×
بین الملل
شناسه خبر : 230873
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/04/08 ساعت 18:27
وقاحت کامل آلمان در حمایت و همکاری با اسرائیل

وقاحت کامل آلمان در حمایت و همکاری با اسرائیل

وزیر کشور آلمان در سفر به سرزمین‌های اشغالی ضمن حمایت آشکار از رژیم صهیونیستی، حملات موشکی ایران را «تروریستی» خواند و همزمان از راه‌اندازی مرکز مشترک تحقیقات سایبری با اسرائیل برای مقابله با تهدیدات روسیه و چین خبر داد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «الکساندر دبرینت» وزیر کشور آلمان طی سفر رسمی خود به سرزمین‌های اشغالی، مواضع کاملاً همسو با رژیم صهیونیستی را اعلام کرد و در اظهاراتی جنجالی، حملات موشکی ایران به مراکز نظامی اسرائیل را «تروریستی» توصیف کرد.

او در بازدید از خرابه‌های منطقه بیت‌یام تل‌آویو، مدعی شد: ایران علیه اسرائیل اعلام جنگ کرده و حملات موشکی اخیر اقدامی تروریستی بود. پیام ما به ایران روشن است: اسرائیل در مسیر دفاع از خود، از حمایت کامل آمریکا و آلمان برخوردار است.

دوبرینت با تأکید بر مشروعیت اقدامات اسرائیل، حتی نابودی برنامه هسته‌ای ایران را حق این رژیم دانست و از استمرار حمایت‌های امنیتی و اطلاعاتی برلین از تل‌آویو خبر داد. این موضع‌گیری آشکار وزیر کشور آلمان، واکنش‌های انتقادی بسیاری را در شبکه‌های اجتماعی برانگیخت.

در همین راستا، وی از آغاز برنامه «سایبر دوم» و تأسیس یک مرکز تحقیقاتی مشترک سایبری میان آلمان و اسرائیل خبر داد و هدف این همکاری را «تقویت توان دفاعی اروپا در برابر تهدیدات فزاینده روسیه و چین» اعلام کرد. به گفته او، این مرکز مشترک قرار است علاوه بر توسعه سامانه‌های دفاع سایبری، در زمینه مقابله با حملات سایبری پیش‌دستانه نیز فعالیت کند.

کارشناسان معتقدند این سطح از همکاری، نشان‌دهنده سرسپردگی سیاسی آلمان به رویکردهای تل‌آویو است و می‌تواند موجب بروز حساسیت‌های گسترده در منطقه شود. برخی تحلیلگران هشدار داده‌اند نزدیکی آشکار آلمان به اسرائیل، پیامدهای منفی برای امنیت اروپا و روابط این کشور با جهان اسلام در پی خواهد داشت.

با این حال، وزیر کشور آلمان با تاکید بر لزوم همگرایی «دموکراسی‌های غربی» در مقابل محور مقاومت و همچنین روسیه و چین، گفت: «آلمان با تمام توان در کنار اسرائیل خواهد بود و اجازه نخواهد داد تهدیدی از سوی ایران علیه امنیت اسرائیل پا بگیرد.


