×
بین الملل
شناسه خبر : 230873
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/04/08 ساعت 18:27
وقاحت کامل آلمان در حمایت و همکاری با اسرائیل

وقاحت کامل آلمان در حمایت و همکاری با اسرائیل

وزیر کشور آلمان در سفر به سرزمین‌های اشغالی ضمن حمایت آشکار از رژیم صهیونیستی، حملات موشکی ایران را «تروریستی» خواند و همزمان از راه‌اندازی مرکز مشترک تحقیقات سایبری با اسرائیل برای مقابله با تهدیدات روسیه و چین خبر داد.

نورنیوز-گروه بین‌الملل: «الکساندر دبرینت» وزیر کشور آلمان طی سفر رسمی خود به سرزمین‌های اشغالی، مواضع کاملاً همسو با رژیم صهیونیستی را اعلام کرد و در اظهاراتی جنجالی، حملات موشکی ایران به مراکز نظامی اسرائیل را «تروریستی» توصیف کرد.

او در بازدید از خرابه‌های منطقه بیت‌یام تل‌آویو، مدعی شد: ایران علیه اسرائیل اعلام جنگ کرده و حملات موشکی اخیر اقدامی تروریستی بود. پیام ما به ایران روشن است: اسرائیل در مسیر دفاع از خود، از حمایت کامل آمریکا و آلمان برخوردار است.

دوبرینت با تأکید بر مشروعیت اقدامات اسرائیل، حتی نابودی برنامه هسته‌ای ایران را حق این رژیم دانست و از استمرار حمایت‌های امنیتی و اطلاعاتی برلین از تل‌آویو خبر داد. این موضع‌گیری آشکار وزیر کشور آلمان، واکنش‌های انتقادی بسیاری را در شبکه‌های اجتماعی برانگیخت.

در همین راستا، وی از آغاز برنامه «سایبر دوم» و تأسیس یک مرکز تحقیقاتی مشترک سایبری میان آلمان و اسرائیل خبر داد و هدف این همکاری را «تقویت توان دفاعی اروپا در برابر تهدیدات فزاینده روسیه و چین» اعلام کرد. به گفته او، این مرکز مشترک قرار است علاوه بر توسعه سامانه‌های دفاع سایبری، در زمینه مقابله با حملات سایبری پیش‌دستانه نیز فعالیت کند.

کارشناسان معتقدند این سطح از همکاری، نشان‌دهنده سرسپردگی سیاسی آلمان به رویکردهای تل‌آویو است و می‌تواند موجب بروز حساسیت‌های گسترده در منطقه شود. برخی تحلیلگران هشدار داده‌اند نزدیکی آشکار آلمان به اسرائیل، پیامدهای منفی برای امنیت اروپا و روابط این کشور با جهان اسلام در پی خواهد داشت.

با این حال، وزیر کشور آلمان با تاکید بر لزوم همگرایی «دموکراسی‌های غربی» در مقابل محور مقاومت و همچنین روسیه و چین، گفت: «آلمان با تمام توان در کنار اسرائیل خواهد بود و اجازه نخواهد داد تهدیدی از سوی ایران علیه امنیت اسرائیل پا بگیرد.


