×
بین الملل
شناسه خبر : 230523
تاریخ انتشار : جمعه 1404/04/06 ساعت 13:05
ضرب‌الاجل صلح یا فرصت کشتار بیشتر در غزه؟

نورنیوز بررسی می کند؛

ضرب‌الاجل صلح یا فرصت کشتار بیشتر در غزه؟

در روزهای اخیر، بار دیگر ادعاهایی از سوی آمریکا و رسانه‌های رژیم صهیونیستی درباره پایان قریب‌الوقوع جنگ غزه مطرح شده است؛ ادعاهایی که بیش از آن‌که نشانی از صلح داشته باشند، تلاشی برای پوشاندن شکست‌های اخیر آمریکا و اسرائیل به نظر می‌رسند.

نورنیوز-گروه بین الملل: روزنامه اسرائیل هیوم مدعی شده است که ترامپ و نتانیاهو طی تماس تلفنی توافق کرده‌اند جنگ غزه ظرف دو هفته پایان یابد. براساس این طرح، اداره غزه به چهار کشور عربی از جمله امارات و مصر واگذار می‌شود، رهبری حماس به تبعید فرستاده خواهد شد و تمامی گروگان‌ها آزاد می‌شوند.
همچنین ادعا شده که برخی کشورها آماده‌اند فلسطینیانی که مایل به مهاجرت از غزه هستند را بپذیرند. عربستان و سوریه نیز روابط دیپلماتیک خود را با اسرائیل برقرار خواهند کرد.
این در حالی است که آمریکا تاکید کرده به دنبال آتش‌بس در غزه است اما هم‌زمان بر "حق اسرائیل برای دفاع از خود" پافشاری می‌کند؛ عبارتی که در عمل تاکنون به معنای توجیه تداوم نسل‌کشی بوده است.

صلح‌طلبی دروغین؛ تلاش ترامپ برای بازسازی چهره شکست‌خورده

ترامپ که خود را مستحق جایزه نوبل صلح می‌داند، در حالی از نقش‌آفرینی صلح‌جویانه سخن می‌گوید که تجاوز آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران نه‌تنها ادعاهای او را بی‌اعتبار کرد، بلکه واکنش قاطع ایران و هدف قرار دادن پایگاه العدید در قطر موجی از اعتراضات داخلی علیه ترامپ را برانگیخت.
طرح دوباره ادعای پایان جنگ غزه در شرایطی که آمریکا و رژیم صهیونیستی شکست خورده‌اند، تلاشی برای انحراف افکار عمومی از این ناکامی‌ها و بازسازی چهره به‌اصطلاح صلح‌طلب ترامپ است.

توطئه‌ای برای تطهیر جنایات

آمریکایی‌ها می‌کوشند تجاوز خود به ایران را بخشی از روند صلح در منطقه جلوه دهند. رسانه‌های صهیونیستی مانند اسرائیل هیوم مدعی شده‌اند که حمله به ایران زمینه‌ساز آتش‌بس در غزه شده است. آکسیوس نیز ادعا کرده که ترامپ پس از آتش‌بس با ایران، به دنبال پایان دادن به جنگ غزه و گسترش توافقات ابراهیم است.
این دروغ‌پردازی زمانی آشکارتر می‌شود که آمریکا همچنان بر حمایت از رژیم صهیونیستی اصرار دارد و حتی خواستار تسلیم مقاومت فلسطین شده است.

تلاش برای فراری دادن متجاوزان از محاکمه

بر کسی پوشیده نیست که تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران، نقض آشکار منشور ملل متحد، ان‌پی‌تی و حقوق بشردوستانه بوده است. افکار عمومی جهانی بر مجازات این رژیم‌ها تأکید دارد اما آمریکا با پرچم صلح در غزه تلاش می‌کند افکار عمومی را از مطالبه بازخواست و مجازات متجاوزان منحرف سازد.

صلحی برای توجیه نسل‌کشی بیشتر

سابقه آمریکا و اسرائیل نشان می‌دهد که اعلام ضرب‌الاجل‌های صلح، معمولا بهانه‌ای برای تشدید حملات است. اعلام زمان دو هفته‌ای برای پایان جنگ، به احتمال زیاد فرصتی برای ارتکاب جنایات گسترده‌تر خواهد بود.
همزمان با این ادعاها، گزارش‌هایی از نظامیان اسرائیلی منتشر شده که دستور کشتار گسترده‌تر در غزه را دریافت کرده‌اند. این تناقض آشکار، ماهیت واقعی پروژه "صلح آمریکایی" را افشا می‌کند.

