×
فرهنگی
شناسه خبر : 230907
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/04/08 ساعت 23:04
تعطیلی موزه‌ها تا اطلاع ثانوی

تعطیلی موزه‌ها تا اطلاع ثانوی

وزیر میراث فرهنگی در حاشیه نشست با هتلداران و فعالان گردشگری اعلام کرد: بازگشایی موزه‌ها و اماکن تاریخی منوط به اعلام شرایط عادی کشور است. او همچنین از تلاش دولت برای جبران خسارات ناشی از جنگ و حمایت از فعالان صنعت گردشگری خبر داد.

نورنیوز - گروه فرهنگی: رضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، در حاشیه جلسه‌ای با حضور هتلداران و نمایندگان جوامع گردشگری کشور که امروز در یکی از هتل‌های تهران برگزار شد، درباره وضعیت موزه‌ها و اماکن تاریخی گفت:

«زمانی که جمع‌بندی دولت این باشد که وضعیت کشور عادی است، مراکز موزه‌ای و تاریخی را باز خواهیم کرد.»

وی تأکید کرد که در پی بحران‌های اخیر، نگرانی‌هایی درباره امنیت موزه‌ها و بناهای تاریخی وجود داشت، اما اقدامات فوری برای محافظت از این سرمایه‌های فرهنگی صورت گرفته است.

«در موزه‌ها و اماکن تاریخی نگرانی وجود داشت ولی تمام توان را بسیج کردیم. همه آثار با ارزش ملت را به مخازن منتقل کرده و سعی کردیم از این سرمایه بزرگ فرهنگی و تمدن ملت حفاظت کنیم. مردم بدانند که سربازان‌شان بیدار هستند و از فرهنگ و تمدن ایران حفاظت می‌کنند.»

وزیر میراث فرهنگی همچنین به بررسی گزارش‌های ارائه‌شده توسط فعالان گردشگری در دوران پس از جنگ اشاره کرد:

«فعالان گردشگری گزارش خوبی از وضعیت ارائه کردند. این گزارش را در دولت مجدد مطرح می‌کنم. مشکلاتی هم داشتند که کاملاً طبیعی بوده و ناشی از جنگ است. همه دستگاه‌ها در دوران جنگ هزینه‌ها و خسارت‌هایی متحمل می‌شوند، از جمله جامعه بزرگ گردشگری که باید به آن توجه شود.»

به گفته او، قرار شده است کمیته‌ای مشترک میان جامعه هتلداران و معاونت گردشگری برای ارزیابی راهکارها و حمایت‌های لازم تشکیل شود تا پس از بررسی، در دولت مطرح گردد.

در ادامه، صالحی امیری درباره حمایت دولت از آسیب‌دیدگان جنگ گفت:«زمانی جنگ قابل تحمل می‌شود که یک ملت در کنار هم قرار گیرد. دولت هم تلاش کرد که فشارهایی که روی مردم است را کمتر کند. برای اقامت کسانی که در این جنگ منازل مسکونی‌شان بمباران شد، مجروحین و خانواده‌های شهدای جنگ، تصمیم‌گیری‌های خوبی انجام شده که از طریق سخنگوی دولت به اطلاع مردم خواهد رسید.»

او اضافه کرد:«دولت در این مدت تلاش کرد آنچه نیاز جامعه است – از بهداشت و درمان گرفته تا خدمات‌رسانی و تأمین کالاهای اساسی – فراهم شود.»

صالحی امیری همچنین با اشاره به وضعیت عمومی کشور در دوران جنگ گفت:«آنچه که ما از سراسر کشور گزارش داریم این است که خوشبختانه در ایام جنگ کمبود جدی احساس نشد. اما ما بارها تأکید کردیم که جنگ هست و جنگ مشکلات خاص خودش را دارد. با این حال، به خاطر همه کمبودها، من از طرف دولت از ملت ایران عذرخواهی می‌کنم.»

وی تأکید کرد:«ما باور داریم که این ملت شایسته بهترین‌هاست. قول می‌دهیم که با همه توان، با تمام ظرفیت‌ها و امکانات در کنار مردم قرار گیریم. اما آن چیزی که جامعه ما انجام داد بی‌سابقه بود. مردم ما هتل‌ها و اقامتگاه‌ها را باز کردند تا مردم ایران را بدون توجه به رنگ، نژاد و مذهب پذیرش کنند. این خبر خوبی است. امیدوارم شاهد بهروزی ملت ایران باشیم.»


