند طرد اتباع غیرمجاز
سخنگوی فراجا اعلام کرد که اتباع خارجی دارای گذرنامه، کارت آمایش یا برگه سرشماری معتبر، اجازه اقامت قانونی در ایران را دارند و هیچ مرجعی حق طرد آنان را ندارد. همچنین روند بازگشت مهاجران غیرمجاز با حفظ کرامت انسانی و پیگیری مطالبات مالی آن‌ها صورت می‌گیرد.
خط قرمز تهران برای اشتغال غیرمجاز اتباع خارجی
پنج‌شنبه 1404/04/19 ساعت 14:15
خط قرمز تهران برای اشتغال غیرمجاز اتباع خارجی
سرپرست اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری تهران اعلام کرد: اشتغال و به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در بازار کار استان تهران ممنوع است و گشت‌های مشترک نظارتی برای مقابله با فعالیت‌های غیرقانونی به‌زودی آغاز خواهد شد.
اشک تمساح اروپا برای مهاجرینی که خودشان آواره کردند!
دوشنبه 1404/04/16 ساعت 15:36
نورنیوز بررسی می‌کند؛
اشک تمساح اروپا برای مهاجرینی که خودشان آواره کردند!
در حالی که ایران با رویکردی انسانی و قانونی به ساماندهی اتباع غیرمجاز افغان می‌پردازد، رسانه‌های غربی و مدعیان حقوق بشر تلاش دارند با تحریف واقعیت، این اقدام مشروع را بحران‌سازی کنند و پیوندهای عمیق دو ملت ایران و افغانستان را هدف قرار دهند.
متروی تهران با طراحی پدافند غیرعامل ساخته شده است
دوشنبه 1404/04/16 ساعت 14:25
متروی تهران با طراحی پدافند غیرعامل ساخته شده است
رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران با تأکید بر رعایت اصول پدافند غیرعامل در طراحی مترو، از مقاومت بالای سازه‌های زیرزمینی این شبکه حمل و نقل و لزوم توجه ویژه به این ملاحظات در پروژه‌های آینده شهری سخن گفت.
جریمه سنگین برای به‌کارگیری اتباع غیرمجاز؛ روزی 1.7 میلیون تومان
یکشنبه 1404/04/15 ساعت 17:40
جریمه سنگین برای به‌کارگیری اتباع غیرمجاز؛ روزی 1.7 میلیون تومان
بر اساس اعلام رسمی، کارفرمایانی که اقدام به به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز کنند، به پرداخت جریمه نقدی و حتی حبس محکوم خواهند شد.
اجرای طرح ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در تهران
پنج‌شنبه 1404/04/12 ساعت 13:42
اجرای طرح ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در تهران
فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگرداندن اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و اعلام کرد: با کارفرمایانی که از این اتباع استفاده کنند، به‌صورت قانونی برخورد می‌شود. هدف این اقدامات، ارتقای امنیت اجتماعی در پایتخت است.
پیدا و پنهان مساله پناهندگان
پنج‌شنبه 1404/04/12 ساعت 10:46
سید محمود صدری:
پیدا و پنهان مساله پناهندگان
صدری نوشت: «در سال‌های اخیر امتیازات و مساعدت‌های بی‌نظیری نصیب مهاجران افغانی شده است که نشان از مهمان‌پذیری و انسان‌دوستی ایرانی‌ها دارد. با این وجود در‌ چنین وضعیتی برخی تصمیمات باید اصولی‌تر اتخاذ شود. چرا می‌بایست با یک تصمیم غلط و اشتباه و با روش‌های غیر معمول موجب نارضایتی این‌مهمانان شد و همه هزینه‌ها و مساعدت‌ها تحت‌الشعاع قرار گیرد؟»
بازگشت 400 هزار تبعه خارجی؛ هشدار وزیر کشور درباره چرخه بازگشت+ فیلم
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 19:30
بازگشت 400 هزار تبعه خارجی؛ هشدار وزیر کشور درباره چرخه بازگشت+ فیلم
وزیر کشور اعلام کرد: امسال 400 هزار نفر از اتباع خارجی به کشورهای خود بازگردانده شدند. او تأکید کرد: ساماندهی این موضوع نیازمند همکاری تمام دستگاه‌هاست و نباید تنها نیروی انتظامی درگیر بازگرداندن اتباع غیرمجاز باشد.
امشب مترو در خطوط 1 و 3 رایگان است
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 17:16
امشب مترو در خطوط 1 و 3 رایگان است
به مناسبت برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار، مترو تهران اعلام کرد که سرویس‌دهی در خطوط 1 و 3 از ساعت 17 امروز، چهارشنبه 11 تیر، رایگان خواهد بود. این اقدام با هدف تسهیل حضور و بازگشت شهروندان در مراسم صورت می‌گیرد.
اخراج اتباع غیرمجاز همچنان ادامه دارد
جمعه 1404/04/06 ساعت 16:19
اخراج اتباع غیرمجاز همچنان ادامه دارد
در پی شایعات و اظهارات مختلف درباره وضعیت اتباع غیرمجاز، پلیس از ثبات سیاست‌های خود در این زمینه خبر داد. هیچ اظهار نظر جدیدی از سوی فرمانده مرزبانی فراجا منتشر نشده و محدودیت‌ها در برابر اتباع غیرمجاز همچنان به قوت خود باقی است.
