×
فرهنگی
شناسه خبر : 230907
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/04/08 ساعت 23:04
تعطیلی موزه‌ها تا اطلاع ثانوی

تعطیلی موزه‌ها تا اطلاع ثانوی

وزیر میراث فرهنگی در حاشیه نشست با هتلداران و فعالان گردشگری اعلام کرد: بازگشایی موزه‌ها و اماکن تاریخی منوط به اعلام شرایط عادی کشور است. او همچنین از تلاش دولت برای جبران خسارات ناشی از جنگ و حمایت از فعالان صنعت گردشگری خبر داد.

نورنیوز - گروه فرهنگی: رضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، در حاشیه جلسه‌ای با حضور هتلداران و نمایندگان جوامع گردشگری کشور که امروز در یکی از هتل‌های تهران برگزار شد، درباره وضعیت موزه‌ها و اماکن تاریخی گفت:

«زمانی که جمع‌بندی دولت این باشد که وضعیت کشور عادی است، مراکز موزه‌ای و تاریخی را باز خواهیم کرد.»

وی تأکید کرد که در پی بحران‌های اخیر، نگرانی‌هایی درباره امنیت موزه‌ها و بناهای تاریخی وجود داشت، اما اقدامات فوری برای محافظت از این سرمایه‌های فرهنگی صورت گرفته است.

«در موزه‌ها و اماکن تاریخی نگرانی وجود داشت ولی تمام توان را بسیج کردیم. همه آثار با ارزش ملت را به مخازن منتقل کرده و سعی کردیم از این سرمایه بزرگ فرهنگی و تمدن ملت حفاظت کنیم. مردم بدانند که سربازان‌شان بیدار هستند و از فرهنگ و تمدن ایران حفاظت می‌کنند.»

وزیر میراث فرهنگی همچنین به بررسی گزارش‌های ارائه‌شده توسط فعالان گردشگری در دوران پس از جنگ اشاره کرد:

«فعالان گردشگری گزارش خوبی از وضعیت ارائه کردند. این گزارش را در دولت مجدد مطرح می‌کنم. مشکلاتی هم داشتند که کاملاً طبیعی بوده و ناشی از جنگ است. همه دستگاه‌ها در دوران جنگ هزینه‌ها و خسارت‌هایی متحمل می‌شوند، از جمله جامعه بزرگ گردشگری که باید به آن توجه شود.»

به گفته او، قرار شده است کمیته‌ای مشترک میان جامعه هتلداران و معاونت گردشگری برای ارزیابی راهکارها و حمایت‌های لازم تشکیل شود تا پس از بررسی، در دولت مطرح گردد.

در ادامه، صالحی امیری درباره حمایت دولت از آسیب‌دیدگان جنگ گفت:«زمانی جنگ قابل تحمل می‌شود که یک ملت در کنار هم قرار گیرد. دولت هم تلاش کرد که فشارهایی که روی مردم است را کمتر کند. برای اقامت کسانی که در این جنگ منازل مسکونی‌شان بمباران شد، مجروحین و خانواده‌های شهدای جنگ، تصمیم‌گیری‌های خوبی انجام شده که از طریق سخنگوی دولت به اطلاع مردم خواهد رسید.»

او اضافه کرد:«دولت در این مدت تلاش کرد آنچه نیاز جامعه است – از بهداشت و درمان گرفته تا خدمات‌رسانی و تأمین کالاهای اساسی – فراهم شود.»

صالحی امیری همچنین با اشاره به وضعیت عمومی کشور در دوران جنگ گفت:«آنچه که ما از سراسر کشور گزارش داریم این است که خوشبختانه در ایام جنگ کمبود جدی احساس نشد. اما ما بارها تأکید کردیم که جنگ هست و جنگ مشکلات خاص خودش را دارد. با این حال، به خاطر همه کمبودها، من از طرف دولت از ملت ایران عذرخواهی می‌کنم.»

وی تأکید کرد:«ما باور داریم که این ملت شایسته بهترین‌هاست. قول می‌دهیم که با همه توان، با تمام ظرفیت‌ها و امکانات در کنار مردم قرار گیریم. اما آن چیزی که جامعه ما انجام داد بی‌سابقه بود. مردم ما هتل‌ها و اقامتگاه‌ها را باز کردند تا مردم ایران را بدون توجه به رنگ، نژاد و مذهب پذیرش کنند. این خبر خوبی است. امیدوارم شاهد بهروزی ملت ایران باشیم.»


