×
اجتماعی
شناسه خبر : 230857
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/04/08 ساعت 15:40

ممنوعیت استغاده از اتباع غیرمجاز برای بازسازی خانه‌های آسیب‌دیده از حملات رژیم صهیونیستی

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اقدامات حمایتی پس از حملات اخیر، با تأکید بر اینکه «خانه‌های آسیب‌دیده می‌توانند به سرعت پروانه ساخت دریافت کنند»، گفت: «پیمانکاران شهرداری حق استفاده از اتباع غیرمجاز را ندارند.»

نورنیوز - گروه اجتماعی: در پی آسیب‌های گسترده به واحدهای مسکونی در جریان حملات اخیر، مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران از تسهیلات فوری برای بازسازی خبر داد. چمران در حاشیه سیصد و سی و ششمین جلسه شورای شهر تهران به خبرنگاران گفت: «در جلسه هم‌اندیشی پیش از آغاز جلسه رسمی، لایحه دو فوریتی تاب‌آوری شهر و حمایت از شهروندان مطرح شد که بخشی از آن تصویب و مابقی امروز و فردا بررسی خواهد شد.»

وی با اشاره به عملکرد مدیریت شهری اظهار داشت: «شهرداری با دولت جلساتی داشته و هماهنگی‌هایی انجام شده و ما نیز در شورای شهر برنامه‌ها را ادامه خواهیم داد. در خدمات اولیه شهری و وظایف شهرداری، همکاران ما خوب عمل کردند؛ نیروها بلافاصله در صحنه حاضر شدند و خدمات ارائه کردند. اما تداوم این خدمات‌رسانی، بر عهده وزارت راه و شهرسازی است و باید با نگاه به تجربه دوران دفاع مقدس، برای آن برنامه‌ریزی شود.»

چمران در ادامه افزود: «اقدامی که انجام شد این است که خانه‌های آسیب‌دیده می‌توانند به سرعت پروانه ساخت بگیرند و حتی پروانه‌ها به صورت دستی صادر شود تا سرعت کار بالا برود. همچنین مقرر شده عوارض ساخت برای این واحدها صفر باشد.»

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به حمایت از آسیب‌دیدگان گفت: «فقط شهرداری تهران به مردم اسکان داده است و مکان‌هایی شامل هتل در اختیار مردم آسیب‌دیده قرار گرفته است.»

وی همچنین تاکید کرد: «پیمانکاران شهرداری مجاز نیستند از اتباع غیرمجاز استفاده کنند.»

چمران با اشاره به وضعیت حمل و نقل شهری اظهار داشت: «در حوزه حمل‌ونقل تلاش داریم برنامه‌های مصوب طبق روال ادامه پیدا کند و قراردادهای بسته‌شده بدون تغییر اجرا شود.»

او همچنین به برنامه‌های آتی مسکن اشاره کرد و گفت: «طرحی در مورد ساختمان‌های مسکونی در حال آماده‌سازی است که بر اساس آن ساختمان‌هایی با تعداد طبقات بیشتر باید حتما پناهگاه داشته باشند و حتی پارکینگ‌ها در مواقع بحران به عنوان پناهگاه قابل استفاده خواهند بود.»

وی با تاکید بر نگاه فرهنگی به وقایع اخیر ادامه داد: «پیشنهاد ما این است که یک ساختمان به عنوان نماد تجاوز دشمن و اقتدار کشور حفظ شود و سازمان حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس باید در خصوص سایر ساختمان‌های آسیب‌دیده تصمیم‌گیری کند.»


