×
بین الملل
شناسه خبر : 230904
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/04/09 ساعت 01:00
اعتراف روزنامه اسرائیلی هاآرتص: حمله به ایران یک اشتباه استراتژیک بود

اعتراف روزنامه اسرائیلی هاآرتص: حمله به ایران یک اشتباه استراتژیک بود

روزنامه اسرائیلی هاآرتص در گزارشی تحلیلی، حمله اخیر رژیم صهیونیستی به ایران را یک اشتباه راهبردی توصیف کرد. این روزنامه عبری نوشت که به‌جای تضعیف ایران، این حمله باعث اتحاد داخلی و افزایش خشم عمومی در میان مردم ایران شده است.

نورنیوز - گروه بین الملل: روزنامه صهیونیستی هاآرتص با انتشار تحلیلی، حمله نظامی اسرائیل به ایران را اشتباهی استراتژیک توصیف کرد و نوشت: «پس از گذشت ۱۲ روز از آغاز جنگ، ایرانی‌ها به شدت خشمگین هستند و احساسات ملی‌گرایانه در کشور به شکل بی‌سابقه‌ای افزایش یافته است.»

این روزنامه ادامه داد: «اگر حمله اسرائیل فقط به تأسیسات هسته‌ای محدود می‌شد و مناطق مسکونی و غیرنظامی هدف قرار نمی‌گرفت، شاید این حجم از نفرت و خشم علیه اسرائیل ایجاد نمی‌شد. اما با کشتن غیرنظامیان، اسرائیل نه‌تنها نتوانست به اهداف خود دست یابد، بلکه باعث انسجام بیشتر ایرانی‌ها شد.»

در بخشی از این تحلیل آمده است: «وقتی به ایرانی‌ها می‌گوییم هدف‌مان نابودی موشک‌های بالستیک شماست، یعنی می‌خواهیم ایران را آن‌قدر تضعیف کنیم که هر زمان بخواهیم، بتوانیم آزادانه آن را بمباران کنیم. طبیعی است که چنین دیدگاهی برای هیچ ملتی قابل‌پذیرش نیست.»

هاآرتص همچنین تأکید کرده که در داخل اسرائیل برخی محافل در رؤیای تغییر رژیم ایران بودند، اما واقعیت این است که اکثریت مردم ایران با این تفکر همراه نیستند. این روزنامه می‌افزاید: «تجربه نشان داده است که بمباران یک ملت، نه‌تنها باعث سقوط حاکمیت نمی‌شود، بلکه اتحاد ملی را تقویت می‌کند. اکنون حتی منتقدان نظام ایران نیز در شبکه‌های اجتماعی با صراحت می‌نویسند: "برای دفاع از سرزمین‌مان با هر متجاوزی خواهیم جنگید."»

این روزنامه نوشت: «در اسرائیل افراد در خصوص تغییر نظام ایران خیال‌پردازی می‌کردند؛ اما بیشتر مردم ایران چنین باوری ندارند. وقتی ملتی بمباران می‌شود، حس ملی‌گرایی‌اش تقویت می‌شود. الان حتی افرادی که مخالف نظام بودند هم در شبکه‌های اجتماعی می‌نویسند: «به خاطر کشورمان با هر متجاوزی خواهیم جنگید. حمله به ایران نه‌تنها به اهداف اعلام‌شده نرسید، بلکه موجب همبستگی ملی و افزایش آمادگی دفاعی این کشور شده است؛ حالا آنها دور ایران جمع شده‌اند. جنگ در ایران یک اشتباه استراتژیک بود.»

