×
سیاسی
شناسه خبر : 230420
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/04/05 ساعت 14:18
غنی‌سازی جنایت با حمله به شهروندان بی‌دفاع

نورنیوز از تجاوز رژیم صهیونیستی به اهداف غیرنظامی و مراکز درمانی گزارش می‌دهد؛

غنی‌سازی جنایت با حمله به شهروندان بی‌دفاع

ادعای مقامات تل‌آویو و واشنگتن مبنی بر «نابودی زیرساخت‌های هسته‌ای» به‌سرعت از سوی رسانه‌های جهانی نقض شد. اما آنچه در میدان به‌صورت واقعی اتفاق افتاد، حمله به بیمارستان‌ها، نقطه‌زنی مطب‌ پزشکان، تخریب آمبولانس‌ها و نابودی پایگاه‌های اورژانس بود که نشان می‌دهد دشمن، با شناخت دقیق، مردم را هدف گرفته بود نه برنامه غنی‌سازی ایران را.

نورنیوز- گروه اجتماعی: در بیش از دوازده روز تهاجم مستقیم و سازمان‌یافته آمریکا و اسرائیل به خاک ایران، آنچه بیش از هر چیز رخ نمود، نه تلاش برای مهار برنامه هسته‌ای ایران بلکه تجاوز مستقیم به جان انسان‌های بی‌گناه، تخریب زیرساخت‌های حیاتی و ترور اجتماعی بود. تا روز سوم تیرماه، بر پایه اعلام رسمی وزارت بهداشت، 627 نفر از هموطنان شهید شدند. این آمار، تنها شامل بیمارستان‌های عمومی تحت پوشش این وزارتخانه است و شامل مراکز درمانی نظامی و غیرمستقیم نمی‌شود. بنابراین می‌توان حدس صائب داشت که تعداد واقعی شهدا، بیش از این است.

هدف حمله: نه فردو، بلکه «زندگی مردم»

ادعای مقامات تل‌آویو و واشنگتن مبنی بر «نابودی زیرساخت‌های هسته‌ای» به‌سرعت از سوی رسانه‌های جهانی مانند سی‌ان‌ان، نیویورک‌تایمز و آسوشیتدپرس و حتی برخی رسانه‌های اسراییلی نقض شد. این رسانه‌ها اذعان کردند که تأسیسات اصلی هسته‌ای ایران همچنان فعال هستند، سانتریفیوژها عمدتاً سالم مانده‌اند و ساختار فنی برنامه هسته‌ای ایران به‌جز تعویق چندماهه، آسیبی ندیده است.

اما آنچه در میدان به‌صورت واقعی مورد هدف قرار گرفت، مراکز درمانی، خانه‌های مردم، زیرساخت‌های سلامت، و پیکر انسان‌های بی‌گناه و شهروندان بی‌پناه بود. حمله به بیمارستان‌ها، نقطه‌زنی مطب‌های پزشکان، تخریب آمبولانس‌ها و نابودی پایگاه‌های اورژانس، همه نشان می‌دهد که دشمن، با شناخت دقیق، مردم را هدف گرفته بود نه برنامه غنی‌سازی ایران را.

بر اساس اعلام رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، در جریان این حملات،13 کودک به شهادت رسیدند؛ کوچک‌ترین آنها نوزادی دوماهه بود،‌49  زن شهید شدند که دو نفرشان باردار بودند. 185  نفر از مجروحان بانوان هستند. 65 نفر از مصدومان زیر ۲۰ سال سن دارند. این آمارها خود گواه آن است که ادعای رژیم اسرائیل مبنی بر «هدف‌گیری مواضع نظامی» دروغی بیش نیست. وقتی نوزادی دوماهه، یک زن باردار یا دختربچه‌ای پنج‌ساله زیر آوار بمباران جان می‌سپارد، دیگر جای تردید نیست که  هدف از این حمله، ایجاد وحشت، رعب و بی‌ثباتی اجتماعی بوده است، نه حذف تهدیدات راهبردی.

