×
سیاسی
شناسه خبر : 230658
تاریخ انتشار : شنبه 1404/04/07 ساعت 09:48
غرب نگران مردم یا حامی نفوذی‌های تروریست؟

نورنیوز بررسی می‌کند؛

غرب نگران مردم یا حامی نفوذی‌های تروریست؟

در شرایطی که جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران، موجی از بیداری و حمایت جهانی را برانگیخته است، رسانه‌های غربی با ادعای حمایت از حقوق بشر، پروژه‌ای هدفمند برای نجات تروریست‌ها و ضربه به انسجام ملی ایران به راه انداخته‌اند؛ روایتی فریبکارانه برای تطهیر جنایتکاران.

نورنیوز-گروه سیاسی: در حالی که افکار عمومی جهان بیش از هر زمان دیگری نسبت به جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران و نقض آشکار قوانین بین‌المللی حساس شده و انسجام ملی و اقتدار دفاعی ایران در پاسخ به این تجاوزات تحسین جهانیان را برانگیخته است، رسانه‌های غربی به ناگاه با ادعای دلسوزی برای مردم ایران وارد میدان شده‌اند.

اشک تمساح رسانه‌های غربی و نهادهای موسوم به حقوق بشری، این بار با تکرار ادعاهای نخ‌نما درباره بازداشت افراد، سرکوب مخالفان و ایجاد فضای امنیتی در ایران کلید خورده است.

این رسانه‌ها به نقل از منابع مشکوک مدعی هستند که در بسیاری از شهرهای ایران ایست‌های بازرسی ایجاد شده و مأموران امنیتی به بازرسی تصادفی و بررسی تلفن‌های همراه می‌پردازند؛ موضوعی که آن را به فضای دهه ۱۳۶۰ تشبیه کرده‌اند.

اما آنچه این رسانه‌ها عمداً نادیده می‌گیرند، شرایط ویژه دهه ۱۳۶۰ است؛ زمانی که کشور با توطئه گروهک‌های تروریستی و تجزیه‌طلبی مواجه بود؛ همان گروه‌هایی که با حمایت مستقیم بیگانگان به کشتار مردم مشغول بودند. این سناریو امروز نیز با شکل و ظاهری جدید و در سایه تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونیستی بازتولید شده است.

ابزار حقوق بشر؛ حمله به انسجام ملی

نکته مهم در این هجمه‌های تبلیغاتی آن است که دشمنان ایران به خوبی دریافته‌اند موفقیت جمهوری اسلامی در خنثی‌سازی تجاوزات اخیر، نه تنها محصول توان نظامی بلکه نتیجه انسجام ملی و حمایت مردم است.

همین همبستگی ملی، ضربه سنگینی به طراحان جنگ ترکیبی وارد کرده و اکنون تلاش دارند با طرح ادعاهای حقوق بشری، وحدت ملی و اعتماد مردم به نظام را هدف قرار دهند.

موضوعاتی مانند «سرکوب مخالفان»، «ابهام در جانشینی» و «فشارهای امنیتی» بخشی از یک جنگ شناختی گسترده است که هدف آن دلسرد کردن جامعه، به‌ویژه نسل جوان و آماده‌سازی زمینه برای ناامنی‌های داخلی است.

ایجاد حاشیه برای تجاوزی جدید

تجربه نشان داده رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ‌گاه به توافقات و آتش‌بس‌ها پایبند نبوده‌اند و همیشه از این فرصت‌ها برای بازسازی نظامی خود بهره برده‌اند. نشانه‌های روشن این موضوع در اظهارات مقامات آمریکایی از جمله ترامپ درباره احتمال حمله در صورت ادامه غنی‌سازی اورانیوم و همچنین تهدیدات مکرر مقامات رژیم صهیونیستی علیه مقامات ارشد ایران به‌وضوح قابل مشاهده است.

در چنین شرایطی، رسانه‌های غربی با تمرکز بر ادعاهای حقوق بشری، به‌دنبال مشغول کردن ایران با حاشیه‌سازی‌های امنیتی هستند تا در سایه این فضا، پروژه سوریه‌ای‌سازی ایران را دنبال کنند.

اشک برای مردم یا پروژه نجات تروریست‌ها؟

مرور عملکرد رسانه‌های غربی نشان می‌دهد که هر زمان نیروهای امنیتی ایران موفق به دستگیری عوامل نفوذی، تروریست‌ها و جاسوسان وابسته به غرب شده‌اند، این رسانه‌ها و نهادهای به‌اصطلاح حقوق بشری بلافاصله برای حمایت از این افراد وارد عمل شده‌اند.

در ماجرای ۱۲ روز دفاع مقدس اخیر نیز کشف صدها عامل نفوذی و تجهیزات خرابکاری بخشی از توطئه‌های خنثی‌شده بود که با همراهی گسترده مردم با نیروهای امنیتی به نتیجه رسید؛ اما اکنون دشمن می‌کوشد با فشار رسانه‌ای، این موفقیت را زیر سؤال ببرد.

ادعای افزایش نقض حقوق بشر در ایران پس از آغاز جنگ با رژیم صهیونیستی، در واقع تلاشی است برای تضعیف عملیات‌های امنیتی ایران و باز کردن فضا برای فعالیت‌های تروریستی.

روایت وارونه؛ سکوت در برابر جنایت، فریاد برای تروریست‌ها

نکته تأسف‌بار آن است که همین مدعیان حقوق بشر، در برابر ۲۰ ماه نسل‌کشی مردم غزه سکوت اختیار کردند و حتی با تحریف روایت‌ها، به تطهیر رژیم صهیونیستی پرداختند.

در تجاوز ۱۲ روزه اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی نیز نه تنها جنایات را محکوم نکردند، بلکه با انتشار گزارش‌های یک‌طرفه، نقش رسانه‌ای تجاوز را ایفا کردند.

نمونه آشکار این رویکرد دوگانه، واکنش فرانسه در ماجرای بمباران زندان اوین بود. فرانسه که با رژیم صهیونیستی در رهگیری موشک‌های ایرانی همکاری کرده، تنها زمانی این حمله را محکوم کرد که جان یک تبعه فرانسوی در میان بود.

این همان استاندارد دوگانه‌ای است که حتی گزارشگران حقوق بشر مانند خانم ساتو نیز به آن گرفتار شده‌اند؛ افرادی که هرگز جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران را محکوم نکرده‌اند اما نسبت به انتقال یک زندانی، جنجال به راه می‌اندازند.

هوشیاری ملی، رمز عبور از توطئه

سناریوی جدید رسانه‌های غربی و صهیونیستی، ادامه همان فشار حداکثری شکست‌خورده است؛ سناریویی که اکنون در قالب جنگ روانی حقوق بشری دنبال می‌شود. هدف نهایی آنان، ایجاد فاصله میان مردم و نظام و باز کردن مسیر برای تجزیه ایران است؛ اما تجربه نشان داده است که بیداری ملی، همراهی مردم با نیروهای امنیتی و اعتماد به رهبری انقلاب، همچنان سدی مستحکم در برابر این توطئه‌ها خواهد بود.


اخبار مرتبط
کارشناس ایتالیایی: سکوت غرب در قبال جنایات رژیم اسرائیل، تروریسم سازمان‌یافته است
دوشنبه 1404/04/09 ساعت 15:59
اختصاصی نورنیوز؛
کارشناس ایتالیایی: سکوت غرب در قبال جنایات رژیم اسرائیل، تروریسم سازمان‌یافته است
مدیر پژوهشی در مؤسسه اسپشال اوراسیا گفت: «جامعه بین‌المللی و بازیگران منطقه باید بپذیرند که اسرائیل با حمله عمدی و غیرقانونی به ایران، آغازگر این درگیری بوده است. این تبعیض آشکار است که تنها اسرائیل را محق به دفاع از خود بدانیم، در حالی که حق ایران و دیگر کشورهای مورد حمله برای حفاظت از شهروندانشان نادیده گرفته می‌شود.»
رئیس‌جمهور روسیه: به دنبال رهایی از سلطه مالی غرب هستیم
جمعه 1404/04/06 ساعت 00:01
رئیس‌جمهور روسیه: به دنبال رهایی از سلطه مالی غرب هستیم
رئیس‌جمهور روسیه با تأکید بر اهمیت ثبات در منطقه، توقف درگیری میان ایران و اسرائیل را عاملی مؤثر در گسترش روابط مسکو با کشورهای خاورمیانه دانست و از تلاش برای کاهش وابستگی مالی روسیه به غرب و توسعه بسترهای دیجیتال در چارچوب بریکس خبر داد.
شکار 17 پهپاد اسرائیلی با سامانه بومی مجید در غرب ایران
پنج‌شنبه 1404/04/05 ساعت 23:23
شکار 17 پهپاد اسرائیلی با سامانه بومی مجید در غرب ایران
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای غرب نزاجا از انهدام 17 فروند پهپاد پیشرفته رژیم صهیونیستی از جمله «هرون» و «هرمس» در آسمان غرب کشور با سامانه بومی «مجید» خبر داد. وی این موفقیت را نشانه آمادگی ارتش در دفاع از مرزهای ایران و مقابله با تهدیدات پیشرفته دانست.
نظرات

آخرین اخبار
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است
حمایت ویژه از کودکان کار در روزهای جنگ
تحلیل جفری ساکس از پیامدهای ادامه جنگ علیه ایران
هشدار اتحادیه اروپا درباره تبعات اختلال در کشتیرانی جهانی
محدودیت ال ان جی آمریکا در جایگزینی عرضه از دست رفته قطر
اثر معکوس سقف‌گذاری قیمت سوخت در آلمان
وزیر ارتباطات: اینترنت باکیفیت حق مردم است
بازار بورس چه زمانی بازگشایی می‌شود؟
ورود رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از مرز آستارا به ایران
پاسخگویی سامانه 4030 به بیش از 214 هزار تماس مشاوره‌ای تا هفتم اردیبهشت 1405
دولت افزایش اعتبار کالابرگ را در دستور کار دارد
هند از ادامه مذاکرات با ایران و آمریکا درباره بندر چابهار خبر داد
بیانیه حماس درباره تخریب واحدهای مسکونی در قدس
تغییر قانون کارت زرد در دو مرحله
انرژی پاک چگونه به سلاح برتری اقتصادی کشورها بدل شد
قلعه‌نویی: ایران شاید ابرقدرت نباشد، اما ابرملت جهان است
نخست‌وزیر مکلف عراق اولویت‌های دولتش را اعلام کرد
ماجرای حشرات ریز چیتگر چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 8 اردیبهشت 1405 +رشد 10 میلیون تومانی سکه
انهدام پایگاه جاسوسی در پایتخت
روند ابتلا به آنفلوآنزا در هفته پنجم سال کاهشی شد
تابستان زودرس و سدهای خالی؛ زنگ خطر آب به صدا درآمد
جنجال بزرگ در فوتبال ایتالیا؛ سقوط اینتر در راه است؟
چگونه با گوش دادن به موسیقی اضطراب را کنترل کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 8 اردبهشت 1405 / دلار 5 هزار تومان رشد کرد
چین: آمریکا عامل وضعیت کنونی تنگه هرمز است
سیل شدید در جنوب چین؛ تخلیه بیش از 200 نفر
گزارش هلال‌احمر: انجام 6003 عملیات در جنگ 40 روزه
مقام وزارت خارجه: تنگه هرمز بخشی از ابزار بازدارندگی ایران است
قیمت جهانی نفت دوباره اوج گرفت
کردستان دروازه ورود بیش از 3 هزار تن کالای اساسی به کشور
جایزه صلح فیفا را از ترامپ پس بگیرید
«چت‌جی‌پی‌تی»، مشاور قاتل دانشجویان فلوریدا
دیپلماسی تنها راهکار حل بحران خاورمیانه
تلاش مذبوحانه ترامپ برای حذف ایران از جام جهانی
اعتراف واشنگتن به ضعف دفاعی آمریکا در برابر موشک‌های پیشرفته
حکم قصاص قاتل مأمور نیروی انتظامی در چهارباغ اجرا شد
بنی‌طالبی برترین تالوکار جهان شد
نشریه پاکستانی خطاب به آمریکا: توهم تسلیم ایران را کنار بگذارید
پیشکسوت حوزه معماری ایرانی- اسلامی درگذشت
با عادی‌شدن شرایط، وضعیت اینترنت قطعاً تغییر خواهد کرد
دردسر لائوس از پس لرزه های اقتصادی جنگ ایران
اعتراف ارتش اسرائیل به ناتوانی در مهار پهپادهای حزب‌الله
تحلیلگر آمریکایی: فرضیه ترامپ درباره تسلیم‌شدن ایران اشتباه بود
تعدیل نیرو باید آخرین راهکار بنگاه‌ها باشد
سخنگوی وزارت دفاع:تجربیات‌مان را در اختیار اعضای شانگهای قرار می دهیم
دوحه میزبان مذاکرات نظامی ترکیه و قطر
5 مجروح در حادثه انفجار در کارخانه داروسازی ژاپن
ادعای سنتکام: جلوگیری از حرکت یک نفتکش به‌سوی بنادر ایران