هاآرتص
 


اخبار مرتبط
روزنامه اسرائیلی: مخروبه‌های حملات موشکی ایران هنوز بازسازی نشده است
شنبه 1404/09/08 ساعت 16:01
روزنامه اسرائیلی: مخروبه‌های حملات موشکی ایران هنوز بازسازی نشده است
روزنامه هاآرتص در گزارشی از عدم بازسازی ساختمانهای تخریب شده در حملات موشکی ایران به دلیل مشکلات مالی، چالشهای حقوقی و اختلافات داخلی در کابینه اسرائیل خبر داد.
خبرنگار صهیونیست بعد از حملات موشکی ایران به اراضی اشغالی: «حالا درد مردم غزه را می‌فهمم»
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 14:10
خبرنگار صهیونیست بعد از حملات موشکی ایران به اراضی اشغالی: «حالا درد مردم غزه را می‌فهمم»
هیلل شنکر، روزنامه‌نگار صهیونیست، با اشاره به آسیب شدید خانه‌اش در تل‌آویو در اثر حمله موشکی ایران، اعلام کرد که فاجعه شخصی او کمک کرده واقعیت زندگی مردم غزه را بهتر درک کند. او نسبت به پیامدهای جنگ با ایران هشدار داد و خواستار پایان استانداردهای دوگانه جهانی در حوزه تسلیحات هسته‌ای شد.
افزایش سرخوردگی نظامیان صهیونیست از تداوم حضور در غزه / اعتراف رسمی به شکست اهداف اسرائیل
پنج‌شنبه 1404/04/12 ساعت 16:03
افزایش سرخوردگی نظامیان صهیونیست از تداوم حضور در غزه / اعتراف رسمی به شکست اهداف اسرائیل
در حالی که ارتش رژیم صهیونیستی پس از ماه‌ها نبرد در غزه با ناکامی‌های پیاپی مواجه شده، اعتراف یک نظامی ذخیره اسرائیل به بی‌اعتمادی و ناتوانی در ادامه عملیات، همراه با اذعان مقامات صهیونیست به شکست در تحقق اهدافشان، ابعاد تازه‌ای از بحران روحی و نظامی این رژیم را آشکار کرد.
ایران «بات یام» اسرائیل را به غزه بدل کرد؛ 18 هزار صهیونیست آواره شدند
دوشنبه 1404/04/09 ساعت 09:22
ایران «بات یام» اسرائیل را به غزه بدل کرد؛ 18 هزار صهیونیست آواره شدند
پس از حملات موشکی ایران به عمق سرزمین‌های اشغالی، رسانه‌های عبری‌زبان از ویرانی گسترده در شهرهای پرجمعیت رژیم صهیونیستی خبر داده‌اند. شهر بات یام در اثر این حملات چنان ویران شده که به گفته منابع محلی، به مناطق تخریب‌شده غزه شباهت پیدا کرده است.
ترامپ: اسرائیل 12 روز سخت را پشت سرگذاشت
یکشنبه 1404/04/08 ساعت 21:10
ترامپ: اسرائیل 12 روز سخت را پشت سرگذاشت
رئیس‌جمهوری آمریکا، ایران را مهم‌ترین مانع بر سر راه پیوستن کشورهای عربی به معاهده عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی دانست و در گفت‌وگویی با شبکه فاکس نیوز تأکید کرد که اسرائیل در جریان جنگ 12 روزه با ایران، با شرایطی بسیار دشوار روبه‌رو بوده است.
تصویری از تخریب کامل ساختمان موسسه «وایزمن» اسرائیل در اثر حمله موشکی ایران
یکشنبه 1404/04/08 ساعت 20:00
تصویری از تخریب کامل ساختمان موسسه «وایزمن» اسرائیل در اثر حمله موشکی ایران
تخریب تقریبا کامل ساختمان موسسه وایزمن اسرائیل در اثر حمله موشکی ایران در این تصویر ماهواره ای مشخص است.
اعتراف رسانه‌های اسرائیلی درباره ناتوانی تل‌آویو مقابل یمن
پنج‌شنبه 1404/04/05 ساعت 16:59
اعتراف رسانه‌های اسرائیلی درباره ناتوانی تل‌آویو مقابل یمن
رسانه‌های صهیونیستی با اعتراف به ضعف اطلاعاتی و نظامی اسرائیل در برابر یمن، اعلام کردند که تل‌آویو کنترل و اشراف دقیقی بر تحرکات یمنی‌ها ندارد و باید از توسعه فناوری موشکی انصارالله جلوگیری کند.
نظرات