اخبار مرتبط
رد قاطع ادعای رسانه‌های آلمانی درباره طراحی تعرض به اماکن یهودی توسط وزارت امور خارجه
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 21:58
رد قاطع ادعای رسانه‌های آلمانی درباره طراحی تعرض به اماکن یهودی توسط وزارت امور خارجه
دستیار وزیر و مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه ایران، ادعاهای مطرح شده توسط برخی رسانه‌های آلمانی درباره طراحی برای تعرض به اماکن یهودی در ایران را به شدت رد کرد و این اتهامات را بخشی از کارزار هدفمند رسانه‌ای علیه کشورمان دانست.
تصاویری از حمایت کوبنده مردم پاکستان از رهبر معظم انقلاب در عزاداری حسینی
سه‌شنبه 1404/04/10 ساعت 01:00
تصاویری از حمایت کوبنده مردم پاکستان از رهبر معظم انقلاب در عزاداری حسینی
مردم مؤمن کراچی پاکستان در مراسم عزاداری امام حسین علیه‌السلام با شعارهای کوبنده، پشتیبانی خود از رهبر معظم انقلاب اسلامی را اعلام کردند و انزجارشان را از جبهه استکبار و دشمنان اسلام به نمایش گذاشتند.
کارشناس ایتالیایی: سکوت غرب در قبال جنایات رژیم اسرائیل، تروریسم سازمان‌یافته است
دوشنبه 1404/04/09 ساعت 15:59
اختصاصی نورنیوز؛
کارشناس ایتالیایی: سکوت غرب در قبال جنایات رژیم اسرائیل، تروریسم سازمان‌یافته است
مدیر پژوهشی در مؤسسه اسپشال اوراسیا گفت: «جامعه بین‌المللی و بازیگران منطقه باید بپذیرند که اسرائیل با حمله عمدی و غیرقانونی به ایران، آغازگر این درگیری بوده است. این تبعیض آشکار است که تنها اسرائیل را محق به دفاع از خود بدانیم، در حالی که حق ایران و دیگر کشورهای مورد حمله برای حفاظت از شهروندانشان نادیده گرفته می‌شود.»
تصویری از تخریب کامل ساختمان موسسه «وایزمن» اسرائیل در اثر حمله موشکی ایران
یکشنبه 1404/04/08 ساعت 20:00
تصویری از تخریب کامل ساختمان موسسه «وایزمن» اسرائیل در اثر حمله موشکی ایران
تخریب تقریبا کامل ساختمان موسسه وایزمن اسرائیل در اثر حمله موشکی ایران در این تصویر ماهواره ای مشخص است.
دزفول برای وداع با سردار رشید تعطیل شد
یکشنبه 1404/04/08 ساعت 19:30
دزفول برای وداع با سردار رشید تعطیل شد
فرماندار ویژه دزفول اعلام کرد تمامی ادارات و دستگاه‌های اجرایی این شهرستان روز دوشنبه 9 تیرماه برای حضور گسترده مردم در آیین تشییع پیکر شهید اقتدار سپهبد غلامعلی رشید به‌طور کامل تعطیل خواهند بود.
آتش‌سوزی گسترده در حیفا حداقل 4 ساختمان را خراب کرد +فیلم
یکشنبه 1404/04/08 ساعت 18:55
آتش‌سوزی گسترده در حیفا حداقل 4 ساختمان را خراب کرد +فیلم
آتش‌سوزی گسترده در محله «حلیصه» شهر حیفا باعث تخریب دست‌کم چهار ساختمان مسکونی شد. همزمان با تلاش نیروهای امدادی برای مهار شعله‌ها، ده‌ها خانواده و دانش‌آموز از مناطق اطراف به‌صورت فوری تخلیه شدند تا از گسترش آتش جلوگیری شود.
فتوای مکارم شیرازی درباره افرادی که در تیم ترامپ و نتانیاهو بازی می‌کنند
یکشنبه 1404/04/08 ساعت 16:53
فتوای مکارم شیرازی درباره افرادی که در تیم ترامپ و نتانیاهو بازی می‌کنند
آیت‌الله مکارم شیرازی با صدور فتوایی اعلام کرد: هر شخص یا رژیمی که برای ضربه به امت اسلامی و حاکمیت آن، رهبری و مرجعیت را تهدید کند یا (لاسمح الله) تعرضی نماید حکم محارب دارد و هر گونه همکاری و تقویت آن توسط مسلمانان یا دولت های اسلامی حرام است و لازم است عموم مسلمانان در سراسر جهان این دشمنان را از حرف و خطای خود پشیمان نمایند.
فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم(ص): در صورت تکرار تجاوز، کوبنده‌تر پاسخ می‌دهیم
یکشنبه 1404/04/08 ساعت 16:42
فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم(ص): در صورت تکرار تجاوز، کوبنده‌تر پاسخ می‌دهیم
آمریکا و دشمن صهیونیستی همان گونه که بارها نشان داده‌اند به هیچ قواعد حقوقی، اخلاقی و بین المللی فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم(ص) گفت: متعهد و پایبند نیستند و چنانکه از گذشته سیاه آن‌ها در منطقه دیده می‌شود، نمی‌توان به هیچ قول و وعده آن‌ها اعتماد و اطمینان داشت. اما اگر کمی عاقل باشند، جنگ چند روز اخیر به آن‌ها آموخته است که: ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست.
نظرات

