×
اقتصادی
شناسه خبر : 231005
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/04/09 ساعت 16:45
دو خودروساز اصلی افزایش رسمی قیمت خودرو را کلید زدند

نورنیوز گزارش می‌دهد؛

دو خودروساز اصلی افزایش رسمی قیمت خودرو را کلید زدند

افزایش رسمی قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا با مجوز سازمان حمایت، بار دیگر بازار خودرو را ملتهب کرد؛ اما این افزایش شامل طرح‌های فروش فوری و پیش‌فروش‌های قبلی نخواهد بود.

نورنیوز-گروه اقتصادی: گروه صنعتی ایران‌خودرو امروز دوشنبه ۹ تیرماه، فهرست جدید قیمت محصولات خود را با افزایش میانگین ۵ تا ۱۵ درصدی منتشر کرد. این افزایش قیمت که شامل شش گروه خودرویی از جمله سورن، تارا، رانا، پژو ۲۰۷، دنا پلاس و وانت بار است، حداقل قیمت خودروهای سواری این شرکت را به ۵۹۹ میلیون تومان رسانده و دیگر محصولی با قیمت زیر ۵۰۰ میلیون تومان در لیست کارخانه‌ای ایران‌خودرو دیده نمی‌شود.

طبق اعلام این شرکت، پژو ۲۰۷ دستی TU3 ارزان‌ترین محصول سواری ایران‌خودرو است که با قیمت کارخانه‌ای ۵۹۹ میلیون تومان و قیمت مصرف‌کننده ۷۲۱ میلیون تومان عرضه می‌شود. در سوی دیگر، دنا پلاس توربوشارژ آپشنال -SBR‌ با قیمت کارخانه‌ای ۹۶۵ میلیون تومان و قیمت مصرف‌کننده یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان، عنوان گران‌ترین محصول این خودروساز را به خود اختصاص داده است.

ایران‌خودرو در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است که این افزایش قیمت شامل طرح‌های فروش فوری و فوق‌العاده اخیر نمی‌شود و مشتریانی که در طرح‌های پیش‌فروش ثبت‌نام کرده‌اند، مشمول این تغییرات نخواهند بود.

همزمان، حسین قشمی مدیرکل روابط عمومی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، اعلام کرد که سازمان حمایت با افزایش ۱۵ درصدی قیمت‌ها موافقت کرده، اما در حال بررسی دقیق جداول قیمتی است و در صورت مشاهده افزایش فراتر از سقف مجاز، با متخلفان برخورد تعزیراتی خواهد شد.

از سوی دیگر، شرکت سایپا نیز در هفتم تیرماه فهرست جدید قیمت ۱۴ محصول خود را اعلام کرد. در این لیست، کمترین قیمت به کوییک S با استاندارد ۸۵ گانه و SBR‌ با قیمت ۳۸۵ میلیون تومان اختصاص دارد که نسبت به قیمت پایه قبلی یعنی ۳۳۵ میلیون تومان افزایش داشته است. گران‌ترین محصول سایپا شاهین پلاس اتوماتیک با قیمت ۸۳۷ میلیون تومان است. ۹ محصول از ۱۴ محصول اعلام شده توسط سایپا، همچنان قیمتی زیر نیم میلیارد تومان دارند.

پارس خودرو، سومین خودروساز بزرگ کشور نیز مجوز افزایش قیمت ۱۵ درصدی را دریافت کرده است، اما هنوز قیمت‌های جدید خود را به‌صورت رسمی منتشر نکرده است. سایپا همچنان سهامدار اصلی پارس خودرو به شمار می‌رود.

بر این اساس، به نظر می‌رسد موج افزایش قیمت خودرو در بازار داخلی ادامه دارد؛ هرچند نهادهای نظارتی وعده داده‌اند که سقف افزایش‌ها را با دقت کنترل و با تخلفات احتمالی برخورد خواهند کرد.