از جمعه ۲۳ خرداد تا آتش‌بس، 4870  نفر مجروح شدند و تاکنون بیش از هزار نفر همچنان در بخش‌های مختلف تحت درمان‌اند. تاکنون ۶۸۷ عمل جراحی انجام شده که نشان‌دهنده شدت جراحات و عمق فاجعه انسانی است. بخش غم‌انگیزتر ماجرا، شهادت و مجروحیت کادر درمان در حین خدمت‌رسانی است: 24  نفر از کادر درمان مجروح شدند. 5  پزشک و پرستار شهید شدند. 7  بیمارستان آسیب دیدند. 9  آمبولانس منهدم شدند. 6  پایگاه اورژانس و ۴ واحد بهداشتی تخریب شدند. حمله به بیمارستان لبافی‌نژاد و مرکز سوختگی شهید مطهری در بامداد سوم تیر، تازه‌ترین نمونه از جنایات جنگی است که جامعه جهانی نمی‌تواند چشم بر آن ببندد.

با وجود حجم بالای تلفات انسانی، همدلی مردم و مدافعان سلامت چهره‌ای متفاوت از ملت ایران را نشان داد. در سه روز بیش از ۴,۶۴۳ نفر از کادر درمانی، داوطلبانه برای امدادرسانی ثبت‌نام کردند. پزشکان، پرستاران، نیروهای خدماتی و دانشجویان به صورت خودجوش به یاری مجروحان شتافتند. این صحنه‌ها نشان دادند که برخلاف تصور دشمن، ملت ایران با هر بمب و موشکی متلاشی نمی‌شود، بلکه همبستگی‌اش قوی‌تر می‌گردد.

تجاوز به کرامت انسان

در ادبیات حقوق بین‌الملل بشردوستانه، حمله به مراکز درمانی، غیرنظامیان و زیرساخت‌های بهداشتی، جنایت جنگی محسوب می‌شود. تجاوز مستقیم اسرائیل به حرمت جان بیماران و پزشکان، نه فقط نقض اصول ژنو و میثاق‌های بین‌المللی، بلکه حمله‌ای مستقیم به کرامت انسان بود. این جنایات، نه از سر اشتباه، بلکه بر اساس طرحی سازمان‌یافته برای ایجاد وحشت و فروپاشی روانی جامعه ایران انجام شد.

هرچند فعلاً آتش‌بس اعلام شده، اما آنچه در این دوازده روز رخ داد، ثبت شده در حافظه جمعی ملت ایران و تاریخ بشریت خواهد ماند. چهره واقعی رژیمی که حتی بیمارستان را از نقشه بمباران خط نمی‌زند، برای جهانیان روشن‌تر شده است. در روزهای پیش‌رو، ایران باید با هوشیاری و قدرت، افکار عمومی جهان را نسبت به این تجاوز سیستماتیک آگاه سازد. نه با شعار، بلکه با سند، عدد، تصویر و روایت انسان‌هایی که قربانی طمع و وحشت‌سازی صهیونیستی شدند.