فرمان استاندار تهران: تسریع در اخراج اتباع غیرمجاز؛ پایتخت جای بی‌قانونی نیست
سه‌شنبه 1404/04/03 ساعت 22:42
فرمان استاندار تهران: تسریع در اخراج اتباع غیرمجاز؛ پایتخت جای بی‌قانونی نیست
استاندار تهران با اشاره به افزایش چشمگیر دستگیری اتباع غیرمجاز، بر برخورد قاطع با ورود و اقامت غیرقانونی در پایتخت تأکید کرد و گفت: امنیت تهران خط قرمز مدیریت استان است.
مترو شفاف‌تر از همیشه؛ دوربین روی لباس مأموران
دوشنبه 1404/03/19 ساعت 09:00
مترو شفاف‌تر از همیشه؛ دوربین روی لباس مأموران
یگان حفاظت متروی تهران برای افزایش شفافیت و امنیت، نیروهای خود را به دوربین‌های نصب‌شده روی لباس مجهز کرد. این دوربین‌ها تعاملات با شهروندان را ثبت کرده و در ایستگاه‌های پرتردد، روی لباس سرشیفت‌ها نصب شده‌اند.
نظرات

آخرین اخبار
برآورد خسارت ساختمان‌های آسیب دیده جنگ توسط کارشناسان رسمی قوه قضاییه
ریه تهرانی ها فروردین 31 روز هوای پاک تنفس کرد
وزیر کشور روسیه با مقام های کره شمالی دیدار می کند
رئیس‌جمهور موقت سوریه به عربستان می رود
دومین نشست لبنان و اسرائیل روز پنجشنبه برگزار می شود
پوشش بیمه‌ای هزینه 10هزار دلاری کاشت حلزون شنوایی
جنگ ایران باعث شکاف بین آمریکا و متحدانش شد
سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است
آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود
کارشناسان سازمان ملل: توافق تجاری اروپا با رژیم صهیونیستی باید فوری تعلیق شود
اعتراض کهنه‌سربازان آمریکایی به جنگ با لاله قرمز
شمار زخمی‌های ارتش آمریکا در جنگ علیه ایران به 415 نفر افزایش یافت
برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند
مرندی: یکی از مطالبات اصلی ایران برای مذاکرات رفع محاصره دریایی است
تحلیلگر استرالیایی: جنگ علیه ایران به تقویت جایگاه تهران انجامید
دکلمه پرویز پرستویی خطاب به مادر شهید ماکان نصیری+فیلم
انتقاد سناتور آمریکایی از فساد بی‌سابقه در دولت ترامپ
رویترز: پاکستان فروش 1.5 میلیارد دلار سلاح به سودان را پس از مخالفت عربستان متوقف کرد
عبور 26 کشتی ناوگان سایه ایران از محاصره آمریکا
قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم
در 12 ساعت گذشته تنها 3 کشتی از تنگه هرمز عبور کردند
گروسی: بدون مشارکت آژانس، توافق ایران و آمریکا موفقیت‌آمیز نخواهد بود
اطلاعیه‌ی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر شهید درباره‌ فعالیت‌های تبلیغی‌، ترویجی درباره ایشان
نشست چارچوب هماهنگی برای انتخاب نخست‌وزیر عراق به تعویق افتاد
واکنش تهران به تحولات سومالی‌لند: اقدام اسرائیل مغایر حقوق بین‌الملل است
عبدالباری عطوان: سه روز آینده تعیین‌کننده روند تنش‌ها و تحولات منطقه است
ابراز امیدواری پاکستان برای برقراری گفت‌وگوها میان ایران و آمریکا در هفته جاری
ظفرقندی: حمله به انستیتو پاستور فاجعه‌ای بین‌المللی است
شرط جدید ایران بار دیگر قیمت نفت را صعودی کرد
ترامپ با انتشار پست طولانی مدعی «پیشتازی در جنگ» شد
ملوانان امنیت گوشی خود را ارتقا دهند
40 صهیونیست در فرودگاه مسکو بازداشت شدند؛ ماجرا چه بود؟
کمک هزینه رزیدنت‌های پزشکی 20 درصد افزایش یافت
الاهلی عربستان فینالیست لیگ نخبگان آسیا شد
بارگیری نفت از ینبع به کمترین میزان در یک ماه رسید
عقب نشینی شرکت‌های نفتی غربی از خلیج فارس
نورنما | یکم اردیبهشت روز بزرگداشت شیخ اجل سعدی شیرازی گرامی باد
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و عراق
اعلام جزئیات شارژ سهمیه بنزین اردیبهشت ماه
تمدید شد؛ مترو و اتوبوس تا اطلاع ثانوی رایگان است
انفجار کنترل شده در تبریز و کیش
سفیر ایران در هلند: اقدامات دفاعی ما محدود به مراکز منشأ حملات بوده است
حماس: بسته شدن گذرگاه رفح، نقض آشکار توافقات است
سفیر روسیه در آلمان احضار شد
انتخاب پرواز همای به عنوان خواننده ترانه تیم ملی فوتبال در جام جهانی
نگرانی روسیه از افزایش ایده هسته‌ای شدن متحدان غیرهسته‌ای آمریکا
ادامه انتقاد دموکرات‌ها؛ ابزار مهار ترامپ در دست کنگره
پیش بینی میزان هزینه بازسازی غزه از سوی آسوشیتدپرس
مجارستان در پی بازداشت نتانیاهو در بوداپست
آمادگی مسکو برای کمک به توافق بین ایران و کشورهای عربی