اخبار مرتبط
بازدید کارکنان دولت و نیروهای مسلح از موزه‌ها رایگان شد+جزییات
دوشنبه 1404/05/27 ساعت 16:44
بازدید کارکنان دولت و نیروهای مسلح از موزه‌ها رایگان شد+جزییات
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اعلام کرد که در هفته دولت، کارکنان دولت و نیروهای مسلح به همراه خانواده درجه یک خود می‌توانند به صورت رایگان از تمام موزه‌ها، کاخ‌موزه‌ها و اماکن تاریخی سراسر کشور بازدید کنند.
ادارات خوزستان فردا سه‌شنبه به‌دلیل گرمای 50 درجه‌ای تعطیل شد
دوشنبه 1404/04/09 ساعت 22:45
ادارات خوزستان فردا سه‌شنبه به‌دلیل گرمای 50 درجه‌ای تعطیل شد
ادارات خوزستان فردا سه‌شنبه به دلیل افزایش دمای هوا و ورود گردوغبار، با تصمیم استانداری به صورت دورکاری فعالیت خواهند کرد تا سلامت مردم و پایداری شبکه برق حفظ شود.
قیمت طلا امروز 9 تیر 1404 + جدول قیمت‌ها
دوشنبه 1404/04/09 ساعت 14:45
قیمت طلا امروز 9 تیر 1404 + جدول قیمت‌ها
قیمت طلا و سکه امروز تحت تأثیر افزایش نرخ دلار و رشد جهانی اونس، رکوردهای تازه‌ای را ثبت کرد. قیمت دلار در معاملات امروز به 90 هزار و 550 تومان رسید و سکه امامی با عبور از سطح 83 میلیون تومان در بالاترین نرخ تاریخ خود معامله شد.
جزئیات تعطیلی موزه ها اعلام شد
شنبه 1404/03/24 ساعت 20:34
جزئیات تعطیلی موزه ها اعلام شد
در پی اطلاعیه بنیاد مستضعفان و وزارت میراث فرهنگی، تمامی موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی تحت پوشش این نهادها تا اطلاع ثانوی تعطیل شدند. مسئولان تاکید کرده‌اند حفاظت از آثار ادامه دارد و علاقه‌مندان می‌توانند از نسخه‌های مجازی موزه‌ها استفاده کنند.
جزئیات تعطیلی موزه ها و اماکن تاریخی
دوشنبه 1404/03/12 ساعت 20:15
جزئیات تعطیلی موزه ها و اماکن تاریخی
وزارت میراث فرهنگی اعلام کرد موزه‌ها و اماکن تاریخی تحت پوشش این وزارتخانه در روز چهارشنبه 14 خرداد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) تعطیل خواهند بود. بازدید رایگان تنها در روز سه‌شنبه 13 خرداد امکان‌پذیر است.
نظرات

آخرین اخبار
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد
پزشکیان: رضایت 80 درصدی مردم از عملکرد دولت در جنگ 40 روزه
دروغی دیگر از ترامپ
عکس های منتخب ایران، شنبه 5 اردیبهشت 1405
سپاه: هر تجاوز دیگر دشمن با پاسخی در سطح بازدارندگی راهبردی مواجه خواهد شد
اعلام آمار جدید از میزان شهدای لبنان
ایران برای نخستین بار سهمیه ترای‌اتلون المپیک جوانان را کسب کرد
ان‌بی‌سی: خسارت حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا بیشتر از اعلام رسمی است
حماس: مردم فلسطین حق دارند نمایندگان خود را انتخاب کنند
انتقاد تاجرنیا از بلاتکلیفی لیگ/ سهمیه ایران در لیگ نخبگان به 1+2 رسید
عراقچی: سفر به پاکستان بسیار ثمربخش بود
مهاجرانی:باید با پذیرش مشکلات برای آن راه حل پیدا کنیم
ازسرگیری پروازها در شیراز پس از 50 روز وقفه
مورفی: حضور ویتکاف و کوشنر در مذاکرات صلح با ایران فاجعه‌بار است
پاسخ حزب‌الله لبنان به نقض آتش بس از سوی اسرائیل
شوک نفتی تنگه هرمز نتوانست تقاضا را کاهش دهد