اخبار مرتبط
زنگ خطر در صنعت خودرو؛ شکاف 600 همتی و سقوط 40 درصدی تولید
سه‌شنبه 1404/04/24 ساعت 15:55
زنگ خطر در صنعت خودرو؛ شکاف 600 همتی و سقوط 40 درصدی تولید
دبیر انجمن قطعه‌سازان کشور با اشاره به فرسودگی زیرساخت‌ها و بحران مالی صنعت خودرو، از شکاف 600 هزار میلیارد تومانی قیمت بازار و کارخانه، زیان انباشته 280 همتی خودروسازان و بدهی 150 همتی آن‌ها به قطعه‌سازان خبر داد و تأکید کرد: «این وضعیت نشانه پیشرفت نیست، بلکه عقب‌گرد کامل است.»
افزایش قیمت محصولات سایپا تا 15 درصد؛ شاهین اتوماتیک به 837 میلیون تومان رسید
شنبه 1404/04/14 ساعت 09:31
افزایش قیمت محصولات سایپا تا 15 درصد؛ شاهین اتوماتیک به 837 میلیون تومان رسید
قیمت خودروهای سایپا در جدیدترین تغییرات، شامل رشد قابل توجهی شده است؛ شاهین اتوماتیک با بیشترین افزایش قیمت به 837 میلیون تومان رسید.
فرصت ثبت‌نام در طرح‌های فروش فوری و پیش‌فروش ایران‌خودرو تا چهارشنبه
شنبه 1404/04/14 ساعت 09:26
فرصت ثبت‌نام در طرح‌های فروش فوری و پیش‌فروش ایران‌خودرو تا چهارشنبه
ثبت‌نام متقاضیان خودرو در طرح‌های فروش فوری، فوق‌العاده و پیش‌فروش ایران‌خودرو تا پایان روز چهارشنبه 18 تیرماه امکان‌پذیر است. نکات مهمی مانند افتتاح حساب وکالتی و شرایط سنی نیز باید رعایت شود.
جزئیات فروش ویژه اعتباری خودرو «پادرا پلاس دوکابین» اعلام شد
سه‌شنبه 1404/04/10 ساعت 14:23
جزئیات فروش ویژه اعتباری خودرو «پادرا پلاس دوکابین» اعلام شد
گروه خودروسازی سایپا شرایط فروش ویژه اعتباری خودرو پادرا پلاس دوکابین (کارون) را از ساعت 12 روز چهارشنبه 11 تیرماه 1404 آغاز می‌کند. ثبت‌نام از این تاریخ شروع شده و جزئیات دقیق شرایط فروش به زودی منتشر خواهد شد.
قیمت خودرو امروز 9 تیر 1404 +جدول
دوشنبه 1404/04/09 ساعت 16:31
قیمت خودرو امروز 9 تیر 1404 +جدول
قیمت خودروهای داخلی در بازار آزاد روز 9 تیر 1404، با نوساناتی همراه شد. افزایش نرخ برخی مدل‌های محبوب مانند دنا پلاس و تارا اتوماتیک، دوباره توجه‌ها را به بازار خودرو جلب کرده است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جنجال جدید برای یک سنگ تاریخی بین قاهره و لندن
هنگام ناراحتی و استرس آه بکشید
جدول گروه A در پایان رقابت‌های این هفته لیگ قهرمانان آسیا2
توقیف کامیون کشنده تریلی با راننده 14 ساله در هرمزگان
تمدید بازداشت دادستان نظامی سابق رژیم اسرائیل
حال و هوای خانه صابر کاظمی در روستای قانقرمه آق‌قلا+فیلم
هشدار برای وضعیت قرمز ذخایر آبی تهران
عراقچی: ایران در جنگ 12 روزه ثابت کرد توان تأمین معیشت مردم را دارد
قانون جدید برای معاملات آنلاین طلا و نقره
استقلال 1-1 الوحدات | پیچیدگی در مسیر صعود آبی‌پوشان
آخرین جزییات از اجرای مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیک
عصبانیت صهیونیست‌ها از انتخاب شهردار مسلمان نیویورک
واکنش تند پوتین به تهدید اتمی ترامپ / طرح‌هایی برای احتمال ازسرگیری آزمایش‌های هسته‌ای
نورنما | نقاشی متحرک روی دیوار
لحظه هولناک انفجار هواپیما هنگام سقوط
ترکیب هوشمندانه استقلال مقابل الوحدات/ دو جابه‌جایی مهم
جمشید شمیرانی نوازنده تمبک درگذشت
ادعاهای تازه گروسی درباره سایت‌های هسته‌ای بمباران‌شده ایران
حسن یزدانی استقلالی شد
چرا انتخابات عراق برای ایران و منطقه اهمیت دارد؟+فیلم
هنرمند نقاش درگذشت
گزارش مهم وزارت دفاع درباره جنگ 12 روزه
عکس های منتخب جهان، 5 نوامبر 2025
نواف سلام: دولت لبنان پشت مردم جنوب ایستاده است
آمریکا تحریم‌های سازمان ملل علیه جولانی را لغو می کند
محاصره صدها گردشگر اسرائیلی در یکی از بنادر یونان
سقوط 500 میلیارد دلاری ارزش سهام‌های فناوری
با حکم دیوان عالی؛ رئیس‌جمهور سابق بولیوی آزاد شد
عراق از بارگیری محموله‌های لوک‌اویل خودداری کرد
القسام جسد اسیر صهیونیست دیگری را تحویل می‌دهد
پیام ولیعهد عربستان به محمود عباس
پیام تسلیت رئیس‌جمهور در پی درگذشت صابر کاظمی
ترامپ: طولانی‌ترین تعطیلی دولت آمریکا را تجربه می‌کنیم
وزیر بهداشت اذعان کرد؛ کمبود متخصص بیهوشی یکی از چالش های نظام سلامت
توقیف کامیون کشنده تریلی با راننده 14 ساله در هرمزگان
روایت پکن از رایزنی «وانگ یی» و «عراقچی» درباره برنامه هسته‌ای ایران
آتش بسی برای تداوم نسل کشی
آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد
هشدار به دارندگان خودروهای فرسوده
آغاز ثبت‌نام جدید عتبات از هفته آینده
سفر معاون حقوقی وزارت خارجه به عربستان
رکورد تعطیلی دولت آمریکا شکسته شد؛ تداوم اختلافات داخلی
تخصیص 70 هزار تن ذرت طی 24 ساعت آینده
رونمایی از سلطان بی رقیب بازار گوشت در جهان
بدهی 6 همتی تامین اجتماعی به داروخانه ها
گفتگوی پزشکیان با مکرون/ آمریکا و اروپا با اثبات صداقت اعتماد ایران را جلب کنند
توصیه دادگستری تهران به شهروندان برای سرقت نشدن خودرو
اعلام جرم دادستانی تهران علیه مهدی.م
رئیس‌ جمهور فردا به استان کردستان سفر می‌کند
نورنما | سرزمین لی‌لی‌پوت‌ها
X
آگهی تبلیغاتی