اخبار مرتبط
رد قاطع ادعای رسانه‌های آلمانی درباره طراحی تعرض به اماکن یهودی توسط وزارت امور خارجه
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 21:58
رد قاطع ادعای رسانه‌های آلمانی درباره طراحی تعرض به اماکن یهودی توسط وزارت امور خارجه
دستیار وزیر و مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه ایران، ادعاهای مطرح شده توسط برخی رسانه‌های آلمانی درباره طراحی برای تعرض به اماکن یهودی در ایران را به شدت رد کرد و این اتهامات را بخشی از کارزار هدفمند رسانه‌ای علیه کشورمان دانست.
تصاویری از حمایت کوبنده مردم پاکستان از رهبر معظم انقلاب در عزاداری حسینی
سه‌شنبه 1404/04/10 ساعت 01:00
تصاویری از حمایت کوبنده مردم پاکستان از رهبر معظم انقلاب در عزاداری حسینی
مردم مؤمن کراچی پاکستان در مراسم عزاداری امام حسین علیه‌السلام با شعارهای کوبنده، پشتیبانی خود از رهبر معظم انقلاب اسلامی را اعلام کردند و انزجارشان را از جبهه استکبار و دشمنان اسلام به نمایش گذاشتند.
کارشناس ایتالیایی: سکوت غرب در قبال جنایات رژیم اسرائیل، تروریسم سازمان‌یافته است
دوشنبه 1404/04/09 ساعت 15:59
اختصاصی نورنیوز؛
کارشناس ایتالیایی: سکوت غرب در قبال جنایات رژیم اسرائیل، تروریسم سازمان‌یافته است
مدیر پژوهشی در مؤسسه اسپشال اوراسیا گفت: «جامعه بین‌المللی و بازیگران منطقه باید بپذیرند که اسرائیل با حمله عمدی و غیرقانونی به ایران، آغازگر این درگیری بوده است. این تبعیض آشکار است که تنها اسرائیل را محق به دفاع از خود بدانیم، در حالی که حق ایران و دیگر کشورهای مورد حمله برای حفاظت از شهروندانشان نادیده گرفته می‌شود.»
تصویری از تخریب کامل ساختمان موسسه «وایزمن» اسرائیل در اثر حمله موشکی ایران
یکشنبه 1404/04/08 ساعت 20:00
تصویری از تخریب کامل ساختمان موسسه «وایزمن» اسرائیل در اثر حمله موشکی ایران
تخریب تقریبا کامل ساختمان موسسه وایزمن اسرائیل در اثر حمله موشکی ایران در این تصویر ماهواره ای مشخص است.
دزفول برای وداع با سردار رشید تعطیل شد
یکشنبه 1404/04/08 ساعت 19:30
دزفول برای وداع با سردار رشید تعطیل شد
فرماندار ویژه دزفول اعلام کرد تمامی ادارات و دستگاه‌های اجرایی این شهرستان روز دوشنبه 9 تیرماه برای حضور گسترده مردم در آیین تشییع پیکر شهید اقتدار سپهبد غلامعلی رشید به‌طور کامل تعطیل خواهند بود.
آتش‌سوزی گسترده در حیفا حداقل 4 ساختمان را خراب کرد +فیلم
یکشنبه 1404/04/08 ساعت 18:55
آتش‌سوزی گسترده در حیفا حداقل 4 ساختمان را خراب کرد +فیلم
آتش‌سوزی گسترده در محله «حلیصه» شهر حیفا باعث تخریب دست‌کم چهار ساختمان مسکونی شد. همزمان با تلاش نیروهای امدادی برای مهار شعله‌ها، ده‌ها خانواده و دانش‌آموز از مناطق اطراف به‌صورت فوری تخلیه شدند تا از گسترش آتش جلوگیری شود.
فتوای مکارم شیرازی درباره افرادی که در تیم ترامپ و نتانیاهو بازی می‌کنند
یکشنبه 1404/04/08 ساعت 16:53
فتوای مکارم شیرازی درباره افرادی که در تیم ترامپ و نتانیاهو بازی می‌کنند
آیت‌الله مکارم شیرازی با صدور فتوایی اعلام کرد: هر شخص یا رژیمی که برای ضربه به امت اسلامی و حاکمیت آن، رهبری و مرجعیت را تهدید کند یا (لاسمح الله) تعرضی نماید حکم محارب دارد و هر گونه همکاری و تقویت آن توسط مسلمانان یا دولت های اسلامی حرام است و لازم است عموم مسلمانان در سراسر جهان این دشمنان را از حرف و خطای خود پشیمان نمایند.
فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم(ص): در صورت تکرار تجاوز، کوبنده‌تر پاسخ می‌دهیم
یکشنبه 1404/04/08 ساعت 16:42
فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم(ص): در صورت تکرار تجاوز، کوبنده‌تر پاسخ می‌دهیم
آمریکا و دشمن صهیونیستی همان گونه که بارها نشان داده‌اند به هیچ قواعد حقوقی، اخلاقی و بین المللی فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم(ص) گفت: متعهد و پایبند نیستند و چنانکه از گذشته سیاه آن‌ها در منطقه دیده می‌شود، نمی‌توان به هیچ قول و وعده آن‌ها اعتماد و اطمینان داشت. اما اگر کمی عاقل باشند، جنگ چند روز اخیر به آن‌ها آموخته است که: ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست.
نظرات

آخرین اخبار
تیراندازی در بیمارستانی در شیکاگو و کشته شدن یک افسر پلیس آمریکا
مسن‌ترین بازیکنان جام جهانی
ترامپ: هدف حمله بودم/ به جنگ با ایران مرتبط نبود
پیشروی نیروهای رژیم اشغالگر اسرائیل در جنوب غرب سوریه
حفاظت از یوزپلنگ چه چالش‌هایی دارد؟
سردرگمی ترامپ برای خروج از جنگ ایران
بارش باران و رعد و برق در 18 استان
آخرین جزئیات از تیراندازی در ضیافت شام ترامپ در هتل واشنگتن هیلتون+ فیلم تیراندازی
مجروح شدن افسر سرویس مخفی آمریکا در جریان تیراندازی در هتل واشنگتن هیلتون
آغاز توزیع متمرکز اقلام استراتژیک تجهیزات پزشکی از میلاد امام رضا (ع)
چین همچنان قدرت مسلط آموزش عالی در سیا است
ترامپ تیراندازی در مراسم کاخ سفید را تایید کرد
انفجار در جنوب غرب کلمبیا حداقل 13 کشته برجای گذاشت
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تاکر کارلسون : از سیاست های جنگ طلبانه ترامپ متنفرم
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد