×
اقتصادی
شناسه خبر : 231005
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/04/09 ساعت 16:45
دو خودروساز اصلی افزایش رسمی قیمت خودرو را کلید زدند

نورنیوز گزارش می‌دهد؛

دو خودروساز اصلی افزایش رسمی قیمت خودرو را کلید زدند

افزایش رسمی قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا با مجوز سازمان حمایت، بار دیگر بازار خودرو را ملتهب کرد؛ اما این افزایش شامل طرح‌های فروش فوری و پیش‌فروش‌های قبلی نخواهد بود.

نورنیوز-گروه اقتصادی: گروه صنعتی ایران‌خودرو امروز دوشنبه ۹ تیرماه، فهرست جدید قیمت محصولات خود را با افزایش میانگین ۵ تا ۱۵ درصدی منتشر کرد. این افزایش قیمت که شامل شش گروه خودرویی از جمله سورن، تارا، رانا، پژو ۲۰۷، دنا پلاس و وانت بار است، حداقل قیمت خودروهای سواری این شرکت را به ۵۹۹ میلیون تومان رسانده و دیگر محصولی با قیمت زیر ۵۰۰ میلیون تومان در لیست کارخانه‌ای ایران‌خودرو دیده نمی‌شود.

طبق اعلام این شرکت، پژو ۲۰۷ دستی TU3 ارزان‌ترین محصول سواری ایران‌خودرو است که با قیمت کارخانه‌ای ۵۹۹ میلیون تومان و قیمت مصرف‌کننده ۷۲۱ میلیون تومان عرضه می‌شود. در سوی دیگر، دنا پلاس توربوشارژ آپشنال -SBR‌ با قیمت کارخانه‌ای ۹۶۵ میلیون تومان و قیمت مصرف‌کننده یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان، عنوان گران‌ترین محصول این خودروساز را به خود اختصاص داده است.

ایران‌خودرو در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است که این افزایش قیمت شامل طرح‌های فروش فوری و فوق‌العاده اخیر نمی‌شود و مشتریانی که در طرح‌های پیش‌فروش ثبت‌نام کرده‌اند، مشمول این تغییرات نخواهند بود.

همزمان، حسین قشمی مدیرکل روابط عمومی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، اعلام کرد که سازمان حمایت با افزایش ۱۵ درصدی قیمت‌ها موافقت کرده، اما در حال بررسی دقیق جداول قیمتی است و در صورت مشاهده افزایش فراتر از سقف مجاز، با متخلفان برخورد تعزیراتی خواهد شد.

از سوی دیگر، شرکت سایپا نیز در هفتم تیرماه فهرست جدید قیمت ۱۴ محصول خود را اعلام کرد. در این لیست، کمترین قیمت به کوییک S با استاندارد ۸۵ گانه و SBR‌ با قیمت ۳۸۵ میلیون تومان اختصاص دارد که نسبت به قیمت پایه قبلی یعنی ۳۳۵ میلیون تومان افزایش داشته است. گران‌ترین محصول سایپا شاهین پلاس اتوماتیک با قیمت ۸۳۷ میلیون تومان است. ۹ محصول از ۱۴ محصول اعلام شده توسط سایپا، همچنان قیمتی زیر نیم میلیارد تومان دارند.

پارس خودرو، سومین خودروساز بزرگ کشور نیز مجوز افزایش قیمت ۱۵ درصدی را دریافت کرده است، اما هنوز قیمت‌های جدید خود را به‌صورت رسمی منتشر نکرده است. سایپا همچنان سهامدار اصلی پارس خودرو به شمار می‌رود.

بر این اساس، به نظر می‌رسد موج افزایش قیمت خودرو در بازار داخلی ادامه دارد؛ هرچند نهادهای نظارتی وعده داده‌اند که سقف افزایش‌ها را با دقت کنترل و با تخلفات احتمالی برخورد خواهند کرد.


اخبار مرتبط
زنگ خطر در صنعت خودرو؛ شکاف 600 همتی و سقوط 40 درصدی تولید
سه‌شنبه 1404/04/24 ساعت 15:55
زنگ خطر در صنعت خودرو؛ شکاف 600 همتی و سقوط 40 درصدی تولید
دبیر انجمن قطعه‌سازان کشور با اشاره به فرسودگی زیرساخت‌ها و بحران مالی صنعت خودرو، از شکاف 600 هزار میلیارد تومانی قیمت بازار و کارخانه، زیان انباشته 280 همتی خودروسازان و بدهی 150 همتی آن‌ها به قطعه‌سازان خبر داد و تأکید کرد: «این وضعیت نشانه پیشرفت نیست، بلکه عقب‌گرد کامل است.»
افزایش قیمت محصولات سایپا تا 15 درصد؛ شاهین اتوماتیک به 837 میلیون تومان رسید
شنبه 1404/04/14 ساعت 09:31
افزایش قیمت محصولات سایپا تا 15 درصد؛ شاهین اتوماتیک به 837 میلیون تومان رسید
قیمت خودروهای سایپا در جدیدترین تغییرات، شامل رشد قابل توجهی شده است؛ شاهین اتوماتیک با بیشترین افزایش قیمت به 837 میلیون تومان رسید.
فرصت ثبت‌نام در طرح‌های فروش فوری و پیش‌فروش ایران‌خودرو تا چهارشنبه
شنبه 1404/04/14 ساعت 09:26
فرصت ثبت‌نام در طرح‌های فروش فوری و پیش‌فروش ایران‌خودرو تا چهارشنبه
ثبت‌نام متقاضیان خودرو در طرح‌های فروش فوری، فوق‌العاده و پیش‌فروش ایران‌خودرو تا پایان روز چهارشنبه 18 تیرماه امکان‌پذیر است. نکات مهمی مانند افتتاح حساب وکالتی و شرایط سنی نیز باید رعایت شود.
جزئیات فروش ویژه اعتباری خودرو «پادرا پلاس دوکابین» اعلام شد
سه‌شنبه 1404/04/10 ساعت 14:23
جزئیات فروش ویژه اعتباری خودرو «پادرا پلاس دوکابین» اعلام شد
گروه خودروسازی سایپا شرایط فروش ویژه اعتباری خودرو پادرا پلاس دوکابین (کارون) را از ساعت 12 روز چهارشنبه 11 تیرماه 1404 آغاز می‌کند. ثبت‌نام از این تاریخ شروع شده و جزئیات دقیق شرایط فروش به زودی منتشر خواهد شد.
قیمت خودرو امروز 9 تیر 1404 +جدول
دوشنبه 1404/04/09 ساعت 16:31
قیمت خودرو امروز 9 تیر 1404 +جدول
قیمت خودروهای داخلی در بازار آزاد روز 9 تیر 1404، با نوساناتی همراه شد. افزایش نرخ برخی مدل‌های محبوب مانند دنا پلاس و تارا اتوماتیک، دوباره توجه‌ها را به بازار خودرو جلب کرده است.
نظرات

آخرین اخبار
محکومیت حمله آمریکا و اسرائیل به اماکن سازمان ملل در ایران توسط تهران
اقدام غیرقانونی ترامپ در محدود کردن رای‌دهی پستی
چرا جنگ زمینی می تواند تکلیف جنگ را به نفع ایران تعیین کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون چهارشنبه 12 فروردین+جدول پخش
ربیعی: خسارت زیادی به فدراسیون وزنه‌برداری وارد شده است
ایران خواستار محکومیت حمله تروریستی به سازمان منابع طبیعی
هاآرتص: ترامپ خاورمیانه را به آتش می‌کشد و از جهان انتظار دارد آتش را خاموش کند
نیکزاد‌: تنگه هرمز هرگز باز نمی‌شود
انجام بیش از 3 هزار مأموریت اورژانس تهران در جنگ رمضان
تاکنون 1262 نفر از هموطنان از دبی به کشور بازگشته‌اند
مدیرعامل شل: اروپا به زودی با کمبود سوخت مواجه می شود
صعود قیمت جهانی طلا نسبت به دو هفته گذشته
پیام فرماندهی کل انتظامی کشور بمناسبت 12 فروردین
رصد دقیق وضعیت کودکان واگذار شده به خانواده‌ها در ایام جنگ
رفراندوم زیر چتر جنگ!
افزایش قیمت‌ها و ضرورت تمرکز بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر
عملیات مشترک یمن با ایران و حزب‌الله علیه اهداف دشمن صهیونیستی
گروه بندی کامل جام جهانی بعد از صعود آخرین تیم ها
بقائی: نیروهای مسلح ما برای هر سناریویی آماده‌اند
تداوم آرامش در بازار کالاهای اساسی
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
پیام رئیس قوه قضاییه به‌ مناسبت 12 فروردین
3 صهیونیست در حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی زخمی شدند
وضعیت آب و هوا امروز 12 فروردین 1405+ وضعیت استانها
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
سیزده‌ای به رنگ غیرت؛ از سبزه تا سرخِ لاله‌ها، پیمان دوباره با ایران
23 عملیات مقاومت عراق علیه پایگاه‌های آمریکا انجام شد
فعالیت 30 درصدی شعب بانک‌ها از 15 فروردین ماه
صعود عراق به جام جهانی بعد از 40 سال
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران
جهانی‌سازی جنگ؛ خطای محاسباتی بزرگ آمریکا
خودداری لهستان از ارسال سامانه‌های دفاع موشکی پاتریوت به خاورمیانه
حملات همزمان یمنی‌ها و حزب الله به فلسطین اشغالی
فعال شدن آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی
فیلیپین به‌دنبال مذاکره با ایران برای عبور از تنگه هرمز است
ربوده شدن روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق تأیید شد
تداوم ناپایداری‌های جوی تا 14 فروردین
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به نقاطی در تهران و کرج
ادعای ترامپ: ما به زودی ایران را ترک می‌کنیم
روبیو: پایان جنگ ایران نزدیک است
شوک های پی در پی در اقتصاد آمریکا
لوموند: سخنان ترامپ دیگر بازارهای مالی را آرام نمی‌کند