اخبار مرتبط
جریمه سنگین برای به‌کارگیری اتباع غیرمجاز؛ روزی 1.7 میلیون تومان
یکشنبه 1404/04/15 ساعت 17:40
جریمه سنگین برای به‌کارگیری اتباع غیرمجاز؛ روزی 1.7 میلیون تومان
بر اساس اعلام رسمی، کارفرمایانی که اقدام به به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز کنند، به پرداخت جریمه نقدی و حتی حبس محکوم خواهند شد.
اجرای طرح ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در تهران
پنج‌شنبه 1404/04/12 ساعت 13:42
اجرای طرح ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در تهران
فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگرداندن اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و اعلام کرد: با کارفرمایانی که از این اتباع استفاده کنند، به‌صورت قانونی برخورد می‌شود. هدف این اقدامات، ارتقای امنیت اجتماعی در پایتخت است.
پیدا و پنهان مساله پناهندگان
پنج‌شنبه 1404/04/12 ساعت 10:46
سید محمود صدری:
پیدا و پنهان مساله پناهندگان
صدری نوشت: «در سال‌های اخیر امتیازات و مساعدت‌های بی‌نظیری نصیب مهاجران افغانی شده است که نشان از مهمان‌پذیری و انسان‌دوستی ایرانی‌ها دارد. با این وجود در‌ چنین وضعیتی برخی تصمیمات باید اصولی‌تر اتخاذ شود. چرا می‌بایست با یک تصمیم غلط و اشتباه و با روش‌های غیر معمول موجب نارضایتی این‌مهمانان شد و همه هزینه‌ها و مساعدت‌ها تحت‌الشعاع قرار گیرد؟»
بازگشت 400 هزار تبعه خارجی؛ هشدار وزیر کشور درباره چرخه بازگشت+ فیلم
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 19:30
بازگشت 400 هزار تبعه خارجی؛ هشدار وزیر کشور درباره چرخه بازگشت+ فیلم
وزیر کشور اعلام کرد: امسال 400 هزار نفر از اتباع خارجی به کشورهای خود بازگردانده شدند. او تأکید کرد: ساماندهی این موضوع نیازمند همکاری تمام دستگاه‌هاست و نباید تنها نیروی انتظامی درگیر بازگرداندن اتباع غیرمجاز باشد.
اسکان اضطراری آسیب‌دیدگان جنگ در تهران؛ اقدام مشترک شهرداری و هلال احمر
دوشنبه 1404/04/09 ساعت 23:15
اسکان اضطراری آسیب‌دیدگان جنگ در تهران؛ اقدام مشترک شهرداری و هلال احمر
در پی آتش‌بس جنگ 12 روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران، اقدامات جدی از جمله اسکان و بازسازی مناطق آسیب‌دیده پایتخت در دستور کار وزارت راه و شهرسازی قرار گرفته است.
آغاز عملیات بازسازی واحدهای مسکونی و تجاری در مناطق آسیب‌دیده شهر تهران
یکشنبه 1404/04/08 ساعت 20:44
آغاز عملیات بازسازی واحدهای مسکونی و تجاری در مناطق آسیب‌دیده شهر تهران
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای رسمی، آدرس ستادهای ارائه خدمات بازسازی ساختمان‌های مسکونی و تجاری آسیب‌دیده از حملات رژیم صهیونیستی را در مناطق 22 گانه تهران اعلام کرد. این مراکز آماده پذیرش شهروندان برای تشکیل پرونده، ارزیابی خسارت و ارائه خدمات تخصصی هستند.
حادثه مرموز برای ارتش اسرائیل در جنوب غزه؛ جزئیات در سانسور
یکشنبه 1404/04/08 ساعت 17:59
حادثه مرموز برای ارتش اسرائیل در جنوب غزه؛ جزئیات در سانسور
منابع اسرائیلی از وقوع یک حادثه امنیتی مهم و خطرناک برای نظامیان رژیم صهیونیستی در جنوب نوار غزه خبر داده‌اند؛ حادثه‌ای که جزئیات آن تحت سانسور نظامی قرار گرفته است.
شهید سردار باباخانی با نوای «یا حسین» تا خانه ابدی بدرقه شد+ فیلم
یکشنبه 1404/04/08 ساعت 13:21
شهید سردار باباخانی با نوای «یا حسین» تا خانه ابدی بدرقه شد+ فیلم
مراسم تشییع سردار باباخانی با حضور گسترده مردم عاشق و با نوای پرشور «یا حسین» برگزار شد. مردم ولایت‌مدار و دلداده اهل بیت، سردار شهید را تا خانه ابدی همراهی کردند و بدرقه‌ای عاشورایی و به یادماندنی رقم زدند.
دولت برای بازسازیِ خانه‌های آسیب‌دیده در جنگ چقدر می‌پردازد؟ + فیلم