آخرین اخبار
سپاه: اعتراف رسانه‌های خارجی به شکست ترامپ حاصل مجاهدت رسانه‌های انقلابی است
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 17 مرداد 1405 + وضعیت استانها
آیا اقیانوس زیرزمینی «اروپا» محل زندگی موجودات بیگانه است؟
راز تغییر شخصیت انسان؛ چرا با گذشت زمان متفاوت می‌شویم؟
محکومیت نیم میلیارد دلاری متا به دلیل آسیب به سلامت کودکان
راز سلامت نوزادان؛ چرا شیردهی تا دو سالگی توصیه می‌شود؟
تولید 16 ویروس با کمک هوش مصنوعی!
شیرینی‌های طبیعی؛ عامل پنهان در بزرگ‌تر شدن مغز انسان
سازمان ملل؛ چشم‌انتظار نتایج مذاکرات ایران و عمان
وداع اهالی سینما با مریم همتیان؛ بازیگری که پس از 2 سال مبارزه با سرطان درگذشت
تبعات اقتصادی جنگ ترامپ علیه ایران برای آمریکایی‌ها
پزشکیان: مذاکره را به رهبری تحمیل نکردیم؛ این ادعا ناشی از نشناختن رهبری است
حریق مجتمع مسکونی اهواز مهار شد
جو کنت: تهدید هسته‌ای ایران یک پروپاگانداست
رایزنی امنیتی بغداد و ریاض؛ دیدار نخست‌وزیر عراق با رئیس دستگاه اطلاعات عربستان
حملات به کشتی‌های اماراتی در تنگه هرمز
پیام عراقچی به همسایگان ایران
برنامه خاموشی برق آذربایجان شرقی فردا شنبه 17 مرداد
تصویب لایحه تحریم ایران و روسیه از سوی سنای آمریکا
خیز وزنه‌برداران دختر فارس برای سکوی آسیایی
گمانه‌زنی درباره صدای مهیب در پایتخت روسیه
عیادت اهالی فرهنگ از استاد ایرج
حمله یمن به تجمعات نظامی سعودی
تداوم فشار حداکثری آمریکا علیه ایران
تصادف زنجیره‌ای در آزادراه تهران-قم
حمله پهپادی به کشتی ترکیه‌ای
مقاومت عراق پاسخ به حمله عربستان و آمریکا را به تعویق انداخت
همتی: اقتصاد ایران با فروپاشی فاصله زیادی دارد
غنائم خیالی؛ واکنش بقائی به صحبت‌های ترامپ
آئروفلوت پروازهای مسکو-ابوظبی را از سر می‌گیرد
اسحاق دار: توافق مکه به ثبات منطقه کمک می‌کند
انفجار مهیب شهر المخا یمن را لرزاند
هشدار بانک آمریکایی درباره افت شدید ذخایر نفت آمریکا
شباب الاهلی گزینه میزبانی آسیایی استقلال شد
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون؛ شصت‌چی پس از ماه صفر می‌آید
اردوغان: توافق‌نامه مکه علیه هیچ کشوری نیست
رمان «مدیر مدرسه» جلال آل‌احمد سریال می‌شود
برنامه خاموشی برق تهران فردا 17 مرداد اعلام شد+ جزییات
روزی که وزیر دفاع اسکورت خبرنگاران شد
واکنش فدراسیون فوتبال آرژانتین به آینده مسی در تیم ملی
استاد منتقد جنگ غزه در پرونده علیه دانشگاه مینه‌سوتا پیروز شد
توقف پروژه 400 میلیون دلاری ترامپ در کاخ سفید با حکم دادگاه
برنامه خاموشی برق کهکیلویه و بویر احمد شنبه 17 مرداد اعلام شد
پشت توافق ریاض، چه کسی از معادله حذف می‌شود؟
پرو و مکزیک روابط دیپلماتیک را از سر گرفتند
دفتر حفاظت منافع ایران: ترامپ التماس توافقی را می‌کند که خودش ویران کرد
المشاط: تمام جهان را هم بسیج کنی فایده‌ای برایت نخواهد داشت
چای داغ بالای 65 درجه خطر سرطان مری را افزایش می‌دهد
یونیسف: 330 کودک قربانی شیوع ابولا در کنگو شدند
آتش‌بس 30 تا 60 روزه