×
اجتماعی
شناسه خبر : 231089
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/04/10 ساعت 12:02
اتباع دستفروش از مترو تهران طرد می‌شوند

اتباع دستفروش از مترو تهران طرد می‌شوند

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران اعلام کرد: اتباع خارجی شاغل به دستفروشی در مترو طرد خواهند شد و در عین حال رویکرد شهرداری، آموزش و حمایت از سایر دستفروشان برای خروج از این چرخه است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: مجتبی اقوامی‌پناه، مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران، از ممنوعیت فعالیت حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ دستفروش اتباع خارجی در مترو خبر داد و تأکید کرد: این افراد، چه مجاز و چه غیرمجاز، اجازه کسب‌وکار در مترو را نخواهند داشت و از این محیط طرد می‌شوند. او افزود با کنترل گیت‌های مترو و همکاری نهادهای انتظامی، اجرای این ممنوعیت به‌طور جدی دنبال خواهد شد.

وی در ادامه به برنامه ساماندهی دستفروشان ایرانی پرداخت و گفت: برای این افراد دوره‌های آموزشی مهارت‌آموزی با همکاری مراکز فنی‌وحرفه‌ای برگزار می‌شود و همچنین تسهیلاتی از سوی صندوق کارآفرینی امید در نظر گرفته شده تا بتوانند از دستفروشی به سمت شغل پایدار حرکت کنند.

اقوامی‌پناه تصریح کرد: در آینده بازارچه‌های فاخر برای ادامه فعالیت آن دسته از دستفروشانی که تمایل به ادامه فروش دارند ایجاد خواهد شد تا مزاحمت کمتری برای مسافران ایجاد شود.

او با تأکید بر اینکه برخورد با اتباع دستفروش قاطع و سلبی خواهد بود، گفت: در عین حال برای سایر دستفروشان، شهرداری به دنبال رویکرد ایجابی، اقناعی و حمایتی است تا با درک شرایط اقتصادی آنها، مسیری پایدار برای اشتغالشان فراهم شود و از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری گردد.