اخبار مرتبط
نقش آلمان و آمریکا در فاجعه شیمیایی سردشت از زبان سخنگوی وزارت خارجه
یکشنبه 1404/04/08 ساعت 17:36
نقش آلمان و آمریکا در فاجعه شیمیایی سردشت از زبان سخنگوی وزارت خارجه
در آستانه سالگرد حمله شیمیایی به سردشت، ایران بار دیگر از کشورهای غربی به‌ویژه آلمان خواست تا نقش خود در تجهیز رژیم بعث به سلاح‌های ممنوعه را بپذیرند و پاسخگوی جنایات جنگی باشند.
پالایشگاه هدف حمله صهیونیست‌ها در کمتر از 10 روز بازسازی شد
پنج‌شنبه 1404/04/05 ساعت 22:06
پالایشگاه هدف حمله صهیونیست‌ها در کمتر از 10 روز بازسازی شد
در پی حمله دشمن صهیونیستی به پالایشگاه فاز 14 پارس جنوبی، ردیف چهارم این مجموعه تنها در مدت 10 روز توسط مهندسان ایرانی بازسازی و مجدداً وارد مدار تولید شد. پتروپارس اعلام کرد این اقدام در اوج تهدیدات منطقه‌ای، نمادی از توان فنی و مدیریت بحران در کشور است.
آسمان برخی مناطق کشور همچنان بسته است
پنج‌شنبه 1404/04/05 ساعت 19:45
آسمان برخی مناطق کشور همچنان بسته است
سازمان هواپیمایی کشوری از تمدید لغو پروازهای داخلی و خارجی در برخی مناطق کشور تا ساعت 14 روز جمعه 6 تیر خبر داد. این تصمیم شامل فرودگاه‌های شمال، جنوب و غرب کشور است.
سردار بهنام شهریاری توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسید
پنج‌شنبه 1404/04/05 ساعت 18:36
سردار بهنام شهریاری توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسید
شهادت سردار بهنام شهریاری، از مسئولان پشتیبانی نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، تأیید شد. وی یکم تیرماه در جریان ترور توسط رژیم صهیونیستی در غرب ایران به شهادت رسید. شهریاری از چهره‌های برجسته در پشتیبانی محور مقاومت شناخته می‌شد.
اعتراف رسانه‌های اسرائیلی درباره ناتوانی تل‌آویو مقابل یمن
پنج‌شنبه 1404/04/05 ساعت 16:59
اعتراف رسانه‌های اسرائیلی درباره ناتوانی تل‌آویو مقابل یمن
رسانه‌های صهیونیستی با اعتراف به ضعف اطلاعاتی و نظامی اسرائیل در برابر یمن، اعلام کردند که تل‌آویو کنترل و اشراف دقیقی بر تحرکات یمنی‌ها ندارد و باید از توسعه فناوری موشکی انصارالله جلوگیری کند.
بازگشت بیمارستان فارابی کرمانشاه به چرخه درمان پس از حمله صهیونیستی
دوشنبه 1404/04/02 ساعت 18:53
بازگشت بیمارستان فارابی کرمانشاه به چرخه درمان پس از حمله صهیونیستی
پس از حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان فارابی کرمانشاه، بیماران ویژه به صورت ایمن به مرکز امام رضا(ع) منتقل شدند. پس از تعمیر بخش‌های آسیب‌دیده، بیماران به فارابی بازگشته و درمان خود را ادامه می‌دهند.
نور ویدئو | از مهدکودک تا بیمارستان ؛ ایران زیر آتش بی رحمی صهیون ها
دوشنبه 1404/04/02 ساعت 16:39
نور ویدئو | از مهدکودک تا بیمارستان ؛ ایران زیر آتش بی رحمی صهیون ها
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جارد ایزاکمن کیست و چرا رئیس ناسا شد؟
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش از طریق فضای مجازی در کشور است
واکنش ایران به دلسوزی مزدورانه واشنگتن برای ایرانیان
مصر از طرح ترامپ برای برقراری صلح در سودان حمایت کرد
وزیر کار: قزوین پدر تجارت ایران است
باکو صادرات سوخت را به ارمنستان کلید زد
فرانسه میزبان کنفرانس بین‌المللی برای تقویت ارتش لبنان شد
هشدار مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا
بانک‌مرکزی: 15 نفر 6 میلیارد دلار را ناپدید کردند
روسیه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تحولات غیرقابل پیش‌بینی پیرامون ونزوئلا شد
سرمای گزنده به جان آوارگان غزه افتاده است
فحاشی در ورزشگاه‌ها کار دست تیم‌ها می‌دهد
X
آگهی تبلیغاتی