آخرین اخبار
تورم مرداد 1405 اعلام شد
توانیر: کاهش 53 درصدی قطعی برق در تابستان امسال
ادامه حملات جنایتکارانه اسرائیل به جنوب لبنان
آخرین قیمت طلای جهانی امروز جمعه 6 شهریور 1405؛ طلا کاهشی شد
میدری: سیاست دولت درباره کالابرگ تغییر نکرده است
واکنش لاوروف به تحولات تنگه هرمز و شروط ایران برای اخذ عوارض ترانزیتی
محدودیت تردد در آزادراه قزوین-کرج از 6 شهریور؛ جزئیات ساعات اجرای عملیات
جهان اسلام چگونه می‌تواند قواعد بازی جهانی را تغییر دهد؟
پادشاه جوان اوگاندا در 34 سالگی درگذشت
دفاع مقدس؛ الگویی برای نقش‌آفرینی مردم در عرصه‌های مختلف
کمک 2میلیون دلاری سازمان ملل به سیل‌زدگان آسیا
قطعی برق تهران فردا شنبه 7 شهریور + لینک
ترامپ؛ استاد معامله یا استاد گران‌کردن معامله؟
پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه 7 شهریور
برگزاری رزمایش سه‌جانبه واشنگتن، سئول و توکیو
پارلمان انگلیس: جنگ ایران تورم انگلیس را بالا برد
توقیف محموله 60 هزار لیتری گازوئیل قاچاق در خوزستان
نبرد نفتی بغداد و ریاض
انفجارهای مرگبار در حسکه و لاذقیه سوریه
آماده‌باش اتوبوسرانی تهران برای ماه مهر و مدرسه
جزییات توقیف کامیون کشنده با راننده 13 ساله در آزادراه قم- کاشان
افتتاح نیروگاه گازی جدید در گلستان؛ شبکه برق تقویت می شود
نتایج آزمون دانشجومعلم ها اواخر شهریور اعلام می شود
«آژانس دوستی» برمی‌گردد
سیدحسن خمینی: ققنوس‌وار از خاکسترها بلند می‌شویم
برنامه قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا شنبه 7 شهریور+ لینک
تغییر بزرگ در اندروید؛ برنامه‌ها مجبورند حافظه کمتری مصرف کنند
کارشناس عرب: ایران ترامپ را کلافه کرده است
دیپلمات موریتانیایی سکاندار سازمان همکاری اسلامی شد
شطرنج و پوکر در برابر محاصره؛ معادله‌ای که واشنگتن حساب نکرده است
اولین کتاب نویسنده 70 ساله، پرفروش شد
دستگیری 30 لیدر آشوب دی ماه در استان مرکزی
خیز بلند آمریکا برای تصاحب 17میدان نفتی ونزوئلا
قطعی برق کرمان فردا شنبه 7 شهریور + لینک خاموشی
5 تصادف فوتی پایتخت در یک هفته
میوه و سبزی از کالابرگ حذف نشده است
کشورها از اجرای تحریم‌های یکجانبه آمریکا خودداری کنند
ترکیب احتمالی استقلال مقابل فولاد در بازی امشب جمعه 6 شهریور
مرگ تلخ 2 موتورسوار در برخورد با کامیون
آتش به جان 5هکتار علفزار لاکان رشت افتاد
در منطقه‌ای که ما نفت نفروشیم کسی نفت نخواهد فروخت
واکنش تند غریب‌آبادی به تکرار توهم ترامپ درباره تنگه هرمز
پایان تلخ «فاتح تکه» در ترابزون؛ شکست سنگین در لیگ اروپا
پیش بینی بورس فردا شنبه 7 شهریور
کالابرگ فقط به فروشگاه‌های زنجیره‌ای محدود نمی‌شود
جمعیت یوزهای توران به 27قلاده رسید
زنان والیبال ایران تاریخ‌ساز شدند
سی‌ان‌ان: جنگ ترامپ با ایران از کنترل خارج شده است
خزانه مالی ارتش اسرائیل خالی است
شکست رویای پیروزی سریع ترامپ در ایران