اخبار مرتبط
تاکید فراجا بر رعایت کرامت انسانی در فرآیند طرد اتباع غیرمجاز
پنج‌شنبه 1404/04/19 ساعت 21:50
تاکید فراجا بر رعایت کرامت انسانی در فرآیند طرد اتباع غیرمجاز
سخنگوی فراجا اعلام کرد که اتباع خارجی دارای گذرنامه، کارت آمایش یا برگه سرشماری معتبر، اجازه اقامت قانونی در ایران را دارند و هیچ مرجعی حق طرد آنان را ندارد. همچنین روند بازگشت مهاجران غیرمجاز با حفظ کرامت انسانی و پیگیری مطالبات مالی آن‌ها صورت می‌گیرد.
خط قرمز تهران برای اشتغال غیرمجاز اتباع خارجی
پنج‌شنبه 1404/04/19 ساعت 14:15
خط قرمز تهران برای اشتغال غیرمجاز اتباع خارجی
سرپرست اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری تهران اعلام کرد: اشتغال و به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز در بازار کار استان تهران ممنوع است و گشت‌های مشترک نظارتی برای مقابله با فعالیت‌های غیرقانونی به‌زودی آغاز خواهد شد.
اشک تمساح اروپا برای مهاجرینی که خودشان آواره کردند!
دوشنبه 1404/04/16 ساعت 15:36
نورنیوز بررسی می‌کند؛
اشک تمساح اروپا برای مهاجرینی که خودشان آواره کردند!
در حالی که ایران با رویکردی انسانی و قانونی به ساماندهی اتباع غیرمجاز افغان می‌پردازد، رسانه‌های غربی و مدعیان حقوق بشر تلاش دارند با تحریف واقعیت، این اقدام مشروع را بحران‌سازی کنند و پیوندهای عمیق دو ملت ایران و افغانستان را هدف قرار دهند.
متروی تهران با طراحی پدافند غیرعامل ساخته شده است
دوشنبه 1404/04/16 ساعت 14:25
متروی تهران با طراحی پدافند غیرعامل ساخته شده است
رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر تهران با تأکید بر رعایت اصول پدافند غیرعامل در طراحی مترو، از مقاومت بالای سازه‌های زیرزمینی این شبکه حمل و نقل و لزوم توجه ویژه به این ملاحظات در پروژه‌های آینده شهری سخن گفت.
جریمه سنگین برای به‌کارگیری اتباع غیرمجاز؛ روزی 1.7 میلیون تومان
یکشنبه 1404/04/15 ساعت 17:40
جریمه سنگین برای به‌کارگیری اتباع غیرمجاز؛ روزی 1.7 میلیون تومان
بر اساس اعلام رسمی، کارفرمایانی که اقدام به به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز کنند، به پرداخت جریمه نقدی و حتی حبس محکوم خواهند شد.
اجرای طرح ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در تهران
پنج‌شنبه 1404/04/12 ساعت 13:42
اجرای طرح ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در تهران
فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگرداندن اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و اعلام کرد: با کارفرمایانی که از این اتباع استفاده کنند، به‌صورت قانونی برخورد می‌شود. هدف این اقدامات، ارتقای امنیت اجتماعی در پایتخت است.
پیدا و پنهان مساله پناهندگان
پنج‌شنبه 1404/04/12 ساعت 10:46
سید محمود صدری:
پیدا و پنهان مساله پناهندگان
صدری نوشت: «در سال‌های اخیر امتیازات و مساعدت‌های بی‌نظیری نصیب مهاجران افغانی شده است که نشان از مهمان‌پذیری و انسان‌دوستی ایرانی‌ها دارد. با این وجود در‌ چنین وضعیتی برخی تصمیمات باید اصولی‌تر اتخاذ شود. چرا می‌بایست با یک تصمیم غلط و اشتباه و با روش‌های غیر معمول موجب نارضایتی این‌مهمانان شد و همه هزینه‌ها و مساعدت‌ها تحت‌الشعاع قرار گیرد؟»
بازگشت 400 هزار تبعه خارجی؛ هشدار وزیر کشور درباره چرخه بازگشت+ فیلم
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 19:30
بازگشت 400 هزار تبعه خارجی؛ هشدار وزیر کشور درباره چرخه بازگشت+ فیلم
وزیر کشور اعلام کرد: امسال 400 هزار نفر از اتباع خارجی به کشورهای خود بازگردانده شدند. او تأکید کرد: ساماندهی این موضوع نیازمند همکاری تمام دستگاه‌هاست و نباید تنها نیروی انتظامی درگیر بازگرداندن اتباع غیرمجاز باشد.
امشب مترو در خطوط 1 و 3 رایگان است
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 17:16
امشب مترو در خطوط 1 و 3 رایگان است
به مناسبت برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار، مترو تهران اعلام کرد که سرویس‌دهی در خطوط 1 و 3 از ساعت 17 امروز، چهارشنبه 11 تیر، رایگان خواهد بود. این اقدام با هدف تسهیل حضور و بازگشت شهروندان در مراسم صورت می‌گیرد.
