×
اقتصادی
شناسه خبر : 230822
تاریخ انتشار : شنبه 1404/04/14 ساعت 09:31

افزایش قیمت محصولات سایپا تا 15 درصد؛ شاهین اتوماتیک به 837 میلیون تومان رسید

قیمت خودروهای سایپا در جدیدترین تغییرات، شامل رشد قابل توجهی شده است؛ شاهین اتوماتیک با بیشترین افزایش قیمت به 837 میلیون تومان رسید.

نور نیوز-گروه اقتصادی: شرکت سایپا در اطلاعیه جدید خود با استناد به مجوز شورای رقابت، نرخ پایه فروش خودروهای خود را تا سقف ۱۵ درصد افزایش داد. این افزایش قیمت، دامنه‌ای گسترده از محصولات سایپا از خودروهای اقتصادی تا خودروهای نیمه‌لوکس را در بر گرفته است. در این میان، خودروهایی چون «ساینا»، «کوییک»، «اطلس» و «شاهین» با مدل‌ها و امکانات متفاوت، شاهد جهش قیمت بودند.

افزایش قیمت برای مدل‌های پایه ساینا بسیار محسوس بوده است؛ به‌طوری‌که «ساینا S» با استاندارد آلایندگی یورو ۵ از حدود ۳۴۲ میلیون تومان به بیش از ۳۹۴ میلیون تومان رسیده و نسخه مجهز به گیربکس اتومات CVT و ترمز ESC نیز از ۴۱۱ میلیون به بیش از ۴۷۲ میلیون تومان افزایش یافته است. همین مدل در نسخه «G» نیز جهش قابل‌توجهی داشته؛ نسخه‌ی معمولی از 342 میلیون به بیش از ۳93 میلیون و نسخه «GXL» دوگانه سوز از 383 میلیون به حدود 440 میلیون تومان رسیده است. 

در خانواده کوییک نیز همین الگو تکرار شده است؛ «کوییک S» با ترمز معمولی (SBR) از حدود ۳35 میلیون به بیش از 385 میلیون و نسخه‌ی مجهزتر با ترمز ESC به ۴18 میلیون تومان رسیده است؛ رشدی نزدیک به ۵۵ میلیون تومان.

در میان خودروهای جدید سایپا، اطلس یکی از شاخص‌ترین نمونه‌هاست. این خودرو در نسخه ساده خود با ترمز معمولی از 418 میلیون تومان به حدود 481 میلیون تومان رسیده و در نسخه‌ی لوکس‌تر GL با ترمز ESC، با بیش از 463 میلیون تومان است. نسخه‌ی E پلاس اطلس که گیربکس CVT دارد، با قیمت جدید573 میلیون تومان است.

در نهایت، شاهین که به‌عنوان پرچم‌دار محصولات سایپا شناخته می‌شود، در سه نسخه خود افزایش قیمت قابل‌توجهی را تجربه کرده است. نسخه‌ی دستی مدل GL با ترمز ساده از 481 میلیون به بیش از 553 میلیون تومان رسیده است. نسخه‌ی دستی مدل G با ترمز ESC نیز حالا 572 میلیون تومان قیمت دارد. در شاخص‌ترین تغییر، شاهین اتوماتیک با گیربکس CVT، از 623 میلیون تومان به 716 میلیون تومان و نسخه‌ی کامل‌تر به837 میلیون تومان رسیده است.

این تغییرات گسترده در قیمت‌ها، گرچه بر پایه مجوز قانونی انجام شده، اما قطعاً بر رفتار بازار و توان خرید مصرف‌کنندگان نیز اثرگذار خواهد بود. سایپا وعده داده که بخشی از این افزایش درآمد، صرف ارتقاء تولید و به‌روزرسانی محصولات تا پایان سال ۱۴۰۴ خواهد شد.