شنبه 1404/04/07 ساعت 19:33
دولت برای بازسازیِ خانه‌های آسیب‌دیده در جنگ چقدر می‌پردازد؟ + فیلم
محمدرضا رضایی کوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در خصوص مبلغ های مشخص شده برای بازسازی و ساخت خانه های مورد حمله رژیم صهیونی توضیحاتی ارائه کرد.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
سفیر برزیل در روسیه: اقدامات نیروی دریایی آمریکا در نزدیکی ونزوئلا غیرقابل توجیه است
جزییات کشف مجموعه‌ای ارزشمند از اشیای تاریخی در «کمرزرین» اصفهان
وزیر کشور: امروز راهی جز توسعه حمل و نقل عمومی نداریم
بدرقه ملی پوشان کشتی به مسابقات زاگرب
هشدارمقام حزب‌الله نسبت به سونامی انسانی در لبنان
رفیع‌زاده: سامانه های سازمانی باید به پایگاههای اطلاعاتی متصل شود
اسلواکی نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی کند
دور سوم مذاکرات فنی ایران و آژانس در وین برگزار شد
عکس های منتخب ایران ؛ شنبه 16 شهریور 1404
ریزش پل در کربلا/تعداد مصدومان
برگزیدگان هشتاد و دومین جشنواره فیلم ونیز معرفی شدند
شهربانو منصوریان برای ششمین‌بار قهرمان جهان شد
زمان پرداخت سود سهام عدالت اعلام شد+فیلم
نورنما | لحظه تشکیل یک جزیره در میان آب‌های بی‌انتهای اقیانوس
ترکیه ادعای رسانه‌ رژیم صهیونیستی درباره تلاش آنکارا برای ترور وزیر امنیت داخلی را رد کرد
مدیرکل آموزش‌وپرورش تهران: خانواده‌ها زمان ثبت‌نام وجه پرداخت نکنند+فیلم
مودی در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت نمی‌کند
سبد غذایی؛ قافله عقب مانده درآمد
مدافع سابق تیم ملی ایتالیا در راه تهران؟
استقرار 10 «اف-35» آمریکا در کارائیب برای حمله محتمل به ونزوئلا
عراقچی: هر وقت آمریکا آمادگی مذاکره عادلانه و با احترام داشته باشد مذاکره را آغاز می‌کنیم
نحوه پرداخت خسارت وسایل منازل آسیب‌دیده در دفاع مقدس 12 روزه اعلام شد+فیلم
پرتغال(5) - ارمنستان (0) |پرتغال همچنان با ستاره 40 ساله خود می‌درخشد + خلاصه بازی
انگلیس(2) - آندورا(0) | شروعی آهسته و بی‌روح در رقابت‌های انتخابی جام جهانی + خلاصه بازی
استوری منیر الحدادی که با قرارداد 2 ساله به استقلال پیوست
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، فعالیت‌های نظامی » در برج‌های مسکونی را تکذیب کرد
مادورو: ونزوئلا آماده مبارزه مسلحانه در صورت حمله است
هتل‌های سبز ایران به‌زودی نشان ملی دریافت می‌کنند
پلیس راهور: حضور معلم در سرویس مدارس ممنوع شد+فیلم
زهرا کیانی نخستین طلای تالوی ایران در جهان را کسب کرد
خطوط 2 و 5 مترو تهران به هم متصل شد
تیم امید ایران(6) - گوام(0) پیروزی بی‌دردسر تیم ملی امید ایران برابر گوام + خلاصه بازی
اسلواکی اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
حماس:هدف نابودی کامل شهر غزه، جنایتی بی‌سابقه در تاریخ معاصر به‌شمار می‌رود
فرمان ترامپ، نقاب حمایت از جاسوسان
سازمان ملل قطعنامه همکاری با اکو را تصویب کرد
آخرین خبر از افتتاح مسیر رفت فاز 2 آزادراه تهران - شمال
متوسط عمر زنان و مردان در ایران چقدر است؟
واکنش فدراسیون فوتبال به تمسخر تیم‌ملی
سامانه اعلام قیمت خودرو مشخص شد
انتقاد تند وزارت صمت به وزارت نیرو
بادبان‌های انسانیت روی عرشه قایق‌های امید
دولت فرانسه، ادعای واشنگتن درخصوص به رسمیت شناختن کشور فلسطین را رد کرد
پرتکرارترین نام‌های زن در ایران چه نامهایی هستند؟
روند عادی‌سازی با کشورهای عربی را خدشه دار می کند
نیم کیلو طلا در انتظار کاربران؛ کمپین مشترک روبیکا و ملی‌گلد آغاز شد
تمدید فرصت ثبت‌نام کتب درسی تا 30 شهریور
ابلاغ دستورالعمل جدید تنظیم بازار خودرو + جزئیات
محرومیت سنگین جام اتحادیه برای لوئیس سوارز
انتقاد از طرح مسکن 15 متری/رکود بی سابقه بازار مسکن در 50 سال اخیر
X
آگهی تبلیغاتی