اخراج اتباع غیرمجاز همچنان ادامه دارد
جمعه 1404/04/06 ساعت 16:19
اخراج اتباع غیرمجاز همچنان ادامه دارد
در پی شایعات و اظهارات مختلف درباره وضعیت اتباع غیرمجاز، پلیس از ثبات سیاست‌های خود در این زمینه خبر داد. هیچ اظهار نظر جدیدی از سوی فرمانده مرزبانی فراجا منتشر نشده و محدودیت‌ها در برابر اتباع غیرمجاز همچنان به قوت خود باقی است.
فرمان استاندار تهران: تسریع در اخراج اتباع غیرمجاز؛ پایتخت جای بی‌قانونی نیست
سه‌شنبه 1404/04/03 ساعت 22:42
فرمان استاندار تهران: تسریع در اخراج اتباع غیرمجاز؛ پایتخت جای بی‌قانونی نیست
استاندار تهران با اشاره به افزایش چشمگیر دستگیری اتباع غیرمجاز، بر برخورد قاطع با ورود و اقامت غیرقانونی در پایتخت تأکید کرد و گفت: امنیت تهران خط قرمز مدیریت استان است.
مترو شفاف‌تر از همیشه؛ دوربین روی لباس مأموران
دوشنبه 1404/03/19 ساعت 09:00
مترو شفاف‌تر از همیشه؛ دوربین روی لباس مأموران
یگان حفاظت متروی تهران برای افزایش شفافیت و امنیت، نیروهای خود را به دوربین‌های نصب‌شده روی لباس مجهز کرد. این دوربین‌ها تعاملات با شهروندان را ثبت کرده و در ایستگاه‌های پرتردد، روی لباس سرشیفت‌ها نصب شده‌اند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سقوط 500 میلیارد دلاری ارزش سهام‌های فناوری
با حکم دیوان عالی؛ رئیس‌جمهور سابق بولیوی آزاد شد
عراق از بارگیری محموله‌های لوک‌اویل خودداری کرد
القسام جسد اسیر صهیونیست دیگری را تحویل می‌دهد
پیام ولیعهد عربستان به محمود عباس
پیام تسلیت رئیس‌جمهور در پی درگذشت صابر کاظمی
ترامپ: طولانی‌ترین تعطیلی دولت آمریکا را تجربه می‌کنیم
وزیر بهداشت اذعان کرد؛ کمبود متخصص بیهوشی یکی از چالش های نظام سلامت
توقیف کامیون کشنده تریلی با راننده 14 ساله در هرمزگان
روایت پکن از رایزنی «وانگ یی» و «عراقچی» درباره برنامه هسته‌ای ایران
آتش بسی برای تداوم نسل کشی
آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد
هشدار به دارندگان خودروهای فرسوده
آغاز ثبت‌نام جدید عتبات از هفته آینده
سفر معاون حقوقی وزارت خارجه به عربستان
رکورد تعطیلی دولت آمریکا شکسته شد؛ تداوم اختلافات داخلی
تخصیص 70 هزار تن ذرت طی 24 ساعت آینده
رونمایی از سلطان بی رقیب بازار گوشت در جهان
بدهی 6 همتی تامین اجتماعی به داروخانه ها
گفتگوی پزشکیان با مکرون/ آمریکا و اروپا با اثبات صداقت اعتماد ایران را جلب کنند
توصیه دادگستری تهران به شهروندان برای سرقت نشدن خودرو
اعلام جرم دادستانی تهران علیه مهدی.م
رئیس‌ جمهور فردا به استان کردستان سفر می‌کند
نورنما | سرزمین لی‌لی‌پوت‌ها
مسدودسازی جاده چالوس برای تخلیه بار ترافیکی جنوب به شمال
زلزله خنج فارس را لرزاند
معاملات بدون پشتوانه طلای فیزیکی ممنوع شد
مرزهای قرقیزستان با ازبکستان و تاجیکستان به زودی برداشته می‌شوند
رکوردشکنی ستاره پرتغالی سیتی در لیگ قهرمانان
سانحه رانندگی در جنوب یمن با 34 کشته
تاکید پزشکیان بر ضرورت تداوم مسیر پیشرفت علمی
تسلیت عارف در پی درگذشت صابر کاظمی
ستاره جوان والیبال ایران درگذشت /زمان تشییع پیکر صابر کاظمی مشخص شد
بازداشت 3 نفر از کارکنان شهرداری دورود و یک عضو شورای شهر
آلودگی هوای تهران تا چهار روز آینده
قالیباف وارد اسلام آباد شد
هشدار دبیر ستاد ملی جمعیت نسبت به عادی‌سازی سقط جنین
آحارونوت: پیروزی ممدانی زنگ خطری برای اسرائیل است
تصادف در محور سنقر–بیستون؛ دو کشته و پنج مصدوم+فیلم
ادامه تجاوزهای رژیم اسرائیل به خاک لبنان
یک کشته و چهار زخمی در تصادف خودرو دانش‌آموزان در دزفول
اعلام اسامی داوران هفته دهم لیگ برتر
برلین فعالیت انجمن مسلمانان آلمان را ممنوع کرد
گفت‌وگوی سید عباس عراقچی با وزیر خارجه چین
پیکر 15 اسیر تحویل فلسطینی‌ها در غزه شد
وزیر خارجه فرانسه: آزادی اتباع فرانسوی در ایران ربطی به مذاکرات هسته‌ای ندارد
هند و رژیم صهیونیستی تفاهم‌نامه همکاری نظامی امضا کردند
یارانه تا پایان سال، منظم پرداخت می‌شود+ فیلم
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 14 آبان 1404 + جدول
سازمان حمایت: قیمت بلیت هواپیما را به قبل بازگردانید
X
آگهی تبلیغاتی