اخبار مرتبط
زامیاد مجوز افزایش قیمت گرفت +عکس
یکشنبه 1404/04/22 ساعت 17:39
زامیاد مجوز افزایش قیمت گرفت +عکس
شرکت زامیاد (از گروه خودروسازی سایپا) با دریافت مجوز رسمی از وزارت صمت، قیمت محصولات سبک تجاری خود را افزایش داد. این تغییر قیمت شامل سه محصول «پادرا پلاس تک‌کابین و دوکابین» و «پادرا پلاس دوگانه‌سوز» است که در همین ماه اعمال می‌شود.
فرصت ثبت‌نام در طرح‌های فروش فوری و پیش‌فروش ایران‌خودرو تا چهارشنبه
شنبه 1404/04/14 ساعت 09:26
فرصت ثبت‌نام در طرح‌های فروش فوری و پیش‌فروش ایران‌خودرو تا چهارشنبه
ثبت‌نام متقاضیان خودرو در طرح‌های فروش فوری، فوق‌العاده و پیش‌فروش ایران‌خودرو تا پایان روز چهارشنبه 18 تیرماه امکان‌پذیر است. نکات مهمی مانند افتتاح حساب وکالتی و شرایط سنی نیز باید رعایت شود.
فروش فوری وانت آریسان 2 دوگانه‌سوز با تحویل 30 روزه و بدون قرعه‌کشی + جزییات
پنج‌شنبه 1404/04/12 ساعت 10:02
فروش فوری وانت آریسان 2 دوگانه‌سوز با تحویل 30 روزه و بدون قرعه‌کشی + جزییات
ایران‌خودرو در جدیدترین طرح فروش فوری خود، عرضه فروش فوری خودروی وانت آریسان 2 دوگانه سوز(دارای SBR) را با شرایط ویژه آغاز کرده است. اعلام قیمت قطعی، حذف محدودیت‌ها و تحویل سریع و ... از مهم‌ترین مزایای این طرح فروش به شمار می‌روند.
قیمت خودرو امروز چهارشنبه 11 تیر 1404 +جدول
چهارشنبه 1404/04/11 ساعت 13:55
قیمت خودرو امروز چهارشنبه 11 تیر 1404 +جدول
بازار خودرو در 24 ساعت گذشته شاهد نوسانات قیمت در مدل‌های مختلف داخلی بوده است. قیمت تارا اتوماتیک 1404 به یک میلیارد و 190 میلیون تومان رسید و دناپلاس توربوآپشنال حدود یک میلیارد و 250 میلیون تومان معامله شد. کوییک دنده‌ای با قیمت 515 میلیون تومان عرضه می‌شود.
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 10 تیر 1404 +جدول قیمت‌ها
سه‌شنبه 1404/04/10 ساعت 15:11
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 10 تیر 1404 +جدول قیمت‌ها
بازار طلا و سکه امروز سه‌شنبه 10 تیر 1404 شاهد ادامه روند افزایشی قیمت‌ها بود. رشد تقاضای سرمایه‌ای، افزایش نرخ دلار و صعود بهای جهانی طلا باعث شد قیمت طلا و قطعات سکه در بازار ایران رکوردهای تازه‌ای ثبت کرده و قله‌های جدیدی را فتح کنند.
دو خودروساز اصلی افزایش رسمی قیمت خودرو را کلید زدند
دوشنبه 1404/04/09 ساعت 16:45
نورنیوز گزارش می‌دهد؛
دو خودروساز اصلی افزایش رسمی قیمت خودرو را کلید زدند
افزایش رسمی قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا با مجوز سازمان حمایت، بار دیگر بازار خودرو را ملتهب کرد؛ اما این افزایش شامل طرح‌های فروش فوری و پیش‌فروش‌های قبلی نخواهد بود.
شتاب قیمت محصولات ایران‌خودرو با دنده معکوس!
دوشنبه 1404/04/09 ساعت 11:35
شتاب قیمت محصولات ایران‌خودرو با دنده معکوس!
شرکت ایران‌خودرو لیست جدید قیمت کارخانه‌ای محصولات خود را ویژه تیرماه 1404 منتشر کرد. این فهرست شامل خودروهای خانواده سورن، تارا، رانا، پژو 207، دنا پلاس و وانت آریسان است.
فروش فوری محصولات جدید ایران‌خودرو از 10 تیر آغاز می‌شود +لینک ثبت‌نام
دوشنبه 1404/04/09 ساعت 10:19
فروش فوری محصولات جدید ایران‌خودرو از 10 تیر آغاز می‌شود +لینک ثبت‌نام
ایران‌خودرو 10 تیرماه 1404 فروش فوق‌العاده خود را آغاز می‌کند. در این طرح، سه خودرو با قیمت‌گذاری رقابتی تنها از طریق ثبت‌نام اینترنتی عرضه می‌شوند.
ممنوعیت افزایش قیمت کالا و خدمات با تصویب ستاد تنظیم بازار
یکشنبه 1404/04/08 ساعت 23:30
ممنوعیت افزایش قیمت کالا و خدمات با تصویب ستاد تنظیم بازار
معاون اول رئیس‌جمهور اعلام کرد: هرگونه افزایش قیمت کالا و خدمات تا اطلاع ثانوی ممنوع است، مگر با تأیید کارگروه تنظیم بازار و تصویب ستاد. وی همچنین بر تداوم نظارت‌های دقیق و تأمین به موقع کالاهای اساسی در بازار تاکید کرد.
زمان و نحوه واریز وجه متقاضیان مرحله دوم و سوم خودروهای سایپا