صلح‌سازی برای بازسازی زرادخانه‌ها

بخشی از این نمایش صلح، تلاشی برای بازسازی توان نظامی رژیم صهیونیستی است که در پاسخ‌های قاطع محور مقاومت دچار آسیب‌های جدی شده است. آمریکا و متحدانش تلاش می‌کنند با توقف موقت درگیری‌ها، به رژیم صهیونیستی فرصت بازسازی دفاعی و تهاجمی بدهند.
این ادعا زمانی جدی‌تر می‌شود که همزمان با این سناریو، ترامپ خواستار پایان پیگرد قضایی نتانیاهو شده و محافل آمریکایی از احتمال تجدید حملات اسرائیل به ایران سخن گفته‌اند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
علائم افشای سرّ درون
الجزیره؛ تنگه هرمز مهم‌ترین اهرم راهبردی ایران
کنفدراسیون فوتبال آسیا در کنار یوفا و کونکاکاف مقابل طرح فیفا ایستاد
تشییع باشکوه شهدای فراجا در شادگان؛ شهیدان مهدوی‌کیا و سیاه‌نژاد
نشست تخصصی ایران و چین؛ تأکید بر اجرای سند 25 ساله و تقویت همکاری‌های اقتصادی
زمان پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول
کامالا هریس؛ جنگ ترامپ با ایران بدون چشم‌انداز پایانی
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا شنبه 10 مرداد+ جدول
قطر از پذیرش نقشه راه توسط حماس استقبال کرد
گوترش: چنگ باید در تمامی جبهه‌‎ها متوقف شود
واکنش جوزف عون به تجاوزات رژیم صهیونیستی
دستور آماده‌باش کامل به حشد الشعبی
فولاد، استقلال را در دیدار دوستانه شکست داد
هشدار زلنسکی درباره تشدید حملات روسیه در دریای سیاه
برنامه قطعی برق تهران فردا شنبه 10 مرداد
جزئیات برنامه راه‌آهن برای اربعین؛ افزایش ظرفیت، امنیت و خدمات به زائران
لینک ساعت قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا شنبه 10 مرداد
اظهارات جدید نخست وزیر پاکستان درباره صلح غزه
چرا حقوق بازنشستگان دولت کاهش یافت؟
مرگ تلخ بازیکن مراکشی در مسیر مهاجرت به اسپانیا؛ فاطن العزیزی جان باخت
یمن، چگونه عربستان را در بن‌بست تاریخی قرار داد؟
کایا کالاس: راستی‌آزمایی پایبندی حماس به توافق غزه چالش اصلی است
استراتژی تعلیق اسپانیا از سوی ایتالیا کلید خورد
قتل هولناک مرد 70 ساله تهرانی به دست همسر دوم و پسرش
خشم ترامپ از روش مذاکره ایرانی‌ها
تشییع باشکوه پیکر شهید مدافع امنیت در زابل
برخورد جدی با آفرودسواری غیرمجاز در عرصه‌های طبیعی کردستان
هشدار صریح العامری به عربستان
اظهارات تازه وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره تحریم‌ها و دارایی‌های ایران
بیانیه ارتش کویت درباره حمله پهپادی به زیرساخت‌های حیاتی
تسهیل واردات خودرو در قشم
ترامپ ادعای نقش ایران در حمله سایبری آمریکا را زیر سؤال برد
سریال دیده‌نشده «ماه عسل» با بازی زنده‌یاد اکبر عبدی
تهدید به تعلیق اسپانیا از منطقه شنگن
محور کندوان یک‌طرفه شد+جزئیات
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و هند چه نکاتی داشت؟
انفجارهای مهیب در کویت
آمار جدید تردد زائران اربعین از مرز باشماق
اذعان «مارین ترافیک» به تغییر الگوی تردد از تنگه هرمز
تغییر موازنه حمله و دفاع به نفع توان موشکی ایران
افزایش آمار قربانیان مهاجرت غیرقانونی به اسپانیا
اظهارات تازه ترامپ درباره ایران همزمان با تنش‌های منطقه‌ای
عاقبت ناگوار بی‌توجهی به تابلوی «شنا ممنوع»
«روایت خون» در سوگواره اربعین؛ روایتی از پیوند هویت ایرانی و فرهنگ عاشورا
همبستگی میلیونی یمنی‌ها با مردم عراق
انتظار طلایی از نمایندگان ایران در کشتی آزاد نوجوانان جهان
فرمول حماس برای توافق در پاسخ به ادعای ترامپ
بازنشر پیام رهبر انقلاب درباره گشودن جبهه‌های دیگر علیه دشمن
پیام تسلیت رییس جمهور در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «آدمی»
وداع با پیکر خلبان شهید مجید کاظمی در گلزار شهدای شیراز