اخبار مرتبط
بازدید کارکنان دولت و نیروهای مسلح از موزه‌ها رایگان شد+جزییات
دوشنبه 1404/05/27 ساعت 16:44
بازدید کارکنان دولت و نیروهای مسلح از موزه‌ها رایگان شد+جزییات
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اعلام کرد که در هفته دولت، کارکنان دولت و نیروهای مسلح به همراه خانواده درجه یک خود می‌توانند به صورت رایگان از تمام موزه‌ها، کاخ‌موزه‌ها و اماکن تاریخی سراسر کشور بازدید کنند.
ادارات خوزستان فردا سه‌شنبه به‌دلیل گرمای 50 درجه‌ای تعطیل شد
دوشنبه 1404/04/09 ساعت 22:45
ادارات خوزستان فردا سه‌شنبه به‌دلیل گرمای 50 درجه‌ای تعطیل شد
ادارات خوزستان فردا سه‌شنبه به دلیل افزایش دمای هوا و ورود گردوغبار، با تصمیم استانداری به صورت دورکاری فعالیت خواهند کرد تا سلامت مردم و پایداری شبکه برق حفظ شود.
قیمت طلا امروز 9 تیر 1404 + جدول قیمت‌ها
دوشنبه 1404/04/09 ساعت 14:45
قیمت طلا امروز 9 تیر 1404 + جدول قیمت‌ها
قیمت طلا و سکه امروز تحت تأثیر افزایش نرخ دلار و رشد جهانی اونس، رکوردهای تازه‌ای را ثبت کرد. قیمت دلار در معاملات امروز به 90 هزار و 550 تومان رسید و سکه امامی با عبور از سطح 83 میلیون تومان در بالاترین نرخ تاریخ خود معامله شد.
جزئیات تعطیلی موزه ها اعلام شد
شنبه 1404/03/24 ساعت 20:34
جزئیات تعطیلی موزه ها اعلام شد
در پی اطلاعیه بنیاد مستضعفان و وزارت میراث فرهنگی، تمامی موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی تحت پوشش این نهادها تا اطلاع ثانوی تعطیل شدند. مسئولان تاکید کرده‌اند حفاظت از آثار ادامه دارد و علاقه‌مندان می‌توانند از نسخه‌های مجازی موزه‌ها استفاده کنند.
جزئیات تعطیلی موزه ها و اماکن تاریخی
دوشنبه 1404/03/12 ساعت 20:15
جزئیات تعطیلی موزه ها و اماکن تاریخی
وزارت میراث فرهنگی اعلام کرد موزه‌ها و اماکن تاریخی تحت پوشش این وزارتخانه در روز چهارشنبه 14 خرداد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) تعطیل خواهند بود. بازدید رایگان تنها در روز سه‌شنبه 13 خرداد امکان‌پذیر است.
نظرات

آخرین اخبار
پزشکیان: پاکستان را کشوری دوست، برادر و شریک قابل اعتماد می‌دانیم
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 31 تیر 1405
بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
چرا هواپیمای فوق‌پیشرفته ناتو ناگهان تغییر مسیر داد؟
ترامپ چه رازی را با تهدید کلنگ فاش کرد؟
زمان اعلام نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی مشخص شد
ورود 4 هزار اتوبوس جدید به کشور؛توافق بزرگ برای توسعه حمل و نقل عمومی
پوتین: اقتصاد روسیه همچنان باثبات است؛ بحران سوخت موقتی است
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکای متجاوز به ایران
لاوروف: ادامه خصومت‌ها در هرمز تبعات منطقه‌ای خواهد داشت
تهدید یمن، گلوگاه انرژی جهان را نشانه رفت
کالاس در نقش توجیه‌گر آمریکا: تنگه هرمز باید بدون هزینه عبور برای کشتی ها باشد
تغییرات در فرماندهان ارتش اوکراین
نورنما | رونمایی چین از خودروی پرنده
ابراز نگرانی یونسکو درباره نابودی آثار باستانی لبنان در حملات رژیم صهیونیستی
نگرانی اسرائیل از توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان
هزینه واقعی جنگ ایران بسیار بیشتر از گزارش هگست است
تأیید مرگ سومین نظامی آمریکایی
قهرمان 18 ساله ژیمناستیک تهران پس از سانحه تمرین درگذشت
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ پلیس راز جنایت را فاش کرد
آمریکا و عربستان در آستانه توافق هسته‌ای؛ مخالفت‌ها در کنگره بالا گرفت
هشدار حماس درباره تعرض شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی
هشدار دادگستری تهران درباره استفاده از استارلینک
منبع نظامی: حمله به پل یا نیروگاه ایران با پاسخ متقابل روبه‌رو می‌شود
رئیس دفتر سیاسی جدید حماس: اولویت ما توقف تجاوز به غزه است
هشدار کرملین به اروپا
ترامپ و آخرین برگ بازی؛ چرا رییس جمهور آمریکا به جنگ زیرساخت‌ها پناه برد؟
اسرائیل حق ارتکاب نسل‌کشی در غزه را نداشت
نورویدئو | اعترافی که روایت آمریکا را شکست
روابط با ایران در صدر اولویت‌های بغداد است
گلاب آدینه به دنبال سینمای صلح
جزییات اصلاح قانون پرداخت حق عائله‌مندی به بانوان شاغل و بازنشسته
تیر خلاص فیفا بر تنها روزنه امید استقلال
آتش‌سوزی گسترده در فرانسه و نروژ
تکرار تهدیدهای ترامپ علیه ایران
محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال
سردارشکارچی: راهبرد ما اخراج آمریکا از غرب آسیاست
مس رفسنجان بازی پلی‌آف را تحریم کرد
چین مهم‌ترین عامل ثبات منطقه شرق آسیاست
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد 1405 منتشر شد
هدف اتحادیه اروپا از حضور دیپلماتیک خود در عمان چیست؟
فوریت پیگیری مشکلات زیرساختی استان‌های جنوبی
بورس قرمزپوش شد؛ شاخص کل 3572 واحد سقوط کرد
سفر نخست‌وزیر عراق به تهران
فروش 12 مدل خودروی وارداتی آغاز شد
بررسی خسارات صنایع خوزستان در جنگ رمضان
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات سنگین نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت و اردن
تخلفات در امتحانات نهایی شناسایی شد
قیمت نقره امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
واترپلوی جوانان ایران برابر چین مغلوب شد