×
اقتصادی
شناسه خبر : 230553
تاریخ انتشار : جمعه 1404/04/06 ساعت 16:40
بازگشت آرامش به بازار طلا و سکه / سقوط چشمگیر قیمت‌ها و ثبات معاملات

بازگشت آرامش به بازار طلا و سکه / سقوط چشمگیر قیمت‌ها و ثبات معاملات

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران از کاهش محسوس قیمت‌ها و تثبیت معاملات در بازار طلا و سکه خبر داد و تاکید کرد با بازگشت آرامش، انتظار می‌رود بازار به‌زودی به شرایط نرمال خود بازگردد.

نورنیوز-گروه اقتصادی: رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار ما به تشریح وضعیت بازار طلا و سکه طی هفته گذشته پرداخت و اعلام کرد: با توجه به نیمه‌تعطیل بودن هفته اول خرداد و نبود قیمت‌گذاری رسمی، بازار با نوساناتی مواجه شد که بیشتر جنبه روانی داشت و قیمت‌ها نامتعارف اعلام می‌شد. اما از ابتدای هفته دوم خرداد، اتحادیه با ورود جدی به موضوع قیمت‌گذاری، روزانه سه بار نرخ‌های رسمی را در سایت خود اعلام کرد که این اقدام منجر به کاهش تدریجی قیمت‌ها و تثبیت وضعیت بازار شد.

کاهش قیمت‌ها و تثبیت بازار

در شرایطی که بازار رسمی تقریباً تعطیل بود، اتحادیه طلا و جواهر به عنوان مرجع رسمی قیمت‌های واقعی را اعلام کرد تا التهاب بازار کاهش یابد. رئیس اتحادیه با بیان اینکه در هفته گذشته روند کاهش قیمت‌ها تا اواسط هفته ادامه داشت، افزود: «پس از اعلام آتش‌بس و پایان جنگ، بازار به روال عادی بازگشت و روز پنجشنبه شاهد تثبیت قیمت‌ها بودیم.»

او همچنین خبر داد که ۶۰ تا ۷۰ درصد واحدهای صنفی در تهران و شهرستان‌ها طی سه‌شنبه و چهارشنبه هفته گذشته فعالیت خود را آغاز کردند و از شنبه هفتم تیر، بازار به‌طور رسمی فعالیت خود را از سر خواهد گرفت.

تغییرات قیمت طلا و سکه

بذرافشان در خصوص کاهش قیمت‌ها توضیح داد: «قیمت اونس جهانی طلا با ۷۹ دلار کاهش به ۳۲۸۶ دلار رسید که تاثیر بسزایی بر بازار داخلی داشت.» وی گفت هر مثقال طلای ۱۷ عیار با کاهش ۲ میلیون و ۶۴۰ هزار تومانی به ۲۹ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان و هر گرم طلای ۱۸ عیار با کاهش ۶۱۰ هزار تومانی به ۶ میلیون و ۷۳۵ هزار تومان رسید.

در بازار سکه نیز سکه تمام طرح جدید با کاهش ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان به ۷۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و سکه تمام طرح قدیم با ۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان کاهش به ۶۹ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان معامله شد. نیم‌سکه، ربع سکه و سکه یک گرمی نیز با کاهش قیمت روبرو شدند.

رئیس اتحادیه طلا در خصوص حباب سکه گفت: «حباب سکه در هفته گذشته نوساناتی داشت ولی در مجموع حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تومان کاهش یافت و اکنون در محدوده ۹ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان است.» وی افزود بازار در هفته گذشته بدون التهاب و با فعالیت نیمه‌فعال به ثبات نسبی رسید.

بهترین زمان برای خرید

بذرافشان به مردم توصیه کرد که بهترین زمان خرید طلا و سکه زمانی است که قیمت‌ها حداقل به مدت یک ماه تثبیت شده باشند. او اشاره کرد که قیمت‌ها از ابتدای سال تا کنون روند کاهش نسبی داشته و با بازگشت به نرخ‌های پیش از جنگ، ثبات بازار کاملاً مشهود است و اکنون می‌توان با اطمینان بیشتری وارد معاملات شد.

وی همچنین یادآور شد که با آغاز ماه‌های محرم و صفر و کاهش مراسمات، رکود در بازار طلا و جواهر تشدید خواهد شد و فعالان صنف باید خود را برای این شرایط آماده کنند.

درخواست حمایت از صنف طلا و جواهر

رئیس اتحادیه در پایان، ضمن بیان مشکلات اصناف طلا و جواهر، از مسئولان خواست تا با اتخاذ سیاست‌های حمایتی مانند کاهش مالیات و تخفیفات ویژه به احیای بازار و روحیه فعالان صنف کمک کنند. وی خاطرنشان کرد که اصناف طی یک سال گذشته با فشارهای فراوانی از جمله افزایش هزینه‌ها، افت فروش و رکود شدید مواجه بوده‌اند که نیازمند توجه و مساعدت جدی دولت است.


اخبار مرتبط
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه‌شنبه 10 تیر 1404
سه‌شنبه 1404/04/10 ساعت 15:26
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه‌شنبه 10 تیر 1404
امروز سه‌شنبه 10 تیر 1404 در مرکز مبادله ارز و طلای ایران نرخ دلار به 71 هزار و 255 تومان رسید. یورو نیز در این مرکز 83 هزار و 871 تومان قیمت‌گذاری شد. درهم امارات نیز با نرخ 19 هزار و 402 تومان معامله شد تا روند افزایشی نرخ‌ها ادامه داشته باشد.
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 10 تیر 1404 +جدول قیمت‌ها
سه‌شنبه 1404/04/10 ساعت 15:11
قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه 10 تیر 1404 +جدول قیمت‌ها
بازار طلا و سکه امروز سه‌شنبه 10 تیر 1404 شاهد ادامه روند افزایشی قیمت‌ها بود. رشد تقاضای سرمایه‌ای، افزایش نرخ دلار و صعود بهای جهانی طلا باعث شد قیمت طلا و قطعات سکه در بازار ایران رکوردهای تازه‌ای ثبت کرده و قله‌های جدیدی را فتح کنند.
جزییات تغییرات قیمت طلا در بازارهای جهانی
دوشنبه 1404/04/09 ساعت 14:44
جزییات تغییرات قیمت طلا در بازارهای جهانی
قیمت اونس طلا در بازار جهانی با رشد 16 دلاری به 3290 دلار رسید و از مرز روانی عبور کرد. این در حالی است که طی یک هفته گذشته 94 دلار کاهش را نیز تجربه کرده بود.
بازار سرمایه از  فردا به روال عادی باز می‌گردد
جمعه 1404/04/06 ساعت 16:02
بازار سرمایه از فردا به روال عادی باز می‌گردد
با صدور مصوبه هیئت‌مدیره سازمان بورس، بازار سرمایه ایران از روز شنبه 7 تیرماه، فعالیت‌های خود را به‌طور عادی از سر خواهد گرفت. معاملات اوراق بهادار و کالاها در بورس‌های موجود، با شرایط و ریزساختارهای پیشین به حالت عادی باز‌می‌گردد
بازار طلا و سکه از شنبه به ثبات برمی‌گردد
پنج‌شنبه 1404/04/05 ساعت 13:46
بازار طلا و سکه از شنبه به ثبات برمی‌گردد
پس از نوسانات هفته گذشته در پی تحولات سیاسی و نظامی، بازار طلا و سکه بار دیگر به آرامش نسبی رسیده است. طبق اعلام اتحادیه طلا و جواهر تهران، قیمت‌ها به سطح قبل از بحران بازگشته‌اند و حجم معاملات نیز در حال افزایش است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زهران ممدانی تیم انتقال قدرت کاملاً زنانه خود را معرفی کرد
