×
بین الملل
شناسه خبر : 230793
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/04/08 ساعت 10:24
ترامپ: اگر نتانیاهو را محاکمه کنید کمک‌های آمریکا به اسرائیل را قطع می‌کنم

ترامپ: اگر نتانیاهو را محاکمه کنید کمک‌های آمریکا به اسرائیل را قطع می‌کنم

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در واکنش به محاکمه بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، تهدید کرد در صورت ادامه این روند کمک‌های میلیارد دلاری واشنگتن به اسرائیل را قطع خواهد کرد و از نتانیاهو به‌عنوان قهرمان جنگ و مذاکره‌کننده حیاتی یاد کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر در حمایت از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، موضع گرفت و هشدار داد در صورت ادامه محاکمه او، ممکن است کمک‌های مالی آمریکا به اسرائیل را متوقف کند.

ترامپ در شبکه اجتماعی خود «تروث سوشال» نوشت: «ایالات متحده آمریکا سالانه میلیاردها دلار، بسیار بیشتر از هر کشور دیگری، برای حفاظت و حمایت از اسرائیل هزینه می‌کند. ما این وضعیت تحمل نخواهیم کرد.»

او با تمجید از عملکرد نتانیاهو مدعی شد: «آنچه اکنون در اسرائیل علیه بنیامین نتانیاهو در حال وقوع است، بسیار تاسف‌بار است. نتانیاهو یک قهرمان جنگ و نخست‌وزیری است که در همکاری با ایالات متحده، نقش بسیار موفقی در از بین بردن تهدید خطرناک هسته‌ای ایران ایفا کرده است. نکته مهم‌تر آنکه او در حال حاضر در میانه مذاکراتی با حماس قرار دارد؛ مذاکراتی که شامل بازگرداندن گروگان‌ها نیز می‌شود.»

ترامپ افزود: «چطور ممکن است نخست‌وزیر اسرائیل مجبور باشد تمام روز را در دادگاه بنشیند، آن هم به‌خاطر هیچ چیز جدی‌ای—مواردی مانند سیگار برگ یا عروسک باگز بانی؟ این یک پیگرد مغرضانه و سیاسی است، بسیار شبیه همان چیزی که من خودم مجبور به تحمل آن شدم. این مضحکه عدالت، روند مذاکرات حیاتی با ایران و حماس را با اختلال مواجه خواهد کرد.»

وی در پایان گفت: «ما به‌تازگی با رهبری نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو به پیروزی بزرگی دست یافته‌ایم، و اکنون این اتفاقات ناعادلانه، آن پیروزی را به‌شدت خدشه‌دار کرده است. بگذارید بی‌بی به کارش برسد. او مسئولیت بزرگی بر عهده دارد!»


اخبار مرتبط
دیوان کیفری بین‌الملل لغو حکم بازداشت نتانیاهو را رد کرد
پنج‌شنبه 1404/04/26 ساعت 11:30
دیوان کیفری بین‌الملل لغو حکم بازداشت نتانیاهو را رد کرد
دیوان کیفری بین‌المللی (ICC) درخواست رژیم صهیونیستی برای توقف تحقیقات و لغو حکم بازداشت «بنیامین نتانیاهو» و «یوآو گالانت» وزیر جنگ پیشین این رژیم را رد کرد. این حکم در پی اتهامات جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در جریان جنگ غزه صادر شده است.
سفیر آمریکا با عروسک باگزبانی به دادگاه نتانیاهو رفت!
چهارشنبه 1404/04/25 ساعت 18:59
سفیر آمریکا با عروسک باگزبانی به دادگاه نتانیاهو رفت!
سفیر آمریکا در اسرائیل، در اقدامی غیرمعمول و با به دست داشتن عروسک «باگز بانی»، در جلسه محاکمه بنیامین نتانیاهو در دادگاه تل‌آویو حاضر شد. این اقدام به عنوان نشانه حمایت ترامپ از نتانیاهو و دخالت در امور داخلی اسرائیل تلقی شده است.
جنگ هم نتوانست مانع برگشتن نتانیاهو به دادگاه شود
دوشنبه 1404/04/23 ساعت 15:45
جنگ هم نتوانست مانع برگشتن نتانیاهو به دادگاه شود
پس از چند هفته وقفه به‌دلیل جنگ با ایران و تحولات امنیتی، رسیدگی قضایی به اتهامات فساد بنیامین نتانیاهو در دادگاه تل‌آویو از سر گرفته شد. این محاکمه شامل سه پرونده سنگین با اتهامات کلاهبرداری، رشوه و خیانت در امانت است و افکار عمومی رژیم را ملتهب کرده.
آمریکا فروش تجهیزات هدایت بمب به اسرائیل را تأیید کرد
سه‌شنبه 1404/04/10 ساعت 11:25
آمریکا فروش تجهیزات هدایت بمب به اسرائیل را تأیید کرد
وزارت دفاع آمریکا فروش تجهیزات پیشرفته هدایت بمب به رژیم صهیونیستی به ارزش 510 میلیون دلار را تأیید کرد؛ اقدامی که به گفته واشنگتن برای تقویت توان تهاجمی و دفاعی تل‌آویو در برابر تهدیدات صورت گرفته است.
بن‌گویر: دادگاه نتانیاهو باید کاملاً لغو شود!
دوشنبه 1404/04/09 ساعت 18:46
بن‌گویر: دادگاه نتانیاهو باید کاملاً لغو شود!
در پی حمایت آشکار ترامپ از نتانیاهو، ایتمار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی نیز خواستار لغو کامل کیفرخواست نخست‌وزیر شد. وی در سخنانی تند، مخالفت خود را با هرگونه توافق با حماس اعلام کرده و خواستار «مهاجرت داوطلبانه» ساکنان غزه شد.
رؤیای باطل ترامپ برای پیوستن ایران به توافق ابراهیم+ فیلم
یکشنبه 1404/04/08 ساعت 19:40
رؤیای باطل ترامپ برای پیوستن ایران به توافق ابراهیم+ فیلم
دونالد ترامپ در اظهاراتی عجیب مدعی شد حتی تصور می‌کرده ایران می‌تواند به توافق‌نامه‌های ابراهیم بپیوندد و اگر این اتفاق می‌افتاد، وضع ایران بهتر می‌شد. او همچنین درباره سوریه و تحریم‌های منطقه نیز مواضع بحث‌برانگیزی مطرح کرد.
گروسی: دانش هسته‌ای «بسیار پیشرفته» ایران با حمله نظامی از بین نمی‌رود
یکشنبه 1404/04/08 ساعت 14:31
گروسی: دانش هسته‌ای «بسیار پیشرفته» ایران با حمله نظامی از بین نمی‌رود
دبیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، با بیان اینکه «حملات به تأسیسات هسته‌ای ایران خسارات بسیاری جدی وارد کرده؛ اما برخی از آنها هنوز پابرجا است.»، اضافه کرد: «نگرانی‌ها از برنامه هسته‌ای ایران را نمی‌توان به طور قطع از طریق نظامی حل کرد.»
16 کشور برتر جهان در هزینه‌های نظامی کدامند؟
یکشنبه 1404/04/08 ساعت 14:18
16 کشور برتر جهان در هزینه‌های نظامی کدامند؟
ایالات متحده در سال 2025 با بودجه 962 میلیارد دلاری بیشترین هزینه نظامی جهان را دارد؛ تقریباً چهار برابر چین. هزینه‌های دفاعی در سراسر جهان به‌ویژه در اروپا و خاورمیانه افزایش دو رقمی داشته و رقابت‌های نظامی و تنش‌ها را تشدید کرده است.
رد دو‌باره درخواست نتانیاهو برای تعویق محاکمه فساد
جمعه 1404/04/06 ساعت 17:45
رد دو‌باره درخواست نتانیاهو برای تعویق محاکمه فساد
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای دومین بار طی ساعات اخیر، درخواست تعویق جلسه محاکمه خود را ارائه کرد اما این درخواست نیز مانند قبل رد شد.
ترامپ خواستار لغو فوری محاکمه نخست‌وزیر اسرائیل شد
پنج‌شنبه 1404/04/05 ساعت 11:20
ترامپ خواستار لغو فوری محاکمه نخست‌وزیر اسرائیل شد
رئیس‌جمهور آمریکا، با ابراز تعجب از احضار بنیامین نتانیاهو به دادگاه و محاکمه نخست‌وزیر اسرائیل در زمان تصدی، خواستار لغو فوری این محاکمه یا عفو وی شد. ترامپ تأکید کرد نتانیاهو یک قهرمان بزرگ در دفاع از امنیت اسرائیل است و پرونده علیه او با انگیزه‌های سیاسی دنبال می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
شرط بازگشایی نماد شرکت‌های آسیب‌دیده در بورس اعلام شد
مرزبانان در سنگرهای انفرادی دست به ماشه آماده‌اند
پشت‌پرده بی‌اعتمادی بن‌سلمان به ترامپ/ چرا عربستان به دنبال ائتلاف جدید با ایران است؟
عملیات انهدام مهمات در قم/ شهروندان نگران نباشند
شمارش معکوس برای حراج 147/تالار شمش طلا از ساعت 14 امروز باز می‌شود
پیام اختصاصی رهبر معظم انقلاب به خانواده شهدای آملی جنگ رمضان
فرودگاه امام (ره) دوباره 24 ساعته شد
واقعیت نگران‌کننده پشت پرده ذخایر سدهای کشور
سقف حقوق و پاداش کارکنان دولت تغییر کرد
محور پکن-مسکو مستحکم‌تر از همیشه
ضرب‌شست دادستانی به فراریان مالیاتی/ وصول 139 همت از مطالبات دولتی
قیمت گوشت قرمز امروز 29 اردیبهشت 1405 + جدول
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 / اونس طلا تقویت شد
چگونه با وثیقه سهام وام 200 میلیون تومانی بگیریم؟ +جزئیات
هزینه جنگ علیه ایران برای آمریکا از 85 میلیارد دلار فراتر رفت
سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح دست بر ماشه و آماده‌تر از همیشه‌اند
ریانووستی: توان دفاعی ایران برای هر سناریویی آماده است
نوراینفو | با خواب آلودگی بهاری چه کنیم ؟
اجرای طرح ترافیک فعلا با شیوه سال گذشته
ادامه وضعیت قابل قبول کیفیت هوا در تهران
بازداشت دو عنصر نفوذی که در پوشش خبرنگار جاسوسی می کردند
عوارض خطرناک تزریق بی‌رویه سرم از تشنج تا اِدم مغزی
عقب‌نشینی فلزات گرانبها در بازارهای جهانی
اعتراف رسانه‌های عبری به تغییر تاکتیک حزب‌الله/گذار به جنگ چریکی و آغاز مرحله فرسایشی
طرح حذف تیم ملی ایران توسط آمریکا شکست خورد
کدام ازدواج‌ها بیشتر در معرض طلاق هستند؟
ایران و آمریکا؛ توافق یا جنگ؟
مارکوس رشفورد، شاگرد آقای خاص می‌شود؟
ادامه مذاکرات، مانع جنگ
آیا ترامپ ماشه جنگ با کوبا را می‌چکاند؟
آغاز واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از امروز +احکام جدید تا پانزدهم خرداد صادر می شود
جاده قدیم چالوس مسدود شد؛ از مسیر جایگزین بروید
قیمت خودرو امروز 29 اردیبهشت 1405/ ترمز افزایش قیمت خودرو کشیده شد؟ + جدول
«قدرت معنایی»؛ مهم‌ترین سنگر برای عبور از بحران
بیشترین گروهی که از اختلال و قطعی اینترنت آسیب می‌بینند زنان هستند
بازآرایی نیروها برای خنثی‌سازی تهدید در مبدأ، معادلات را تغییر داد
چرا آمریکا نمی‌تواند ایران را شکست دهد؟
لیست نهایی برزیل برای جام جهانی 2026 اعلام شد؛ بازگشت نیمار به جمع طلایی پوشان
اولین روز معاملاتی بورس 1405؛ تقابل صف فروش سنگین با رشد نمادهای بانکی و خودرویی
70 درصد توان موشکی ایران کاملاً دست‌نخورده است
تاب‌آوری به مثابه یک سازه ملی
زنگ خطر خشکسالی در تهران دوباره به صدا درآمد
تجویزهای غیرمنطقی دارو تحت پوشش بیمه نخواهد بود
وزن گرفتن چین در راهبردهای جدید ایران
سیاست نامه | پزشکیان و رئیسی کجا به هم رسیدند؟
چگونه با تکنیک‌های روانشناسی استرس را مدیریت کنیم؟
«پادشاه» کشتی ایران کنار اسطوره‌های جهان
جنایت هولناک در سونای ویلای لواسان؛ فرجام کینه داماد از مادرزن بر سر ارثیه
محکومیت جهانی حمله اسرائیل به ناوگان صمود؛ اتحاد 10 کشور علیه رژیم صهیونیستی
قطر حمله رژیم صهیونیستی به ناوگان صمود را محکوم کرد