جمعه 1404/04/06 ساعت 11:41
خریداران خودرو بخوانند؛
زمان و نحوه واریز وجه متقاضیان مرحله دوم و سوم خودروهای سایپا
شرکت سایپا اعلام کرد فرصت واریز وجه برای متقاضیان مرحله دوم و سوم فروش از طریق سامانه یکپارچه آغاز شده است. خریداران باید در مهلت تعیین‌شده اقدام به پرداخت کنند؛ اقدامی که با توجه به تجربه‌های قبلی، نگرانی‌ها و واکنش‌هایی را به دنبال داشته است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مصرف پروتئین حیوانی و کاهش اندک مرگ‌ومیر ناشی از سرطان
جزئیات قیمت و حافظه آیفون 17 ایر فاش شد
آزمایش سه‌دقیقه‌ای جدید، شناسایی زودهنگام آلزایمر را ممکن می‌کند
اسفنج‌های خوراکی برای لاغری؛ نوآوری تازه دانشمندان چینی
ستاره نامدار تنیس که سرطان را شکست داد
کمپین تبلیغاتی رژیم صهیونیستی با کمک گوگل
مدودف: روسیه تهدید نمی‌کند اما باید رویکردهای نظامی مرزی را بازنگری کند
صدراعظم آلمان: اروپا همچنان به کمک آمریکا وابسته است
پایان خاموشی ها با راه اندازی نیروگاه های خورشیدی
دولت با اعطای اختیارات جدید، مسیر سرمایه‌گذاری در استان‌ها را تسهیل می‌کند
مسئول آمریکایی: نتایج جلسه کابینه لبنان تا حدی مثبت بود
هشدار وزیر آمریکایی به هند درباره همکاری با روسیه و چین
پروازهای باکو -تهران فردا از سر گرفته می‌شود
فراتحلیل و فرامتن سفر رئیس جمهور محترم ایران به چین و اجلاس شانگهای
درویش: با وجود فشارها، پرسپولیس آماده ادامه رقابت‌هاست
عکس های منتخب جهان، 5 سپتامبر 2025
ولایتی: شانگهای در آینده نقش اول را در تعیین سرنوشت جهان دارد
قتل مشکوک پدر 77 ساله؛ بازداشت پسر به اتهام قتل
ایران و ازبکستان برای دومین بار در فینال کافا رودررو می‌شوند
واکنش روسیه به حمایت از قطعنامه پیشنهادی ایران در آژانس انرژی اتمی
اردن و قطر اظهارات نتانیاهو درباره کوچ اجباری فلسطینی‌ها را محکوم کردند
وزیر آموزش و پرورش: برگزاری المپیادهای مدرسه‌ای راهی برای کشف استعدادهای ورزشی است
برگزاری تمرین تاکتیکی تیم ملی زیر نظر قلعه‌نویی در ازبکستان
دومین بانک بزرگ روسیه در ایران افتتاح می شود
تلاش آمریکا برای جاسوسی از رهبر کره شمالی شکست خورد
اتمام تعمیرات اساسی سکوهای فاز یک پارس جنوبی
خلبان، پرواز قشم-تهران را به سلامت فرود آورد
انتقاد عراقچی از سکوت کرکننده غرب نسبت به توسعه هسته‌ای رژیم اسرائیل
تعطیلی دوباره راکتور هسته‌ای در فرانسه به دلیل هجوم عروس‌های دریایی
اروگوئه، کلمبیا و پاراگوئه بلیت جام جهانی را رزرو کردند
واکنش نتانیاهو به بیانیه وزارت خارجه مصر درباره کوچاندن مردم غزه
افت نرخ ارز، قیمت سکه را کاهشی کرد
رئیس پیشین صداوسیما: تا تغییر ساختار، رفع فیلترینگ امکان‌پذیر نیست
اتحادیه اروپا بر استمرار دیپلماسی با ایران تاکید کرد
سفارت روسیه: فروش دارایی‌های روسیه از سوی انگلیس غیرقانونی است
مصر خواستار آتش‌بس فوری و خروج نیروهای اسرائیلی از غزه شد
عدالت مالیاتی در دستور کار؛ حذف مالیات برای اقشار کم‌درآمد
اعتراف ترامپ به عقب‌نشینی آمریکا در برابر چین، روسیه و هند
استقبال زلنسکی از موضع پوتین درباره عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا
فنلاند حمایت خود را از راه‌حل دو کشوری در مسئله فلسطین اعلام کرد
هفت افتخار جهانی ایران در کمتر از 2 ماه
نشست فوق‌العاده برخط سران بریکس دوشنبه برگزار می‌شود
بیانیه حماس در واکنش به دستور وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای تشدید بمباران غزه
سفر هیات 5 نفره افغانستان به ایران برای حل مشکلات هویتی افغان‌ها
نظم ترامپ؛ جهان شرکت، آمریکا مدیرعامل!
وضعیت بحرانی کیفیت هوا در 11 شهر خوزستان
بازگشت به زندگی یک محکوم به قصاص در استان هرمزگان پس از 9 سال
خلع سلاح مقاومت؛ ریسک فروپاشی موازنه منطقه‌ای
هافبک پرسپولیس خانه‌نشین شد
رایزنی گروسی با پاپ درباره ایران و خلع سلاح هسته‌ای
X
آگهی تبلیغاتی