آبفا: ذخیره سدهای تهران به 5 درصد رسید
نبیه بری: مذاکره مستقیم با اسرائیل در کار نیست
یک پالایشگاه نفت در جنوب غرب روسیه هدف قرار گرفت
حسن یزدانی رسما به استقلال پیوست
هند، رئیس‌ دوره‌ای گروه بریکس در سال 2026 می شود
امیدوارم مبادلات بین ایران ‌و پاکستان به 10 میلیارد دلار برسد
آغاز حملات گسترده رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان + فیلم
نامه 51 نماینده مجلس، درباره تبعات حذف نرخ ارز 28500 تومانی
مدودف به ترامپ هشدار داد
عذرخواهی شمسایی پس از توقف مقابل افغانستان: چک خوردیم!
امسال 400 هزار نفر به جمعیت بازنشسته کشور اضافه شد
آغاز ثبت‌نام وام‌های دانشجویی از ابتدای هفته آینده
قدرت و حجم آتش ایران در جنگ 12 روزه قدرت اسلام و امت اسلامی بود
دستور مقتدی صدر برای لغو هرگونه تجمع اعتراضی تا پایان انتخابات
منشور حقوق بشر کوروش، جهانی شد
آزمون وکالت 1404 با رقابت 98 هزار داوطلب برگزار شد
کردستان با پتانسیل‌های فراوان می‌تواند موتور محرکه تحول در کشور باشد
اوسمار: از بازگشت به ایران خوشحالم
تصویر شگفت انگیز از نابرابری هزینه خانوار در ایران
توقیف 2467 خودرو شوتی در طرح ضربتی پلیس
سرقت میلیاردی در مترو به بهانه کمک به سالمندان
ترافیک سنگین در محورهای شمالی تهران و آزادراه‌ها
تاکتیک‌های جدید روسیه در شرق اوکراین
فوتسال ایران در دومین دیدار خود برابر افغانستان متوقف شد + گل ها
نورنما | یگان سگهای رباتیک
بازگشت سامانه‌های پاتریوت به کره‌جنوبی
سد کرج تا 15 روز دیگر آب دارد
استقرار نظامیان آمریکایی درپایگاه هوایی جدید در سوریه
تفسیر آزمایش‌ پزشکی توسط هوش مصنوعی جان بیمار را به خطر می اندازد
واکنش آموزش و پرورش به کامیون حمل‌ونقل دانش‌آموزان
قطع مستمری بازنشستگان فعال در تاکسی‌های اینترنتی تکذیب شد
برتری پاویون وزارت دفاع در نمایشگاه دریانوردی کراچی
طرح جدید رژیم صهیونیستی برای جذب مهاجران یهودی
نرخ دلار و سایر ارزهای خارجی در 15 آبان 1404
تحول در سیاست ملی روسیه / تأکید پوتین بر میهن‌پرستی
نبرد راهبردی اژدها و عقاب در جغرافیای پول
قتل خونین زن کرمانشاهی در سوند
پزشکیان درگذشت چهار پاکبان شهرداری را تسلیت گفت
اعلام وضعیت فوق العاده در فیلیپین پس از طوفان کالماگی+ تصاویر
هدیه هنری سردار ایاز صادق به قالیباف
حشد الشعبی عراق:در هر شرایطی در کنار مردم هستیم
تحول در نظام مالیاتی با تسهیل پرداخت‌ها
نامه مهم حزب الله به روسای سه گانه لبنان درباره مذاکره با رژیم صهیونیستی
تعیین تعرفه خودروهای وارداتی به صورت پلکانی و متناسب با حجم موتور + جدول تعرفه ها
وزیر ورزش و جوانان وارد ریاض شد
هدایای نفیس قالیباف به مقام پاکستانی + تصاویر
جنگ 12 روزه درس های بزرگی برای ما داشت/پرچم مذاکره و دیپلماسی را هیچ وقت زمین نگذاشته ایم
برادر کشی در ملایر/ قاتل دستگیر شد
تخلیه ساکنان می‌سی‌سی‌پی به دنبال انفجار و نشت آمونیاک
X
آگهی تبلیغاتی